Mars 31, 2011


Först solade jag :)



Sen tog jag ett allvarligt snack med Låddan. Den där bruden glider bara runt och myser och sover hela dagarna. Nästa vecka blir det löpning utomhus och då ska hon med. Även om hon har mer charm än sin mamma kom vi överens om att hon inte kan se ut som en tunna om hon vill ha ragg i sommar ;)

.

Igår blev en helt vanlig onsdag. Satt hela förmiddagen med en uppsats. Var iväg på två olika fika turer, en på stan och en på cafe norr . Sen blev det solning för att sen stå på gymmet en timme :)
Kvällen spenderares i soffan med datorn och fortsatt plugg .

Dagens plus var dock att skattedeklarationen kom igår. Först såg jag att det stod plus och inte minus och då pustade jag ut. Sen såg jag att det stod +6087 och då blev jag till och med ganska glad ;)


Idag blir det ungefär samma schema som igår, plugg nu fram till lunch, solning, gå förbi min handledare på skolan, förbi banken, träna på gymmet, sticka iväg på ridlektion, plugga en snabbis i soffan sen sooooova :)


Viktnedgång sedan 4/3

Idag har jag gått ner precis 8 kg sedan den 4 mars.




Dagens träning blir samma som igår :
30 min löpning
30 min crosstrainer


ABS!


Gårdagens gymträning blev magträning. I slutet av passet ville jag dö. Näst  sista övningen hängde jag uppochner i en ribbstol och skulle göra situps. Jag kved, jag blev skriken på att fortsätta. Det är roligt när tom folk man inte känner står bredvid och pushar på.  "SKA DU HA SNYGG MAGE ELLER ?"  Ja, pep jag. "KÖR DÅ!"

"Kom igen nu!" stod två bredvid och hejjade. Så det var bara o köra. Vi hade ändå redan fått för mycket uppmärksamhet av allt skrikande för jag ska kunna hänga där o mygla uppochner som en mes :P

Dagens träning.


30 minuter crosstrainer
30 minuter löpband
ev. Gymträning.

Thaifood.

Besökte thaigubbarna idag. Har flängt runt som en tok hela dagen så körde på thaimat till lunch.

"Jag skulle vilja ha en nummer 19"
"Okej, var det bra så?"


.........

"Emelie?"
"ah?"
"Du glömde säga utan cashewnötter".
Hahaha ja det gjorde jag tydligen, tur att dom har koll. Kanske borde testa en ny rätt också? :D

Prinsen :)




"Hur kan du frivilligt sätta dig upp på 600 kg massa med nerver som en kanin?!"
Haha läste en jätterolig kommentar på en hästblogg igår, stämde bra in på mitt eget ridpass. Hade en invalid fot med med mig så jag hade hoppats att prinsen kunde sköta sig exemplariskt. Han kastade sig för plasten som låg utanför ridhuset, för dörren och för ljud. Han exploderade några gånger när det blev gallop ungeför som "Gud så jävla kul det här är!" och bar iväg åt fanders.

I början av lektionerna krullar han lätt ihop sig, går oärligt och släpper i handen. Efter halva passet och framåt var han dock jättefin. En helt annan ridkänsla från när man börjar till när man får med lite bakben och arbete på hästen :) Vi var dock rätt svättiga både häst och ryttare , och mör i foten :P


Krossad fot.


Var till stockholm igår. Vi skulle hämta en soffa , så vi åkte till stockholm med släp. Det fungerade jättebra tills vi kom in i stockholms innerstad, som lantis är det skitsvårt att "hänga med i svängarna" så vi missade en sväng och hamnade på en enkelriktad gata, åt fel håll!

Att försöka vända på en skitsmal gata med massor av bilar var skitsvårt, eller ja helt omöjligt, så på en millisekund var släpet vikt och det börjar fylla på med irriterade stockholmare som vill fram. De hänger sig på sina tutor och göra alla möjliga fula tecken med händerna.

