Att tänka innan man talar.

 
 
Jag är så efterblivet trög ibland. Fixade naglarna i fredags och skulle betala, (för övrigt hutlösa priser, 630 kr för nåt som sitter nån vecka drygt) iaf, jag drar mitt kort och hon är på väg att stoppa kvittot i kassan, jag hinner dock se att det står medjes ej på kvittot. Så vad gör Emelie då?
 
Jo hon säger "Nej vänta! , det står medjes ej på kvittot, vi får prova igen eller så går jag och tar ut pengar!"
 
Hur jävla dum får man bli, det är ju frågan. Men jag tänkte inte direkt efter innan om man säger så.

Natti natti.

Nu blir det film och sen sova. Är på jobbet nu och ska upp tidigt imorn. Natti natti :)
 
Ice-Age-4-640x368.jpg (640×368)

Sitter och spånar och funderar på nya tatueringar...

 
 
 
 
 
tumblr_ly2sza2ZB71qcqly1o1_5001
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så himla typiskt.

Typiskt min otur, dagen efter jag hade beställt nya telefonen ramlade min telefon ner i handfatet när jag tvättade händerna. Blev total kortslutning i hela telefonen, så himla typiskt. Varför kunde den inte vänta med att ta självmord till nya telefonen har kommit...men men, nu längtar jag ännu mer efter min nya!
 

Jag trillade dit till slut.

 
Idag köpte jag en ny telefon, nämligen Iphone 5. Min nuvarande samsung galaxy s 2an har levt sitt eget liv ett tag så idag lessnade jag och tog tag i problemet. För det första har den en spricka i glaset, den buggar och startar av sig själv upp röststyrning x antal gånger per dag. Jag är så sjukt trött på att höra "What would you like to do?" med den ännu mer sjukt irriterande melankoliska rösten..När vi var på semester besträmde sig även telefon rakt av att inte ladda, då visste jag inte om det var laddaren eller mobilen som var trasig.
 
Och med 4 familjemedlemmar och en svåger fanns det 5 iphoneladdare och 3 ipad laddare men inte en enda samsung laddare . Jag hoppas jag blir nöjd nu, för hittills har jag inte varit nåt stort fan eller blivit särskilt frälst av apple. Vi får se, den släpps imorn och sen skulle den skickas så den skulle komma på fredag eller i början av nästa vecka. :)
 
 
 
 
 
 

Dear Santa.


Detta jäkla fuckface alltså.

Alltså visst, jag må inte vara guds vackraste lilla skapelse men måste jag alltid se så efterbliven ut på bild?
Jag blir lixom Aldrig bra på bild, jag gör alltid diverse fula miner och grimaser. Inte med flit såklart men en sköldpadda skulle kunna le finare än mig.
 




 

Tja på ett tag.

http://www.airtours.se/bilder/orter/chz001.jpg
 
Hejdå vänner och ovänner. Nu sticker vi iväg till destiantion kreta några dagar. Om jag vågar gå på planet vill säga, men det märker man väl förr eller senare. Jag må ju andas i papperspåse några veckor från traumaisk flygchock men jag kommer tillbaka hit snart brunare, piggare och fräschare än på länge. Peppad att storsatsa på skola, jobb och träning!
 
Hugs and kisses !  /E

Tisdag.

Vaknade 7 imorse av mig själv, passade på att läsa ett par kapitel ur en skolbok i sängen. Blev uttråkad ganska snart och sov någon timme till. Satt och pluggade hela förmiddagen, det är mycket som behövs läsas och göras inför en vecka utomlands. Var nere på stan och växlade pengar och hämtade bilen.
 
Nu på eftermiddagen har jag läst några timmar till. Har precis käkat och ska dra iväg och träna WP med Ilona och ett gäng till. Sen ska jag direkt ner till gymmet och springa och köra mage och rygg, Planen är att hinna hem till Svenska hollywoodfruar till klockan 21.
 
Med rätt musik kan iaf jag peppas att springa hur långt som helst. Till denna vill jag bara Dansa!
 
