på sjukhuset

Sitter på sjukhuset denna förmiddag med lite prover. tyvärr en del dötid här så jag tänkte roa mig med en ny bok :)
Spelkväll och ny tv.

Gud vad bra man är att uppdatera här....iaf här i dagarna köpte vi en ny tv till sovrummet . eftersom vi gärna ligger och kollar på tv innan Sovdags ville jag ha en modell större . Det blev en från LG som vi är nöjda med :)

igår var vi några par som käkade tillsammans och spelade spel . god mat och trevligt sällskap. blev en väldigt rolig kväll! nu ligger jag framför tvn och laddar för att jobba halva dagen idag och halva dagen imorgon . Imorgon kväll blir det middag hos svärfar . det är väl typ det son hinns med denna helg , det går så snabbt när man jobbar på helgerna .såhär såg det ut precis innan vi flyttade in.

Vi har ju egentligen inte gjort några större renoveringar . vi har målat och tapetserat varenda rum , samt många av dörrarna.
uteplatsen på baksidan skulle vi ha vitlaserat och målat i vitt . vi har tom köpt färg men precis när vi skulle sätta fart med högtryckstvätt och målartvätt så gick vattenpumpen i föreningen sönder vilket betyder att vi är helt utan vatten. tydligen måste det borras nytt vatten . Så hittills har vi bara ryckt bort en ful grön matta som låg på golvet.

på framsidan har vi tagit bort buskar och byggt en heltrall. Denna är vi supernöjd med.
I köket har vi gjort en budgetrenovering då jag hatade färgen i köket. gamla köket är kvar men vi har bytt luckor och beslag , bytt bänkskiva och målat kakel . satt in ny spis och fläkt. även de övriga vitvarorna ska bytas ut efterhand . små kostnader som gjort stora skillnader . färg och tapet har kostat ca 5000. köket 10 000 inkl vitvaror . framsidan kostade ca 6000 , då hade vi hjälp av entreprenadfirma att få bort buskarna och sen virke då. Vi är nöjda med de förändringar vi gjort på dessa pengar.hos oss just nu :)


spännande saker på gång!

Vi har haft en mäklare här i veckan , men nej vi ska såklart inte flytta. men i februari flyttade vi in i ett renoveringsobjekt. radhuset är visserligen renoverat med nytt badrum och kök 2008 och 2009, men det var dels dåligt gjort , halvdant gjort, så billigt som möjligt och där 8 av 10 personer dessutom skulle tycka det var fult .

jag som älskar inredning fick kalla kårar av ett grönt sovrum , en lila hall, ett knallblått badrum , ytterligare en blå toalett , ett furukök med de billigaste beslagen du kan hitta på Ikea. alla rum gick i pastellernas tecken vi har gjort otroliga framsteg endast med vit målarfärg.

nu har värderat om vårat radhus till ett betydligt bättre pris, antar att mäklaren också föredrog vitt före lila. hehe så nu har vi tagit ett beslut att renovera badrummet och hallen. vi vill slå ut en vägg, lägga nya golv på nedervåningen och äntligen få bort det fula blåa badrummet. jag drömmer om ett bubbelbadkar och vitt kakel , men det får vi se hur vi gör.

ikväll blir det datenight med min kille. vi ska ut och äta på restaurang och se gone girl på bio . mys! :)