Kontraktsskrivning och besiktning .

Skrev kontrakt på nytt boende i fredags! Drygt 100 kvm och egen uteplats åt två håll. Mina kissar och vovve kommer älska det även om det mestadels kommer köpas av egoistiska skäl såklart. 
Imorgon är det dags för besiktning så håll alla tummar och tår för att allt kommer gå bra. Det borde det göra. 

I så fall blir det Inflytt till nytt senast i mitten av februari . Helt sjukt vilka summor som ska in för att ens få låna pengar från dagens banker . För att köpa detta boende är den egna insatsen ganska precis 200 000 . Det kunde man köpt mycket nya fina kläder för :p nu blir det nog ÖBs kollektion ett tag framöver :pJag är en idiot ibland .

Min iPad tvärdog här för ungefär 3 veckor sedan. Jag provade ladda och allt möjligt , utan några lyckade försök. Så jag lämnade iväg den på service.. För en vecka sen ringde teknikern för att berätta vad det var för fel på ipaden. Den var urladdad så han han laddat den åt mig. Han berättade vidare att man ibland måste ladda länge (30 min eller så) och undrade om han skulle logga in på ipaden och kolla om något annat var trasigt . 


Haha pinsamt! Men nu är den hemma igen, gratis blev det också :pSpännande saker på gång :)

Utgångspriset är lagt :)Söndag

Äntligen skaffat en vettig app till bloggen för mobilen, den förra kunde jag inte logga in på ens :s 

Idag ska jag jobba fram till 15, sen ska jag direkt ner till ett hotell i stan för att fira en bekant som fyller år idag . 
Ska vidare iväg och packa iordning med lite lådor , ikväll blir det middag med syrran och hennes familj och sen mamma och pappa :)
Igenkanningshumor nar den ar som bast!

Hahahaha skrattade mig igenom hela klippet... Kolla!
 
 
 
Kunde tyvarr bara embeda en av de daliga videorna men finns batter pa youtube!