.

Är så jävla trött och less på allting just nu.  Skulle bara vilja åka hem till mamma och bryta ihop mot hennes axel och stanna där ett par dar.  Men det är fan bara att sluta tycka så jävla synd om sig själv, skärpa till sig och fortsätta.

:/

Takida.





Ett jävla drag var det. Dom är bättre live än på skiva. Jävla vad dom öser.

Snabbis.

Är helt jävla död frånn igår.  Vilken jävla kväll det var :) .

Ska tydligen på Takida snart. Åker iväg ett gäng om ett par timmar . Blev klart för 10 minuter sen. Men jaja det blir ju kul . På med sminket igen :)

Mular pulvermos.

Är helt slut i min arm. Hästen jag red på lektionen idag är helt stum i vänstersidan. TYdligen inte så mycket att göra åt. Utan att lirka och få honom att släppa bettet. Men sne är hästfan. Har iaf kramp uppifrån axeln, hela armen ner och ut i fingertopparna. JESUS!

Min lilla lex åker på lördag. Blev bestämt idag. Känns superkul att han äntligen ska få sitt egna hemma. Men tråkigt för att det inte är hos oss. Har ju vetat att den här dagen ska komma. Och jag kommer sakna min bebis.

Blev så jävla mycket med allt idag. Åt tre lussebullar imorse. Sen hände det alltid någonting så fort jag tänkte göra iordning mat så det glömdes bort någonstans på vägen. Förrän kl 18, 5 minuter innan jag skulle dra till stallet. Kom jag på att jag totalt hade glömt att äta nått på hela dan. Så nu har jag gjort en stor portion med pulvermos. GOTTI GOTT! Mc donalds hade setat bättre , men pulvermos will do! :)

I år ..

skulle jag också vilja se denna kombination på luciatåg. Carolina gynning och en manlig strippa - två går också bra. :)


Vm i lättfotad sällskapshund


Sjukt kul . Skrattar så jag gråter.

Min nya favorit låt.

on't let your head rule you heart

Don't let your world be torn apart
Don't keep it all to yourself
Just let all your emotions run free with someone like me
That's the way it should be
Someone like me

I know Its hard when you're feeling down
To lift your feet up off the ground
We make mistakes but doesn't everybody
You don't always have to agree with someone like me
That's the way it should be
Someone like me

We know the story so far (what you want and who you are)
What you want and who you are (Free)
Let all your emotions run free
You don't always have to agree
With someone like me
That's the way it should be
Someone like me
Someone like me

 

 




.

Är så jävla trött på detta bajsväder. Hann gå en kort runda med hundarna iallafall. Får gå 2.5 sen ikväll igen. Ska ändå bara städa-tvätta-laga mat-baka.

Ringde en kille till mig idag som evetuellt ska köpa lex. han var väldigt intresserad och får se om han kommer och hälsar på i helgen.  Kommer sakna honom jätte mycket men ska bli kul när han äntligen får sitt riktiga hem. Även om vi bara är fosterhem så har han ju varit ett tag hos oss nu :)


Chockad bror.

Pluttbrorsan är och kollar på gymnasium, idag är de på st eskil, där jag själv gick. Hade egentligen ingen aning om det förrän han skickade mess :


"Alltså Emelie, är och tittar på st Eskil :) det är ju en massa folk som sover vid sofforna vid mittentrapporna. Var det så när du gick här med ????? :S"

Jag svarade:
Nån gång ibland kanske :P , klockan är ju bara halv 11. Folk är väl trötta ;)



Han fortf chockad
"Det ligger ju en person i varje soffa ?? :S"


"Det är ju bra att låta sina elever sova någonstans. Service och omtänksamhet kallas det ;)


"Jag skulle kolla på sam men jag hamnade på Ib. :D:D"


"I så fall gick du fel :) , fast det kanske vore nått för min smarte bror?


"haha nej, IB är inget för mig :)





Varför baka....


När man kan blanda..

genialiskt, perfekt för alla inkompetenta personer som mig.

.

