Vad gör ni på söndag?


Jag gör det  här :D

Jag vet verkligen det där med att prioritera!

Har så sjukt dåligt med pengar. Jag har vant mig med livsstilen fulla studielån plus halvtidsjobb. Rätt bra med andra ord för jag har knappt räkningar eller utgifter. De mesta av mina pengar är rena bränna pengar. Nu på sommaren ryker ju lånen så första månaden måstem man tänka på vad man köper och räkna pengar på ett helt annat sätt.


Plötsligt kändes mat överskattat när man istället kunde köpa en jättefin bikini :)
I can see your woohoo from here..

Körde ett spontanbad idag efter jobbet.. Eftersom jag inte hade några badkläder med mig valde vi ett avskilt ställe och körde med underkläder. Problem nummer ett kom när man skulle hitta ett avskilt ställe. Helt omöjligt en dag som denna, så vi fick nöja oss med att dela badställe med 6 andra.

Problem nummer 2 var att mina underkläder blev väldigt genomskinliga när vi badade. Om vi säger såhär, jag hade lika gärna kunnat varit naken.

"I can see your woohoo from here" sa min kompis. Jag tittade ner . FAN. Genom skinligt var det kan jag säga!
Alla andra verkade också ha sett min woohoo för de glodde allihopa. Äsch, det bjuder jag på. Men nu har jag lärt mig den läxan så det gör vi aldrig om igen!

;)


:D

imag0229 (MMS)

:D


Dagens fm projekt. Sätta ihop tvn o ljudet :)

mms_img44516 (MMS)

Dagens fm projekt. Sätta ihop tvn o ljudet :)


Fan, jag behöver en man :p har tre dagars ...

mms_img50943 (MMS)

Fan, jag behöver en man :p har tre dagars stubb på benen. När fan händer det när man är i ett förhållande? Hehe. Dåligt Emelie, får hem o fixa det sen :p


Been there, done that, got the t-shirt!
FAAAN vad kul det ska bli! The big four på Ullevi 3/7. Äntligen ska jag få se metallica live. Hur coolt som helst! ;D


Mys med lilla lutten. Snart sticka iväg på...

mms_img13106 (MMS)

Mys med lilla lutten. Snart sticka iväg på jobb. Right this second föder dessutom en av de finaste människorna i mitt liv barn. Helt sjukt ! Jag vet ju att han har funnits inne i magen ett bra tag men nu ska äntligen lilla envisa Milo ut! Välkommen till världen, din moster har längtat efter dig ;)


2 good ones..Statusuppdatering : Kolli!

Mina nya sovvanor har gjort mig till ett livs levande miffo. Det fungerar inte över huvud taget, men det är bara hålla i. Snart helg, nä fan inte det heller. La mig 1 igår, var uppe vid halv 6. Man kan snacka om att hålla igång när man inte hinner mer än vända i dörröppningen för att sedan komma hem 21.15 på kvällen.

PUST. Det blir så när man ska jobba över 100 procent samtidigt som man ska flytta, och träna, och ha häst, och träffa vänner. Finns inget vettigt att säga, så det tänker jag inte göra. Jag ska ladda för ännu en helvetesdag istället.

Imorn står klockan på 6.30. Sen blir det till att flytta grejjer till nya lägenhten och städá gamla . Jobb 12-21.30. Tillbaka till gamla lägenheten och städa klart. Gud vad kul jag ska ha!


Amfetamin, nån?Word.


Nästa vecka...

Måndag

Jobb 7-16
Stallet
Städning av gamla lägenhetenTisdag

Städa lägenheten på fm
Jobb 12-21.30


Onsdag

Jobb 7-16
Jobba på mitt nya jobb :D 16-
Städbesikning gamla lägenheten efter 18
Löpning 5 km
Torsdag

Löpning 5 km
Jobb 12-21.30


Fredag

Ikea.
Fix i nya lägenheten


I helgen har jag skönt nog ingenting planerat. Men tänkte åka över till Jess Kitan och fika och hälsa på deras nya familjemedlem :). Ska ev bjuda över en kompis i nya lägenheten på middag. Träna ska jag göra både lör och söndag. Måste komma igång igen, men nu är det svårt att få till tiden med flytt osv.

30 årsfest hos prettyboy.Riktigt kul och så alkoholiserat som en 30 års fest ska vara. Securitas kom redan vid 22. Polisen strax efter 12. Festen var på tok för stökig och störde grannar, o efter en stund konverserande säger ena polisen :

"Tjejerna på den här festen är alldeles för högljudda"

Varav Calle säger: Men mellan dig och mig konstapeln, gillar du inte när tjejer är högljudda??

Polisen blir tyst och högröd i ansiktet och svarar : Det beror helt på i vilket sammanhang !


hahahahah:P


Midsommar på mälarbaden..

