Undra om min kropp VILL gå ner i vikt nu? :s

Vet inte vad det är men för tillfället så äcklar mat mig och jag mår oftast illa bara på tanken att äta . Igår gick det finfint med bamboo men då hade jag typ inte ätit på hela dagen , nu känner jag mig fortfarande 2 1/2 h senare äckelmätt på ett nudelpaket och en macka . Nej jag är 100 % säker att jag inte är preggers, bara anti mat för tillfället . Men jag är inte den som kommer börja pula på klagobrev i första taget för jag är ju sugen på att gå ner sådär 7-8 kg :p
Igår var jag ute och sprang med lilla besten 4 km på helt klart godkända resultat! Men det känns i kroppen idag kan jag tala om :)


Slut som cirkusartist!

Jag är helt ihjäl, all denna träning tar död på mig . Och det har varit mycket stress senaste tiden med träning , hästar , skola och jobb . Imorse kom jag inte ur sängen så jag fick mer eller mindre springa till skolan , fick äta mitt första mål mat vid 14 på ungefär 3 minuter för jag skulle hinna rida och lämna tillbaka bilen innan halv 5. Med lite nudelsoppa på det tvärdäckade jag på soffan och vaknade nu en timme senare . Andra björnen (se bild) och tredje björnen (ilona) har inte ens visat livstecken så jag tänker inte väcka någon av dem . Vi kör en vilodag idag helt enkelt, och den ska vi verkligen följa ordagrant ! ;)


Batman o Sidekick part three

 

Min sambo hynda kan då sina tricks ;)


Prima bantarmat!

Stekt laxfilé, med tomat och gurka och en klick smaksatt crème fraîche. Sen ska jag hoppa iväg till gymmet , blir ett till pass denna veckan, rygg och löpning! :)
Drabbades av svag abstinens och hade hemmaträning till jag bestämde mig för att gå till gymmet istället :p


I wish exercise was as easy as eating.

Haha oj oj, det var jobbigt att komma ur sängen imorse . Jag har sån träningsvärk i magen så att sätta sig upp på vanligt vis var bara att glömma. Jag fick gunga mig från sida till sida som ett sjölejon och försöka rulla mig till fötter. Gick sådär.
Armar och ben är också rätt sargade efter ett par pass på gymmet , problemet på grund av att jag kör samma vikter som jag gjorde när jag tränade regelbundet så kroppen är i chock nu. Så idag ska vi vila från gymmet, och bara rida häst . Vi kör ett pass imorgon istället! :)
Och ja, jag hade tänkt att borsta håret någon gång idag . Gud så det ser ut också ...


.

Jag ska inte ljuga, jag vill också vara smal ibland. Men inte främst av det skälet att jag tycker det är snyggt, utan jag skulle veta hur det känns när låren INTE slår emot varandra när man går.

jag vill inte säga vad som är snyggast, kurvig eller smal för det spelar ingen roll så länge man är sund.

Det är en myt att "alla" killar gillar "bara" kurviga tjejer. Om det är nått man ska skita i är det "hur killarna vill ha det.."
Jag skulle kunna leva på sallad och göra sit-ups varje dag men det skulle garanterat inte göra mig lyckligare. Ni vet, när man gillar någon, då älskar man att få ta på den personens kropp. Och jag är ju inte speciellt mager kan man påstå, men när jag ligger ner blir ju min mage platt och det är ju oftast då man låter en kille gosa med en. då kan man ju nästan säga att jag är smal. När jag ligger ner alltså.

Förresten vet ni att äter man sällan och dåligt tappar man sexlusten totalt och man luktar äckligt där nere. Så ni kan ju tänka er hur vicoria beckham luktar, hon lever ju upperbarligen inte sunt

Tänk på det nästa gång ni ser en nedbantad tjej. Sen tänker ni på mina loverhandels. Thats all.


Vi har tränat idag med! :)

Duktiga vi är ibland, jag är pepp på att gå ner lite i vikt till sommaren. Idag körde vi armar & nu blir det jobb för resten av kvällen och natten :)


Mamabear loves....


Fucking creapy! :(

Jag däckade ju på soffan skedandes med ilona igår kväll och Malin fick varken med mig eller ilona när hon gick och la sig. Där låg vi däckade i en hög och hade hög mysfaktor ;)
Men i alla fall , runt två tiden vaknar jag av att någon drar i ytterdörren , innan jag har vågat mig fram till dörren hade den som stod utanför försvunnit iväg för jag kunde inte se nåt mer än att det var tänt i trappuppgången :/
Rätt jäkla otäckt och nu blir det hårdare regler på att kolla att ytterdörren är låst på kvällarna :s


Natti natt

Nu ska jag grisa in mig i ilonas päls och somna som en sten, fina lilla tjej!