Good morning. Ska sticka iväg och handla snart.  Dricker kaffe, försöker vakna till och kollar på vakna med the voice.

Har tvättstugan sent ikväll så måste fixa tvätt medel. Tänkte passa på att baka lussebullar och laga lasagne under tiden. resultatet återkommer vi med :P

Do you wanna ride my horse, ride my horse?



Får se om jag kommer iväg till stockholm i helgen. Stockholm horse show i helgen. Vill verkligen se dressyren och nån av kvällsshowerna.  På lördag ska ett gäng brudar iväg, skulle vara kul att haka på. Eller om jag drar med Carl och Jess på söndag. Ja vi får se.














"If I could be your angel "


If I could be your angel
Your angel, Your angel
Protect you from the pain
I'll keep you safe from danger
You'll never hurt again
I'll be your a.n.g.e.l
I'm gona be your a.n.g.e.l
I'll be your angel

Just like the moon
I'll step beside
And let your sun shine
While I follow behind
Cause baby what ya got
It is with all the props
With everything I'm not

Äntligen hemma.

kom precis innan för dörren.. Dricker jordgubbste och väntar på carl. Eller ja, jag laddar mobilen så jag kan sticka ut på långpromenad. Blir nog 5an i vilsta, kan vi springa uppochner för vilstabacken ett par gånger.

Det är "den jobbiga" veckan på månaden och jag har en fruktansvärt godis sug. Är man inomhus rotar man i köket mest hela tiden. Är utomhus så mycket jag kan och jag tar inte med mig kontokortet för då slutar jag upp på konsum med chips och läsk och choklad och glass och frukt och .. och ..

Det är sjukt, tjejer vet hur det är. Man står och resonerar med sig själv i köket om att man inte ska äta massa skit bara för man är sugen. Hittar en frukt och te istället och ändå står man i köket en timme senare och letar och rotar.

Nä nu är mobilen typ klar, musik och träning. Nu.


Have you seen this man ??


Polisens sämsta fantombild någonsin ? I en artikeln från aftonbladet. Men tydligen hade de fått fast mördaren.
För jävla roligt alltså, kul att se ut.... SÅDÄR. :P

,


Emelie


+



Carly


=

SANT! :)








Sådeså .



Ghetto.

Jag sitter på balkongen och röker. Min granne och hans kompis sitter på balkongen bredvid och röker dom med. Vi hör dom men jag kan inte se dom. Men ett killgäng sitter någonstans och pratar högljutt :

"Amen du ska veta om min polare. Han är typ värsta apoteket. Allt du vill ha, allt möjligt knark. Ectasy till och med. mycket. Viagra, gräs." " Allt du vill ha, jag lovar han fixar."

"ahaa. "

"Han tjänar fett bra. Du ska se hans pengar. Han har typ 4000 dollar. Ah, ne euro kanske det var. " "Men vi räknade själva, skitmycket pengar typ 40 000 kronor. Fatta. "





Känner mig som...


Känner mig som Rudolf andersson idag. Ska ge mig ut och springa snart och därefter åka ut till stallet.



The hardest part.


I could feel it go down
It is sweet I could taste in my mouth
Silver lining the clouds
Oh and I
I wish that I could work it out

And the hardest part
Was letting go not taking part
You really broke my heart

Cravings!


Vill och ska nog tattuera mig snart. Gillar citat tattueringar, ska ha en antingen på axeln eller som på bilden.


there
once was
a little
girl who
never knew
love until
a boy
broke her
HEART



Vilken jävla helg!

Är rätt mos i huvudet fortfarande efter en väldigt konstig fredag och lördag. Har precis vaknat till liv, dricker te och kollar på Jims värld. ska snart ut på långpromenad med dogsen.

Idag ska vi bara fika hos Jane och fixa iordning med våran lägenhet.

Gentlemannen lex.