 
 

Freaking me out.

Jag är egentligen inte den som är en larvpotta. OK, lite kanske. Men jag är inte nån fjantig brud-brud som springer skriker och gråter så fort de får syn på en spindel.  Jag skulle inte hångla upp någon direkt, men jag skulle inte heller springa in till grannen om jag såg en. I skolan läser vi just nu en naturkunskap, teknik och estetikkurs och har fått i uppgift att göra larver till fjärilar och göra en dokumentation om det. osv m.m inte det viktiga.
 
Halvkul var det att ha en äcklig larv med sig hem i en liten burk. Jag tänkte direkt att min älskade katt (lilla helvetet) skulle i sina försök att leka med larven få upp locket och sen att jag skulle ha lösa vilda djur inomhus. Detta har som tur är (!) hittlills inte skett.  Och jag kan säga såhär, OM den någon gång skulle komma lös skulle jag GARANTERAT sova hos grannen till lägenheten är sanerad. Den växer lika mycket som ett muterat alienkryp tagen från vilken skräckfilm som helst. Säkerligen normalt, men tillräckligt för att få mig lite , ur form.
 
Haha lilla larviga Lars fick sig föresten en flygtur häromdagen. Skulle skriva den dagliga rapporten i ett block, varje dag håller jag upp honom i bra ljus så jag ser var som evetuellt kan va annorlunda än igår. Hur han ser urt, hur stor han är, hur aktiv han är osv. Ja ni fattar. Men eftersom han nu ingår i mitt "Läskig!" register är jag lite smårädd när jag hanterar burken. Och precis när jag håller upp burken mot ljuset stryker sig ena katten mot benet. Och jag höll allvarligt på att skita på mig och kastar burken åt helvete. Hahaha, men både larv och burk överlevde.
 
 

Liten larvig minilarv.
 
 
Muterad skräcklarv. (6 dagar senare en första bilden(!) ..)

Jag tror det räcker med skor nu...

Denna månaden har det blivit inte mindre än 8 par nya skor. Jag må älska alla mina 1547991 par skor men nu ska jag spärra kortet ett tag tror jag. Har blivit mycket med skor, nya kläder, ny jacka och en  massa skolböcker. Bara böckerna gick på 2000 kr. Tragiskt, jag vet!
 
 
Här är alla nya finingar i alla fall!
 




Gave up on the riddle, i cry, just a little when I sthink of letting go.


Alla laddar vi upp olika inför träning ;)

 
 
 
Vi var dock lika svettiga efter träningen :) .. Sitter på jobbet nu. Men har haft en underbar helg i Örebro med shopping, grekisk restaurang bio och träning. MYS! :)

Running late to happy hour doesnt count as a workout.

 
Jag är verkligen supertrött idag, enda "sovmorgonen" jag har denna veckan och jag var vaken redan vid halv 7 imorse. Har dock lite saker att fixa med. Ska iväg och luncha med en vän vid halv 12 och innan dess måste jag ha packat jobbväskan, lämnat vovve hos mamma och pappa och varit iväg och tränat.
 
Sen blir det läkarbesök klockan 1 och sen jobb resten av eftermiddagen, kvällen och natten.
 
Har kört igång lite hårdare på gymmet ochkså och det känns(1). Har extrem träningsvärk i både mage och mina biceps. Känns underbart!
 

Nyttigare måltider.

Har förbättrat mina måltider. Målet blir ju såklart varje måltid att få så mycket bukfylla och nyttiga kalorier som möjligt. Såhär äter jag oftast frukost. Ibland blir det bara äggen, och ibland blir det bara massa kaffe om jag försovit mig lite till skolan.

Min nya fina<3


Jävla bajsbrorsa!

 
 
Trött man blir! När mamma och pappa köpte ny bil för nån vecka sen fick jag och Anton lite delad vårdnad om deras gamla. Eftersom vi båda är studenter och det är dyrt att finansiera egen bil tyckte alla parter detta var en bra ide. Även mamma och pappa, för det är ju onödigt att ha en bil som bara står.
 
