Vad gör ni denna fredag?

ute och festar? Ligger hemma i soffan och degar? Sitter hemma hos nån vän? Själv har man jobbat till klockan 20.
Sen har jag varit ute och sprunigt. Imorgon börjar jag kl 7.30 så det är dags att bädda ner sig nu snart. :)


 Natti natti. Nu blir det ljudbok med "100åringen som klev ut genom fönstret och försvann" .... hittills helt underbar! :D

Min fina vän <3

 




Dagens träningspush!




Ledig (rolig) dag.



Imorgon har jaq äntligen lite ledigt (!). Imorgon blir dagen full av ickemåsten och bara massa roliga saker. Ska börja med att åka till gymmet och träna. Kör ju på schemat och körde i måndags, vilade igår och körde mage och armar idag.
 
Sen blir det direkt ner till polisen och fixa pass, gå förbi systemet och köpa vin och sen sticka ut till torshälla till en fin vän som precis har flyttat :) På eftermiddagen ska jag ut till "min" fina fina häst och därefter direkt till Vilsta för lektion mellan 19-20.
 
Efter det väntar en vinkväll med en annan fin vän. Imorgon blir alltså en fullspäckad dag ändå, men full av massa roliga saker. Enda tråkiga är väl att betala massa pengar för att få en ful bild på sig utskriven hos polisen. Men det behövs när vi åker utomlands om ett par veckor.
 
 
 
 

I ain’t talking poultry when I say this chicken’s fried

 

 

Imorn är semestern slut för kossan som vandrat runt på grönbete, blivit lite rundare och hamnat lite ur form :P

Imorn ska jag köpa nytt gymkort och då ska jag hoppa på mitt träningsschema igen. Till gympassen läggs 30 min cardio till. man kör ganska många dagar men inte så mycket per dag. Två vilodagar ingår och samtliga övningar körs till failure dvs till man inte kan göra en enda repetition till utan hjälp.

 

 

Måndag

Knäböj 5*5 Stående vadpress 3*15 Drag med rep alt. Crunches 3*15 (med vikt om det behövs).

Extraövningar:(ej nödvändigt och görs enbart om mycket energi finns kvar). Benspark 2*12 Liggande Bencurl 2*8

Muskler som tränas: Ben, rumpa, vader och mage.

Tisdag

Militärpress 5*5

Extraövningar: (görs enbart om mycket energi finns kvar). Hantelsidolyft 2*8

Muskler som tränas: Axlar.

Onsdag

Bänkpress 5*5

Extraövningar: (görs enbart om mycket energi finns kvar). Sned bänkpress 2*8 Liggande triceppress alt. Dips 2*8

Dips: Denna övning sätter väldigt stor stress Axelleden (AC-leden) och kan/ska därför inte utföras av alla. Om du upplever smärta i axeln under denna övning byt genast ut den mot liggande triceppress.

Muskler som tränas: Bröst och axlar.

Torsdag

Chins alt. Latsdrag 5*5 (med vikt om det behövs i chins. Växla med handflatorna mot och ifrån dig).

Extraövningar: (Görs enbart om mycket energi finns kvar). Skivstångsrodd alt. Hantelrodd 2*8 Skivstångscurl 2*8

Muskler som tränas: Övre rygg och bicep.

Fredag

Marklyft 5*5 Liggande benlyft 3*15 (med vikt om det behövs).

Muskler som tränas: Nedre rygg och mage.


Milos namngivningsfest :)

 

Tänkvärt.


Slutkörd i huvud och kropp :/

Jaha, nyss hemkommen från stallet. Så sjuuukt trött så jag vet inte vad. Jag behöver viiila men jag får knappt sova i allt som ska hinnas med. Det gick bra hos vetrinären med lilla Hjärt igår. Det var infektion i talgkörtlarna som bildade små finnar på henne.
 
jag fick betala en jävla massa pengar plus köpa en salva och ett schampoo så nu är vi på right track med lilllåddan. REdan idag ser det bättre ut!
 
