Fyfan för människor alltså. Kom till svärf...

Fyfan för människor alltså. Kom till svärfars hus för att ta in post o hämta däck till vår bil o vad vi fick se? En hel villa TÖMD på rubbet.


nu passade det äntligen att komma ut :-)

Inatt kom lillplutten. Som vi har längtat efter lillen, jag försökte till o med muta med paket på julafton men ungen stanna kvar i magen ända till inatt. Tjugo i tolv kom hon och hon ska heta tindra :-)

Ledig idag men har tidiga tiden i tvättstu...

dsc_0530 (MMS)

Ledig idag men har tidiga tiden i tvättstugan (7-10), lillkorven har sovmorgon i sängen :-). Hon är rolig den där, är sängen bäddad ligger hon Alltid där, är den obäddad hoppar hon Aldrig upp. Lider hon av prinsessan på ärten syndrom kanske?


Sitter på jobbet o pular godis o arbetskam...

dsc_0528 (MMS)

Sitter på jobbet o pular godis o arbetskamraterna facebooksnokar o berättar skvaller. Så mkt har vi o göra på kvällen ;-)


Min fashionabla hund tjata till sig design...

dsc_0527 (MMS)

Min fashionabla hund tjata till sig designer skålar att äta från. Skämt o sido, hela butiken var på 30% så det blev ett riktigt kap.


jag är en fjant

Kan inte blogga ordentligt då vi krashat 3e o sista datorn i vårt hem. Vi har fyllt den succesivt med laddat skit även fast det står en extern hårddisk på tv bänken. Det som tillslut hade ihjäl stackars datorn var när jag satte igång sunes jul på laddning i söndags. Igår ville den inte leva längre. Vi ska fixa fram varsin dator men det får vänta ett par veckor pga alla utgifter denna månad. Så tills dess får vi hatta fram i världen på våra mobilinternet, inte optimalt men det får duga. Idag skulle jag åkt iväg till västerås på en shoppingtur. Fick dock vända redan i hällby. Ända sedan jag åkte av vägen förra vintern får jag panik av hala underlag. I stan går det bra,för där åker man inga högre hastigheter. Men så fort jag kom ut på motorvägen fick jag panik och tårarna började vattna upp ögonen. Så jag sket i det. Skitlarvigt egentligen men är det någon som kommer åka av eller krocka är det ju den som kommer rycka i ratten i panik så fort det släpper lite. Så ingen shopping alltså, får ta och städa o göra fint hemma istället. Sen blire kortpass på jobbet ikväll 16-21.30 . Ska sen försöka vara ledig lite i veckan, de ringde fr andra jobbet o vill ha in mig på heltid från o med nästa vecka :-D får man passa på o vara ledig sista dagarnakvar på året :-)

Snökaos på väg hemåt eskilstuna. Klass 2 v...

dsc_0524 (MMS)

Snökaos på väg hemåt eskilstuna. Klass 2 varning i mellan gävle o uppsala . Flertalet avåkningar och vägen mot enköping sen är avstängd pga en olycka. Känns inge vidare kul , jag som helst skippar att sitta i bilen alls i detta underlaget . :-\


Min snygga 3D man. Filmen var skitbra!

dsc_0519 (MMS)

Min snygga 3D man. Filmen var skitbra!


juldagen.

Sitter uppe i en stuga i gä vle och myser. Den som älskar det mest är nog lilla snömongot ludde liten :-) det är 1.50 m snö och mer kommer hela tiden. Ilona tog satts och hoppade rakt ut i snön och ....försvann :-P Inte ens svansen stack upp och pluttan försökte simma sig tillbaka till den plogade vägen. Haha :-P Har fått massor avfina presenter och jag gav oxå bort inredningssaker till marcus. Det var uppskattat men inte tillräcklig hype, känns värt när man betala 1500 för det. kanske är typiskt killar att inte hoppa höjdhopp över schyssta grejjer till hemmet? Så idag kramade jag om gubben och sa att han får välja mellan ett xbox med kinect och en ps3 med movement, jag betalar. Det var tydligen 'fetaste presenten ever' :-P Så det ska vi fixa idag, sen blir det 3d bio med nellie 4 & alexander 7år. Vi ska kolla på nya narnia filmen. Ikväll sen blir det party,ska tydligen iväg på ett knökfullt rställe dit varenda gävlebo går till. Låter kul!