Jag blev jättestressad av situationen så jag klev bara ur bilen och plockade fram det vapen som fungerar på de flesta människor, Krokodiltårar. Självklart kunde inte alla männen fortsätta skrika och gapa på en stackars tjej som gråter, så jag fick hjälp med att koppla bort släpet, vända släpet och vända bilen. Sen var det bara att rulla därifrån :)

Köpte iaf en jättefin soffa , men en mycket större och tyngre än jag väntat mig. Så när den skulle in till lägenheten blev det lite tajt med tid så vi tappade hela soffan på min fot. O fy helvete vad ont det gjorde! Den bultade hela dagen igår, så ni kan ju tänka er hur lattjo lajban det var att rida och sköta häst igår. Gymmet skippade jag helt. Men det ska vi ta tag i idag.



Chris Medina


And I’m gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
And I’m gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I’m forever keeping my angel close




Dumfarsa!

Pratade med pappa i telefon förut. Han ringde mig och vi pratade om allt och ingenting i en kvart. I alla fall, vi kom in på loppet jag ska springa i början av juni. Är ju anmäld via hans företag och vi ska alla ha samma tröjor. Nu har de iaf tröjorna kommit och pappa undrade vilken storlek jag ville ha.
"Inte för tajt bara, jag vill att den ska sitta som en träningströja, ganska löst. "
"Amen vi kör en xl då"

XL? Do I look like a XL to you? Jag har gått ner 6.6 kg sen i början av månaden (vägde mig imorse! :D ) men om han uppskattar mig till xl då blir det fan apelsiner och vatten 2 veckor till. Sådeså!





Morgonmys.



Åh vad jag älskar när lilla monstret kryper upp tidigt på morgonen. Hon vill alltid sova i sin säng på nätterna, men på morgonen vill hon alltid hoppa upp i sängen. Samma sak varje morgon, vid 5 hoppar hon upp, jag vaknar till och börja klappa och mysa med damen. Hon börjar snarka, jag somnar av dom mysiga snarkljuden o sen sover vi en stund till :)

Aoouch!

Min kropp är inte vidare fresh idag. Efter alkoholförtäring igår är jag trött och har ont i huvudet. Vad gäller kroppen vet jag exakt nu vad jag har tränat i veckan. Mina tjocka små korvben springer jag ju på varje dag så dom får jag inte ont i förrutom knän och benhinnor om jag nötit för mycket.

Men biceps, triceps, axlar, bröst , vingar, rygg och arsel. = Aj, aj aj :P
Mina armar slutade jag lyfta igår, de får hänga fritt längs kroppen till de kurerat sig :P


67 dagar kvar. Bara bestämma sig om det är vassen eller på stranden man vill stå :)

Säkrat mig själv från ragg i sommar .



Present från marcus. Kostade typ 150 på junkyard.se

flax eller dålig koll?


Fick dubbelt så mycket lön som jag trodde jag skulle få. Vet inte riktigt hur jag tänkte, tror det var att jag missade att jag jobbat mycket på helgen som ger en del ob. Det var för jävla kul o se lönespecen iaf :P

Intervjuad av min bror.

Mötte av en slump min bror på stan. Han och en vän var ute på intervju-uppdrag och frågade en massa personer om datorer . Jag fick ställa upp. Haha tror jag aldrig sagt "vad är det?" och "vet ej" så många gånger i en konversation på 5 minuter :P Till sist sa anton "skriv att det var en brud som svarade på det där "

hahahah :P

Det går framåt, men än är det inte klart.










70 dagar kvar av countdown. Tänkte ta nya bilder då.

En vanlig onsdag.

Idag blir det promenad med Ilona till mamma och pappa. Ska kolla om jag fått ett paket hemskickat från tradera, har inte ändrat om adressen på sidan sedan jag blev medlem för x antal år sedan. Så allt skickas till dit.

Ska hem och fortsätta på uppsatsskrivandet hela dagen, bryter lite med tvättstugan 4 timmar innan det blir gymmet.


Mag och ryggövningar idag.

Samtliga övningar ska göras efter varandra under en minut. Upprepa sedan 3 ggr (hämtad från fitnessbloggen).


Ikväll klockan 7 sticker jag iväg på kickboxning. Mina armar är lite spagetti look a like sedan gårdagens gympass, då jag körde biceps och triceps. Har ont i axlarna med av nån anledning :P. Mina svaga kycklingarmar får klara sig för vill skaka bort lite mer fett på dom ikväll.




