Spackla på , spackla på!

Det tar sin lilla tid att få ordning på sminket när man är buttugly :p förhoppningsvis är vi klara innan 12 iaf ;)


Godmorgon !

Sitter på jobbet och slutar om en timme . Sen ska jag ut till min fyrbenta prins några timmar . Hoppas innerligt att jag kan åka därifrån utan skador eller allergiska besvär . Men eftersom jag råkat ut för båda två senaste tiden borde ju vara lugnt, eller? Jag är jävligt tagg på ikväll så med eller utan brutet ben kommer jag ändå ha klänning ikväll . Ska först på middag med föräldrarna på jernbergska , sen blir det nyårsfest hos per .


Så jävla ybertypiskt min bästa vän.

Men hon är fan bäst ändå! :)


Tokskön video, tagga nyår! :)

 

Snurrigt !

Vi måste räkna ut våra tidrapporter helt själva . Inklusive ob , stor ob , jourtider och nu under jul och nyår räkna från när det blir storob eller vanligt helgob. Det är lätt att göra fel kan jag säga :)


Trött och seg :)

Ska åka iväg och jobba nu om en timme :) fortfarande sjuk, trött och seg. Skulle vara mer fördelaktigt att ligga hemma och sova och försöka hitta någon snäll person som kan jobba som betjänt till mig :)


Friends are like potatos. When you eat them, they die.

Osminkad rugguggla, onepiecen lyfter väl inte looken särskilt bra heller..
 
 
Körde självklart lite egobilder från en tjejkväll. Fina tjejer jag har <3
 
 

I knew you were trouble.

I think part of me knew the second I saw him that this would happen.
It's not really anything he said or anything he did,
It was the feeling that came along with it.
And the crazy thing is I don't know if I'm ever gonna feel that way again.
But I don't know if I should.
I knew his world moved too fast and burned too bright.
But I just thought, how can the devil be pulling you toward someone who looks so much like an angel when he smiles at you?
Maybe he knew that when he saw me.
I guess I just lost my balance.
I think that the worst part of it all wasn't losing him.
It was losing me.
 
 

Beställt ett par jättefina skor.

Har spanat länge på ett par såna här mocka skor med ullfoder. Men eftersom de kostar runt 1000 lappen har jag dragit mig då jag köpte ett par bra vinterskor från timberland förra året. Men men, nu ignorerade jag det faktumet och beställde ett par ändå. Riktigt sköna och passar till de flesta kläder!
 
 

Nej men vilken läckerbit! ;)

Det var tydligen inte tillräckligt pers att må skit, utan man skulle tydligen se ut som skit Också! Haha, jag är ju allergisk mot gräs och hö så jag kan få endel förskylnings symtom när jag är i stallet . Ibland kan jag få små vita utslag på händer och armar som kliar när jag håller på med höt . Men de brukar försvinna snabbt igen. Idag när mina slemhinnor redan var helt paj på grund av sjukdom blev min allergiska besvär en aning värre !
Mina ögonlock svullnade upp så jag såg ut som en kines, tårarna sprutade åt alla håll pga av irritation och de rann mer i ansiktet och orsakade stora röda utslag i ansiktet . Haha det var knappt man kunde se när jag satt i bilen på vägen hem igen . Haha jävla röta det är ibland alltså! :p

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50ddbb279606ee5a72d5b817.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50ddbb279606ee5a72d5b817.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50ddbb62e087c35c8fc8dc19.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50ddbb689606ee5a94ba65d6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50ddbb6d9606ee5a85391c50.jpg" class="image">


Kärlek vid första ögonkastet

Bra grejer det där. Jag har verkligen sovit som en prinsessa inatt, jämförelsevis med andra nätter då man ligger vaken och hostar hela nätterna. Bra skit!


Vi fick manligt besök på kvällskvisten.

Har fått två försenade julklappar ikväll. Ett par skitsnygga leggings med läderdetaljer och en liter sprit . Så omtänksamt och snällt! :) både alkohol och byxor kommer användas flitigt framöver :)


Pretty Lights - Country roads remix.

 
Skön remix på orginalet.

Victoria secret show!

Har legat som en däckad baby hela dagen. Nu har vi kollat klart på Victoria secret show precis och nu ska vi iväg till affären och handla grejer till vår middag . Fräsch tjej hej! :)


Man kan inte lära gamla hyndor nya tricks!

