SÄLEN!

Sitter framför brasan i sälen. Det är det vi gör här uppe i sälen. På dagarna är vi ute i backarna. På kvällarna sitter vi framför brasan och teven, läser böcker och dricker te. Fast ikväll kommer min babe, så i veckan som är kvar ska vi hinna med både after ski och lammet och grisen . :)

haha vi har lyckats sätta igång brandlarmet två gånger hittils. det går fan inte att öppna spjället (säger man så?) så det ryker in utav helevete och sen blir det rätt rökigt och larmet går. haha :P och ilona hispar runt och undrar vad det är som händer.

Hon har det super här i sälen. Nu ligger hon framför brasan och jäser. Hon blir trött av att vara med hela dagarna i backen. Hon sköter sig super, förrutom att dom där renarna som står och glor på henne är för jävla läskiga så dom skäller hon på om de kommer för nära :)


,

Har nyligen kommit hem efter en heldag på stan. Hade en del att fixa med och det är nu skönt att fått det gjort. Hälsade på pappa på jobbet också eftersom jag behövde skriva ut ett par papper . Min pappa, kontorsgubben som alltid är ansluten till en telefon hade inte tid med mig så jag fick mingla runt bland hans kollegor. Fick jättemycket beröm över min lilla hund som pappa hade haft på jobbet i förra veckan  när jag jobbade. Alla hade gillar henne jättemycket, hon hade struttat runt och hälsat och pussat på allihopa. Sedan hade hon lunkat tillbaka och lagt sig på pappas fötter och sovit resten av dagen. Hon är cool min lilla brud :)

Idag blir det städning och ridning. David skulle komma förbi en stund vid 4 . Ska fixa fint här hemma för imorn blir det jobb hela dagen. Och sen är det helg :)

Sälen.


Krångel det är med allting, hela tiden.  Först skulle jag och pappa och ilona åka upp på söndag, medan resten av familjen kommer på onsdag kväll, eftersom varken marcus eller mamma kunde få ledigt. Sen fick jag ett möte inbokat på måndag så då kunde jag inte hänga med pappa längre och skulle då få plats med 4 andra personer och en hund i en liten jävla bil.

Så igår bestämdes det att pappa får vänta på mig och mitt möte och så åker vi upp måndag kl 14. Men alldeles nyss blev mitt möte ombokat till nästa måndag istället. Så nu verkar allting vara löst igen. Skönt det iofs :)







Wipe out.

Sitter och kollar på wipeout som jag har lyckats missat två söndagar i rad. Köpte ett kilo godis ,( ja jag delar och sitter inte själv med hela :P)  , en läsk och de första två avsnitten. Är det inte jävligt b? Inte alls lika kul som förra året. Tycker jag iaf.




.


Och en på mig :)

Såhär kör vi på varje morgon fram till sommaren....

Stulit lite bilder från imorse

Halva kvar
Och så sista biten...

Helgen.

Vi har inget internet än, därför är det för segt för att ladda bilder. Och då är det segt att blogga. Även när internet hoppas ur ständigt. Men vår helg  såg ut ungefär såhär :

Fre : Hem till hans mamma, systemet, fixa oss, mina vänner , krogen
Lör: Hans mormor, hans vän , hans pappa, storstädning, filmkväll med hans vänner
Sön : Hans mamma, lämna tillbaka massa byggmaterial , hjälpa hans pappa att tömma båten på snö, fira min bror tillsammans med släkten , myskväll .


Storhandla på schemat.

Idag har jag tränat och vart i stallet. Nu ska jag storhandla , köpa present till lillebror och sen fira honom hemma hos mina föräldrar. Ska ge mig på att baka imorn, kanelbullar och nått annat. Marcus misstror mig och tror min bakdag kommer resultera i ett bombnedslag mjöl. Men vore inte det jävligt kul, om man skulle lyckas ha 2.5 kg mjöl utspritt i hela köket :P


Lördag.

Hade en sjukt trevlig kväll igår. Vi vinglade runt på vin och tequila. Och eftersom 5 av 6 personer inte var inbitna Marcus Krunegård fans så såg vi inte skillnad på förbandet och Marcus.

Ikväll blir det filmkväll på nya teven så vi tankar film och städar för fullt.

Snart blir det zigenarrunda till mormor för att tigga pengar och lunch :)

New baby


Philips 47" full HD köpte vi igår. Eftersom vi köpte en ordentlig tv till vardagsrummet hamnade Marcus 42 tummare i sovrummet. Guld! undra om man kan beställa hämtpizza direkt till sovrumsfönstret? ;) för där kan jag bo nu :)

My blog is awesome!