Humoristisk kille måste man väl ändå säga att han är ;)

"Nyss kommit hem från en underbar skogspromenad, visst det är mysigare på sommaren och våren, nu är det bara en massa vatten och lera överallt. Hundarna blev dyngsura, Tilda fick sig en rejäl tackling av hundens motsvarighet till en bulldozer, Lex, bastant liten sak med korta ben och brett huvud rusar in i henne när hon i lugn och ro sitter och gör en nummer 2, rakt ner i ett dike ramlar hon med huvudet före. Skäms och får en sympatikram av matte som sedan skäller på Lex. Det luktar blöt hund hos oss nu, det är skitigt, kläderna är skitiga, skogen var skitig men ack så ljuvligt vi har haft det. En mycket välbehövlig promenad då hundarna bara får springa fritt och vara hundar, inte den dresserade, pålitliga människans bästa vän, ibland behövs en paus från det jobbet också."


JEss

Lilla kräket lever dagligen upp till sitt namn. Nu ligger han som en död gris på vardagsrumsmattan. Hoppas han gör det åtminstonde ett par timmar till ;)

Ett hemskt humör.

Har varit på ett hemskt jävla humör de senaste dagarna. Som endel personer har lackat rejält på. träningen igår gick piss. Eller åt helvete kan man också säga.

Men det kan man också bli fittig på . Jag betalar 225 eller nått per lektion, varje vecka. Då vill man inte ha nån brud som har praktik utan sin ridlärare. Igår hoppade vi knappt. För upplägget var så jävla kasst så vi hann inte. Vi red fram i 35 minuter. Sen hade hon gjort nån bana som orsakade att vi inte kunde rida i nån ström överhuvudtaget så vi bara fick rida 2 gånger var. Varje gång hon förklarade var vi tvungna att stå still och hon skulle visa hur man skulle göra - tror hon vi är mongolider allihopa eller ?

Fan vad man ruttnar, att skritta runt för 200 kr /h kan man göra på sin egen häst. Det behöver man inte anlita nån jävla ridlärare för.

Rätt coolt.


.

Har varit iväg på systemet och införskaffat glögg. Rödvin ska jag få av mamma. I Helgen ska jag pimpla massa glögg och glywine. Får se hur helgens planer blir , ut på krogen eller om det blir lugnt hemma.

Det är absolut det godaste man kan dricka på vintern. Helst ska man sitta på en afterski i en skidort nere i österike efter att ha frusit en hel dag. Kommer ihåg när vi satt på Krazy kangaroo i St Anton och svepte jägermeister och drack för många glywine. After skin ligger uppe i backen inte nere på marknivå som i sälen . Skitfull försökte man ta sig ner för backen. Ramlade 3 ggr på 50 meter, gav upp och åkte på arslet. Hittar en annan after ski där vi fortsätter dricka 2 jäger och 3 glywine till. Spillde en jäger över min t-shirt och drack en sista innan vi åkte ner. Det gick sådär.



Krazy Kangaroo

Guten morgen

Har haft telefonkonferens med en lärare nu på morgonen. Kändes skitbra att få lite respons på arbeten. Tips på kompleteringar på saker man missat . Så ska sätta mig och göra om dom lite och hoppas på höga betyg!

Har ledig eftermiddag, tänkte motionera mina hundar och en vän. Sen åka ut och rida Dexter. Sen åka till stallet för ridlektion. Känner på mig att min röv kommer må sådär sen.

Haha eller som en killkompis kommenterade om ridning "Det går inte, det gör så jävla ont"
Jag "I kuken eller ?"
Han "Nej, i njurarna".


Första bilden..


Onsdag.

Har precis kommit hem . Ska fixa mig och sticka iväg på möte vid halv 4.
Sen ska jag på parfotografering efter det.  Todiloo!

Beyonce ft. Lady gaga - Video phone



Lady gaga - Telephone

Wallander - Läckan..

Ska ha tisdagsmys med te, glass och den nya wallanderfilmen.

Wallander 20: Läckan - DVD - Film


Take a bow






The flowers are all faded now
Along with your letters
They will never
see the light of day
Cause I'll never take them out
and there's no turning back
it's for the better
baby I deserve
more than empty words and promises
I believed every thing you said
And I gave you the best I had
Oh.