Jag själv är lika risig som mina djur, utarbetad med ont i ryggen, ständigt trött och sliten. Ska gå och lägga mig nu och sova läääänge imorn. Det behövs! Men det är bara lite torsdagsgnäll, i veckan har jag fått både lönespecar och csn godkänt = en jävla massa pengar rent ut sagt. Jag har gått från Emelie Slavarbetare till Emelie von Stenrik.
 
Aja imorn blir det jobb, dygnspass. Sen blir det 25 års fest på lördag kväll och sen blir det stall och dygnspass jobb igen ! :)

The awkward moment....

När man kommer ut ur duschen endast iklädd trosor, går mot köket och möter blicken på grannen i huset bredvid som i sin tur står och dricker ur mjölkpaketet endast iklädd kalsonger.
 
För alla intressetomtar kan jag säga att jag tyvärr är tjockare än honom, men jag har mycket större bröst ! ;)
 
 

Skruttiga djur :/

 
(Inte det lättaste att få bandagen att hålla, men som man brukar säga allt kan fixas med silvertejp. ;) ... )
 
 
Det är en skadedrabbad samling djur just nu. Ena medryttarhästen jag har har en sträckning i ena bakknät och har blivit behandlad i flera omgångar. Han är just nu på igångsättning och förhoppningsvis är det bra nu.
 
Min andra medryttarhäst störtade på knäna på vasst grus i förra veckan och skrapade upp båda knäna med djupa sår. Han blev tack och lov inte halt, men är satt på pencillin och metacam en vecka. Stackars skrutt!
 
Sist men inte minst ut i sjukskaran är Ilona. Hon har fått nåt som ser ut som en blandning mellan finne/varbölder på hakan så vi ska till vetrinären imorgon förmiddag på utredning. Så håll en tumme eller två för min hund och "mina" hästar :)
 
 
 

Fredagsmys med syskonen på Haleniigatan .

 
Vi gjorde hemmagjord pizza...
 
Och pulade i oss skit för typ 350 kr. Rätt överambitiöst men det kan va gott o äta lite av allt man vill ha :)
 
 
 
 
 
Mina tjejer var såklart också med :)
Dom är så roliga när de leker. Jag är rätt paff över att ilona låter Tove ha hennes älsklingsboll. Häromdan kröp Tove fram och tog ett ben rakt från munnen på Ilona och hon släppte utan vidare . haha :P
 
Det gulligaste är när de sitter och äter smörgåsrån på golvet. Tove tar varannan till sig själv och varannan till Ilona och Ilona hugger efter rånet som hon hugger efter bollen i ett av klippen. Ibland är hela toves hand i munnen på Ilona, men hon har aldrig någonsin gjort henne illa. Så hon verkar fatta att man kan svälja Toves hand hel så länge man inte tuggar på henne, hehe :P

Shoestyle.se (!!!!)

Jävlar vilken bra sida. eller så har de bara sjukt bra rea nu.. har köpt dessa skor för endast 1200 kr inkl frakt..
 
Fast svarta.....
 
 
Adidar Street..
 
Diesel street.
 
 
Ett par till diesel..
 
 
Sjukt billiga priser. fick dessutom 10 % på alla reasaker...

Det blir även ...

En ny vinterjacka från D.Brand
 
 
Och en par nya skor från G-star..
 
 
Det är som en present till mig själv för jag "varit duktig och jobbat som en gris i snart 3 månader" . Det mesta ska sparas men  lite kan brännas åt helvete oxå!

Oops!

 
Sitter på internet och "unnar" mig en massa fina saker.
 
 
 
 
 
 
Dessa kläderna är från bubbleroom. se . Skitsnygga kläder med bra priser! Allt som allt gick det på 1600 kr med frakten och då kostade bara franklin & marshall byxorna 650 kr :)

Demoner i huvudet.

Min häst hade demoner i huvudet idag. Vet i fasen vad som tagit åt honom. Han brukar i vanliga fall gå som en klocka, även om han kan vara lite lat och stundtals är en labil paranoid bomb som ser spöken man måste hoppa och kasta sig för så har han aldrig någonsin varit så som han var idag. haha. jag satt som ett fån .
 
