Fått blombud precis :)

Ringde precis på ytterdörren, där stod en tjej från decoflora med blommor :)
Happy monday :)

Kom nyss hem från jobbet . möttes av 17 glada djur och en hel drös med alkohol. killen måste ha gått lös som en galning nere i tyskland. vi som aldrig dricker i stort sett (om det inte bjuds på ett glas vin kanske) nu har han köpt 3 boxar vin, 6 flaskor vitt vin, 3 liter sprit , en likör, en champagne , 2 liter whisky , tre plattor öl , en platta cola och en massa godis.

haha jösses , undra om han tänkte börja lagra alkohol här hemma för det där lät vi ju inte dricka upp på 5-10 år :p

de flaskorna vi köpte på semestern i september står fortfarande oöppnade i barskåpet ;)


Kul helg! :)

var på mysig tjejdejt igår. Vi såg på The other woman på bio och åt på Trädgårn. haha hade tajmat asdåligt igår. Hade en salongstid vid 16 och en bio som började 18.30 . hur lugnt som helst tänkte jag. Det slutade med att jag kutade in på bion vid 18.10. haha . 
 
Det resulterade ju också att jag fick ställa bilen på stan. Så det blev alkoholfria drinkar igår så jag kunde köra hem sen. Det gjorde faktiskt ingenting alls, då slapp både ja och jess ta bussen.  kan tycka det är  halvt obehagligt att åka buss, särskilt på kvällar.  
 
 
 
haha mötte en bekant som tyckte jag blivit skittråkig nu för tiden och som berättade om när jag skulle träffa dennes polare första gången och jag var så pruttfull så jag först ramlade baklänges rakt in i en garderob och fick 15 galgar i h uvudet och sen satte typ en boll på 3 omgångar biljard. hahaha det var tider det. 
 
Nu är jag äldre och vet bättre ;) 
 

När katten är borta....

får man själv passa på att katta sig ;)..vi hann knappt hem och landa innan Andreas drog iväg igen till tyskland med ett gäng grabbar för att spela golf.

själv blev jag kvar här hemma i 5 dagar totalt. Men jag har det rätt bra ändå. husse hann knappt lämna stan innan jag bytte upp min gamla Volvo mot en sprillans BMW som stallbil :p

igår flyttade jag hästen från ett stall till ett nytt. han klev bara rakt på och stod som ett ljus hela vägen. duktig hest! har haft träningar både igår och ikväll.

Idag var jag iväg till strömsholm med ena katten. allt bra med katten men bättre kommer det väl bli om några veckor. dyrt var det ändå . haha.

I helgen blir det massa jobb. imorgon ska jag fixa naglar och fransar och på lördag blir det bio och utgång . skoj!


:)Nu är vi hemma igen!

Har precis landat i sverige. vilken häftig stad, otroligt vackert byggd med kanaler och gamla hus men sen en massa stök. skojar fan inte det var cyklar och bilar överallt. höll på att bli överkörd si sådär 17 ggr för alla kör ju som galningar. haha. vi har gjort massor av kul så som tulpanfälten, åkt kanalbåt, varit på vernissage , festat , sett red Light distrikt, hyrt bil , ätit på fantastiska restauranger och mycket mer. Bilder kommer, nu ska vi åka och hämta alla djur från djurvakter och pensionat . ska bli skönt med 2 lediga dagar till för jag har typ inte sovit nåt alls sen jag åkte till sälen i söndags kväll. Den har blivit bortprioriterad för roligare saker så nu är man rätt sliten :)

Nu byter vi sälen mot Arlanda.

Nu drar vi ner till Amsterdam , jag är sjukt nervös för flygresan. :/


kvällspromenad

Imorgon klockan 06.00 rullar jag från sälen. känns rätt vemodigt då det är så underbart skönt att vara här. Men imorgon rullar jag hem till min kille och möter upp gänget för Arlanda och amsterdam. det kan ju inte bli annat än bra, det Heller :)


Första dagen i backen :)
Mot Sälen :)
awsome :p

Haha vaknade 6.30 på första semesterdagen. anledningen till det var att de ringde från ett av jobben och frågade om jag ville hoppa in och jobba extra . haha , jaja upp och hoppa mycket att göra idag. ska hoppa upp med hundarna och äta frukost och ta en promenad :)


Precis fixat snygga semesternaglar!

Nu är jag ledig ända fram till nästa sönd ag. shoho!!


Så jävla söt och omtänksam! 😙

Jag har ju sena träningar med hästarna varje onsdag och torsdag kväll. Jag brukar inte vara hemma förrän vid 20.30 ungefär.

varje kväll när jag kommer hem så finns det alltid mat färdig . guld värt att komma hem trött och hungrig och bara kunna slänga i sig mat och hoppa in i duschen. Igår kom jag hem till det här ...

han är ju världens bästa, världens snällaste och världens mest omtänksamma ♡
är det nu man uppgraderat till tant? :p

Haha har pyntat utanför oss idag. Har letat efter den där Välkommenblomstret hur länge som helst och idag hittade jag en på öb :)

jag är supernöjd , fint blev det!
Min kille är rätt fantastisk han...

Håller på och fixar och donar hemma även om jag är på jobbet. Efter 17 väggar är vi snart tapetseringsproffs men det är inte alldeles enkelt att göra själv nu

håller han på i trappen upp. Det är jag som valt tapeten . läcker va? :)
tog en flygtur på hästen..

Vaknade upp precis, rätt mörbultad mot hur man brukar vakna. lilla hästen var vild igår, och jäkligt spänd och då brukar man inte ha så bra kontakt och samspel sinsemellan.

Han skyggade för en lina som hängde på staketet svängde helt om på en milli sekund och kasta sig iväg. Så långt satt jag fortfarande på och försökte få stopp på honom . Jag hade i stort sett fått tag i honom då han bestämmer sig för en bockserie på ca 8 språng. jag satt väl kvar ungefär 2 av sprången . sen landade jag i sanden och fick se polle avsluta sin bockserie på första parkett . det gick bra ändå , jag hoppade upp igen och fortsatte rida. har ont i ena knät och ryggen nu som kommit mer och mer. Men jag känner mig rätt fräsch ändå med tanke på hur halt och defekt man brukar vara efter en ofrivillig flygtur.