[Chorus:]
So take a bow.
Cause you've taken everything else
You played the part
and like a star you played it so well
Take a bow
Cause this scene is coming to an end
I gave you love.
All you gave me was pretend
so now
Take a bow

Kioskmongo

Kom precis på att jag tvättat en timme. Utan tvättmedel. Skulle överaska min pojkvän med att ha tvättat allt så han slapp. Nu försöker jag igen. Program 4 -check! Tvättmedel - Check!
Jävla kioskmongo man är

.

Fan vad skönt att Äntligen få tummen ur röven och göra det som borde varit gjort för länge sen.

fat ass


Desperate housewife.

Gick på min vanliga långa kvällspromenad igår. Rätt sjukt egentligen om man ska gå 5 kilometern så får man gå 2 kilometer i bäckmörker. Första biten såg man inte ett piss. Jag följde efter kräket för han verkade kunna följa stigen :P Lånis var skitskrajj och gick bakom mig hela vägen, haha. Jag var ioförsig också rätt skrajj för jag är rätt mörkrädd. Men för lat för att vända när lamporna tog slut.

Kom hem och lagade fläskfile med klyftpotatis och bearnese sås. Blev riktigt bra faktiskt. Och jag och Calle som är herr och fru hämtmat älskade doften av matlagning som var kvar i flera timmar .

Kul det är...

när man själv har hela stallet. Mockning fodring och insläpp. Kommer till hagen, det enda som syns är LERA. Överallt. Hästarna står på andra sidan hagen och glor. De gillar leran ungefär lika mycket som jag gör. Försöker ropa och locka lite, till och med på dom tjocka små ponnisarna som gör vad som helst för mat. ICKE.

3 gånger gick jag genom  hagen. Med gegga upp till vaderna, genom  hagen för att släpa hästarna tillbaka genom geggan ner till stallet. UEAK!

Mina små grisar har tagit med sig en jävla massa lera hem också som ligger kvar i bilen.  Snälla jultomten, ge mig december , snö och en kombi :)

Morgonmys..



Med lilla kräket.. Jag har druckit te och kollat på nya avsnittet  av desperate housewives.

Har lite småfix att göra idag innan jag så småningom åker till stallet.

Ringa chefen
Ringa Ida eller Carina på HUH
Ringa min kemilärare Glenn
Lägga ut ett par grejjer på blocket.

Vafan är det här?!

Rent ut sagt så jävla vidrigt att blotta sig sådär i Expressen. Och nej inte för att de är knubbiga, eller gamla eller whatever utan för att det är äckligt att se nakna människor uppställda på rad som om det vore det naturligaste i världen.

Kvinnor som män, NO NO NO!



Förra gången det var fredag den 13e

haha det roligaste med blogg måste vara att man kan gå tillbaka och kolla :)


Fredag 13e.

Jag,Barbie,Malin och Samme satt hemma hos Johansson och förfestade. Blev övertalad att dra till raw. Vilket jag aldrig kommer göra igen.  Lite folk , segt och en kille som stod och petade på mig . Han blev jättefull ramlade av en barstol, välte ett barbord och var tvungen att dra. Lucky me.

Inte mer raw för mig. Men jag hade iaf trevligt sällskap.

--------------------------------------------------------------------------

Mitt i vimlet!


C u t e

---------------------------------------------------

Helgens sämsta ragg.

Han " Vad trångt det är"
Jag " Mmm."
Han " Du och jag ska inte stå o "trängas" lite tillsammans då? "
Jag " Nej gå du. "

Partystarter.



Are - you in
Livin' in sin is the new thing
Are - you in
I am countin'!

1, 2, 3
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I'm caught in between
Countin'
1, 2, 3
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P
Everybody loves ***

Angel



Ännu en bild på Charles, ser lite änglalik ut på bilden.