Y

Y


Segproppen tar tid på sig o tjockis sitter...

dsc_0516 (MMS)

Segproppen tar tid på sig o tjockis sitter bredvid o hoppas kunna stjäla åt sig nåt, julmys med nerklippt skinka i kvällsmaten. :-)


Ludde har fått en förtidig julis :-D ett s...

dsc_0514 (MMS)

Ludde har fått en förtidig julis :-D ett skitsnyggt hurrta täcke, snygg tjej o snyggt täcke. När det är minus 20 får man öppna vissa paket lite tidigt ;-)


Elementen fick dras ner och fönstret fick ...

Elementen fick dras ner och fönstret fick öppnas. Det kändes som en jobbig varm sommardagnär man inte kan sova pga värmen. Var uppe redanvid4imorse så sova fick man ju fan inte ändå.men sen är det bara jobb tors o fre sen ledig!


Het natt det var igår. Har visserligen en ...

Het natt det var igår. Har visserligen en jävligt het pojkvän men igår hade nog någon dragit upp värmen i huset . Och inne hos oss där det är fullt pådrag på elementen hade 28 grader inomhus! Jesus, vi fick ligga utan täcke o flämta som hundar innan värmen gav med sig. :-P


I JUST HAD SEX! (skrattgaranti på denna)To be honest, I'm surprised she even wanted me to do it
(Doesn't really make sense) But man, screw it
(I ain't one to argue with a good thing) She could be my wife!
(That good?) The best thirty seconds of my life

I'm so humbled by a girl's ability to let me do her
'Cause honestly, I'd have sex with a pile of manure
With that in mind, a soft, nice-smellin' girl's better
Plus she let me wear my chain and my turtleneck sweaters

So this one's dedicated to them girls
That let us flop around on top of them
If you're near or far, whether short or tall
We wanna thank you all for lettin' us fuck you

She kept lookin' at her watch (Doesn't matter, had sex!)
But I cried the whole time (Doesn't matter, had sex!)
I think she might've been a racist (Doesn't matter, had sex!)l
She put a bag on my head (Still counts!)

I just had sex (Ay)
And my dreams came true (Dreams came true)
So if you had sex in the last thirty minutes
Then you qualified to sing with me

I just had se-e-ex (Everybody sing!)
And it felt so good (We all had sex!)
A woman let me put my penis inside of her
I just had se-ay-ee-ex (I just had sex)
And I'll never go back (Never go back)
To the not-havin'-sex ways of the past


Rose colored glasses

'Cos everything is beautiful when you're lookin through
Rose colored glasses.
Everything seems amazin when you see the view in
Rose colored glasses.
Take 'em off.

Everybody's thinkin I was just too scared to love you,

Got 'em all believin that I folded under pressure
It's crazy how I gave my best,
I tried so hard to love you,
I can't believe that all this time, my pain just bought you pleasure but,
They ain't been through the things that you put me through and
They ain't seen all the things that i seen in you and
They ain't never cried the tears you made me cry,
So they can't be the judge 'cos...

They don't know, what I know

They never seen that part of you,
They know the lies, I know the truth.

.

Huu, vilken pest det är att gå upp tidigt och ut i detta hemska väder. Det var snöstorm, iskallt och mörkt kl 6 när jag skulle iväg imorse. Jag gjorde ett tappert försök att bättra på humöret lite så jag satte på Nrj Dance i hörlurarna och försökte powerwalka till jobbet. Det var ungefär lika lyckat som om du vore leggingskillen(eskilstuna mupp) och letade efter ragg. Nä det var inge roligt alls, ska passa på nu och mysa och ta en powernap med lillvovven. Imorn ska jag upp redan vid 4 så idag blir det lugn dag och kväll. Och imorn kväll startar alla julfiranden.


Det enda (vettiga som står i bibeln)

“Love is always patient and kind; it is never jealous, love is never boastful or conceited; it is never rude or selfish; it does not take offense, and is not resentful. Love takes no pleasure in other people’s sins but delights in the truth; it is always ready to excuse, to trust, to hope, and to endure whatever comes. Love does not come to an end.”


Tomten verkar vara tidig i år för det börjar rulla in saker....

Idag kom posttomten med tavlor till lägenheten.


Var vi med sådär gulliga när vi var små ??

Sötaste!