Saken är den , att dela bil med min 18 lillebror än att dela bil med min gamla gammelmormor på 97 år. Hon var både dement, blind och förjävla dålig på att köra bil. Men det måste fan min lillebror också vara , man kan ju undra vad det var för idiot som godkände honom som bilförare. BARA DENNA VECKAN har det blviti punktering på bilen och nu igår, helt avslagen sidospegel.
 
Så nu kan jag inte ta mig till stallet, eftersom den måste stå på verkstad varenda jävla dag. Irriterande är det, så om någon är sugen på att söka upp honom och slå honom. Go ahead! :)
 
 
 
 

Haha.

Haha ibland är man rätt efterbliven. Men jag var bara tvungen... Jag som jämt har arslet fullt av grejjer har sökt ett till jobb nu. Det var lixom för bra för att strunta i så jag slog till. Och OM jag nu får det här jobbet (vägen dit kan ju vara jävligt lång och de kanske inte ens vill ha mig) så får man väl se över sina DO´s and DONT´s då isåfall :)
 
Ja annars då. Har mega träningsvärk i magen. Har varit på vårdcetralen och fått pencillin för feber och cpskadad hals som inte vill bli bra. Ska även tillbaka dit nu i dagarna för att få utskrivna sömn/lugnande tabletter för flygresan..
 
Kom på det på jobbet för nån vecka sen när vi satt och pratade om min resa utomlands, att jag faktiskt inte sett fram imot det en enda gång, och av anledningen att jag är så rädd för flygresan dit och hem att jag nästan hellre stannar hemma. Och det är ju sjukt att betala drygt 6000 kr per person och göra det bästa som finns, och då inte kunna se fram imot det eller känna nån som helst glädje inför det för man vet att jag kommer vilja lägga mig ner och dö på planet. Att resan ska dra 4-5 h per väg , får en att andas i påse redan nu :P
 
Ja imorgon kl 13 får de släppa efter på det tunga artelleriet. För om de inte hjälper mig lär jag ju ändå avlida på planet då jag har extremt hög puls, tårarna forsar längs kinderna och svettas hysteriskt (jag vet, asfräsht! ) :P
 
Stay tuned...

Men nejje..... :/

Nu är jag sjuk igen :S ..... Gick min sista dag på schema igår och om det kanske är kroppen som la ner direkt när den fick "ta det lugnt" eller om jag bara blviit sjuk igen vet jag inte.... Kom hem igår vid 21.30, tog en dusch och degade lite innan sovdags. Vid sovdags nån timme senare frös jag så jävla mycket att jag var tvungen att sätta på mig på min onepice och sen dubbla täcken i sängen. Ändå låg jag där och burrade ihop mig till en liten boll för att hålla värmen.
 
Lika frusen idag och jag har hela skallen, halsen och näsan full med snor. Trött man blir! Ska iväg på upprop i skolan i eftermiddag, och skulle egnetligen börjat träna lite hårdare from denna veckan. Skolan blir av men nån träning eller häst blir det nog inte i eftermiddag. Ska nog direkt hem och bädda ner mig och hoppas på att piggna till snabbt!
 

Veckans motiverade (naken) träningsbild.

 
Löpningen går bra (!), mycket på grund av denna kyla som kommit i augusti redan. Det är kallt, svalt och bra luft ute på kvällarna. har droppat ett par kilon sedan förra veckan men mer behövs. Ska fokusera mycket på träningen och forma på så vis. Nu är jag allmänt fettig, hudig och omusklad på de flesta kroppsdelar.

Är det varningsflagg om man har för många katter och brukar skeda sin egna hund ? :)

EFtersom jag jobbar som en gris även denna helgen är Ilona hemma hos mina föräldrar så idag passade vi på att mysa en stund i sängen innan jobbet :)
 
 
 
 
 
 
 

Cute. Hej jag heter Ilona och har samma fula fuckface på morgonen som min ägare ;).