Laddar för Halloweenfest.

Ska hoppa i duschen och börja fixa mig för Halloweenfest. Jag , Becka och Fia ska vara powder puff pinglorna :)
Jag ska vara den blåa, dags att börja sminka och fixa :)

Powerpuff-Girls-cn02.jpg


Just nu....

Antastar smugglarkungen kristian på Ica maxi . Fan vad kul , hahah :P

Status : Härjig men bra humör idag. ;)

Schysst bjuder polisen på sprit ;)


I can handle you.



Laying in bed
Youre resting your head
But I can see youre thinking
Im Holding your back
Just try to relax
I ll make it all so easy

Shopping.

Ingen höjdare att stå och välja innebandyklubbor med feber. I alla fall inte med en människa som sammanlagt åkt till 8 sportbutiker för att få rätt märke, längd, färg, vinkel yada yada.

Åkte till en annan butik och köpte 2 par nya vinter skor åt mig. Inte farligt dyra och skitsnygga. Shopping har en rätt rolig inverkan på en- plötsligt glömmer man bort att man är sjuk eller trött. Det är bara en själv, en massa skor och rosa moln :P , i bilen däremot på vägen hem somnade jag som en sten :)

.

Vaknade upp med influensan igår morse. Feber, ont i hela kroppen, förkyld, hosta, hela klabbet. Calle kom hem igår med tidningar, godis, mediciner och två filmer.

Mår nog ännu sämre idag. Helt borta. Ska pula i mig mediciner, kan vara sjuk idag och imorn men måste verkligen jobba på fredag. Jobbar 7-13 sen måste jag kasta mig iväg och förbereda en fest. Ska servera, stå bartender och köra på natten sen. 

Mår nästan ännu sämre av att bara ligga inne. Drar ut på en långpromenad med dogsen och musikspelaren i öronen.
Hoppas lite frisk luft gör susen :)

"If you blow me I blow you."

Haha dags för tjejerna i stallet att hämta mer spån idag. Har haft kontakt med ett sågverk som vi kan ta från hur mycket vi vill i stort sett. Det bästa är att det är typ 10 av priset man betalar på Odal. Packade ett släp, vi hade spån högt och lågt. I ansiktet, håret, hela kläderna, innaför kläderna. Överallt :P

Så vi fick gå in till grabbarna som jobbade där och bad dem att blåsa av oss med en högtrycksmaskin. Alla killarna hade hörselkåpor på sig så Jess säger på skoj " If you blow me then I blow you" , en av killarna flinar till och kommer rusande och ska hjälpa oss blåsa av allt spån. Han tyckte också att eftersom han ändå slutat frågade han lite fint om han kanske kunde gå åka med oss. haha . Jess skämdes som fan och säger "Meh" "Fan, varför sa jag sådär för?" "Hur kunde han höra det där?" Jag satt bara och asgarvade. :P Vi åkte därifrån rena och killen fick klara sig utan blås-jobb. haha :P

Home makeovers

Hår ska färgas, ögonbryn fixas. Vart är vinet någonstans ?  Både jag och fröken johanssen har färg i håret nu. Barbie och Ken, hon har just nu backslick ;)

Naglar? Brun utan sol ? Vaxa benen på malin ? :P
seriöst var är vinet ? :P

bilder kommer :)

(Emelie ligger just på alla fyra i badrummet, letar väl damm eller något? Fler heta bilder kanske kommer;) /Fröken Johanssen )


Rihanna - Russian roulette






Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
Im sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

[Chorus ]
And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And Im terrified but Im not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That hes here means hes never lost

.

Hela min lilla familj ligger utspridda i vardagsrummet likt tjockisar och samtliga sover. 2 av dom snarkar högt. Jag mår illa och har tjatat om  min långpromenad hela eftermiddagen nu . Men Calle var tvugen att "vila magen" , konstigt efter en big mac meny med två extra big mac. :P Ska väcka min karl och hundarna för jag tänker minsann inte gå själv. :)

Pizzaonline.se

Bättre än huvudvärkstabletter. En Sallad och en stor Coca Cola utan att behöva röra arslet mer än till dörren är underbart!

Dom är ju rätt sega men "lätt värt" som min lille bror skulle sagt.

Lördag.

Lång dag. Hängde med på en clear round tävling med gugge och hennes häst på 90, 1 meter. Kastade mig hem och gjorde i ordning mig på en timme. Iväg till mina föräldrar på champagne och chips för att skåla för min mamma som fyller år om en vecka. Åkte ner och åt på restaurang järnbergska i gamla stan. 3 ½ timme och 6000 kr senare åkte vi iväg till gugge för förfest. 4 bangade ur men jag, Gugge och Christer åkte till harrys och dansade.