Måste bara säga att jag har ett par otroligt fina, trevliga och genomsnälla hundar. De har skött sig super idag, och är såå fina med barnen. Jag är inte ett dugg orolig för hur det kommer bli när man själv får barn. För både sune och ilona är SUPER med barn.
Behöver avreagera mig..

Jag skiter fullkomligt i vem eller vilka som läser min blogg idag. Men jag är så arg, frustrerad och ledsen så jag vet inte var jag ska ta vägen. Vill bara ställa mig och skrika det värsta jag kan.  

Jag HATAR hur man kan sitta på en fest och snacka skit om andra människor på samma fest. Bara några meter bort. Man behöver inte älska alla, det är helt omöjligt. Men sitt inte och sök medhåll från andra. Håll bara käft!

Samma sak (jobbmässigt). Om du tycker något om nån person, ta det med den personen. Sitt inte och snacka skit med samtliga andra om hur den gör, säger och beter sig. Var rak istället , den kan antagligen bättra sig innan du hunnit dra skitsnacket för nästa två personer. Allt bajs värker hål i öronen på mig, jag vill inte höra om hur dåliga folk är hela tiden. De är faktiskt människor med känslor. Och jag skulle fan inte uppskatta om de gjorde så mot mig. Vilket de förmodligen gör, eller kommer göra så fort jag hunnit göra nån tabbe.

Jag HATAR att man kan ha så mycket oenigheter inom sin egen familj. De här personerna är ditt eget kött och blod. De som är närmast dig. Hur kan man lägga så mycket energi på att störa sig och "hata" varandra. Det är helt vrickat för mig.


Jag HATAR att se barn försöka kontrollera sina föräldrars beroenden. Se hur låga,ledsna och nerstämda de är. Jag får en klump i magen av att se på det. Hemskt är det.


Jag HATAR hur man kan såra personer man säger att man älskar. Man vill inte göra illa någon man bryr sig om.
Att ljuga någon rakt upp i ansiktet gång på gång. För man vet att den personen kommer förlåta dig, oavsett vad du gör.FAAAAAAAAAAAAAAAN vad less jag är. Ska gå och lägga mig nu och vakna upp med en ny inställning imorgon. Jag ska göra mitt bästa varje dag för att INTE vara en människa som mer eller mindre medvetet sårar andra människor!Terroristerna just hijacked my dogs ;)

mms_img16776 (MMS)

Terroristerna just hijacked my dogs ;)


Midsommar på landet...

mms_img16775 (MMS)

Midsommar på landet...


WOMEN'S TEARS ARE LIKE MALE SPERMS, ONLY ONE IN A MILLION ARE FOR THE RIGHT CAUSE

You know, maybe I should
Help her mend her broken wings
So she can fly again
But I don?t wanna lose everything ,that I´ve gained
it's turnin me a selfish man (oh)
Cause without her my heart just don´t go, no more
I couldn´t take the pain of watchin her fly away
So say that you?ll stay
She´s mineGissa det rakade djuret...Rätt svar: Björn. ISCH ISCH vad äcklig den ser ut. Som en förväxt råtta. Typ.

Cannot decide what to wear..

Ska på 30 års fest på lördag. Svårt och bestämma vad man ska ha på sig. Men det blir antagligen denna , eller denna....


Har nu flyttat över ungefär hälften av mina kläder. Så sjukt mycket som man inte ens använder, eller man ens visste man hade. Hittade bland annat 8 par nya oanvända skor lite varstans som har stoppats undan av någon anledning. Sjukt ju, jag springer runt i samma par shorts t-shirt och skor och jag har en garderob för en prinsessa. Waste of money!


Titta , nu kom min favorittjej också :D

mms_img25537 (MMS)

Titta , nu kom min favorittjej också :D


Även om jag fyller år och ska iväg på midd...

mms_img25536 (MMS)

Även om jag fyller år och ska iväg på middag sen kör vi min älsklingsrätt nu. Ett paket fiskbullar med coca cola MUMS!


Kvittot till kommande inflyttningsfest..Bild tagen från Aftonblandet.

.When I walk in the spot, this is what I see
Everybody stops and they staring at me
I got passion in my pants and I ain't afraid to show it

I'm sexy and I know it


Bra dag.

Har fått otroligt mycket gjort. Gick upp redan vid 7. Mina sovvanor har varit hemska de senaste veckorna. Kommer inte säng förrän vid 1 på nätterna. Sen har jag varit uppe 7 eller 8 varje morgon de senste 2 veckorna. På det kan jag inte sova för jag är så sjukt speedad och stressad över allt som måste göras och fixas.

