Givet att jag kunde denna!

En gammal pojkvän kallade mig gargamel under flera års tid, så trust me, han vet jag vem det är! Haha.

Varför han kallade mig för det fanns det iaf 2 bra orsaker till, nån som kommer på vilka? ;)


Latest newS in little E-town!

Bilderna talar ju för sig själva. Min kära arbetskollega som är ute och härjar, jag hoppas för hennes skull att det är ett Joke gone bad. Både polisen och ekuriren är på plats.

Undra vad de tänkt göra med alla lösa djur, de diggar nog varken mörkret kylan eller att tugga sand. Men det vore ju för jävla coolt om det satt en mega kissemiss i ett träd imorn när jag ska rasta hunden . ;)


Kvällsunderhållning

Har precis kommit hem från gymmet, nu blir det te och läsning för resten av kvällen! :)

En annan kul sak, jag fick 3an! Får nyckeln nästa onsdag. Shoohoo! :)


Catch the leprecan!

Taudi-doo-doo! *internt som fan* :D

Kort sagt: fick förklarat för några år sedan om de pysslingarna som finns i änden av regnbågarna som jagar guld. Jag förstod såklart inte förklaringen "du vet.... Leprecan...

Samtidigt som vederbörande försökte härma nån blandning av tomte och dvärg hoade han "taudi-doo-doo" "taudi-doo-doo" med tillställd röst :p

Hahahaha , om det är det enda jag tänker på när jag ser en regnbåge? Svar: ja! :)


Powernap innan gymmet!

Ledig dag idag så det firar vi med en eftermiddags lur, nice!


Jävla sköning!

I tordags åkte jag hem till mina färäldrar där min syster och Tove var ilona vakt. Och ilona som lätt blir uppstressad när man hälsar på henne blir rent ut sagt Pissjobbig, så jag röt i "lägg dig ner ilona!"

Då lägger sig Tove ner på golvet, hahaha. Gud vad vi skrattade åt henne, då bara tittade hon upp och flina mot oss :p så jäkla söt ! <3


God save the partyqueen

Sitter på jobbet och ska snart gå av, har egentligen massa roliga inlägg att skriva över skojiga saker som hänt i veckan men tiden räcker inte till, och igår var jag så ltrött så jag somnade vid 21 :) 
 
idag ska jag träna och iväg på middag med föräldrar och syskon , efter det blir det party . Ingen dricka för mig dock för har antagligen åkt på nåt skit i magen. Ständig halsbränna och ont i övre magen så fort jag äter något, magkatarr kanske? Vad vet jag, alkohol kommer nog inte göra skiten bättre iaf :) 

Nya uthämtade fina saker :)

Only Future Top Smoked Pearl/Black Bubbleroom.se
Tröjan :)
VILA Nanni  Top Optical Snow Bubbleroom.se
 
Bubbleroom / H Träningstights 73 cm Svart/Cerise Bubbleroom.se
 
VILA Top White Bubbleroom.se
 
 
Och sen sista ..... med fram o baksida :)
 
Mixed from Italy Top Black/Gold Bubbleroom.se
Mixed from Italy Top Black/Gold Bubbleroom.se
 

Åh snart sätter serierna igång igen.

I måndags kom nya revenge och nu i okt sätter alla serier igång i Usa igen. Däribland en av mina favoriter, American horror story. Så sjukt vriden och konstig serie men så jäkla bra!
 
 

Min walk in closet kanske blir sann ändå...

Ska gå och titta på en trea här i dagarna och lite beroende på kommer jag ev flytta dit. Lite mer i hyra men större balkong och ett helt rum till. Jag tänker ett helt rum med bara kläder och skor, fan det vore nåt. Eller bara ett till rum så det slipper känna så klaustrofobiskt hemma. Ja vi får se hur det blir ! :)