Semesterns roligaste....

Var när jag oavsiktligt råkade tända eld på mig själv.. Hahaha...

Jag hängde runt mest i denna bikinin, och lilla tasseln började trasa upp sig lite gran efter halva veckan. Och försöker man dra/bita bort någon tråd trasar det ju bara sönder mer. Så jag tyckte jag var smart när jag tänkte elda upp småtrådarna som hängde ner.

Problemet blev att den tydligen bar gjort i något plastigt material så när jag började elda på den började hela tasseln brinna utav helvete (det hela medan jag fortfarande står på stranden med bikinin på mig ) och jag får panik och börjar slå mig själv på magen för att släcka elden :p

Resultatet blev ett ytte pytte brännmärke och en betydligt fulare tassel :p haha do not try att home, det var inte att leka med :p


Hemma i Sverige

 
 
Hemma efter underbar resa, flygresan ner gick klockers. på vägen hem var det turbulent och dåligt väder så jag grinade hela vägen hem. Storbölade rättare sagt, förutom ca en kvart då jag totaldäckade. Antagligen av utmattning :p ingevarav gladare än jag när vi var nere på mark igen. 
 
Rullade hem ,till tuna klockan 6 imorse och klockan 11 steg jag igen för att jobba idag. Är supertrött men ska ta det lugnt imorgon :) 
 
återkommer , till dess blir det ett par fina bilder från hotellet 
 
 

Nu är det äntligen semester! :D

Jobbar sista två timmarna på jobbet . Sen är jag ledig fram till nästa lördag. Imorgon åker vi till Turkiet . Detta kommer bli hur bra som helst, jag är dock en sån där som inte uppskattar min utlandsresa förrän jag är på plats. Jag är så extremt flygrädd så jag gråter svettas och andas hysteriskt. Skulle någon erbjuda mig pengarna tillbaka för resan idag skulle jag lätt säga ja, jag kommer vara freakshow imorgon på planet även fast jag vet att resa är det bästa jag vet .


Har storbölat i 2 h nu. Fuck My life!

4000 kr kommer detta kosta att fixa :(


Hänt två rätt omvälvande saker som gjort att jag har haft allt annat att tänka på .

Snart semester och massa att stå i. Både roliga , Spännande, läskiga och tråkiga och ledsna saker .


R.i.p mormor 13-08-04

Always you will be part of me
And I will forever feel your strength
When I need it most
You're gone now, gone but not forgotten
I can't say this to your face
But I know you hear
Chorus:
I'll see you again
You never really left
I feel you walk beside me
I know I'll see you again
When I'm lost, when I'm missing you like crazy
I tell myself I'm so blessed
To have had you in my life, my life


Någonting som spökar..

Är extremt trött, hela dagarna och det känns som jag skulle kunna somna var som helst, när som helst . Har sovit ordentligt senaste dagarna (8-10 h)men är ändå supertrött jämt. Vad är det som spökar? :s


Ännu en resa bokad <3

18-20 oktober är jag medbjuden för att fira 80 års dag på ett av Dalarnas absolut finaste hotell Dalacarlia . Spa och behandlingar under 3 hela dagar. Hur fantastiskt är inte det, och jag är otroligt tacksam! Bästa <3 :)