UPDATE: Skickade mess till Jess nyss och frågade om hon skulle med till stallet svarar hon
"Ställ dig i kö som alla andra, All wants a piece of Jessica ;) "

That little biatch :P

Frågan är:

Om man ska lyfta arslet och göra nått vettigt idag eller om man ska skita i det och bara ligga kvar i soffan . Ligger nog helst bara kvar här. Lilla kräket har hoppat upp i soffan med mig och ligger och myser med mig. Han ligger nog också helst kvar och bygger en eller annan kuddhög men han måste ut på minst 1 långpromenad för att inte irritera ihjäl mig idag.

Dessutom behöver min häst ridas. Och jag behöver tränas. Tar en löptur med dogsen först så får vi se var dagen tar oss....

<3


Läcker pojkvän man har <3
Mammas tyska prinsessa fick ju vara med på ett hörn med ;)

Just set them up to knock them down



Nice legs, Daisy Dukes,
Makes a man go (whistles),
That's the way they all come through like (whistles),
Low-cut, see-through shirts that make ya (whistles),
That's the way she come through like (whistles),

'Cause I just set them up,
Just set them up,
Just set them up to knock them down,
'Cause I just set them up,
Just set them up,
Just set them up to knock them down

I think I should know how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out,
Now,
L-o-v-e's just another word I never learned to pronounce,
How do I say I'm sorry 'cause the word is just never gonna come out,
Now,
L-o-v-e's just another word I never learned to pronounce

Jimmy Choo by H&M

Allt är tokslut överallt. Men som jag trodde ligger allt på tradera. Bara välja och vraka. Och tömma alla konton!
Två par klänningar, en skinnjacka och två par skor. Jultomten, ge mig!


Couples retreat.

Ligger  i soffan och har precis kollat klart på Couples Retreat.  Ska fixa lunch nu och sedan ut och springa med dogsen.  Dom är fan segare än vad jag är. Ilona har vräkt sig över 3 sitsar i soffan. Och Lex har gjort en kuddberg i hörnet så ligger han högst upp och snarkar ;)


http://l.yimg.com/k/omg/us/img/8d/e0/5324_13188641711.jpg?y=660&x=616&q=75&n=0&sig=R9HxS6x2WCM2efgEcW2CXA--

Sliten!

Pussade Calle hejdå för ungefär en kvart sen. Han ska jobba i Västerås idag. För ungefär två minuter sen satt jag och funderade för mig själv vart fan han tog vägen.  Ibland har jag kortare minne än min mormor.

Hade en jättemysig idolkväll igår med Jess,Kitan, Lisa, Eli och Calle.  Mycket trevligare om man är ett gäng, skulle nog inte sitta och kolla på idol  själv hemma i soffan. Men med trevligt sällskap blir det dugligt :) , även om jag skulle bli lika road att spela wee eller kolla på film :).

En ganska rolig grejj var att tilda hoppade upp på mig för att försöka få tag i det jag håller i handen. Missar handen men drar med sig mina mysbyxor halvvägs ner till knäna. "TILDA!" skriker jag och drar upp byxorna på mindre än 1 sekund :)

Photoshoot

Snyggo fotades av malin igår. Blev massor av fina bilder. Bland annat när Ilona är med.



Nu.

Ligger mina skidor på blocket. Sök på K2 twintip skidor om nån är intresserad av dom .  Jättebra skick. Fick dom av en kompis och åker snowboard själv så har bara testat dom 2 ggr.

Kompispriser är en självklarhet för mig. Vill bara bli av med skiten.

Optikern frågar:

"Är det du eller din pappa som kommer betala för linserna ? "

Vad hon menade var ungefär, ska du betala kanske du bara vill ha för ett par månader eftersom det kostar en del eller ska dina föräldrar det kanske vi kan beställa för ett halvår eller år direkt.
Jag blev förvånad av frågan, tycker man betalar för sina egna räkningar när man är 21 så jag svarar :


"Nej, jag är en sån där bortskämd 21 åring med en pappa med för mycket pengar som betalar mina dyra räkningar så kör på".

Bad romance.

Lady Gagas nya singel " Bad romance" . Jävligt bra. Som vanligt.


Cp linser.

Hade tid hos optikern vid kvart i nie idag. Hade satt klockan på 7 men inte fan vaknar man av den där väckarklockan om man inte ska jobba. Blev väckt av att telefonen ringde klockan 8 istället.