Var uppe 7 iaf imorse och började flytta saker redan klockan 8. Igår ringde nämligen min hyresvärd, och min gamla lägenhet är uthyrt från och med 1 juli. Skönt! Jag har alltså inte en enda dubbel hyra :D

Har sedan 7 imorse packat ihop och flyttat över hela köket och badrummet till nya lägenheten. Jag har hämtat den vita mediamöbeln som ska vara  sovrummet. Har varit i stockholm och köpt en ny mediamöbel till vardagsrummet. Satt ihop det och packat uppe tv och hemmabiosystemet.

Har även varit på möte på nya jobbet och skrivit på anställningspapper och dylikt.


Effektivt. Kan jag ta det lugnare imorgon. Jag fyller ju trots allt år då ;)
Massor att göra! Har varit uppe sen 7 på m...

mms_img15355 (MMS)

Massor att göra! Har varit uppe sen 7 på min lediga dag o flyttat Snart ska jag på möte & efter det blir det stockholm. Jag o ludde har iaf invigt balkongen nu i nya lgh. Med en cigg och en tupplur ;)


Morgonmys med lördagens kvart i tre ragg;)

mms_img25584 (MMS)

Morgonmys med lördagens kvart i tre ragg;)


Haha fyfan!

Idag har jag lärt mig något nytt. 1. Sätt aldrig ut ditt telefonnummer i en blocket annons. 2. Sätt aldrig ut ett "kasta iväg" pris för att bli av med skiten snabbt.

Eftersom jag köpt två nya teveapparater idag tänkte jag vara smart att kränga iväg den gamla. 40 tums platt tv för 1000 kr. Och jesus i min lilla låda, det verkar folk tycka är ett jävligt bra pris på en tv för min mobil härjar värre än om jag vore en ashet slitzbrud som säljer sexuella tjänster för en hundring.

Den är redan såld. En minut tog det. Men eftersom killen inte hämtar den förrän på måndag kommer annonsen finnas kvar. Och på den halvtimmen annonsen nu legat ute har det ringde.......... 17 personer och 21 sms.

Om ni försöker nå mig ikväll och jag inte svarar: Mobilen är på ljudlös alternativt avstängd. För jag är så jävla less på den. :P


En av mitt livs dyraste dagar. 46 tums tv....

mms_img25581 (MMS)

En av mitt livs dyraste dagar. 46 tums tv. 32 tums tv samt hemmabiosystem. Mycket pengar men ett jävligt schysst pris på grejjerna :)


Nu ska jag somna till min favoritfilm..


Natti natti... :)


Vad tråk bloggen är...

Men man är ju fan aldrig hemma. Man jobbar eller festar eller tränar eller umgås. Ja nu är jag äntligen hemma igen iaf, för att sova. Imorgon står klockan på strax innan 8. Ska nämligen vara i västerås klockan 10.

Jag har tre extremt viktiga uppdrag imorn. 3 saker på en inköpslista.En liten tv till sovrummet.En större till vardagsrummet.Samt ett hemmabiosystem.
Vi får se vad vi kommer hem med imorgon. Det känns som att jag kan kommer dra mitt hår och gråta av frustration. Farväl sparkonto, det var trevligt att du fanns ett tag iaf.

Vi grillar i spöregn.. Mys mys! ;)

mms_img25580 (MMS)

Vi grillar i spöregn.. Mys mys! ;)


Äntligen semester igen då ett par dagar ;)Sjukt trött, bakis och sliten så ska snart lägga mig och sova. Men sitter och lyssnar på musik. Bästa just nu är Gryningspyromanen.

Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned
En miljon på banken men ingenting att leva för

Inget ljus utan mörker. Jag står i mitten nu
Jag kan se det från ovan fast jag är under dig
En prostituerad soluppgång där jag blickar ut
Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig

Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå
Senaste gången jag minns var jag nog 13 år
Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå
Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på
Hehe vilken morgon imorse! Igår var vi ute...

Hehe vilken morgon imorse! Igår var vi ute o firade o festade . Askul var det så trött o bakfull så inåt helvete imorse. Vaknade kvart över 11 & Checkade av mobilen. På ett av messen stod det att jag var inbokad på ett pass idag 12-21.30. Helvete! Skrek jag och hetsade runt som en idiot. 10 min senare var jag på g till jobbet. Bra gjort! :D


JAG FICK JOBBET!!Vilken vecka!
Chefen för jobbet jag sökte nyligen ringde mig nyss. Han presenterade sig och frågade hur det var med mig. Han lät så allvarlig så jag tänkte direkt att det var kört för min del.
MEN sen säger han "vi skulle vilja erbjuda dig 50 % tjänsten"
Jag blev både chockad och jätteglad, så han bara skrattade åt mig. För jag betedde mig som om han sagt att han skulle ge mig en miljon kronor och frågade vilket konto han ska sätta in pengar på.
Men, som han sa, jag sa och som jag är övertygad om:
Jag tror det kommer bli väldigt bra :)


Tänk att få det jobb och den lägenhet man längtat efter så länge. På en och samma vecka.
Jag är en blandning av hysterisk och euforisk.