Mitt internet håller på att installeras så vi har fortfarande inget internet hemma. Med min förra dator kunde man sitta på någon annans internet men den datorn packade ihop i tisdags. Med min nya dator kan man sitta ungefär 5 min åt gången. Sen hoppar internet ur och man måste börja om igen. Det blir extremt irriterande efter ungefär 20 min.


I fredags var det pokerturnering och mys/fajitaskväll hemma hos Jess och kristian med Lisa och Eli. I lördags byggde vi klart divanen. så nu är det bara spotar och att klä soffan kvar :)

Igår hjälpte vi Kristian att sätta upp projektorn, söndagsmiddag hos svärmor och myskväll med filmen The Box.


Update

Sitter på jobbet och ska snart dra mig hemåt. Har jobbat precis hela dan och är sjukt trött!

 Ska bara hem , kasta mig i famnen på min prins och somna som en gris.

.

Idag jobbar varken jag eller jessica så nu ska vi åka iväg och storhandla. Jag ska även fixa blommor till vardagsrum och sovrum. Produktiv dag :)

Fast i stormen.

Kenwood Mikrovågsugn
Igår åkte vi iväg och köpte micro. Vi har också beställt dammsugare, kaffebryggare och strykjärn. När det är mycket man saknar har man fått prioritera. Soffan kostar ungefär 2500 att bygga , IKEA förra helgen kostade 1500 kr , gardiner klädställningar och småfix ytterliggare 1500 . Om två helger blir det IKEA igen och köpa vägghyllor till tv bänken, samt beställa väggdekalerna.

Igår i alla fall så blev vi fastkilade i en refug. En lastbil körde fast framför oss. Och en annan körde fast bakom oss. Där satt vi i ungefär en halvtimme. Mycket skoj.

Fix.

Ska se till att städa/tvätta/laga mat till Markus kommer. Ikväll blir det middag a la Emelie =
kycklingfile med klyftpotatis och paprika/chili/vitlökssås med vitlöksbröd och coca cola, en av mina mest fettsnåla rätter ;)

Min hund är är toktrött efter en 1½ h promenad i snöstorm / halvmeter hög snö. Hon ligger utvräkt över halva köket. Rätt mysigt att städa och fixa samtidigt som man dunkar den senaste spellistan på Spotify.


Mickey Avalon - Jane fonda

I had a baby named Jane
she could shake that thing
said her daddy used to hang with Johnny Coltrane
she sang the soul train with a friend named Jen
her booty was bigger than a Mercedes Benz
Jen was a hurty burty dirty little girlie
I heard it from a birdie she could cook a mean turkey
with gravy
Baby Baby Baby...
Baby was Jen's best friend
and maybe if you were lucky
licky licky sucky sucky
Mickey Mickey, fuck me fuck me
more junk in her trunk than a Honda
I know you wanna do the Jane Fonda

One, two, three, four
get your booty on the dance floor
work it out, shake it little momma
lemme see you do the Jane Fonda
five, six, seven, now
if you don't know, let me show you how
to work it out, work it little momma
I know you wanna do the Jane Fonda



1/3 Mått

78
93
104
64
31


dåliga resukltat. Denna vecka ska vi köra på bättre. Blev på tok för mycket sprit och skräp i helgen.
Nu går vi ut på långpromenad i snöstormen. Sen ska jag ut till stallet och mocka och rida .

Bakissöndag.

Söndagen gjorde vi inte så mycket mer än att ligga under varsitt täcke och glodde massa film .
Yes han valde alla bajsfilmer utom den sista :P , när han satte på nån shaft parodi kände jag att nu får det räcka på elände. Första-rätt OK. Andra-Kul! Tredje- Ren bajssmörja . Fjärde - Rätt händelselös men gullig, smårolig och väldigt romantisk.

http://www.freebestmovies.net/wp-content/uploads/2009/12/Cirque-Du-Freak-The-Vampires-Assistant-movie-poster.jpg
cirque du freak the vampire's assistant





http://watchthatmovieonline.com/wp-content/uploads/2010/01/family_guy_star_wars_poster_blue_harvest.jpg
Family Guy - the movie



http://www.horror-movies.ca/albums/userpics/poster_triangle-1.jpg
Nån dålig skräckis :P



http://www.mtv.com/movies/photos/c/cannes_posters_051908/the_rebound.jpg
The rebound.