Jag lär mig då aldrig i alla fall. Blev sent igår kväll med tjejerna och upp kl 6 imorse för att åka iväg till jobbet . Jag sitter alltså inte hemma och myser i soffan utan jobbar och sliter några timmar till. Men sen ska jag ligga hemma och kurera mig för jag håller på och hostar sönder mina lungor :/


Det är sällan allvarlig stämning på det här stället!

Att bo två tjejer i samma lägenhet är bara en massa jäkla lajj hela tiden. Vi har ingen som helst känsla för integritet eller privatliv . Imorse hoppade jag ner och la mig bredvid i hennes säng för hon pratade telefon med en kompis jag oxå ville snacka med . Vid lunch drog Malin runt mig i ena benet runt i lägenhet för min ena sko hade fastnat för jag hade propsat med raggsockor i dem och de satt tvärfast . Vi skrattar och larvar precis hela jävla tiden . ;)
Nu har vi lite eftermiddags underhållning framför datorn ;)


Blev en bunt kläder !

Jag gick som en radiostyrd zombie på stan men var bara tvungen att kolla rean, imorgon är ju det mesta bortplockat . Och vad kan inte lindra ångest bättre än att köpa saker? :)
5 tröjor , ett par jeans och lite smink senare är jag lite mera upbeat . Och även fast jag har ett helt rum med bara kläder kommer jag få pressa in skiten där. Det är fan grejer högt och lågt därinne ;)


Frukost lunch och middag !

Vi har vaknat till liv nu och tagit en vända på stan på rean. Nu har vi pulat i oss frukost lunch eller middag eller vad man ska kalla, i alla fall den enda måltid mat min bakfulla mage kommer palla med utan att bli hobby bulimiker :)


Döden död.

Idag är dagen då jag alla gånger kommer avlida . I sjukdom, bakfylla eller ångest . Jag har landat i soffan nu iaf, och här kommer jag ligga kvar kan jag säga !


Snart så!

Drygt 4 av 10.5 h avbetade arbets timmar idag. Sen blir det direkt iväg på fest. Igår var också en riktig heldag med ringklockan som ringde redan kl 06 och avslutades på stan vid 02. Lite sömn blir det nu tredje natten i rad men imorn ska jag lägga mig någonstans och inte röra en enda fena. Funderar på mat och dryck intravenöst och sätta dit en kateter så slipper man röra på sig alls imorn. Tänkte se till att bli redigt bakis också så jag inte blir rastlös efter sådär 15min .Jag vet hur jag blir och är jag inte alkoholsjuk så kan jag inte ligga/sitta still mer än en timme innan jag börjar fundera ut andra saker att göra i huvudet :p och eftersom jag sovit ca 7 h på två nätter nu och ska ränna ute inatt så ska jag inte springa runt och leka adhd apa imorgon. Tror jag ;)
Här är kvällens klänning , sjukt fin!


God jul på er!

Hoppas ni har det bra, det har jag :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50d8b4ca9606ee5a63c7bdb4.jpg" class="image">


Word.


Trött tjej hej! :)

Såklart kunde varken jag eller Malin sova, på grund av hostattacker. Så vi pulade i oss massa hostmedicin och snackade en massa istället. Sista gången jag kollade på klockan var hon efter 2. Klockan ringde vid 6. Då var jag så himla trött så det är ett under att jag ens lyckades klä på mig och pallra mig ner till bilen , kan väl inte påstå att jag är piggare nu. Men jag är glad att jag tog mig ut till stallet imorse så jag slipper det efter jobbet sen. Då kan jag åka direkt hem till mamma och pappa :)

Här är lite bilder från när vi tjuvstartade julen igår, syster och hennes kille kan inte vara med oss idag så vi körde en 2 dagars :)


God jul och god natt :)

Har precis snickrat ihop en till klädställning till Walk in closet rummet. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Ska vara i stallet redan vid 6.45 imorgon för klockan 9 börjar jag jobba . Borde egentligen sovit för länge sen.


Avicii ft. Nicky Romero - I could be the one

Jag borde nog egentligen jobba som Dj eller något annat i musikbranschen. Jag föddes typ med ett par hörlurar i öronen och majoriteten av dygnets timmar spelas det musik någonstans ifrån. Jag kan sitta timtal på kvällarna och bara leta nya bra låtar, läsa låttexter, sjunga med eller bara dansa like a crazy person. En låt kan göra dig sjukt party pepp och du vill bara dansa och vara hög på livet. En annan låts text kan sätta ord på dina svartaste och sorgligaste känslor, som om de vore plockade direkt ur ditt eget hjärta. Nej musik är verkligen terapi för min själ. Oavsett om jag är glad eller ledsen. 
 