.


Idag blir det en långpromenad med Ludde.
Sen blir det crosstrainer intervall 60 minuter. Känner mig mosig i huvudet av allt pluggande.

Victoria secret .-pure seduction.





Köpt nya parfymer. Luktar,fruktigt, flickigt -godis typ. Man doftar verkligen prinsessa kan jag säga! :D

Hann med mycket igår.

Var i skolan, städade hela lägenheten, var iväg på en möte, var ute hos hästen, spelade minigolf, var på gymmet, lagade mat och kollade på film.

Idag och imorgon blir det två långa pluggdagar hemma. Sen är det skola torsdag och fredag.

Viktnedgång sedan 4/3

Har sammanlagt sedan den 4e gått ner 5,3 kg. Vägde mig imorse och 1.1 kg hade ramlat av sedan jag vägde mig sist. Har hakat på en countdown på en fitnessblogg. Idag är det 72 dagar kvar sommarformen. Funkar jättebra för mig, för om typ 77 dagar är det dags för mig att springa 1 mil i stan.

Countdown - Day 73







Och vad lätt det är att stå på gymmet timme efter timme till bra musik! .

Im tryna Bath my ape in your Milky way




Your so supersonic
Wanna feel your powers
Stun me with your lasers
Your kiss is cosmic
Every move is magic

Your from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I’m ready to go
Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

Boy, you’re an alien
Your touch so foreign
It’s supernatural
Extraterrestrial


Varför sa ingen hur jävla ont det gör?


Har satt p-stav i armen. Det gjorde ont att sätta dit den och det är ännu värre nu. 2 dagar senare så kan jag fortfarande inte använda armen ordentligt eller ens vidröra runt såret. Jag vet inte om de passade på att stoppa i nått annat skit medan de ändå höll på för att ingångs hålet är knappt en centimeter i diameter. Och den där lilla staven kanske är 1 millimeter. Hoppas det är bra iaf!


Vilken skillnad det kan vara.

Igår vaknade jag vid halv 7 skitdeppig över att se att det snöade utanför. Inte blev det bättre efter man tagit tre steg utanför porten och rasar rakt i backen. Ilona blev såklart skitglad och trodde vi busade så hon studsade och gjorde busutfall mot mig. Jag blev bara lite tjurigare .

Imorse vaknade jag vid halv 7 igen. Solen sken på mig, jag blev på jättebra humör, kastade i laddaren i telefonen. För nu ska vi till gymmet om när det öppnar om en timme. Jag har också hunnit duscha, smörjt in hela kroppen i body butter och dansat till mtv en halvtimme :P

.


Fading.


Things just ain't the same
And I'm ready for change
Go on, begone, bye bye, so long
Can't you see that you're
Fading, fading, fading, fa-a-a-a-away
Away, away, away, away
I opened up my eyes, and I finally realized
Today, today, it's too late
You're fading away




Skadedrabbad.

Ska strax röra mig neråt stan med min fina vän jessica :) Har precis haft min första lektion, även om det man ska lära ut var jätte lätt för mig är det en helt annan femma att lära ut det till någon annan. Mycket snurrade när man stod där framme, hur lång tid får det ta av lektionen? Ska man göra exempel till alla förstår? Eller ska man ta en extra omgång med de som inte förstår och låta dom andra börja räkna? Det är ju inte alldeles lätt för de är 11 och inte 18 så man måste hela tiden själv veta vad som är bäst för en hel klass. Men VAD KUL DET VAR!

Gjorde en extra omgång med 3 elever som fortfarande var osäkra efter genomgången. Som det kändes som hade de rätt bra koll men snurrade till det lite och blev osäkra. "fan det går ju inte" "jag kommer aldrig fatta"

Vi testade och testade och prövade och gjorde det väldigt basic. Och ni skulle sett de tre grabbarna när jag sa "Ni kan ju det här! Vad duktiga ni är" Tre generade smajl. Ibland behövs bara lite självförtroende och tro att det man gör är rätt :)