Yey me, lyckos mig. Jag är TACKSAM !


Barnvakt.


Han må ha bufflat så jävligt inatt att han väckt mig säkert 10-12 ggr. Men det gör inte så mycket för han bufflade för att kunna gosa in sig vid min mage eller lägga sig i fotänden och lägga upp huvudet på mina ben. En riktigt gosis alltså, så jag ger honom 4 av 5 möjliga ostkrokar. 

Vi ska bege oss ut på drygt en mils promenad nu. Och jag kan tänka mig att hans betyg sjunker redan här. För vad jag vill ha i andra sidan kopplet är nåt jag redan har i Ilona. En knappt märkbar liten björn som bara nöjt luffsar bredvid. Om jag tror jag blir impad av Sune? Antagligen inte för han är mer vild än tam! 

Word.(!)

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it againFlytta in i min gamla lägenhet vet ja.Slipper gärna dubbla hyror, tack!


Ba-da-bapp-bapp-aaah Shes crawing it.

Gud vad jag skulle kunna döda någon nu för att få en meny på mc Donalds. Men nä, jag sköter mig och håller mig till mitt te och mina apelsiner. Har gått ner ett kg. Tyvärr det kg som jag gick upp i helgen. Men nu är det borta iaf så jag kör på vidare.Lilla mongot däremot verkar bara bli mer och mer konvex på mitten. Hon verkar totalt lagt ner planerna på beach 2011 och planerar sommaren i vassen. Shame on you Ilona! Shame!

And this is why I dont do "longboard".


Idiot.

Jagar inredning..
Först ut på inköpslistan är lite roliga/fina väggord. Har lagt en gäng bud på några stycken. Bland annat dessa tre.

Äntligen.. Skam den som ger sig.

"Ljus och fin lägenhet uthyres vid Djurgårdsområdet i Eskilstuna, några minuters promenad till centrum.
Lägenheten har 2 rum och kök på ca 55kvm. Badrummet med dusch och golvvärme är renoverat. Även kök är nytt, Lägenheten är i gott skick."


Har skrivit på kontrakt idag. För min nya lägenhet. Min min min! Är så otroligt glad. Äntligen min tur, som jag har letat och tittat på lägenheter. För att bli besviken, antingen för att lägenheten var skabbig, eller att den varit så fin att nån annan hunnit före och ta den.

Men inte nu. Inflytt första juli. Har hela sommaren på mig att flytta, fixa, dona och göra fint.

"Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen. "


Ge mig en bra anledning varför jag inte sk...

mms_img32939 (MMS)

Ge mig en bra anledning varför jag inte ska ta med den här hem. För just nu kan jag inte komma på en enda ;)


Try to stick around like wifey, but i send her home on my white tee, like bye! Bye bye!Tjockångest.

Hehe har haft lite tjockångest i helgen eftersom jag ätit en massa, och tränat.... ja not so much. Inatt drömde jag till och med att jag hade gått upp 50 kg över en natt och gick runt asfet och olycklig. Jag ringde runt till folk gråtandes och berättade hur fet jag hade blivit. Muppigt, men verkligt. Så det första jag gjorde när jag vaknade var att titta till magen ;)
You lost me.

We've lost it all, the love is gone

And we had magic
And this is tragic
You couldn't keep your hands to yourself

I feel like our world's been infected
And somehow you left me neglected
We've found our lives been changed
Babe, you lost me

And we tried, oh how we cried
We lost ourselves, the love has died
And though we tried you can't deny
We're left as shells, we lost the fight


Myskväll.

Har haft en riktigt mysig kväll i en badtunna. 38 gradigt vatten, behöver man ens tala om hur underbart det var?
Lilla ilona fick också hänga med, hon lekte ung rebell och spred veden så vi fick jaga pinnar för att kunna värma tunnan :)

Nu blir det snart sova. Ska upp tidigt och jobba imorn. Men sen blir det antagligen en ledig vecka utöver det. Har dock på tillgängligheten så det är inte helt ömöjligt att det ramlar in ett eller ett par pass . Men det sörjer vi för senare i så fall.


Snart startar min enda semestervecka!

Jobbar 7-12 imorgon. Sen är det ledigt, ända fram till nästa måndag :)


Det viktigaste innan man ska sova är att H...

mms_img41780 (MMS)

Det viktigaste innan man ska sova är att Helge ska få välling o sin pyjamas. JA jag är tyvärr seriös . En jävla pers är det, för lilla Ida lider av större klädkval än blondinbella. Det hela måste ju vara fashion också !