Aviciis senaste låt är riktigt jävla bra.  Lyssna lyssna lyssna!
 
 

...

Huh, min kropp och knopp är inte riktigt i fas. Denna veckan har inte varit min bästa vecka, med både mens som övergick i en dunderförskylning och nu en totalt mörbultad kropp. Har inte kunnat sovit många timmar inatt för knät har värkt och gjort förjäkligt ont.. Vaknade av mig själv halv 6 imorse och då var ögonen alldeles rödsprängda.. Fint! Har en morgonmöte med jobbet nu klockan 9 och sen är det julklapps shopping på schemat, tänkte försöka sova ett par timmar under dagen också .


Hehe

Det var ju en aning roligare och mer ironiskt att kolla om klippet "50 horse fall" som jag la ut i söndags nu. Jag ligger här och småskrattar lite åt min misär ;) nu ska jag sova. Natti natti :)


Jag ska göra korvmacka av dig din jävla kamel!

Aj! aj! aj..... Idag red jag lektion för Pia. Sista gången för terminen och vi hade hoppning. Min häst tyckte att jag borde övningsflyga. Så jag gjorde ett försök i 50 km/h från 2 meters höjd. Jag kraschlandade med knät först i 4 träbommar. Resultatet blev ett halvdödat blåslaget knä med en fin liten spricka i mitten . :(

 Fick lite fina blåmärken lite här och var ;)
 

God jäkla jul :(

Kul det är när man får hem alla räkningar varje månad så varenda intjänad krona måste gå direkt in på ett annat konto ...... Pust :( en kul sak dock var julklappen som jag fick av mitt ena jobb bemanningen. 280 kr på interflora, inte nån dålig present med tanke på att jag bara jobbar på timmar där. Väldigt snällt och omtänksamt! :)


Komiskt.

Fick höra av en kille igår att folk har bettat på hur långvarig min och Malins samborelation kommer vara. Eller rättare sagt hur lång till det tar till någon slår ihjäl den andre.

Haha vi har redan haft 2 stora prövningar, men det har inte stoppat oss hittills. Vi må kanske springa runt och jaga varandra med stekpanna här hemma men vi kommer lösa det ändå.

För vet ni va? Malin är världens bästa tjej och skulle jag hitta en kille som ens var hälften så bra så skulle jag aldrig släppa taget om honom igen..

Men om ni ändå vill gå in och betta råder jag er givetvis att satsa på mig, för jag är lite tuffare än henne ;)


Igår.

När vi skulle sätta oss i bilen och åka ut till stallet kommer en annan bil och parkerar framför oss. Ut kliver två kvinnor som varit och köpt pizza. När den ena tjejen kliver ur bilen tappar hon en av pizzorna , uppochner rakt ner i snön . "Oj" sa Malin. Sen tittade vi på varandra, och sen började vi asgarva. Det såg så jävla kul ut så vi satt dubbelvikta av skratt. De i bilen framför tyckte väl inte det var lika kul som vi men de smålog iaf åt oss när de märkte hur mycket vi garvade åt dem :)


Haha min mamma alltså....

Hon har ju blivit en van facebookare. Vi är inte vänner där men av en slump gick jag in på hennes sida och hittade denna bild. Haha jag diggar folk med självdistans , det är väl klart som fasen att mörkrets härskare gillar att skjuta på saker ;)

Sköt 96 poäng av 100 möjliga på 10 skott. Watch out for mama Lindén ;)


Hetaste grisfejjset på gymmet? ;)


Skakis!

Vi har precis kommit in från en promenad. Första gången på de snart 4 åren jag haft henne som hon blivit attackerad av en hund , vi har varit förskonade från det och tacka fan för det! Vi kom ut från porten och skulle slänga sopor så kommer det två lösa hundar springandes från bakgården, ingen hade ens halsband på sig och ingen av dem lyssnade över huvudtaget när deras ägare försökte kalla in dem. De sprang fram till oss och jag trodde de skulle gå bra ändå, de luktade på varandra spände upp sig och den ena hunden började hugga mot ilona . Ilona skrek som en stucken gris varje gång hunden högg mot henne och jag försökte desperat sära på dem.