En äkta lindenare!

Påträffas ofta med en nugget i ena handen och en Cheese i den andra . Way to go! ;)


Nytt träningskort!

Konstigt att man inte blivit tjockare egentligen efter denna månad med tränings uppehåll. Skulle dock behöva komma i bättre form och gå ner ett gäng kilon (som vanligt då :p) nu kör vi!
Dagens form:


Djävulen det är så jäkla kallt! :(

Tog ett gäng fina bilder när jag var ute på fina dressyrhästen igår. Solen sken och det ser ju härligt ut på bilderna men det är så jäkla kallt och man känner bara hur varje kroppsdel förfryser sig lite mer för varje minut som går... Huh! Satt och tänkte på att jag ska fan inte klaga i sommar sen när man tycker det är för varmt :p för det är ändå mycket mycket bättre än det här! :p


Before I die .


Holding a heart.


Det börjar bli ordning i garderoben :)


Nya Bondelid/Svea outfits till mig och lilla bönan som snart fyller 2!

Herrejösses vad dyrt det blev men herrejösses vad fina kläder vi fick! Jag bara älskar mina nya mysbyxor och tröjan. Resten är till Tove, en fin fleese att ha på förskolan, kofta, jeans och en fin t-shirt :)
 

Fräsch tjej hej!


Stallet.

 
Lagom spänning att åka till stallet utan bensin :S
Alla hästarna stod och tittade ut ur sina luckor. det var dags för fodring och alla var hungriga små krokodiler! :)
 
Lilla bus.
Human som man är så fick även lilla bus äta, fast i stallgången :)
n
 
 
nng
 
 

Ett kantstött manligt ego..

 

Antar att en hel del av er har sett denna på Facebook eller andra medier under åren, men den är ju bara så klockren!

Ett kantstött manligt ego
En anonym bekännelse av stallbrudsmake

Jag måste erkänna att jag inte tillhör skaran killar som haft något större behov av att understryka min manlighet. Aldrig har jag tatuerat in några skräckinjagande motiv på mina överarmar, armbrytningstävlingar har jag hållit mig undan. Nej, jag har känt mig rätt trygg i min manlighet ändå. Men nu på senare tid har jag börjat tveka på mig själv. Och jag vet helt säkert att det är frugans och alla andra stalltjejers fel!

Plus och minus med stallbrudar: Missförstå mig rätt! Alla tjejerna i stallet är supertrevliga och jag inser att det finns massor med fördelar att vara gift med en hästtjej. T ex har frugan aldrig något emot när man ska iväg en lördagkväll och se fotboll med grabbarna! Nej, för hon är ändå i stallet och utför sadelvård, tvättar svansen, sorterar schabrak eller ägnar sig åt andra viktiga sysslor som absolut inte kan vänta till dagen därpå.

Och på inga villkor att hon skulle få för sig att gnälla över att det läggs ut för mycket pengar på allehanda teknik prylar, för i jämförelse med de astromiska summorna som spenderas på hästen är det ingenting.

Men det faktum att tjejerna i stallet så totalt får mitt manliga ego att sjunka till lägsta nivå, det har jag sannerligen svårt att acceptera! I mitt stilla sinne har jag haft en inre bild av mig själv av en stor, stark, och mycket handlings kraftig individ. Men så kommer
man till landet annorlunda (dvs stallet) och självbilden rasar i en faslig fart. Och inte undra på när man där möts av:
• tjejer, starka som oxar, som får höbalarna att se ut som flirtkulor när de svingar dem från ett ställe till ett annat
• tjejer med E-körkort som utan att blinka fickparkerar det ena ekipaget efter det andra medan man själv har svårt att backa en meter eftersom backsensorerna slås ut så fort trailern häktats på
• tjejer som byter däck på bil och trailer fortare än en själv hinner så mycket som lossa första bulten
• tjejer som i hög fart störtar från hästryggen ner på marken, slår sig halvt sönder och samman och som utan att blinka raskt hoppar upp på ryggen igen och börjar om från början. Hade det varit fotboll och liknande smällar inträffat hade rött kort tilldelats, båren plockats fram och en lång sjukhusvistelse hade varit att vänta
• tjejer som mockar, fyller vattenhinkar, fyller höpåsar samtidigt medan en själv har fullt sjå att utföra sysslorna var för sig

Och skulle man någon gång erbjuda sina tjänster i stallet får man allt som oftast höra att: ”Gå en sväng med hunden – det går fortare om jag gör det själv”.