Laddar för.

Nu laddar vi för en jäkligt kul helg istället. Start imorn bitti kl 9 då jag ska ut och rida med gugge. Efterföljt av födelsedagskalas , moffkväll a la 4 personer , hästtävling, middag på järnbergska, fest, krogen, träna.

Dags att sova.
















Polisen på väg.

Jag lyssnar musik med hög volym. Calle dundrar in

-Hör du inte ??!
-Nej ?

Grannarna står och bråkar i trappen. Glasflaskor flyger, en stol flyger ner mot vår dörr. Såklart är det cp märta som supit med sina polare. Han var på väg ner till oss. jag flyger till dörren och låser den precis som han drar tag i handtaget.  En snubbe springer nerför trappen och kastar sig iväg på sin cykel utanför.

Calle ringer poliseno och berättar vad som hänt.  Han försöker förklara för polisen.
- Han är..., jag vet inte hur man ska säga det fint ?, hmm...
- Pundare ?
-Nej alltså han är retarded, cp, slow, efterbliven asså.

Polisen är påväg hit men vafan ska dom göra. Säga åt dom ? Funderar på att ringa hyresvärden imorn för det här är bara en av ett 10-15 stycken fylle-bråk kvällar.


.

I hate feeling like this
I'm so tired of trying to fight this
I'm asleep and all I dream of

Is waking to you
Tell me that you will listen
Your touch is what I'm missing
And the more I hide I realize I'm slowly losing you

Comatose
I'll never wake up without an overdose of you

Kompar med bitterfittan..

Vaknade halv 5 imorse, helt klarvaken. Haha vad gör man? Gick ut med dogsen, kvart i 5. kollade på veterinärerna , 5.  Drack kaffe och cigg på balkongen halv 6. Åkte hem till mamma och åt frukost igen. Dom har fan ALLT i matväg, rena rama ica där hemma. Uppstaplat fint med.

Åkte till mälarbaden med dogsen.  Tog massor med fina bilder. Mötte upp Jess hos hennes mamma, fikade och rörde oss mot stallet. Har fått min första elaka lapp på bilen idag. Hade parkerat på en förhyrd plats, det visste jag innan men alla var förhyrda och det fanns 8-9 lediga parkeringar och jag skulle bara vara inne hos jess en liten stund. När jag kom ut fick jag en lapp med massor av utropstecken som det stod typ att man ska för helvete inte parkera på någon annans parkering.

Jag och Jess tyckte det var skitkul, tänkte jävlas och skriva en lapp tillbaka där det stod typ " Vi vet, det stod på skylten" men det kändes jävligt omoget så vi sket i det  :)


Har ridigt två pollar idag. Fan vad fin Dexter var idag. Så mjuk och fin i sidorna. Samarbetsvillig, lösgjord och fin. läcker häst det där ! Underbar att rida. Den där hästen gör verkligen allt man ber om, det krånglar ett tag sen blir det ett aha moment sen gör han rätt varenda gång efter det.

Bakdelsvändningar med Regent. Satt långt inne och varken han eller jag gjorde väl vårat bästa direkt. Helt ok, men nja. Får skärpa mig till nästa torsdag.


Kommer hem skithungrig, försöker mig på att steka korv, fixa potatismos, klä av mig och duscha samtidigt. Tror ni inte hundfan tar korven. Inga pengs till imorn, och där rök kvällsmaten. Great gun!

torsdag.

Var med mamma på cirkelgym igår . Var jättejobbigt och svettigt, men skitkul! Var ungefär som jag trott. Ganska enkelt för ben och rumpa som man tränar jämt med all ridning. Har däremot inte en muskel på överkroppen, men jobbade på som en idiot även fast jag var ge-upp och gå hem trött redan efter första rundan.

Haha körde för tungt så sträckte nått i ena armbågen.  Kan inte ha min högerarm rak då hugger till och gör så in ** ont. Verkligen bra genomtänkt med mockning hästar, ridning, hästtävlingar tors-lör. =)


Nä nu ska jag leta reda på mobilsladden till datorn så jag kan ladda på massa musik och ge mig ut på dagens långpromenad.

.

Kom precis in efter dagens långpromenad med dogsen.  Har haft stallet helt själv idag, rätt kul att se hur snabbt det kan gå när man inte fikar-pratar-röker-gör vad som helst utom det man måste .

Åkte hem och hade telefonkonferens med en lärare. Gick igenom mitt slutprov i matte d samt pratade vilket betyg jag skulle få. Läraren är kines och det han säger är ganska luddigt. Men slutprovet hade gått bra och jag fick vg i kursen. Är jävligt nöjd eftersom det är en väldigt svår kurs och det är som många säger, det är ett jävla stort hopp mellan c och d kurs.