Ilona verkar i alla fall inte skadad , hon springer lite orent på ena bakbenet men det finns inga synliga bettskador. Men vi båda gick hyfsat skakis därifrån , mina ben skakade som om jag hade stått naken ute i snön i -20. :(


Sambo uppdatering.

Hon verkar sova i nåt som storleksmässigt skulle kunna släcka en skogsbrand. Jag tipsade henne om att det där är inget man kan lyckas förföra män med ;)


Emelies blandade nyårskarameller 2012.

Årets inköp: Måste vara min D.Brand jackan. Jag skulle vilja svara lilla katten som även hon köptes detta året. Men hon är mest en plåga, förutom när hon sover .

Årets bästa platta: Imagine Dragons – har ni inte hört dem, passa på att göra det!

 
 

Årets roligaste ord: ”Det är launche” Användes flitigast av min pappa, Pontus 50 år.

Årets mest druckna öl: Storstark Falcon, med tre isbitar i.

 
 

Årets mest självklara: Att min finaste vän äntligen gjort det enda självklara. Att flytta hem igen!

Årets bästa helg: Midsommarhelgen, helt klart. Jag fyllde år, jag festade med fina vänner och jag träffade fina personer <3 . Perfekt helg på många sätt!

Årets mest konsumerade mat: Piroger, thaimat, nudlar.

Årets bästa semester: Kreta, i september.

Årets duktigaste beslut: Komma på att jag blivit tjock och börjat med diet och träning igen.

 
 

Årets prestation: Pluggat 100% och jobbat minst 50 % varje månad hela håret. Hela sommaren hade jag 3 månader med schemalagt tid 60 h /vecka. Det var tufft! Tror jag hade 4 helt lediga dagar på de tre månaderna. Nu i jul jobbar jag julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen. Jag har bara varit ledig en vecka, den veckan jag åkte utomlands. Det tycker i alla fall jag är bra jobbat!

Årets värsta bakfylla: jämnt skägg, men tror jag har en vinnare då jag dejtade toalettstolen hela natten. Vaknade vid 10 och kräktes fram till 11. Grät mig till sömns med en örngott över ansiktet för att huvudet inte klarade solljus. Sen sov jag resten av den dagen.

 

Årets vanligaste träningsform: Löpning och ridning.

Årets mest konsumerade frukost: Kaffe eller te, sällan något annat än det.

.Höll du några av dina nyårslöften? Nej tyvärr inte. Är väldigt dåligt på sånt, så ska köra ”sluta röka” nästa år igen. Med bättre resultat.


 Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Lycka, ett lugn i kroppen,
 
4
 
 
 
 Vad spenderade du mest pengar på? Hästar helt klart, kläder, taxi, utekvällar.


 Vad önskar du att du gjort mer? Ta hand om mig själv, mitt hjärta, min hälsa.
 
 

 

 Vad önskar du att du gjort mindre? Känt oro och rädsla för saker och ting.
 Hur tillbringar du julen? Med familjen <3

 

 Favoritprogram på TV? Kollar sällan eller aldrig på tv. Men solsidan har jag sett, vissa så mycket bättre.

 Bästa boken du läste i år? 100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann.
 
 

 Vad fick dig att må bra? Middagar med vänner, härliga utgångar och myskvällar.

 Vilken kändis var du mest sugen på? Hmm varulven i twillight  med lite smör på. Dock är det tragiskt att han typ är yngre än min bror.
 
 
De bästa nya människorna du träffade? Träffat så otroligt många härliga personer detta år, vissa kommer jag fortsätta umgås med andra förblir fina minnen.
 
 
 
 

Sista förmiddagen i skolan.

Dags för de 3 sista timmarna i skolan innan det är dags för jullov i över 3 veckors tid. Ingen är gladare än jag! :)

Direkt efter skolan blir det lunch och gymmet :)


Imorn blir jag sambo :)

I helgen kom alla hennes saker, plus en säng. inga ben skruvade hon på så det ser ut som en knarkar-kvart här hemma .
Jag tror däremot att min hund tror att Malins knarkarkvart säng är en deluxesäng julklapp för hundar . Hon är väl nöjd för att matte äntligen förstått att stor hund behöver stor säng ;) för där har hon legat utslagen som en padda sen Malin åkte hem igår :p ja, hunden är en diva. Hon skulle aldrig sova på golvet.