Tillbaka i falun igen, ute och härjar med ...

mms_img41779 (MMS)

Tillbaka i falun igen, ute och härjar med ligisterna innan dom kommer däcka en efter en ;)


Student nr 2. Gräddhyllan i sthlm med priv...

mms_img33565 (MMS)

Student nr 2. Gräddhyllan i sthlm med privata servitörer o mat som inte är av denna värd. Johan kastade jag mig om halsen på. Här är det lite mer hoho haha , sitt ordentligt. Man vill bara göra nåt jävla crazy för att få nån reaktion ;) men nä, jag är väluppfostrad. Jag kommer hoho:a & bete mig ordentligt ;)


Race till sthlm. Festen börjar 3. Rika män...

mms_img33563 (MMS)

Race till sthlm. Festen börjar 3. Rika männikor dricker dyr champagne. Dvs emelie har bråttom ;)


Min snygga kusin har blivit vuxen :) själv...

mms_img33562 (MMS)

Min snygga kusin har blivit vuxen :) själv kommer jag löka ihjäl mig o simma iväg i min egen svett. Trelagersklänning är ju trevligt i teorin iaf!


Open bar.

Jag lever fortfarande. Och det är rätt fantastiskt för jag berättade allt igår. Men han blev inte ens arg. Vi fnissade bara väldigt väldigt länge. Sen kallade han mig för idiot. Men det kan jag gott ha.

Idag har jag varit uppe sedan halv 6. Om en timme blir jag upphämtad, då åker vi på studentfirande i falun. Eller nja, jag ska upp till falun för att kolla på när min kusin springer ut, sen ska jag sätta mig i bilen till stockholm och gå på johannas studentmottagning, tillbaka till bilen och vända tillbaka till falun igen för att fira med falugänget på kvällen.

Stressig dag, men det bästa av allt är att jag inte kör en enda mil.
Öppen bar + Emelie = sant <3


Min klänning hann inte komma :/ , så det blev den här istället. Inte alls lika fin .


Helvete! Nu har jag överträffat mig själv ...

Helvete! Nu har jag överträffat mig själv igen. Igår när vi badade tog vi en plojbild på ett manligt arsel i en kvinnlig pose. Skitkul tyckte vi då. Idag när jag skulle mmsa bilden till personen i fråga skickade jag det istället till en person vars lgh jag har skrivit intresseanmälan på. Haha. Helvete! Killen i fråga messar tillbaka 200 rader "ha ha" och " hör av dig om du vill byta pojkvän" jag ville dö och kommer det antagligen när modellen på messet får veta. Eller ja om han får veta. Om, om är bra. Man kanske kan säga att jag är rätt körd på lägenheten i alla fall ;)


Myser med prinsessan. Snart dags att ge si...

mms_img30204 (MMS)

Myser med prinsessan. Snart dags att ge sig iväg på jobb!


Håll tummarna.

Ska iväg på en andra intervju idag, de ringde tillbaka till mig på den jag var på i förra veckan. Man kan säga att allt hänger på hur det går idag. Gör jag bra ifrån mig, kommer jag få det. Och gör jag inte det, så ja.

Sen blir det jobb 12-21.30. Hade nog helst legat hemma och sovit för jag har inte sovit många timmar inatt. Det var fan varmare i rummet än nere hos mammas ättlingar i helvetet kan jag säga. Om inte varmare, för det kändes som man skulle koka sig själv till döds. Vidrigt var det, och nu är jag trött .

Tänkte bli brunast i lilla landet lagom.

Två lediga dagar som totalt ägnats åt att steka fläsk. Så jävla underbart, imorn hoppar jag på jobb igen så då kan det gärna bli lite sämre väder. Har premiärbadad idag också. En gång i ån och en gång i mälaren. Mälaren skippar vi nog på ett tag för där var det ISKALLT!

Och ja, jag vet att mina fötter är groteskt fula.


Voyeuren


Jag kan se dig, jag kan se dig
Du vet att jag tittar. Jag vet att du gillar
Jag kan se dig, jag kan se dig
Men vi kommer aldrig se varann

Vi ser varandra genom reflektionen i ett fönster
Och ger varandra bilder utav helt perfekta mönster
Om jag ens någonsin haft brister måste Gud ha glömt det
För jag får alltid löv. Som marken får sent på hösten
När jag drömmer ser jag toppen av ett isberg
När jag vaknar vet jag knappt vad det betyder
Vi har aldrig setts på riktigt, men vet du vad?
Jag bryr mig inte. Jag är kär i bilden av dig
Inte i dig.


Hela albumet är riktigt jävla bra!

Ladies it does not matter how hot you are. If you mess with gravity, you loose.

Efter att ha vankat runt i 3 dagar efter loppet i lördags börjar jag bli uttråkad. Träningen har varit lugn på grund av träningsvärken. Igår gick jag en timmes promenad och körde bröst och  triceps på gymmet. Idag sprang jag 3.5 km och körde axlar på gymmet.