Kasta på sig kläderna och Försökte kasta på linserna. Såklart går det inte över huvudtaget. Skitstressad! Försökte säkert 25 ggr på varje öga. Kasta mig ner på stan. Optikern garvade åt mg när hon kollade på mina ögon . "du är ganska tålig du "

Tydligen har jag lyckats få en ögonfrans mellan linsen och ögat. Hur det inte börjat skava är frågan men eftersom det inte gör det skiter jag i det. Det får vara så! Trött man blir.

Knubbe och Lillan .

Har fått varsitt fodrat täcke att ha när de ska ligga i stallet så de inte fryser.
Haha Knubbe ser ut som en kassler. :P



Tisdag.

Sjukt vad morgontrött man är . Skulle på ett möte vid 9. Gick upp kl 8.43 . Inte ens 5 minuter senare satt jag i bilen.
Jag hann i tid .

Har stallet idag , så ska åka ut och mocka alla boxar, rida måste jag hinna med. Hoppas det inte hinner blir för mörkt. För vi har ingen lampa i padocken än. Ska på stallmöte och middag hos vår stallmamma ikväll. Längtar mest till maten jag kommer få ikväll av allt jag ska göra idag. Vår stall mamma susann, äger restaurangen i gamla stan. Stans finaste restaurang och hon är GRYM på att laga mat. Har ni inte varit där, GÅ DIT!

Sist åt vi nån kycklingmacka med hemmagjord potatissallad, låter rätt simpelt. Det tyckte jag då med. Men det var sjukt gott och hur många jag åt vill jag inte ens säga :)



Oh OH. haha



Just nu...

Fotbollsgalan på 4an. Te och glass och mys med min heta Calle-Balle <3


Måndag.

Ny vecka, nya utmaningar, dags för jobb, dags för plugg, dags för jobbsök, massor av promenader, bli av med svininfluensan, ridning, stallmöten och bara ha kul!

Kom precis in från 5 km i Vilsta. Träffade min förra granne och lilla trotzig i spåret. Kul med lite sällskap . Kände mig helt svimfärdig och yr i huvudet i slutet . Undra om febern kanske är på väg tillbaka :S

Radiostyrd as hell!

Blev väckt kl 14.44 idag. Kom ioförsig hem sent men ändå. Började dan igår kl 5. Stack iväg med Gugge till södertörn på hästtävlingar. Kom hem vid 3, mockade fodrade packade ur släpet och släppte in hästar.

Fixade sig och stack ut till Ellen i Mesta. Lagfest för att fira att killarna hade vunnit 5 matcher i rad.  Avslutade på harrys med Gugge och Christer och en del folk från festen. Var ett jävla drag.

Ska iväg o fira pappa nu. Kommer somna ståendes .





Hästtävlingar imorn.

Dags o sova. Vi åker härifrån strax innan 6. Tjo!

Världens bästa låt!

Ingen snack om den saken.


Rabih vs Mariette

En diskussion med min kära om Idolutslagningen..

-Yes, Rabih åker yeyy!
-Meh, hoppas tomten packar sina julklappar och åker hem.
-YES BIATCH
-Slapp man ha sina fredagar uppbokade då. Buhu. Bara en gulleblatte kvar då.
-Gay, Blatte gör detsamma, han är ute. Jag kan underhålla dig på Fredagarna.
-Ja det är klart. Du får le som bara han kan.
-Ja, jag kan och jag ska, bara för din skull.
-Du är min så jag ska sjunga för dig nästa gång vi ses.
-Åh, då får man verkligen hoppas att jag är döv.
-Tack för den bitch.
-Im yours.


Min kära bror.

Nu kan man tydligen inte köra med gamla msn längre. Och tack vare min bror kan jag inte ladda hem den nya heller. När min dator packade ihop för ett halvår sen fixade han den. Men allt  från Vista , brandvägg yada yada är piratkopior. Hur gör man då? datanörd nån?


Dagis.