Partar bäst som partar sist...

Haha min granne alltså. Han är skittrevlig och så, alltid trevlig och hejar och snackar när man möter honom. Men han har en jävla bas på sitt ljudsystem måste jag säga ;) Nu i eftermiddags har vi haft hårdrocksparty här i huset och det har dunkat ända upp till mig. Bör tilläggas att han bor på första våningen och jag bor på den tredje. Så han borde haft konsertvolym där nere med tanke på hur mycket det hördes upp hit ;)
 
Så nu tänkte jag utmana i Media markts bästa budget system - visa på lite bra musiksmak menar jag. Hårdrock är väl inte mycket att komma med när vi har knulladunka musik ;)
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag dietar vidare

Vägde mig imorse och vägde 1 hg mer än min lägsta vikt förra veckan. Skötte mig bra med dieten alla vardagar men sen festade jag i fredags och åt chips på jobbet på lördagen så man vet ju aldrig hur man håller sig viktmässigt. Men väldigt bra alltså, så nu kör vi sten hårt igen :) ska strax äta sista målet för dagen och sen sticka iväg till gymmet .


Natti natti.

Nu blir det sova dags. Nästa vecka jag har bara skola tisdag. Jobbmöte på fredag och sen jobba dygn på lördag :)
Imorn ska jag ut till min fina häst! Hejs! :)
 
 
 
 

.

Det här har inte varit min bästa dag, om man säger så. Igår hade jag ju jätteont i magen hela dagen. Och idag har jag varit arg och förbannad. På vissa personer, och de har blivit varse om man säger så. Haha.Till råga på allt låg jag och väntade säkert 20 minuter på att solsidan skulle börja. För att få reda på att det var sista avsnittet förra söndagen. Typiskt. Funderar på att lägga mig i sängen nu, plocka med datorn och kolla på någon bra film eller serie. Så vi kan gå från sursöndag till gladmåndag :)  

.


And If all is well
And your heart could find the words
Would be for better baby
Would we be for worse
And if there was a way
To navigate your seas
If Tonight my true love
Dared belong to me


Typiskt tjockisar!

Ska ta ett bad och hoppas att min mage mår lite bättre snart :/ igår blev som vanligt en rätt intressant och halvgalen kväll . Rätt komisk sak som hände var att Malin vart attackerad av en transa på donken. Hon(han?) sa massa dumma grejer, skulle dra Malin i håret m.m två meter framför stod jag men jag märkte såklart ingenting .
Kan se mig själv , fulla tjockisen stå längst fram i kön och fundera .... Hmm och sen ska jag ha big Mac... Meny.... Med cola... Hmm ta med en extra Cheese och chilicheese tops.... Och seeen ;) hehe . Stackars min Malin :p


Magsmärtor från hell! :(

Aj aj aj min mage :( , är nog inte jättebra att toksdieta hela veckan, inte äta nåt på hela dagen fram till klockan 14 och den mörscha i sig mat . Har så ont i magen så jag vill bara lägga mig i fosterställning och gråta :/


Mupparna Lindén ;)

Lillebror är iväg i kläppen över helgen och skickar statusuppdateringar till oss hur han har det . Som vanligt spårar det ;)

 


Ytterligare -0.8 kg

Min diet funkar väldigt bra så länge man sköter den prickfritt !


Morgonnöje

Kul nummer 1. Roligt att lillebror tror att vi har spårvagnar här i stan. Han hade svarat Stockholm på fråga ett ;)

Kul nummer 2. Att man fick alla rätt i en kategori man kan noll om bilar och fick körkortet i cornflakes paketet ;)


Båda hästarna skötte sig super idag!

Rätt fin utsikt , eller hur? ;)


Ursäkta om jag tjatar om det varenda jäkla vecka.

Men har ni missat American horror story så bara MÅSTE måste ni se det. Det är så sjukt bra! Gör det bara.
 

Man ruttnar på sina lärare ibland.