Tänker på vad det finns för jävla idioter därute. Vissa borde man fan skjuta bort från gatorna i stan. Eller sätta dom i ett jävla fängelse där de kan bli rövknullade resten av livet.

Dum, dummare.

Det är toapapper"

Samuel: "Vad är det där för byggmaterial?"
Jag:         "Öhh, wellpap?"
Samuel: "Byggplyfa heter det."
Jag:         "Aha, men du, wellpap är väl kartong?"
Samuel: "Jo"

Skulle berätta om mina kunskaper till Emelie..

Samuel: "Vad är det där för byggmaterial?"
Jag:         "Öhh, wellpap?"
Skriver jag till henne på msn...

Emelie: "Det är toapapper".
Jag:       "Nej, det är kartong?"








Sidekick blicken


-"Jag var tvungen att lossa på toffsen, jag har spänningshuvudvärk.
Ah, men du vet.. Kinaögon och rynkorna försvinner.
kolla här.."
-"Emelie du spänner ju blicken"
-"Lite magnumface sådär"


S  -vem sitter på dosan?
B  -Du?!
S  -Ja, det är då man vet att man är för fet











To do, to do.

Har precis kommit hem från dagens långpromenad med dogsen. Ska sitta en stund med skolan och pula lite på mitt cv. Har ett par jobb jag tänkte söka. Skolan är ju snart slut. Ska man ut i jobbletarsvängen tillsammans med alla andra jävlar.

Har av någon konstig anledning träningsvärk i hela ryggen. Har ju inte tränat de senaste dagarna så det är skitmysko. Hade ett helvetespass i torsdags, det måste vara för länge sen nu att känna av. Jag jagade hästar och hundar halvt ihjäl mig lördags pga att hästarna stack från hagen. Men det var bara jag som hade körkort så jag körde mestadels de 3 kilometrarna de hade stuckit. Alt är jag så otränad att jag sträckt mig på dansgolvet i lördags.
Men jag började känna av ryggen när jag gick hem 4 på söndag morgon.

Veckans planer :
Möte imorn kl 14.
Middag med familjen på en restaurang i gamla stan på lördag
Gugges fest på lördag.
Träna på  gymet - mån, ons, fre , sön
Stallet - tis, tors och lektion tors kväll
Jobb/plugg och allt vardagscrap.



Helt underbar.



Don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.
I know there’s a snake in my bed
eating its way through my head

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Småskruttarna.


Igår i stallet :)

Never underrestimate the power of a great story


EMBED-Greatest Story Ever Told - Watch more free videos

.

Igår var helt crazy. Vetifan vad det hade tagit åt vissa killar. Roligt hade vi iaf och vi dansade en massa, lämnar det nog där :) Blev jävligt sent igår och gick upp för tidigt imorse. Ska bara ta dogsen och malin på en långpromenad, sen ska jag ligga och dega någonstans.

Är han för ung för mig ?

Han kvalificerar sig jävligt bra. En kille som kan spela gitarr går verkligen hem, hos alla tjejer kanske ?
Dessutom kan han spela min favorit låt .


Torsdag!

Sticker ut på långpromenad nu, sen ska jag jaga bil som är parkerad på andra sidan stan. Kul!
Ska åka ut med Jess och Malin till hästen, sen blir det lektion på vilsta ikväll. Får ta sista plugget ikväll sen när jag kommer hem !

Todiloo!

Hur ska man prioritera ?


Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin!

Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!   

Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag och sedan kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa.

Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen,  annars är det illa!

Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl  (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att märka det.

Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!

Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.   

Man måste också sova minst 8 timmar per dag och   jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är  trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad, vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme).

Du måste också hinna med att  träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.

Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en  kritisk inställning i livet.

Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt  förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.

Du  ska också  hinna med din familj, hinna moppa golv,  diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.

När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar.
Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt!
T.ex. duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.
Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar.  Drick vin efter det , du kommer att behöva det.

Ny kamera.

Stog och valde mellan en begagnad D40 och den här. Men det begagnade ligger så högt i pris, för bara en dryg 1000 lapp ner kan man få en ny med allt vad det innebär. Jag lyssnade på proffsets råd, a new it is.



Denna blev det....

Lättcharmade Calle.





Min låånis <3

Bilderna är från förra Torsagen då vi hämtade hem Ilona från strömsholm. 5 dagar och 4 nätter borta gör sitt. Hon tyckte det var Så skönt att äntligen få komma hem . Hon låg såhär, stendöd i 4 timmar i soffan :)


Så såg hon ut när vi fick hem hem. Idag är både drenaget och stygnen borta :/









.

En hel helg med plugg. Ska bara ligga framför teven hela kvälle, gå en långpromenad med dogsen och hämta lillebror vid 10. Är dödstrött i huvudet !

