Pw i teorin vs. Pw i praktiken

Hästen har fått ett sticksår i hagen så han skrittas för tillfället. Han får ändå skrittas så igår tog vi några varv i ridhuset pga skyfallet utanför.

Hade nog halva underlaget i skorna när vi var klara . Hade smart nog valt ett par låga tygskor :p


Godmorgon. Godnatt

Jösses, 3 timmars sömn inatt . Inte bra alls inte , nu blir det jobb 7-15.30 och sen ut till lilla hästen. Sen blir det fan dödläge någonstans för min hjärna är inte alls med mig idag :p


Bort med fettet.

Nedräkning. Fredag 23/8 åker jag till alanya, Turkiet

Till dess blir det snålkost och löpning varannan dag. Har så sjuk ångest över min övervikt. Springa runt halvnaken i bikini när man inte har kroppen för det. Uscha, låg självkänsla hej hej :p

https://cdn3.cdnme.se/593228/6-3/pic_51f697e59606ee41c756ad53.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/593228/6-3/pic_51f6981e9606ee4172191ec9.jpg" class="image">


Godmorgon .

Skittrött, men sover inte så bra på nätterna. Somnar, vaknar , ligger vaken, somnar, vaknar och så håller det på.
Känns som man sovit 2 h inatt när man i självs verket satsade på 8 1/2 ....

Ska kasta i mig ett par koppar kaffe, om inte det hjälper får jag sätta det intravenöst på jobbet sen ;) jobbar kväll 5 dagar denna vecka också. Hjälp vad segt! Men det betyder ju också ett gäng sovmorgnar :)


Ooops!

Jag råkade klippa mig i ett ögonblick av tristess . Blev rätt bra ändå, men alldeles för kort. Jag som älskade mitt långa hår. Jaja det växer väl ut :p


Min första sovmorgon på 11 dagar.

Hehe sinnes när man tänker så.. Har varit vaken före klockan 6 på morgonen 11 dagar i rad. Idag har jag sovmorgon och börjar inte jobba förrän klockan 15. Skönt med tanke på allt som hänt med mormor, sin hälsas skull och sådär. Har inte ens klivit upp ur sängen ens utan haft både frukost, katt, och dator som sällskap så det lär ju vara dags att renbädda efter alla smulor sen :)
 
Denna veckan och nästa vecka är de tuffaste jobbmässigt på hela sommaren och det känns i kroppen och i huvudet. 
 
Denna veckan har sett ut såhär:
Måndag: 9,00 - 00.00
Tisdag: 00.00 - 0900
Onsdag: 7-15.30
Tordag: 7-15
Fredag: 06.45- 13.45 plus 14.10-00.00
Lördag: 00.00-15.00
Söndag: 15.00- 00.00
 
Lite är ju sovtimmar eftersom jag jobbar som assistent och övernattar på jobbet. Men aktiva arbetstimmar denna veckan är 69 h
 
Nästa:
Måndag: 00.00-11.30 plus 14-21.30
Tisdag: 7-15.30
Onsdag: 14-21
Torsdag: 15.30 - 00.00
Fredag: 00.00-9.00 plus 13-21.30
lördag: 7-14 
Söndag: 14-21
 
Denna veckan jobbar jag 55 h.
 
Idag ska jag bara vara hemma och städa och ta det superlugnt. Ingen träning, ingen stress. :)
 
 
 

Ingen rolig kväll.

Blev ändrade planer imorgon. Struntar i malmamarkan och åker till Falun istället . Fick ett samtal att mormor är dålig och ligger på sjukhus. Här sitter man massor av mil bort, som vanligt på jobbet. Skulle bara vilja åka dit, eller åka hem , dra täcket över huvudet och gråta mig till sömns.

Ibland vill man bara stoppa tiden, och att alla som alltid funnits där kan göra det förevigt . Jag jobbar med människor som är både lika sjuka och lika gamla som min mormor men man vill ändå ignorera det. Jag vill tro att hon är påväg till en plats som är bättre för henne och där min morfar redan finns och väntar på henne. Men det är otroligt tufft att acceptera det ändå.



Världens bästa pappa <3

Haha :p


So tired.

Halvt slutkörd imorse när jag vaknade imorse. Förra veckan blev det 57 h jobb. Denna blir det 69 h jobb , aktiva arbetstimmar dessutom då jag räknade bort de timmar jag sover på assistent jobbet. 10 h snitt per dag och då är jag ledig imorgon, mycket på de andra dagarna med andra ord .

Ska försöka hinna träna så gott det går denna veckan. Tänkte springa tis, tors och lör så jag hinner 3 omgångar. Gymmet får jag köra imorgon, Friskis på tors och sen gym igen på söndag efter jobbet . Kommer inte hinna bättre än så..

Imorgon blir det tjejkväll med stans 3 finaste brudar och på lördag blir det malmamarkan och shopping .


Skulle köpa en men det blev 4.