Men idag har jag satt upp nya mål. Den 31 augusti när det är 10 km i västerås ska tiden förbättras. Mitt nu-är-jag-nöjd-mål är ju att springa milen på en timme. Det gjorde jag ju inte i lördas direkt, då jag sprang på 70 min. Men det känns nu som ett rimligt mål att slå till nästa lopp. Dels stal värmen en massa tid, eftersom det var vidrigt att ens röra sig än mer att försöka presetera. Sen sprang jag ju drygt 10.5 km i lördags, så det gör ju också en viss tidsskillnad.

Andra målet är att gå ner 5-7 kg (beroende på hur kroppen förändras) av den enkla anledning att det behövs.

Så imorgon är det 83 dagar kvar till loppet. Bara get back to work. Nya mål, nya nedräkningar.

Tumblr_lm0n1m2taj1qjqdu6o1_500_large


Trött man blir på folk som är dumma i huvudet.

Oftast är jag ganska snäll och harmlös människa men är det någonting som verkligen ka få det att koka inom mig så är det tröga människor, människor som är dumma i huvudet och inte använder hjärnan alls.

Körde (ensam i bilen) och parkerade på en mack igår. Gick in (och är helt själv även där). Notera kan man göra att enda sättet att ta sig till den macken är att åka bil. Allt som omger macken är nämligen motorväg. Och koll har ju dom där brudarna i kassan, för inte fan kan man tro att man kan tanka en enda droppe bensin och komma undan med det. Man hinner ju fan aldrig mer än sticka in nyllet innan de utbrister "o sen bensinen på 4an också, va?"

I alla fall, jag skulle köpa röda marlboro och tjejen i kassan säger . "Och så leg också tack".
Jo tack, jag har bilnycklarna i handen och har övningskört hit helt på egen hand, men nog fan kan jag nog vara 17 år och då ska jag minsann inte ha några cigaretter.Annan grejj, hände samma dag. Ber pappa mig sätta mig ner för han skulle behöva prata med mig. "Är du lycklig?" frågar han och ser på mig som samtliga vänner dött i en bilolycka medan pojvännen låg med en annan. Då har han hittat en lapp i en av mina fickor där det står Sobril,  ett nummer, och en tidpunkt.

Hans slutsats var då att jag måste vara så ångestdrabbad och hysterisk att jag behöver sobril. Eller ja han visste inte ens vad Sobril var för någonting. Så det fick jag förklara för honom. Samtigit som jag sa att jag jobbar i vården.  Och att om jag skulle "knarka" något av något slag så skulle jag då fan inte skriva upp när och var på en lapp. Vem gör?
Jag skulle då inte "7/6 20.00 Hasch...... 7/6  21,15 God effekt. Nä fan. Kom igen nu.

Nu blire.
Gym, som man behöver göra för att se ut sådär.Sist.

Fussball.

Lider av klädbrist.

Av alla dessa klänningar jag har, fast aldrig använder kunde jag såklart inte hitta EN ENDA att ha på de studentmottagningar jag ska på i helgen. Det är konstigt det där. Men eftersom jag då drog slutsatsen att jag lider av klädbrist köpte jag en ny.Här är den, och jag tycker den är riktigt FIN!


Och stackars Låddan har "boxvila"


Hon bröt en klo igår stackarn. Den hängde kvar så det var hemskt när jag tog bort den medan lilla vovven skrek som galen :( . Imorn ska vet. kika på den, det är antagligen ingen större fara mer än att hålla det rent och torrt ett par veckor.

Ligisterna är inte längre yngst i stallet.


Småligisterna är inte yngst i stallet längre. De börjar också bli ganska stora nu, och busiga så in åt helvete. Halmar man ska de leka med halmbalen. Mockar man ska de också mocka. Alla foderpåsar ska härjas med så hö:t ligger överallt, utom i foderpåsarna.


Busa med kaninen är också askul. Denna lilla ökända kanin äter pizza och sover på rygg så han ser tvärdöd ut. Men han snarkar värre än gods-tågen så det är inte nån någonsin som misstagit sig att han är just, död.


Minst och sötast i stallet är just nu lilla hingsten. 4 dagar idag och ska bli hoppstjärna när han blir stor. ;)
Vilka två tror ni det är man myser med mest i stallet just nu?You turned out to be the best thing I never had.

I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
I said, you turned out to be the best thing I never had
And I'll never be the best thing you never had
Oh baby I bet sucks to be you right now

I know you want me back
It's time to face the facts
That I'm the one that's got away
Lord knows that it would take another place, another time, another world, another life
Thank God I found the good in goodbye


BloggTips..

"Det kan bero på min okunskap, men den här annonsen gör mig djupt oroad: "Hingstföl född 2010, 45000 kr. Brun, med tre vita ben och snopp". Spelar det någon roll att hästen har en snopp när den ändå bara har tre ben?!? Använder den stackars hästen snoppen till att stödja med? Hur ser en korsgalopp ut på ett djur med tre vita ben och snopp? Det blir lite "freak show" med en sådan häst på en dressyrbana, blir det inte?"