Av  - Torsdag 16 dec 15:17

Heej! Idag var jag i skolan. Det var väl sådär men en grej var bra att jag och en tjej i 5:an och några andra tjejer vi ville ha en puss av våra killar för dom hade lovat oss :) men sen efter skolan så sa dom kanske hela tiden :( sen sprang dom bara i väg. Men då tog vi en av killarnas ryggsäck =D och han kom upp och frågade var den var då sa vi att vi hade hängt upp den på hans plats ( vilket vi hade ) och då sa  hon som gick i  5:an till hennes kille om hon kunde få en kram i allafall. Då fick hon det :) sen så kom min kille och sa okej jag ger dig en kram och så gav han mig en kram Naww han är den sötaste pojkvännen man haft  
Sitter och tjuvläser lillkusinens blogg lite ;)


Sushi och Sake.

Stressig vecka och helg. Stigit upp vid halv 6 på morgonen och klivit in genom dörren efter 11 på kvällarna. I fredags var jag helt död i både huvudet och i kroppen. Igår var vi till lager 157 i hällerforsnäs, sen provred jag häst på eftermiddagen. På kvällen var vi ute och åt buffe , jävlar vad jag åt. Marcus skrattade åt mig mest hela tiden. Efter två överfyllda tallriikar mat, 3 omgångar efterätter och 2 kaffe var min mage så sprängladdad att jag höll på och spricka. Jag såg höggravid ut och min jag rapade hysteriskt med sura uppstötningar. Väldigt fresh :P

Men vafan marcus äter ju hellre plast än thaimat så serveras det så Måste det passas på! Och efter flera års thaiätande är jag king på att välja ingredienser och såser. MUMMA vad jag borde öppna restaurang. Helt underbart gott! Jag kan oxå skriva upp suchi och saki på meritlistan, det har jag smakat för första gången. Inget av det var väl sådär speciellt som folk hype:at om.

Fan vilken häst!

Pappa är biggles 1015


Farfar är Briar.Och jag börjar som medryttare i januari. Lyckos mig säger jag bara!!

Frukost och lunch på jobb idag. Gissa vad ...

dsc_0526 (MMS)

Frukost och lunch på jobb idag. Gissa vad det blev till tidig frukost hemma? ;-)


Produktiv.

Sitter på arslet i soffan med te och tar det lite lugnt. Nu är det bara gubben som saknas sen blir det lite julklappsshopping, mathandling och sedan 11 månadersmys. Slutade tidigare idag för det var friskvårdsdag på jobbet, och eftersom jag jobbade min första dag var jag inte med på den.

Soffan och ett par serier lockade oerhört för eftermiddagen men passade på att göra lite iordning här hemma. Så sedan jag kom hem har jag plockat iordning bland saker och tvätt, diskat och rengjort hela köket, bäddat om, renskurat både toa och badrum, dammsugit golv, torkat bänkar och dammat av, vattnat blommor och plockat iordning bland skorna i hallen . (var en jävla massa skor som låg med två skobögar i familjen ;) ..), tömt alla sopor och gått ner till sopsorteringen, och burit upp saker på vinden (julsakerna med nöje!).

Så nu är det fint för ikväll för att fira månadsdag och inför jul. Det behövdes och det är skönt att det är gjort .

Grinchy style.

I vår familj har man inte julpynt. Är det något som ger mig allergiska utslag är det små röda tomtar, plotter och skit på varenda yta som går att täcka. Vi behöver inte växter inomhus som fäller. Det har vi redan djur som gör. Vi är typ aldrig hemma ändå, i veckorna jobbar och tränar vi, på helgerna är vi ute på skoj. Jul och mellandagar är vi bortresta. Så jag satte ner foten, inga pengar eller tid ska läggas på det . För man sen ska se sitt hem förvandlas till ett tomtebo med alla fula små gubbar. Usch, man kan bli schizofren för mindre :P

Missförstå mig rätt, julen är hur mysig som helst. Men det plottriga kan vara hemma hos någon annan. Hos oss vill jag ha det fint och snyggt.


Tre undantag har vi dock;
Allt skit som får ligga KVAR i påsen.

Med risk för att bli retad.

Men gud vad en låt har fastnat i mitt lilla huvud. Bob Dylans version av dont think twice, its alriht. Vet inte hur många gånger jag har fått honom prackad på mig men varje gång har mina öron lidit för jag inte lyssnar på sån musik. Men nu har en låt nästlat sig in på en skiva i vår bil. Och den är SÅÅ jävla bra!