Satt och bläddrade lite efter ny bikini till Turkiet. Blev dock 4 nya istället för 1 :p


Cheatday in My heart <3

Idag har jag kört lördagsgodis big time. Var så himla sugen så jag köpte med mig massa gott . Magen svullna upp direkt av allt socker. Hahaha. Bebis eller chips i magen? ;)


Jobbhelg .

Igår efter jobbet åkte jag direkt ner till gymmet. Sen blev det mat och öl på stan, ( alkoholfritt för min del)

Hem och storstädade lägenheten och sen ut och löpte 5 km, gick super! När det är svalt och lite blåsigt ute springer jag som bäst! :)

Idag jobbar jag 7-14 på ena jobbet och dygn på andra med start kl 15. Första blev extrajobb pga av många sjuka på jobbet så det är 7 h övertid (240% plus ob) tjing tjing! ;)

Fred ut! :)


Idag dubbeltränar vi ! :D

Jobbat 7-16, direkt ner på gymmet och körde slut armarna. Nu blir det Friskis och Svettis en timme och sen upp och ner för backhelvetet ;)


Veckans träningslåtar.

 
 
 
 
 
 
Denna är den bästa, även om man inte fattar ett dugg av lyricsen . :P
Rätt kul låt om ADHD iaf :P
 
 

Pulsträning i Vilsta med friskis och svettis!

Fasen så kul det var! :) Har börjat köra varje tisdag och torsdag för att bygga på lite mer kondis än de löppass jag redan kör. Gruppträning är kul och det är helt underbart att träna med hög musik under bar himmel och sol. Ni som inte testat borde göra det, hur härligt som helst! :)
 
 

Ibland lyckas man inte så bra med påklädning .

Ser ju ut som en ybersingel alt proffessionelt arbetande . Skamligt, tur jag har nära till jobbet .

Hann inte se hur det såg ut, kasta bara på mig och stack iväg imorse. Nu blir det jobb 7-16 och sen lite ledighet :)


Faaaaan alltså..... :/

Jobbar min 11e dag av 12 innan en dags ledigt. Har migrän idag och ont i min jäkla hälsena så kan knappt gå. Synd om mig? Ja jag tycker allt det :p

Känner mig inte alls i form, bara härda ut till 21.30 ikväll och 7-16 imorgon .

Gud vad jag önskar att jag inte var en money whore jämt. Då hade jag faktiskt kunnat ringt in mig sjuk när jag inte mår bra .


Livet på landet <3

Imorgon taggar vi för ny jobbvecka med massor av jobb (57 h) och massor av träning (3 gympass och 3 konditionspass)

Kom nyss in från en ganska bedrövligt löppass. Har skadat ena hälsenan så jag inte kan gå utan att hela foten smärtar plus att jag kanske börjar bli sjuk (igen??!!) . Kände mig helt slemmig och ont i halsen så hade jobbigt med andningen. Antagligen är det väl all air condition blandat med 30 graders värme igår :s


Svart är bra! :)

Naglar och ögonbryn 250 kr tillsammans :) och nu är picsen snart slut för jag lagt undan så mycket sparpengar denna månad. Hej hej nudelpåse! ;)


Vad är väl en bal på slottet ?

Var uppe vid 7 imorse . Har varit i stallet och tränat & tvättat och hållt på idag. Nu ligger jag med en tidning och myser med lilla ilona. Jobbar dygn idag och börjar klockan 15.

Missar alltså, antagligen sommarens bästa fest och jag tycker det är så himla synd att jag missar det. Jag kommer ha det bra ändå men det är lite synd.


Jag kom in på projektet! :)

I höst blir det ännu mera ridning för min del. Båda min prinsar kommer jag ha kvar men nytt för hösten -13 är att jag kommer rida för tränare 2 dagar per vecka . Kom med i projektridningen och jag tackade ja, åh vad roligt! I höst kommer verkligen andas och levas genom hästar och träning .


Hello utlandssemester ;)

Givetvis med både gym och spa-del med olika behandlingar och hamam.


Älska sommaren !

Påväg hemåt nu , idag efter jobbet åkte jag hem och tvättade. Som vanligt väntar man alldeles för länge mellan gångerna så man har ungefär 27 tvättar att köra när man väl får röven ur..,

Sen upp till vilsta till klockan 19 för Friskis och Svettis pass . Avslutade med 5 vändor upp för helvetesbacken och 4 km i solnedgång . Sommaren är underbar! Hoppas det aldrig blir kallt igen! :)


Jag jobbar som vanligt :)

Jobbar 7-16 idag och efter det är det Friskis gympa och backträning i vilsta . Sitter och kollar på resor så bör lägga in en extra växel på träning så jag vågar visa mig i bikini ;)


Good morning.

Nu slutar jag jobbet snart här. Jobbat dygn , började 11.30 igår och slutar nu kl 8.30

Ska sticka iväg till gymmet ett par timmar och sen en powernap. Sjukt trött idag och var uppe vid 05.30! :s

Ikväll blir det jobb 13-21 :)


Gladast på Parken zoo ? :P

 

Good morning :)

Sitter och äter frukost framför teven. Börjar jobba 11.30 så ska snart sticka iväg till gymmet. Måste hinna med ett pass och hämta ut biljetter innan jag börjar :)


Bara min pappa......