 

Sjukt kul blogg. Bör ses av alla. Men kanske är roligast för de som sysslar med hästar.

P..

Dessa två remixar hjälpte en hel del på löpningen i lördags. Riktiga partypepp låtar båda två!
Löpningen.

I lördags var det äntligen dags. Det man laddat för x antal dagar, veckor & månader. 10 549 meter löpning. Haha kom hem vid halv 5 lördag morgon efter fredagens festande och där låg jag i sängen astaggad. Där låg jag och kunde inte sova för jag funderade på hur det skulle gå, samtidigt som jag var aspeppad och bara ville att det skulle bli lördag så jag kunde ösa!

Lördag morgon när jag vaknade upp var jag inte riktigt lika motiverad som timmarna innan. Bakfull och jävlig vinglade man runt och undrade vad klockan var.

Aja loppet iaf. Gud hade ju givit oss väldigt vackert väder att springa i. 30 grader, sol, blå himmel och helt vindstilla. Bara att stå eller sitta i värmen höll man på att flyta bort. Det var vidrigt!

Första kilometern gick bra, det var kul, man var peppad och på g. Resten av loppet var ett rent jävla helvete. Värmen gjorde att du ville lägga ner redan efter 2 km. I första kontrollen hällde jag ena vattenflaskan över mig och den andra drack jag upp. Det samma gjorde jag i samtliga vattenkontroller. Strax efter 5 kilometer började jag känna mig snurrig i huvudet och lite vinglig på benen så blev duschad med vattenslang. Sjövatten= ingen höjdare för det var ISKALLT men så sjukt skönt och välbehövligt just då.

I mål kom jag efter mycket om och men på 70 minuter. Nöjd och stolt över mig själv! Jag må ha gått i mål på (ganska exakt) dubbla tiden som vinnaren men hey fan jag gick i mål. För ett år sedan trodde jag aldrig jag skulle tagit mig dit jag är idag. Jag hade till i lördags som längst sprungit 8 km.

Men nu har jag en tid. Och i augusti då kör vi igen. Samma sträcka, fast i västerås. Och då ska jag självklart göra mitt yttersta för att bräcka min tid! 

MEN en sak säger jag bara. Är det samma väder och värme då som i lördags. Då kommer jag sätta mig på tvären som en tjurig unge. Det kan ju han däruppe hoppa upp och sätta sig på att jag ALDRIG ALDRIG ALDRIG kommer springa i så fall. You can only fool me once.


Viaduct reklamtröja :)


Fredagkvällen.

Började hemma hos en killkompis med massa öl och fotboll. Kul match, det roliga var att vi faktiskt gissade på resultatet 3-1 och mål efter mål så stod det ju faktiskt 3-1 ett bra tag. Till det kom ett sista mål. Bra gissat även om det inte riktigt höll hela vägen.

Sen drog vi ut. Ett stort killgäng och lilla jag. Haha. Men fan vad kul det var. Det slog mig flera gånger under kvällen hur kul det är att festa med killar. Så jävla ösigt och härjigt och kul. Men kvällen gick och spriten började göra sitt . Dels blev det bråk med en kille. Varför? För han hade röda byxor på sig och då tror man tydligen man är något.

Påväg hem på efterfest hände ju en annan ganska mysko grejj. En pikebuss åker förbi och en av killarna skriker "Jävla snutjävel!" efter dom. Dom hade såklart fönstret nere så de hörde allting, varav de vänder polisbilen och kommer tillbaka till oss. Så där står vi 7 pers och får en redigt lång utskällning över vad man säger och hur man beter sig. Lagom kul mitt i natten när man antingen vill fortsätta supa eller bara gå hem och sova.

Efter de (äntligen!!) åkt frågade jag killen varför i han sa en sådan begåvad sak?
"Jag ville att de skulle spärra in mig. Jag ville ha böter och att det skulle stå på ett kvitto att jag hade kallat honom för jävla polisjävel"

"Är du seriös nu?"

"Japp"

Så så var det med det. Hade ändå en riktigt kul kväll!


Cute partycrew :)

mms_img22097 (MMS)

Cute partycrew :)


Hann precis...

Lägga mig en kvart i sängen och fundera på om jag skulle lägga mig för kvällen eller pallra mig upp igen. Är helt körd från idag. Och de senaste 4 dagarna har varit fullspäckade och jag har sovit kanske 4-5 h per natt.

MEN det blev ju ingen skönhetssömn inatt heller. För nu blir det Öl och Fotboll med ett gäng Grabbar .