Här är en cover, hittar inte en enda video med Bobby på youtube. Denna är inte ens en hundradel så bra.It ain’t no use to sit and wonder why, babe
It don’t matter, anyhow
An’ it ain’t no use to sit and wonder why, babe
If you don’t know by now
When your rooster crows at the break of dawn
Look out your window and I’ll be gone
You’re the reason I’m trav’lin’ on
Don’t think twice, it’s all right

It ain’t no use in turnin’ on your light, babe
That light I never knowed
An’ it ain’t no use in turnin’ on your light, babe
I’m on the dark side of the road
Still I wish there was somethin’ you would do or say
To try and make me change my mind and stay
We never did too much talkin’ anyway
So don’t think twice, it’s all right
<3

Jag fortsätter sväva på mina fina moln. Just nu är det en bebis på g, jag ska bli inhyrd plastnoster. Är så glada för er skull <3 Och imorgon firar vi 11 månader. Livet är bra fint ibland. Hoppas vi får hälsa på nya lilla korven då :-)

Pirrigt och kul!

Imorgon jobbar jag min första dag på mitt nya jobb. Och på lördag ska jag provrida en 7årig dressyrstammad pojke! Pratade precis med ägaren nu och nu hänger det bara på att vi passar ihop. Hoppas det ! :D


Bobby 896


Gått åt helvete på ett bra sätt. Teven knä...

Gått åt helvete på ett bra sätt. Teven knäppade sig så jag installerade om kanalerna. Förut hade vi 16 kanaler. O nu tickar detpå uppåt...


Nu har det g

dsc_0520 (MMS)

Nu har det g


Julklappsletande.

Har två kvar och hitta. Till de två svåraste. Pappa och marcus. Så jävla svårt, de behöver ingenting och frågar man dom så säger de att de inte spelar någon roll. Eller att de inte önskar sig nått speciellt. Till en tjej är det ju hur lätt som helst , kläder,smink, upplevelser, inredningssaker, parfym, presentkort, resor, vad som egentligen. Usch skitsvårt är det.

Musik vi dunka till i helgen.

Och den här då... det var ju mest pinsamt. Men när man står på krogen, packad och härjig som en liten apa på zoo dansas det åt allt som spelas.


Luciamys.

Ska strax bege mig ner på stan med ludde under armen. Ska kolla på eskilstunas luciashow med hela faimljen. Efter det blir det fika hos fia och tobbe. :)

Påväg till oss..


hissgardiner.

Påväg till mig.Ludde

Lillprutten var oxå iväg på skojiga saker hela helgen. Vi behöver inte hundvakt särkilt ofta, men vi har ett drös med folk som ofta ringer och frågar när vi ska göra saker så de kan få vara hundvakt åt ilona. Så hela lördagen och hela söndagen var hon utlånad.

Medan hon var borta hade marcus letat fram sitt sista par öronproppar eftersom ludde skulle hem och hon och jag snarkar som små troll på natten så inte marcus kan sova. Hem kom skruttan och tog sin vanliga rundtur hemma, kollar läget i alla rum och dammsuger golvet på smulor. Ut i vardagsrummet kastar hon sig och fram på bordet där öronpropparna ligger. "Stopp!" skriker marcus men försent för slurp sa det och öronpropparna var borta. hahaha 2 minuter tog det.

Som straff fick jag och ilona inte sova i sovrummet inatt. Vi var förvisade till vardagsrummet båda två :P haha

En riktig slappardag.

Efter två festdagar var vi helt döda igår. Dagen såg ut ungefär: Vaknade vid 11 , åkte och köpte pizza, satte oss framför serier på teven, sov mellan 1 och 5. Åkte och köpte en till pizza på samma ställe, köpte chips och läsk och kollade på filip och fredrik. Ut med lilla hunden och sen gick vi och la oss igen :P

Nytt jobb, kom in på skolan, ev en medrytt...

Nytt jobb, kom in på skolan, ev en medryttarhäst litepå g, ett par asschyssta läderridstövlar beställda på g hem till mig, jobbat massa o i helgen är det bara fest o leva loppan. Allt på samma vecka. Fy fan för en jävla bra vecka! Mer sånt. Nu ska jag supa skallen i bitar


3 h senare & Vi har inte tagit oss någonst...

dsc_0514 (MMS)

3 h senare & Vi har inte tagit oss någonstans.