Höll på å..

Krascha pappas bil . Med pappa i ;), han satt bredvid och drack öl med resonemanget "jag kan ju göra det nu ", svängde in på posten och eftersom det regnade ställde jag mig så nära det bara gick. Hyffsat fort gick det och jag kollade bara hur nära bilen är trottoaren och missar backspegeln med inte ens en centimeter.

"oooh OJ " sa pappa.  "Hoppsan , nära men jag klarade mig, hihi " svarade jag.
"Backspeglar är som njurar, man har två men man kan klara sig på 1 " svarade han.

Yes!

3 timmar uppsatsskrivande är klart. Spicy på stan står på tur . Därefter blir det 3 timmar prov och efterdet färdigställande av labbrapporter som jag fick respons på igår. Todiloo!

Kul liv, kul liv, kul liv, kul liv.

.

Årets gulligaste klipp, skrattar så jag gråter när jag ser det där :P


Stackars lilla psykbarn :P



"You´ll neve see this ... face.. again .."   Hahahaha

"Din morsa jobbar inte här"

Ibland krockar jag och calle, frontalkrockar i 150 km/h från varsitt håll. Jag är en slarvig jävel som inte tvättar förrän jag börjar använda kläderna jag har längst in i garderoberna, diskar inte förrän det är berg i köket, slänger kläder omkring mig, lämnar tekoppar i vardagsrummet, mitt smink ligger ligger i hela badrummet, fast jag har 4 necesärer.
Mina skolböcker ligger spridda lite överallt. Det ligger 10 par skor i hallen osv osv.

Calle är en pedant jävel, han gör allting jag inte gör. Varje dag helst. Han tillbringar ungefär en halvtimme varje dag när han kommer hem, plockar upp mina kläder, tar reda på min disk.

Vi försöker kommer överens om vi ska städa varje dag eller varje vecka.

Häromdagen la han alla min kläder under mitt täcke i sängen. Vi låg och kramades i sängen när jag utbrister "Nej men titta här är ju min jacka! " 

Igår stod han i hallen och skrek "Gaah, din mamma jobbar inte här!!!!" "Emelie!!"

När han till sist skulle lägga sig och la sig på en matkniv i sängen som jag använt till att ta bort plasten på några nya tavlor tittade han bara på mig . "Japp" sa jag och sprang och lämnade kniven i köket.

Vi har nog äntligen kommit överens om ordningen , calle vann  :)

.

Har tillbringat hela morgonen med plugg. Äntligen klar med uppsatserna och labbarna! Bara respons och att färdigställa dom efter det. Men det är bara småskit om man jämför med det jag gjort de senaste dagarna :)

Har trampat lite på min kära trampmaskin imorse framför one tree hill, Ska ut till dexter om en timme. Mocka hela stallet, rida om jag pallar ;) , får se till att ha  energi kvar till legolas ikväll. Till honom behöver jag all sits och
styrka min halvfeta otränade kropp kan få fram . Annars kommer det gå bajs, som förra gången ! :P



.

Jag lider i denna misär orsakad av studier. Hur mycket som helst att göra fram  till fredag. Snälla nån, sup ner mig , ställ mig någonstans och sätt på sexy bitch på repeat .

Min hjärna ruttnar av alla uppsatser, kemilabbar, tentor!


Throw up


Söndag.

Länge sen man uppdaterade här, ska bli bättre nu. Allt är ju ungefär som vanligt nu. Ilona är hemma igen, och vi hade råd att lösa ut henne. Var lite krången där ett tag då försäkringsbolaget inte ville vara med o betala pga av att det brukar gå på en dolda fel försäkring då vi inte har det eftersom vi bytte försäkringsbolag. Vi stod o valde mellan 5500 och 29500 , som tur är slutade det på det första.

Fick höra att madde köpt träningscykel på extrapris. Blev skitsugen och åkte och köpte en likadan. Byggde ihop den helt själv i eftermiddags. Om man bortser från att jag satte tramporna fel , höger på vänster och tvärtom. Fick skruva isär hela skiten igen . Gjorde om allt. Och sätter såklart den ena trampan bakofram istället . Jag blir skitarg och kastar verktygen på trampmaskinen , Calle asgarvar.

Läste senare på hennes blogg att det även är kanelbullens dag idag. Så för ungefär 15 minuter sen stod jag (med kanelbulle) på trampmaskinen framför teven. Drog ner persiennen för grannarna för att slippa se ut som "nej men den här bullen är lugnt, den tränar jag bort på cykeln på bara 15 minuter ". :P


ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!ÄNTLIGEN!

Får Ilona komma hen idag. hämtar henne mellan 3-4 nångång idag. <3