Mysigt!
Tänkte jag precis säga men det kommer det väl säkert inte bli. Killar myser ju inte direkt de ölar och brölar mest.


Kurr kurr.


Friday night.

Last Friday night
Yeah we danced on tabletops
And we took too many shots
Think we kissed but I forgot

Last Friday night
Yeah we maxed our credit cards
And got kicked out of the bar
So we hit the boulevard

Last Friday night
We went streaking in the park
Skinny dipping in the dark
Then had a menage a trois
Last Friday night
Yeah I think we broke the law
Always say we're gonna stop-op
Whoa-oh-oah

This Friday night
Do it all again
This Friday night
Do it all again
Oh look! En stekt liten pigglywigly.

En heldag på strömsholmstävlingarna och jag känner mig som ett paket stekt bacon.

Har fått massor med färg. Märkena ser man ju ganska tydligt. Men samtidigt är ju inte dom "vita" märken vita för jag solar ju värre än skokräms-Bella så det ljusa är också brunt.  Jag är rätt så friterad med andra ord .


Oh look! En välstekt liten piggly wiggly ;)

mms_img22096 (MMS)

Oh look! En välstekt liten piggly wiggly ;)


Vad bra genomtänkt Emelie! Detta är det en...

mms_img22095 (MMS)

Vad bra genomtänkt Emelie! Detta är det enda jag köpte med mig att äta idag, slutar vid 22 o då ska jag iväg direkt igen Inte så jävla bra men då har man koll på totala kaloriintaget iaf =335 exakt.


Vad bra genomtänkt Emelie! Detta är det en...

mms_img22095 (MMS)

Vad bra genomtänkt Emelie! Detta är det enda jag köpte med mig att äta idag, slutar vid 22 o då ska jag iväg direkt igen Inte så jävla bra men då har man koll på totala kaloriintaget iaf =335 exakt.


Hästtävlingar Fredag & Söndag.
Sen MÅSTE ni bara kolla på den här.


Oh yes I cried.

Igår var jag och tittade på min drömlägenhet. Så otroligt jävla fin. Jag hade kunnat bosätta mig i trappuppgången. Tänk er att komma in i entren där allting är i marmor. Bara entren var så fin att man förväntade sig nästan att de skulle stå en dörrvakt där och hälsa dig välkommen.

Själva lägenheten var precis så fin som jag förväntat mig. Extremt högt i tak, vackra fiskbensparketter och burspråksfönster. Men det var såklart en tjej före mig i kön på lägenheten, som tog den. Att bli brädad med endast en person kändes så otroligt surt och vemodigt. Så ledsen blev jag. Även om det har gått över redan till idag.

Idag är det sista uppladdningsdagen för löpningen på lördag. Jag sprang igår i hettan och det var riktigt tufft! Hörde att det ska bli ytterliggare 3 grader varmare på lördag och då är dessutom sträckan dubbelt så lång. Känns ju sådär. Men jag ska göra det absolut bästa jag kan. Ska eventuellt hänga på Kristian på samma sträcka i Västerås i augusti. Så ska skaffa en bra tid jag ska matcha mot och förbättra till dess! Hur det går på lördag återstår ju och se, men om det så tar mig 4 h rör det mig inte i ryggen för det jag ändå har åstadkommit är jag sjukt stolt över ändå!

1. Gått från att inte kunnat springa en enda kilometer till att klara av 5 utan problem.
2. Tappat 14 kg. 


Oh yes I cried.

Igår var jag och tittade på min drömlägenhet. Så otroligt jävla fin. Jag hade kunnat bosätta mig i trappuppgången. Tänk er att komma in i entren där allting är i marmor. Bara entren var så fin att man förväntade sig nästan att de skulle stå en dörrvakt där och hälsa dig välkommen.

Själva lägenheten var precis så fin som jag förväntat mig. Extremt högt i tak, vackra fiskbensparketter och burspråksfönster. Men det var såklart en tjej före mig i kön på lägenheten, som tog den. Att bli brädad med endast en person kändes så otroligt surt och vemodigt. Så ledsen blev jag. Även om det har gått över redan till idag.

Idag är det sista uppladdningsdagen för löpningen på lördag. Jag sprang igår i hettan och det var riktigt tufft! Hörde att det ska bli ytterliggare 3 grader varmare på lördag och då är dessutom sträckan dubbelt så lång. Känns ju sådär. Men jag ska göra det absolut bästa jag kan. Ska eventuellt hänga på Kristian på samma sträcka i Västerås i augusti. Så ska skaffa en bra tid jag ska matcha mot och förbättra till dess! Hur det går på lördag återstår ju och se, men om det så tar mig 4 h rör det mig inte i ryggen för det jag ändå har åstadkommit är jag sjukt stolt över ändå!

1. Gått från att inte kunnat springa en enda kilometer till att klara av 5 utan problem.
2. Tappat 14 kg.