En riktig kuf ibland, men världens bästa kuf! <3


Jobb 14-21

Sen hem på en löptur . Känner mig trött och hängig idag så har tagit det lugnt hela förmiddagen. Så jävla slött med tanke på allt man borde hunnit med :p


S som i stjärt! :(


Tror ändå jag hade bättre utsikt än alla er som stoppade era huvuden rakt ner i promille glasen.

Är inte alls bitter att jag inte festar ikväll, eller imorgon kväll för den delen heller. Har snarare funderat på att vara nykter , resten av månaden? Sommaren? Året?

Det är som de där cigaretterna . Det är bara dyrt, dåligt för hälsan och sabbar träningen. Plus att det är riktiga kaloribomber så man blir fet som en gris av att dricka. För att inte tala om hur dyrt... Haha låter som en bitter gammal tant , men kanske har blivit gammal. Jag drömmer oftare om barn, fler hundar och en hus på landet än shotrace nere på stan ;)

Var förövrigt en annan idiot än mig som sprang efter kl 22 på kvällen. Skönt var det, och otroligt mysigt att springa i solnedgången .

Nu har det hunnit mörkna och jag har kört slut på mig själv så jag kommer nog inte ha några större problem med att däcka. Dags för duschen nu, måste sova så man kommer upp imorgon! Natti natti alla, simma lugnt i dimman ni som ska så jag slipper heja på er påväg till jobbet imorgon ;)

https://cdn2.cdnme.se/593228/6-3/pic_51d733ece087c336f37eedb3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/593228/6-3/pic_51d733ece087c336f37eedb3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/593228/6-3/pic_51d73420e087c336f37eedbd.jpg">https://cdn3.cdnme.se/593228/6-3/pic_51d73420e087c336f37eedbd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/593228/6-3/pic_51d73450ddf2b37059c8a98e.jpg" class="image">


#Trögiskallen

Kom precis hem från jobbet. Men är helt uppe i varv och kan ändå inte gå och lägga mig nu. Vilket jag kanske borde för jag ska upp 5.35 imorgon. Gush!

Men i brist på annat kör vi lite löpning denna kväll, fan är det fredag så är det! ;)


Haha Word!


Då var ledigheten slut då.

Nu blir det en 12 dagars omgång med arbete. Men först ska jag gå en långpromenad med ilona och storstäda här hemma . Ilona åker iväg till hundvakt strax innan 11 och då sticker jag iväg till gymmet :)

Sen blir det jobb 13-21.30 ikväll :)


#påtigendå ;)


Träningstorsdag.

Inviger ett par nya träningsbyxor som kom på posten idag :) dom stackarna får genomlida en riktig lökardag. Nu har jag precis kört ett rygg och bicepspass på gymmet .

Klockan 19 blir det Friskisgympa i vilsta och avslutningsvis tänkte jag ränna upp och ner för vilsta backen några vändor igen :p


Word of today..


Ser ut som 50 kissande hundar i kläder. Just sayin.

Som avslut på en bra dag blev det först Friskisgympa i vilsta och sen backintervaller i vilsta backen. Efter 6 vändor var jag helt död! Benen brände och halsen brände, riktigt tungt men kul! :)

Youre gonna work on that ass ;p


Ingen jävla lekstuga ...

Precis hemkommen. Trampade hemifrån vid 06.20 imorse och har inte hunnit hem förrän till 21.00

Det gör inte så mycket, nu har jag 2 helt lediga dagar att se fram mot innan jag går på igen på fredag klockan 13.

Har haft ett par "softa" veckor på heltid nu, 43 h ena veckan och 37 h förra veckan men nu är det lyxet slut. From fredag jobbar jag 12 dagar sträck, ledig en dag, jobba 5 dagar, ledig en dag igen och sen jobba 13 dagar sträck.

De 2 lediga dagarna av 30 kommer jag bara sooooova , tror jag iaf :p


En av 25 års presenterna :)

Jävla nice med presentkort på spa. Men när fan ska man hinna med det? :p jag hinner ju knappt med att äta eller sova utan vänder ju oftast i dörren här hemma :p men väldigt snällt ändå! :)


Nya handdukar hem...

Hittade snygga mumin handdukar på nätet efter att ha sett de hemma hos Jess i helgen. Snyggt om du frågar mig! :)


Veckans to do! :)

Jobb:
Mån: 7-16
Tis: 7-16
Fre: 13-21.30
Lör: 7-14
Sön: 14-21

Rida hästar:
Mån, tis och onsdag kväll :)

Gym:
ons, tors, fre , lör och sön

Löpträning:
Tis tors och lör kväll :)

Veckans planer och åtaganden.


Dumb ways to die.

Mitt nya nörderispel på mobilen. Skitkul spel där man ska rädda gubbar från att dö.. Haha här är musikvideon :P