När vi skulle lämna in en av tentorna i förra kursen så stod det inte något om källhänvisning i uppgiften. Vi frågade läraren vid flera tillfällen om det och hon sa klart och tydligt att nej det behöver vi inte ha med i denna uppgift. Sagt och gjort, alla lämnade in sina tentor. Totalt är vi drygt 80 elever som läser i eskilstuna och västerås och....... endast 3 blir godkända. Varför?
Jo vi andra "missade" ju att ha med källhänvisning enligt APA manual som kära Ulla bulla sagt 17 gånger att man INTE behövde ha. :S På min tenta står det dessutom G+ kompletering. Så om den är godkänd, varför måste jag ändra den ?
Lite grinig blir man, man kan ju inte ljuga folk rakt upp i ansiktet sådär. Och så jäkla kul är det inte att sitta med gamla uppgifter när man har nya som ska in innan jul och dettta endast beror på hennes fel och inte mitt eget.  
 

Luciakort

Tänkte skicka ett luciakort imorgon som mms till lite folk. Min första spontana tanke en bild på mig själv naken med ett ljus i handen.
Men sen eftersom mamma ska få ett av mmsen så tänkte jag vara en aning mer civiliserad. Hon lider av Bristpåhumor syndrom ;)
 
 
 
 

Någon som är sugen på trekant?

Hör av er!

"Kolla vad vacker skogen är"

Har stått med onepiece , dunjacka och hund och diskuterAt livet och vår vackra natur med en granne . Och jag vet att jag ser ut som en fet mega bebis i onepiecen men den är så jäkla skön! :)


Så jävla min humor .... ;)


Pryd eller normal ?

En sak som jag har otroligt svårt för på gymmet, eller rättare sagt i omklädningsrummet på gymmet är alla dessa nakna kvinnor. Och nej jag står inte i duschen och glor och nej det är inte tjejer i min ålder utan det är kvinnor i 30-50 års åldern som är så totalt oblyga i deras nakenhet att jag blir generad i deras vägnar.
 
Det är samma visa varje gång man går in där. På tiden jag har hunnit gå på toaletten har jag hunnit se mer saker på andra än vad jag någonsin hittat på mig själv. Idag skulle jag byta om och grannen går för det första naken från duschen med handduken i handen. (bara där får jag dåliga vibbar) sedan ställer hon sig på sin handduk så där står hon under 2 minuters påklädning och flashar både det ena och det andra. Prova själva att börja med att sätta på er strumpor, inga smickrande scener.
 
En annan sak som stör mig otroligt är dessa gubbar (60+) som använder hallen till gymmet som omklädningsrum. (man kan se hallen från konditionsmaskinerna) så där står då gubbarna i bara kalsonger och byter om till deras vanliga kläder. Alltså, det är helt ok om de snyggaste killarna på gymmet står framför mitt löpband och visar upp sig. men är du 60 år eller äldre, har hud som hänger och slänger överallt. Gå in till ett omklädningsrum, snälla!
 
Jag är inte pryd , och jag skäms inte för min kropp eller att vara naken inför andra. Men jag tål inte att se fitta eller arsle var jag än kollar i ett omklädningsrum. Jag vill kunna byta om i lugn och ro utan att få mardrömmar. Så snälla använd era handdukar till att täcka er, en tutte hit eller dit kommer jag inte dö av men kommer jag se mer tantporr denna veckan kommer jag kräkas i papperskorgen på toan.
 
 
 

Minus 1.1 kg sen helgen..

 
hehe ljuset lägger sig lite dåligt på första bilden så jag ser tjockare ut än vad jag är, men men. lite julgristjock är jag absolut! Men det ska bort nu.
 
 
 
 
 
 
 
 

Michelingubben ska ut på turné

Att vistas dagligen i stallet tar död på min kropp, eller kylan gör det . Idag har jag så mycket kläder på mig att armarna står rakt ut.


.

Har precis kollat klart på breaking dawn del 2. Helt ok film, inte alls lika bra som de andra filmerna men var tvungen att kolla klart ändå. Sista scenen var dock otroligt fin, jag satt och bölade som en liten unge, de visade tillbakablickar på kärleksparet till en av de finaste låtarna jag hört i hela mitt liv.
 
 
'
 
 
 
The day we met,
Frozen I held my breath
Right from the start
I knew that I'd found a home for my heart...
...beats fast
Colors and promises
How to be brave?
How can I love when I'm afraid to fall
But watching you stand alone?
All of my doubt suddenly goes away somehow

One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more
 
 

Huh!

Satt och kollade igenom Antons matte papper . Kommer ihåg när jag själv läste matte D. Huh, roligare har man haft! ;)


Bilder från helgen.

Roadtrip med flyttlass. Lördagens outfit. Söndagens outfit. 200 egobilder på mig och Tove :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jokes on you.