IAf.. Skadedrabbad.... Det hände en så sjukt kul grejj i söndags på jobbet. Jag blev biten av en 103 åring. hahahah Jag skulle delegera medicin och hon blev skitsur och högg mig, rakt i fingret. Klart som fan var det enda tanta på hela avdelningen som har VARENDA tand kvar i munnen. Min tumnagel ömmar och jag och mattias höll på och dö av skratt ett tag. Man har fått endel hårda sparkar och slag genom åren men bli biten av en 100 +are, det var nått nytt. :D


DAgen efter, på måndagen gjorde en riktig vurpa på en isfläck och skrapade upp hela knät. Har inte ramlat på hela vintern så det kändes onödigt att göra det när det knappt finns någon snö kvar. Olyckorna kommer när man inte är beredd. Knät skrapades , byxorna blev skitiga och gick hål på. Två personer fick se hela eländet så stoltheten fick man inte heller ha kvar.


Underbar date i solnedgången ;)


Bra bild det blev måste jag säga. Men hade en helt underbart mysig uteritt med drömprinsen i solnedgången igår.
Det var precis innan solen gick ner,  och hästen hade öronen spikade framåt hela uteritten. Förståeligt för en dressyrhäst som går i ridhus och tränas dag in och dag ut. Plockade upp mobilen ur fickan och skulle ta en fin bild, precis när bilden klickar till blir han skiträdd och hoppar 2 meter rakt upp i luften. Där satt jag med en hand på tygeln och den andra på mobilen. Haha det gick bra ändå, för jag satt kvar och hästen landade snällt på marken igen :)

Min jäkla jobbvecka är snart över!

Pust! Skola måndag. Jobb tis-fre 6-14.30. Lör 7-17.30 och idag 7-13 och 16.30-21.30.
Men jag har gått ner 3.5 kg denna vecka, kan inte äta för jag mår illa och har ont i magen. Jag hoppas det är ångest och stress, malin tror att det är magkatarr. I vilket fall som helst låter vi tiden gå ett tag o hoppas att fler kilon ska rasa :P

Nästa vecka blir det praktik hela veckan. Ska ut på en friskola där alla vuxna blir tilltalade med efternamn. Så imorgon ska ms Linden testa på sitt yrke för första gången .Imorgon fyller lillebror år så då blir det middag med familjen. Måste också ut till min fina lilla häst imorn och sen ska jag ta honom på lördag också :)

Sen vet jag inte vad som händer. Löpträningar tis,ons,fre och sön. Ridträningar på torsdag.

MELLO!


Kom precis hem från jobbet. Och kvällen blir inte roligare än äta, duscha, glo tv, sova. Betyder det alltså att man måste sätta sig framför vedervärdiga melodifestivalen? Jag har inte tittat på det hittills, men vad gör man annars själv en lördagkväll?

Alternativet nu är sova innan 8, eller slökolla o somna till mello :D

helg

Uppe med tuppen idag. Har en hel jobbhelg att se fram imot. Not. Idag blir det jobb 7.30-17.30. Imorn 7-13 & 16.30-21.30. Hade en lugn mysig kväll med malin igår, vi flyttfixade, glodde tv och moffa chips. Verkligen välbehövligt <3

hockey på schemat

Vilken underbar dag det är. Sitter i solen utanför isstadion o solar bleka ansiktet för första gången för i år. Ska straxin o spela hockey, iaf försöka. De andra lär ju ruttna på min bristande teknik på skridskor. Efter det blir det lunch på stan o iväg o titta på ett ställe för framtiden. Håll tummarna :)

Sitter i köptankar.

 

Vem vill inte ha snygga ben och arsel? Och en själv som går så mycket på jobbet, till jobbet, med hunden vore det ju perfekt med ett par skor som tränar röven 30 % mer och benen 11 % mer.

The show goes on.



So no matter what been through, no matter what you into
No matter what you see when you look outside your window
Brown grass or green grass, picket fence or barbed wire
Never ever put them down, you just lift your arms higher
Raise 'em 'til your arms tired, let 'em know you here
That you struggling, survivin', that you gon' persevere
Ain't nobody leavin', nobody goin' home
Even if they turn the lights out, the show is goin' on

All right, already
The show goes on
All night 'til the morning
We dream so long
Anybody ever wonder
When they would see the sun go
Just remember when you come up
The show goes on


Run fatty run!