Så inte är det annat än rätt att frugan får bära skulden till mitt bristande självförtroende och den pinfärska draken på min högra biceps!


Det snurrar i skallen...

Verkar vara nere i någon down period. Det är inte så att jag ligger hemma och gråter mig till sömns om kvällarna, men motivationen och glädjen är ofta bortblåst. Och jag hatar när jag blir nollställd och inte "känner" saker. Jag är en person som är väldigt mycket oavsett om det är glad, pepp, arg eller ledsen. Men när jag blir noll och är varken eller tycker jag är jobbigare, för även om jag är jättearg eller ledsen vet jag att det snart går över igen. 
 
Nu känns det som om jag skulle kunna hoppa av skolan, sluta med hästar eller bli uppsagd från jobbet och det skulle inte röra mig i ryggen. Jag skulle fortfarande vara noll och vara det där skalet som inte bryr sig om vilket. 
 
Nu är det ju inte så att jag ska hoppa från en bro men jag saknar den glada Emelie. Hon som skrattar och är glad hela tiden, som är sådär naivt pepp på livet och uppskattar alla små saker. Hon har inte funnits med på ett tag nu även om jag vet att hon kommer tillbaka. 
 
Ja det blev ju svårt att skriva det här utan att få det att låta  överdramatiskt, vilket det inte är. Tankarna snurrar bara på 1000 saker, på allt och ingenting. På saker man kan påverka, och på saker man inte kan. Men det behövs nog det med, vi glada okompliserade otänkande skitar får nog saker att fundera på vi också. 
Bara jag kan komma fram till något vettigt snart, så jag kan bli min gladare jag igen......
 
 
 
 

Yum Yum.

 
Gladiatorerna på jobbet..... Yum yum.....
 
 
 
 
 
 
 

På jobbet! :)

Sitter på jobbet denna fredag kväll. Resten av helgen är jag ledig sen. Imorgon ska jag ut till en av mina pollar, och på söndag kommer hela familjen på söndagsfika .

Tänkte bjuda på EmelieS bästa tics bilder, jag har ju fått nån sne idé i huvudet att det kommer brinna hos mig om jag inte är säker på att spisen är avstängd = ta kort på den.
Så jag har när jag inte rensat mobilen rätt mycket spis bilder :p rätt jäkla trögt egentligen!


Dagens jobboutfit :)


Asså :s

Det är ju bara min bror som kan skriva "den slake hingsten" på sin stundentmössa . Asså, hahahah! :p


Godnatt från oss dumstrutar

 


Ja annars då....

Mycket att fundera på nu för tiden. Fram och tillbaka, inga tydliga besked alls och jag känner mig bara förvirrad. Men men, jag tror tiden löser det mesta av våra problem och funderingar.

Annars rullar livet på precis som vanligt, man jobbar man pluggar man är i stallet. Imorgon är det som vanligt ridlektion för min tränare. På fredag blir det jobb och i helgen blir det lugnt. Eller det blir alkoholfritt i alla fall för Emelie är precis lika flat ass broke som hon hon brukar vara såhär dags på månaden! :D

Jag tappades i golvet som liten, vad är eran ursäkt ?


Word.


Haha que? :p

Min inneboende böna är ju rätt skön ibland! Haha vafan sen hon flyttade in lagar vi ju typ aldrig mat. Hon har tagit efter mitt beteende, laga mat själv Max en gång i veckan , typ! :p


Nyss inkommen från en löprunda!


Batman o Sidekick part two

 

Varit ute hos prinsen! :)


Snart dressyrlektion!


Ilona

 
 

 
 


plugg plugg plugg....

plugg.jpg (398×300)
 
massor att göra inför tentan imorgon. håll tummarna för mig vid 14. återkommer! :)

Videoblogg


Nu ska vi se på fan....

Det värsta med feber och man går runt fullmedicinerad för att ens kunna stå upp är på nätterna när alla mediciner går ur kroppen. Antingen vaknar man av att man är så täppt så man inte kan andas eller så har brustabletterna gått ur och febern gått upp vilket gör att man vaknar av att det känns som man ligger i ett kylskåp och sover :p dubbla täcken räckte inte så idag kör vi med leggings plus långärmad tröja , över det one piece , dubbla täcken och en filt som topping . Jag hoppas på att inte få feberfrossa!! :)


Blandad kompott

 
 
 
 
 
 
 
 

Att bo med en fotograf.....


Dödssjuk :(

Har åkt på nån skit som måste vara sänt direkt från helvete, usch så dåligt jag mår! 39 graders feber andra dagen nu, ont i hela kroppen som om någon kört över mig med en bil ett par gånger . Förskylning, hosta, huvudvärk :( igår sov jag mig igenom mer eller mindre hela dagen och jag kan tänka mig att denna dag kommer bli likadan :(


2 ½ dag från helvetet väntar.