Sitter på akuten . 10kgs vikt på stortå= a...

Sitter på akuten . 10kgs vikt på stortå= antagligen bruten. Detta kommer ta hela jävla natten o jag ska upp på jobb vid 5 imorn. Lycka! ;-)


Helgen

Gud vilken helg det blev. Först på fredagen var vi på shoppingtåg ut på tuna park. Iväg på middag, hem på för
fest och avsluta nere på krogen. Lördagen åkte vi iväg på julmarknad på morgonen, mötte upp jess och kitan för tuna park någon timme. Sen blev det gävle resten av kvällen. Träffade en sådan asskön norrlänning, Robert. Han delade ut hembränd 80 % sprit ur kaffetermos. Till det fick man blanda med lite fanta eller cola. Tog man för mycket groggvirke blev han tjurig. För "fanta är fan dyrt". Hahah totalt livsfarlig sprit. Har aldrig druckit mer lättdrucken, smakade inte mycket alls och till fantan kunde man knappt märka smaken.

På söndag vaknade jag upp klockan 6 av en 7 åring som stod och petade mig i pannan. "Jag har petat dig dig varje halvtimme sedan 5"  sa han. hehe dom är söta de där två . Satt med hans 4 åriga lillasyster i knät i soffan, myste & kollade på prinsessan och grodan resten av förmiddagen. Jag hade ägglossning som en höna hela helgen. Och nu måste jag hålla mig ifrån barn ett bra tag så vi inte sitter där om en månad o marcus undrar vad som hände och jag fnissar onskefullt bakom hans rygg ;)


Hem från gävle, och åkte förbi mamma och pappa för adventsfika. Fia, tobbe och hans föräldrar var där så det blev en mysig eftermiddag. Fick ett presentkort på hm i adventsprsent :)

REsten av kvällen hade vi myskväll hemma i soffan.

Har träffat en ny..


Oliver heter han. Han är 4 månader och det klickade direkt. Det var kärlek från första ögonkastet från båda håll. <3

Min supermanliga karl. Cigarett, diadem oc...

dsc_0509 (MMS)

Min supermanliga karl. Cigarett, diadem och nyaste klick. Haha kan det gå under kategorin metrosexuell eller borde jag bli orolig??


Ute på vägarna igen. Ilona är hos hundvakt...

dsc_0508 (MMS)

Ute på vägarna igen. Ilona är hos hundvakten. Ikväll ska vi festa i sveriges partystad gävle. Vi ska dricka guledricka(läs hembränt) &tänkte ha en jävligt trevlig kväll :-D


Nu fortsätter vi festa hemma. Sen blir det...

Nu fortsätter vi festa hemma. Sen blir det krogen med pojkarna :-)


Jag har nog världens bästa svärmor. Vi dr...

Jag har nog världens bästa svärmor. Vi dricker vin, snackar skit o röker cigaretter. Nyss busringde vi lulliga till folk vi känner. Haha hon är nog stans coolaste 50 åring ;-)


.:Qoute :.


"Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away."
Author: Unknown

Mammas fina snömongo <3

Suspekta konstiga kossor . :P

.

Hade trots allt en supermysig kväll igår. Marcus hade fixat fajitas när jag kom hem. Sen bäddade jag ner mig i hans knä och vi kollade på senaste avsnittet av biggest loser. <3Adventspresent nr 1 av mamma och pappa <3


Adventspresent av svärmor <3

Senaste gänget.

Träningslåtar. Ska strax ner på gymet. Fortfarande skittjurig/deppig för datorn :( Ska ta ett seriöst försök att bli på bättre humör och vad är bättre än att springa och svettas till man inte orkar stå på benen till bra partymusik. Ja hjälper inte det då ska jag bädda ner mig, sova bort dagen och acceptera detta som en av de där pissdagarna man har ibland.Pimps up ho, ho, ho´s down!Försöka-skapa-julkänsla-försök nummer 1

Hunden kraschade datorn :/

Lite ironiskt att man igår planerade ett nytt xbox och kinnect i julklapp till sig själv. Tur man inte är för snabb och köpa i och med lön osv. För igår drog hårtussen ner min dator i backen och spräckte hela skärmen. :( Skitbra! Jag grät som ett barn. Så det blir en ny dator istället för annan lyx! blä...