Har sprungit nu söndag, måndag tisdag och ska ge mig iväg nu igen. Vikten fortsätter ticka långsamt neråt och det välkomnar jag och jag ska hjälpa den på vägen.


Gullis.

"Hej!
Jag vill inte förföra dig, men jag vill bara säga att du är en himla vacker tjej. "

Stod i rökrutan på jobbet idag. Stod en annan jobbkille som bygger om på sjukhuset. Kommer fram, säger så , slänger sin cigg och går därifrån. Glad man blir! Alla borde bli bättre på att ge komplimanger till andra. Lätt sätt att sprida glädje till andra.


Måndag igen.

Enda lediga dagen idag. Så har passat på att boka in ett läkarbesök senare i veckan. Hatar deras telefontider. Lite svårt att gå ifrån jobb eller skola för att kunna ringa samtal just mellan 8-9. för att sedan ha en speciell tid du måste sitta och vakta telefonen. Men nu är det gjort iaf. Har också varit ute med lilla besten på en långpromenad. Hon älskade det, jag var inte lika hypad. Har mått illa och haft ont i magen ett par dagar och inte kunnat äta ordentligt. Men har å andra sidag gått ner 2 kilo så man ska inte klaga. Allt dåligt för nått dåligt med sig.

I alla fall kvar idag är en möte med skolan. Ska ut på min första praktik nästa vecka så jag och 3 andra studenter ska träffa vår handledare vid 2 för en liten introkurs och rundvisning. Efter det blir det ut till hästen och ett långt dressyrpass. Ikväll blir det ett löppass på gymmet.


La la la, whatever, la la la, it doesn’t matter, la la la, oh well, la la la


DAGENS BÄSTA CITAT!

haha jag låg på golvet imorse. En jobbarkompis tröttnade på sina bröst och klämde ur sig :

"JÄVLA HÄNGPATTAR! Tjejer med små tits fattar inte hur bra dom har det "

hshahaaha jag dog :P

Kvinnor kan!


Nu blev det ju helt snett. Men man ser ju . Jag har gjort kycklingpaj, ja jag vet att dom är skitfula men jag slösar inte tid på pilljobb som att göra vacker ovansida. Det är ju resultatet som räknas, och jävlar vad gott det blev!

Kyckling med champinjoner, paprika och currysmak. Nam nam! Det var ju inte alls svårt, tog inte särskilt lång tid, och det med det skitgoda resultatet bara måste jag ju göra det igen snart. Hela matlagningen kändes dock idag som "jag vill laga mat... jag tycker det är kul att laga mat... jag måste laga mat." Jag är så jävla bajstrött och hela jag känns Vem är jag , Var är jag?. Skulle vilja lägga mig o invänta fredag och sista jobbpasset men ska snart packa på mig och Ilona ridutrusningen och sticka iväg till stallet. Efter stallet blir det iväg till en kvällsöppen affär med massor av erbjudanden och prissäkningar. Vi hoppas på fynd!


Till gudmors älskling.


Ska hälsa på min syster, tobias och tove i helgen. Var nere och köpte denna på H&M. Äntligen har jag nån att köpa kläder. Jag får ju ingen egen bebis, ingen chihuahua heller jag kan accessorize men storken verkar jag vara på god fot med för redan har det kommit två söta tjejer jag kan ge presenter. Och lagom till midsommar kommer en liten grabb man kan skämma bort :)

Hoppas dom gillar denna, jag tror hon kommer bli jättesöt i den.

Bland det gulligaste du kan hitta på youtube.




Fast.


Laddade ner spelet i helgen o har spelat konstant sen dess. Väldigt beroendeframkallande. Och så kul!

Ap-slut.

Hade bara skola nu på måndagen så har bokat in jobb tis-fre . Var så sjukt trött när jag vaknade imorse och har gäspat till och från hela dagen. Tanken att man har 3 dagar till att börja 6 gör mig matt i huvudet. Tänkte ta en powernap nu innan marcus kommer hem. Sen blir det löpning och sova framför teven. Sprang 5 km sträck igår efter ett tags slarvande , det gick skitbra! Men jag lider av träningsvärk på divere ställen idag. :)