Har avslutat helgen hemma hos mamma och pappa. Jag har varit barnvakt åt Tove eftersom min syster renoverar deras radhus. Det finns inte ord för den kärlek jag har till den tjejen, när hon gosar in sig i min famn, har livliga diskussioner som om jag skulle förstå allt hon säger eller när pussas/gör en slängpuss vill jag inte vänta en minut på den dagen jag själv får egna barn. Även fast jag varken kan eller vill det just nu.
 
 
Det har varit en kul helg på många sätt, men också jobbig på andra. Ena dagen kan du vara på the top of the world, du skrattar härjar och lever livet som om det inte fanns någon morgondag. Men det är så enkelt för en annan människa att sparka undan benen på dig, och där står du kvar och undrade vad det var som hände. Vi blir gärna gladare av alkohol, modigare, spelar ut den där personen som man kanske inte kan vara nykter. Det för också med sig svek och egoism.Du lyssnar på ditt eget huvud och gör det du känner för, på gott och på ont och ibland på andras bekostnad.
 
 
Jag vill inte se mig själv som en dryg eller elak person. I fredags var jag det, inte med mening men det blev fel. Oavsett vilket så blev en person sårad och jag mår otroligt dåligt för det. Jag vill vara en person som accepterar andra för vad de är, som aldrig ser mig bättre än någon annan eller som är rolig på någon annans bekostnad. Det blev fel i fredags och jag önskar jag kunde ta tillbaka det. Det kan jag inte.
 
 
Det var inte bara jag som gjorde en tavla i helgen. I lördags var det jokes on me. Jag har alltid fått det intrycket som de personer som gärna målar upp sig själva som vita lamm, är högfärdiga och gärna framhäver hur de korrekta de är i alla sammanhang är de svartaste fåren. Du vet lättare var du har en svinig person, för denne står ofta mer än gärna för sina åsikter och vad den gör eller inte gör.  Men ofta visar det ju sig att även den snällaste av de snälla faktiskt kan vara exakt lika svinig, även fast "den aldrig skulle" eller "aldrig skulle säga". Man får stå för det man gör. Man kan aldrig få tid, sagda ord och handlingar ogjorda. Man får bara ta konsekvenserna av vad det leder till. I´m still standing, och förhoppningsvis mer ödmjuk idag än för några dagarn sedan.
 
 
 
 
 

Julshopping på stan :)


Malin blev törstig ,så nu har vi radat upp helgens to do list :)


Maybe that is why i am single ;)

Jag lagar ju typ aldrig mat , jag köper färdig mat eller halvfabrikat. Spisen används till att koka vatten så jag kan göra te. I förrgår var första gången i denna lgh (2 mån drygt ) som ugnen var på . Jag gjorde lasagne och skickade givetvis ut mmsbevis på mitt konstverk.

Responsen blev:
"Ser ut som en misshandlad calsone :p "

"Smakar godare än det ser ut? :s"

Haha jag har faktiskt en matlåda över om nån är sugen ;)


Fan då....

Samma visa som alltid när man blir sjuk. Jag blir så jävla rastlös av att ligga inne mer än två timmar. Så är jag inte yberbakis eller ybersjuk så brukar jag "skita it" och köra på som vanligt. Så den lilla febern som jag hade igår har ökat idag så nu mår jag sämre än sämst. Kom precis hem från julbord men kände redan där att nåt var på g. Alltid när jag har feber så ballar min kropp ur helt. Jag känner pulsen i hela kroppen, framför allt i huvudet. Inte så det gör ont men det pulserar och jag känner varje hjärtslag jättetydligt. Jag blir även helt yr, ligga och sitta går bra men att gå och stå så känner jag mig alldeles påverkad av nåt och helt snurrig i bollen. Hoppas det ger sig snart för jag hade andra planer än att ligga hemma i helgen. Har min första helt lediga helg på 5 veckor.
 

