tAJT sCHEMA.Pussades på balkongen.


Showade i trädgården
Ute hos hästen


Åkte båt


Och körde "krocka för helvete inte med träbänkarna"


Sist på schemat har vi en trip till statoil kl 00,01 då pengarna trillar in. Kung i baren ;)

Ilona 5 månader.

Hon växer så det knakar den där lilla bruden .

3 MÅNADER :

4 MÅNADER


OCH 5 MÅNADER ! :


Tomorrow.

Imorgon blri en fullspäckad skitkul dag. Först ska vi iväg till Tuna Park och plocka ut lite grejjer vi ska köpa till min pappa som fyller på fredag. Vi hade tänkt oss en golf tröja med golfbollar. Och eftersom han alltid får kläder/presentkort så tänkte jag att han skulle få ett förkläde och en bakbok , mest på ploj för att han är så jävla dålig i köket.

Efter lunch ska jag iväg och provrida en häst. Dexter, en 10 årig varmblodsvallack som behöver medryttare/fodervärd. Har egentligen varken råd eller tid . Men Jess har fixat att jag ska få provrida imorgon så jag lär ju vara helt såld på hästen imorgon kväll. men det kanske är tanken :) Vill ju så gärna, och har lite i bakhuvudet med medryttare för att utvecklas mer som ryttare så jag om några år kan köpa min egna häst.

Ska se till att hinna ut till landet imorgon någon gång. Alla är bortresta så jag och calle har landet för oss själva. All mat i kylen ,alla jordgubbarna och morötterna i landet,  egen badbrygga och två båtar att gå lös på.

Så gud,  gärna lite bra väder till imorn. Tack på förhand.

Onsdag.

Vaknade kvart i 6, kvart i 7 , och 8 innan jag gav upp vid 9. Matade katter och hundar , rastade hundar och släppte in Livia. Gick iväg till Vilsta med dogsen runt lunch och solade och badade. Stod i vattnet med Sune så får Ilona något Cp ryck och tar 3 meters sats och kastar sig över sune. Sune som hinner se vad som är på g flyttar såklart på sig och Ilona gjorde magplask och dök med huvudet före ner i vattnet. Hahah knäppfian.

Efter 4 bromsbett gav jag upp och åkte till hundklubben och tränade lite. Blev bara lätta övningar eftersom det var så varmt. Körde hinderträning med sättande , apporter och enkla spårövningar.

Åkte hem, lastade av hundar och iväg till körskolan för lektion med Maria. Lite skillnad att byta en gammal sleten volvo v70 mot en rapp Bmw . Tänk vad roligt man kan ha på 60 minuter och 770 kronor. Hej och hå! Men Calle skrattade åt mig efteråt och sa "Älskling , försök att lyssna"  . Men jag blir sådär , Disträ . Att ha någon som gnäller och påpekar saker hela tiden får mig att stänga av helt och tänka på annat.

De som känner min mamma vet kanske varför eftersom varje gång hon blir sur står hon och upprepar saker om och om igen i 15 minuter så det är väl överlevnadsegenskaper som inte passar så bra nu.  :)

Tisdag.

Jobbat två dagar och är ledig igen. Till på fredag kväll i alla fall. Var förbi svärmor på fika efter jobbet. På fotbollsmatch i spöregn och storm , åkte hem tog en powernap , tränat Ilona och ska gå på en kvällspromenad med Carl nu :)

Det är skönt att vara lat. Har precis fått hem ett par böcker . "tävlingslydnad"  och "Vilspår" och med min kassa syn orkar jag inte läsa mer än ett par kapitel innan jag somnar. Carl är skittrött på mina sovstunder varje dag, men han får vänja sig :P

Söndag.Amstaffspecialen i köping. Bildbomb!

160 bilder , tar upp några stycken. Det är många hundar med bortklippta öron, svansar och fötter , mycket människorumpor finns också med. Vi stod vid hanringen så det finns nog inte en enda bild på en tik. Här kommer några....


Dogge var värd för utställningen :P

Hundhelg.

Har kommit innanför dörren efter två dagars hundutställningar. Amstaff specialen på lördagen och internationell på söndagen. Har haft jätte kul , sett massor av snygga hundar , blivit solbränd och grisrosa ena dagen och andra dagen nerregnad.

Värd var ingen mindre än Dogge Dogelito. Jag tror ingen kan vara så rolig när man har så dålig koll :P

Massor av biler togs och kommer ut i bloggen.  Men inte idag.

Självklart blev det endel shopping också. Ny hundbur och foder .


Harry potter premiär.

