Lilla bullan har blivit stallhund.

Igår var lillan med på sin första längre uteritt. det har hittills varit pannkaka att ha med henne i stallet. till en början var hon alldeles för liten och fram till nyligen har hon haft dålig respekt för hästarna på det vis att hon gärna sprungit under magen på dem och på tok för nära dem för att det ska vara på ett bra och säkert sätt.

Nu 7 månader gammal börjar hon få lite hum hur man ska göra och inte göra och hon älskade att hänga med på 45 minuters skogstur till häst igår. Ilona är ju Superduktig att ha med sig. dels krävs det att man ska kunna fjärrdirigera dem från hästen. jag kan ju inte direkt hoppa av varje gång jag måste kommendera hundarna. sen vill jag aldrig ha dem bakom mig och hästen och inte bredvid heller om det inte är minst 1.5 m mellan oss vilket i de flesta fall innebär att de ska springa framför oss ca 5 meter. så dels måste de veta vad "framåt " och "fortsätt " betyder och "häråt" så brukar jag visa med handen åt vilket håll vi ska svänga. inte alldeles lätt och mycket att hålla reda på som liten valp . men hon sköter sig bra lilla bruttan ♡
Nu ska kattungarna flytta.

Mår som en säck potatis. har fått någon infektion i ögonen så de är alldeles kanonröda och värker hela tiden. På grund av det eller nåt annat har jag också världens huvudvärk.
har pepprat mig själv med värktabletter men hjälper inte tillräckligt bra tyvärr :/

annars har jag haft en riktigt mysig vecka. jobbat ganska lite och har haft desto mer tid att umgås med vänner och familj . Vi har både hunnit med lunch på stan i onsdags och ses hela gänget hemma hos Alex och per i fredags. på kvällen kom sara, marcus, Victor och carro över och spelade kort. Vi gick och la oss vid 00.30 och klockan 6 lördag morgon åkte jag mot stallet. lagom pigg och fräsch hehe. Vi har även ätit middag med svärisarna och ska hem till mamma o pappa ikväll. bra vecka helt enkelt.

katterna är leveransklara nu också så första två flyttade igår. lite ledsamt men skönt på samma gång.