Tänkte ta ett dressyrpass på banan så skrittade fram i skogen.. sagt och gjort, vi kom 200 meter när häst tvärstannar och vägrar gå. jag försökte lirka med honom på 75 olika sätt men det gick inte. Jag hoppade till och med av och försökte leda honom förbi men nej, kvar stod vi.
Eftersom han både började backa och försökte skena därifrån så vände jag, ville inte ta den diskussionen på nån annans häst o riskera att det skulle bli nåt tok.
 
Vi vände hemåt och skulle rida in på banan, och han vägrar gå in. Reser sig på bakbenen, tvärstannar och bara står och vägrar gå. Det tog mig 5 minuter att bara komma in på banan . haha har aldrig varit med om maken .
 
Och så fortsatte han hela passet, kunde tvärstanna från vilken gångart som helst, och bara stå o vägra röra en fena. Vägrade gå på bortesta delen av banan. Det tog mig ett bra tag till han kunde gå i rund fin form i lugnt tempo i alla gångarter på hela banan. Mer krävde jag inte, men jag krävde att det i alla fall skulle funka innan jag hoppade av och tog tillbaka honom till stallet.
 
Knäpphäst, men han är fin ändå! :)

När man gapar efter mycket ;)

Chefen frågade mig för nån vecka sen vad jag ska göra nu när jag har 3 veckor ledigt innan skolan sätter igång. Jag jobbar ju såklart min 50% tjänst som personlig assistent under tiden, men det är ju en rejäl nertrappning eftersom jag gått 150% nu i 8 veckors tid.
 
Eftersom jag tycker att ledigt är rätt överskattat då jag hellre jobbar och tjänar pengar än att ligga hemma och pilla naveln blev jag erbjuden att fortsätta på heltid de tre veckorna kvar till jag börjar skolan . Jag tackade givetvis JA! :)
Efter att ha skrivit de ytterliggare tider jag fått i almenackan vet jag att jag kommer ha arslet fullt till dess ;)
 
Från och med idag jobbar jag :
 
Söndag 12/8    7-13 & 16.30-21.30
Måndag 13/8  Ledig
Tisdag 14/8    13-21.30
Onsdag 15/8          6.45-15.30
Tors 16/8     7-16
Fredag 17/8   7-14
Lördag 18/8    14.30- 00
Söndag 19/8    00-15
 
Måndag  20/8   12-21.30
Tisdag  21/8    7-16
Onsdag  22/8  7-15.30
Torsdag  23/8  7-16
Fredag  24/8  14-00
Lördag  25/8  00-15
Söndag 26/8    14.30-00
 
Måndag   27/8  00-09.00  & 12-21.30
Tisdag 28/8 7-16
Onsdag 29/8  14.30-00.00
Torsdag 30/8  00.00-09.00
Fredag 31/8   12.30-21.30
Lördag 1/9   7.30-17.30
Söndag  2/9  7-13 & 16.30-21.30
 
 
cash is king! :)
 

Men men..

Uppe redan innan 8 på min lediga dag. Hade två fyllda ikea påsar med kläder som behövdes tvättas och de enda lediga tiderna var mellan 7-15 :S


Sommaren 2012

 
 
Sommaren har varit väldigt bra. Även om jag har jobbat i snitt 60 h/vecka och mesta tiden av dygnet sett ut såhär . Man kan både skratta och ploja med betalt och det har vi gjort kan jag säga!
 
Men jag har oxå hunnit ut till "mitt" fina landställe ett par gånger iaf.
 
Jag har umgåtts med familjen..
 
Och börjat få-tove-att-älska-hästar processen.. Vore det inte underbart om jag kan ha med min lilla äskling till stallet om några år ? :)
 
Jag har hunnit ätit glass....
 
Jag har hunnit klä upp mig och ha kul med vänner flertalet kvällar....
 
 
 
Jag har firat världens bästa pappa när han fyllt 50 år...
 
Jag har sett både Kapten röd, Norlie & Kkv och Takida spela live, och inte att förglömma en brud flasha brösten sittandes på en killes axlar. Det var en syn det med! :)