Julbord

Har spenderat eftermiddagen med hovslagaren ute i stallet . Nyskydd var lilla ponnihesten men han lyckades ändå trampa av sig ena skon. Han var glad att få komma in tidigare, sprang fram och tillbaka i hagen , gnäggade och ställde sig vid grinden när han såg att jag kom . Fjanthästar, måste väl vara roligare att stå ute på dagarna än att stå på 10 kvm dygnet runt . Nä in ska de gärna om de får chansen :)
Nu är jag nyduschad och nyfixad och ska strax iväg på julbord med jobbet. Kul! :)


Morgonmys

Jag har haft lite feber sen igår kväll så jag däckade redan vid 9 igår. Onepiece på och dubbla täcken . Vaknade vid 4 imorse och kunde INTE somna om. Kul, haha . Vafan låt mig sova så jag blir frisk :p äter just nu frukost i soffan och kollar på serier :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50c05050ddf2b313600001c1.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50c05069e087c355faf1c660.jpg" class="image">


Snömongo 1&2

Vi har sprungit i snö upp till knäna. Jag har pulat henne, kastat pinnar och myst i snön. :)


Blä

Usch vad gnällig jag har varit senaste dagarna men jag mår verkligen som ett utskitet påskägg . Det enda jag sitter och tänker på är aprikoser på burk, glass, cola och fryst choklad. Men jag tänker inte gräva fram bilen för att kunna åka iväg och handla och jag tänker inte gå heller. Så får sitta här utan... :P Har endel plugg att syssla med så jag får väl riva fram ett par frysta köttbullar eller nåt. Yum yum.
 

.

Idag har jag fått nya perspektiv på vad insnöad och snöstorm kan innebära. Jävlar i helvete alltså, jag kan inte minnas en enda gång det varit sånt skökaos som det varit idag .


Jag håller på och trappar ner på rökningen..

Fram till alldeles nyligen har jag rökt 1 paket om dagen ganska precis. På helgerna är det ofta fest så då går det åt nästan ett paket extra per festkväll. Och att röka 7-8 paket i veckan är ju rent ut sagt asskabbigt, för att inte tala om skitdyrt. Varje paket kostar 53 kr. Så vi snackar 370 kr/ vecka. 1600 kr per månad. 19400 kr per år.
Har trappat ner till hälften nu ungefär och mer ska det bli ! :)
 
 

Jag lider!

Usch denna kyla, det enda jag njuter av är att de lappfittorna som bestämde sig för att lappa min bil häromdan säkert fryser arslet av sig . Hoppas dom fryser fast nån stans så allmänheten kan åka förbi och kasta snöbollar på dem ;)


Shit, its cold :(

Usch, äntligen har jag börjat tinat från eftermiddagen i stallet. Minus 15 är mer än vad min kropp pallar med. När jag kom idag var benen helt knallröda, händerna helt vita och efter en 25 minuters dusch frös jag fortfarande. :(
 
Nu flera timmar senare, och en dusch senare har jag äntligen börjat bli varm igen. Hu! Jag älskar vintern och snön men det får gärna vara 0- minus 5 grader. Mer pallar inte jag, inte hunden heller. Hon däckade i soffan hon med.
 

Tre mobboffer :)

Emelie 24, Sofia 22 & Anton 18 får fortfarande adventspresenter av mamma och pappa varje söndag i en liten björn ;)


Bleeding out.

When the day has come
That I've lost my way around
And the seasons stop
And hide beneath the ground
When the sky turns grey
And everything is screaming
I will reach inside
Just to fi nd my heart is beating
Oh you tell me to hold on
Oh you tell me to hold on
But innocence is gone
And what was right is wrong

Cause I'm bleeding out
So if the last thing that I do
Is bring you down
I'll bleed out for you
So I bare my skin
And I count my sins
And I close my eyes and I take it in
I'm bleeding out
I'm bleeding out for you
For you
 
 
 

Söndag igen då.

.Sitter på jobbet  och dricker lite te och kollar på Beck. Har haft en kul helg blandat med jobb och en kul lördagkväll.
Nästa vecka är jag helt ledig från jobb, har 3 halvdagar i skolan. Vädligt lite med andra ord, skönt! :)
 
 
 

Hantverkartattare?

Nyaste update hemma hos oss är....i torsdags kväll kom min granne över som bor under . För övrigt hade hon med sig stans sötaste, chihuahua valpen king på 13 veckor, jag dog lite.
Men iaf, för två veckor sen när mitt läckage la sig hennes takfärg som en bubbla i rummet under mitt. Nu har det helt runnit av taket och ner från väggarna. Häromdagen hördes ett högt brak från taket :s och kvar i taket är dn stor brun fläck .... Betyder det att vi kommer rasa rakt genom taket och ramla ner i hennes lägenhet? De skulle komma och kolla på det igår så det första jag ska göra när jag kommer hem är att gå och knacka på o fråga vad det är som händer .