Kommer bli ett par astuffa dagar här nu. har sovit skitdåligt inattt :/¨på det har jag en tenta på torsdag och cellprovtagning i eftermiddag ......
 

Känslig mage aktiebolag.

Lilla skruttan här hemma kräktes en gång på golvet . En riktig jävla hög och jag och Malin hade en diskussion över vem som bäst borde klara att ta upp det. (Nu kräks ju lilla vovven väldigt sällan, nästan ett år sist) Malin som kan kräkas bara hon hostar för mycket ansågs som minst lämpad för jobbet så jag fick göra det.
Inte heller min mage klarar av bajs, spyr eller annat äckel utan att det blir berg och dalbana i magen så jag hann knappt börja innan det började vända sig i magen på mig. Och innan halva spyan var upptorkad hade även jag spytt i soppåsen . Hahaha huh vad hemskt det är! Vi har iaf fått upp allt nu och städat golvet ;)


Finn ett fel!

Jag och ilona har morgonmys. Hon ligger i mitt knä i soffan ....


Vi har finbesök av pappa .

Pappa hjälper oss med en taklampa här hemma och Malin skruvar på ben på sin säng. Hör man pappa skrika från klädrummet
-Malin?
Malin - ah?
Pappa- går det bra , eller går det som vanligt?
Malin börjar asgarva .
Jag- amen pappa!
Pappa- vadå har du inte hört den?

Haha alltså .... :p


Idag.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2013/pic_50e70ff2e087c30aa4584a87.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2013/pic_50e70ff2e087c30aa4584a87.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2013/pic_50e70ff2e087c30aa4584a87.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2013/pic_50e70ff2e087c30aa4584a87.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2013/pic_50e7101e9606ee4c06c50062.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2013/pic_50e7101e9606ee4c06c50062.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2013/pic_50e7101e9606ee4c06c50062.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2013/pic_50e7101e9606ee4c06c50062.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2013/pic_50e710f4ddf2b34180aa9ff4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2013/pic_50e710f4ddf2b34180aa9ff4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2013/pic_50e71149ddf2b341744d9283.jpg" class="image">


You can hurt me tomorrow.

If what I heard is true
Then I know what you came to do
Love may be blind but I'm looking at you
So before you pull the trigger, did you ever consider

This ain't a good time
But when is it ever
I know the perfect time
And baby that's never
So don't you dare leave me now
Throw my heart on the ground
Cause tonight ain't the night for sorrow
But you can hurt me tomorrow,
 
 

...

Det är dumt att gå på stan för man går alltid och handlar överallt . Nu har jag bränt 1500 kr på ett par nya Jeans , mobilfodral, väska och naglar . Jag skulle verkligen kunna handla ihjäl mig! :)
Tjejerna i en butik försökte kasta på mig ett par jeans för 1700 kr. De satt inte helt 100 så jag köpte aldrig dom, o tacka fan för det ! :)


Nu blir det magic Mike och sen sova.


Hmm.

Har varit i stallet hela eftermiddagen och på vägen hem köpte jag med mig 1 kg godis . Väl hemma känner jag att jag kan kasta allt åt helvete för det enda jag är sugen på är chips ... Trött man blir!


Ilona har kommit hem igen efter några dagar hos mamma .

Och hon gör sig snabbt hemmastadd, lilla tjejen :)


Sitter och klickar på alla klädsidor.

Det är svårt att inte handla ihjäl sig nu när det är rea överallt på alla klädsidor. Det är så mycket man vill "passa på" att handla bara för det är så billigt. Tänkte undvika det men har beställt dessa tre topar i alla fall. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gulliga föräldrar.

Frågade dom om skjuts till jobbet eftersom de ändå är lediga . Så vi bestämde att vi skulle äta lunch ihop innan. Jag fick Inge mindre än oxfilé med pepparrotssmör och potatis . Gottit värre! <3


When ångest speaks for itself ;)

Nyår kan vara mer eller mindre ångestdrabbat för oss alla men min sambo verkar vara mer utsatt än mig i alla fall för därunder har hon setat och både suckat och ojjat sig . Jag kanske borde tipsa henne om att gråta i fosterställning i duschen också brukar fungera bra såhär dagen efter ;)


Jag skojsade tydligen bara .

Det var bara dom godaste ställena som var stängda idag men för mig duger vad som helst .


Inte helt jävla OK...

hur kan varenda restaurang på onlinepizza vara stängt idag? hur hade dom tänkt jag skulle göra då? svälta ihjäl?