Calle sa till mig precis innan vi gick in på biografen att vi bara varit på bio två gånger sen vi lärde känna varandra. Och vi båda tyckte det var ganska konstigt eftersom vi båda gillar att moffa godis, dricka läsk och kolla på film . Efter 2 ½ h Harry Potter på Rio kom jag precis ihåg varför jag INTE går på bio , förrutom de filmer som dröjer Länge innan man kan ladda.
Bredvid mig satt en kille som luktade en blandning mellan svett som man försökt dölja med alldeles för mycket parfym. Bakom satt två brudar med deras pappa som kommenterade allting som hände. "Nu ramlade han i vattnet" Jo vi vet , vi kollar också på samma film.  Som bonus på det var det iskallt och jävligt trångt.

Filmen var jävligt bra, värd att se. Förrutom från den 18 juli då "Flickan som lekte med elden " kommer på bio ska vi hålla oss ifrån det länge , länge , länge .

Fisi i hårdträning.

Kanske inte. Han testade i alla fall på att dra däck häromdagen. Ganska kul tyckte han :)


Ny tv.


Lg ´s 42" Hd tv. Lite skillnad mot lilla tjockteven vi hade innan :)

.

Inte mycket händer. Har varit ledig idag. Valt tapeter till lägenheter . Städat och tvättat. Gått långpromenad med hundarna. Ställde sune lite inför lördag. Samme var förbi en sväng.
Premiär!

Jag och calle ska kolla på harry potter på Onsdag . :) 

Trip 10-12/7


Helan och halvan ;)


Första av tre fylle incedenter på täcket :P


Ilona sov i tält.

.

.

Jag älskade Borat, jag måste se Bruno !


Onsdag.

Har jobbat kväll idag, 12-20, Riktig tråkdag och har inte hunnit mer än att jobba. gick en långpromenad med dogsen , beställde en pizza , duschade och satte mig framför teven .


Mina älsklingar kom och mötte mig :)

Ironi.

Kom till jobbet idag. Gick ner till matsalen bland personal och boende. Har någon satt på radion på de stora högtalarna i taket och kanske inte tänkt på vilken radiokanal som det blev. När jag kommer dunkas Gk Monarken med Superhjälte. Sitter 10 st gubbar och tanter i 80-100 års åldern och dunkar till "jag är en superhjälte"

 Party party! sa jag och bytte radiokanal :)


Kvällspromenad.

Med Ilona , Sune , Calle och Livia.'


Mina hundar kan simma !

Sune kan också hämta bollen själv men eftersom det var så mycket hundar där var han kopplat annars hade han fjantat runt bland dom istället för att hämtat boll ändå :)

Ilona

Hund ? Gris?
Bad med sandstrand är inget att rekommendera. Var bara att kasta i henne igen :P

Måndag.

I Alkodimman i helgen bestämde vi oss för att tälta helgen som kommer. Var iväg på rean idag och har köpte tält och vin och dylikt på systemet.  Är ledig fre tom måndag så vi är 6 stycken som ska tälta fredag till söndag. Vi köpte bara ett två manna tält men jess tyckte att om hon inte hinner köpa ett tält innan helgen så kunde de få sova med oss ? Men det är väl mysigare desto trängre :).

Annars har det bara varit en tråkdag , beställt hundmat från fodax , köpt kattmat och hämtat ut hundfoder på diverse gratiskuponger jag fått :).


Work!

Har jobbat precis hela helgen. 7-13 , 16,30-21,30  på lördagen . Klockan 7 på kvällen kom jag på den brighta iden att vi skulle till Power meet . Kastade in hårsprayen och en vinflaska och kastade oss iväg efter jobbet. Hade skitkul, men att ha korta shorts på power meet bland alla fulla raggare var inte vidare smart. MEn jag och Cube hade skitkul , fulla och glada.

Gav upp vid 1 på natten , då visade stegmätaren på mobilen på 23000 steg. Och jag var rätt mosig i benen med. Jobbade 7- 18,30 på söndagen.  och 7-13 idag. Är rätt seg i både huvudet och i kroppen. Är ledig imorn så ska ta en långpromenad med dogsen och sen krypa ner i soffan.

Power meet i helgen.

En till sak som hände under Powermeet var att någon kom på den brighta idén att vi skulle gifta oss i en såndär drive in (?) sak för giftermål. Så Emelie frågar Calle.

 E "Vill du gifta dig med mig?"
C "Jag trodde man gjorde det av kärlek?"
M: Vill du gifta dig med mig?
S: Ja, självklart.
E: "Vill du gifta dig med mig Malin, Calle ville inte.
M: "Nej, Samuel ville gifta sig med mig".