Handfatet är det typ stopp i för att det antagligen ligger massa smink, skönhetsprodukter och hår där. Calle är skitarg och tvingar mig att göra det men jag vägrar.

Jag : "Jag vägrar! , jag ringer knäcke! " (vår fastighetsskötare)
Calle: "Nej det gör du inte. Det är inte hans jobb. DU gör det imorn. Får jag reda på att knäcke gjort det blir jag jävligt sur på dig.

Jag : "Jag ska säga en sak till dig Carl, en sak. Jag gör inte sånt. Det är fan äckligt. Över min döda kropp. Jag ringer hellre pappa.
Calle: "Bortskämda jävla primadonna".
Är det något jag verkligen går igång på och blir skitsur över är det just primadonna eller bortskämd. Vilket Calle vet.

Jag : "Ta tillbaka det där! Ta tillbaks! Ta tillbaks!
Han tittar på mig och väser .

"Prrrrriimadonna" .

Och så håller vi på. Carl 5 år och Emelie 7 år :)


Just nu....

Skolplugg på morgonen..
Ska ut till hästen nu. Snöar gör det med. MYS! Dags o sätta fart så man hinner hem och iväg till andra stallet .
YJO!

NEW IN


Roping jodpurs med stålhätta.

Från gårdagens powerwalk.

I fina sundbyholm...


Min fina Ilona
Foto: Johanssen .

Har inte fått bilderna än men....

här kommer bilder, den ena med bara ögonskugga och den andra utan frisyr och med fel kläder.





"SNÖMONGO"

Blev precis kallad för "Jävla snömongo" på msn. När första snön kommer blir jag sentimental, jag vill bara gå och bli snöad på. Har gått över en mil i snö idag. Helt magiskt!


UP!

up-pixar_l
Åkte hem till Jess på eftermiddagen drack te, åt frukt och kollade på film. Försökte förklara för Jess att animerat är typ hur kul som helst. Jag skrattade hur mycket som helst till Kung fu panda. Vi kollade på Up idag och den var också jäkligt kul. Men sorglig. Jäkligt kul . Och sorglig igen. Helt klart värd att se, tjockisungen är fett ball! :)




Så kan det va...





If you look to others for fulfillment, you'll never truly be fulfilled.
If your happiness depends on money , you'll never be happy with yourself!
Be content with what you have, rejoice in the way things are!
when you realize there is nothing lacking, the whole world belongs to you!

-Lao Tzu

Fulla hela veckan ..

Vi tjejer är fulla hela veckan.

Från måndag till onsdag är vi praktfulla ..

På torsdag är vi förväntansfulla ..

Fredag är vi beautyfulla

på Lördag är vi skitfulla!

och på söndag är vi förhoppningsvis ångerfulla


the Muppets.




.



Imorn är det dags att vaccinera mig mot svininfluensan. Vettifan om man vågar efter att ha sett videon på den amerikanska bruden som bara kan gå normalt baklänges. Har också hört att om man har influensan och vaccerinerar sig kan den bli resistent mot medicinen. Pratade iaf med vårdcentralen som sa att ja mycket väl kunde ha det eftersom den slår till som en vanlig influensa på vanliga människor.  Vi får se hur jag gör, har ju överlevt snart en vecka på den skit som jag har i kroppen nu.

Äntligen.

Det stora problemet som hängt över huvudet på mig ett tag nu är äntligen löst. äntligen, äntligen, äntligen.
Har varit hemma och sjuk idag med . Har bara tagit det lugnt, har bara varit på långpromenad i sundbyholm och ute i stallet en snabbis och fixat en grejj. Imorn kör vi igen.



:)

Kom precis in genom dörrn igen. Lång dag idag. Ska ta mina tjockisar till hundar och ut på löpspåret. Svininfluensan håller i sig så vi tar det lugnt :)



:)

Kom precis in genom dörrn igen. Lång dag idag. Ska ta mina tjockisar till hundar och ut på löpspåret. Svininfluensan håller i sig så vi tar det lugnt :)



Halloween.

Galen kväll i fredags. En blå, grön och rosa kopia av varandra. Ingen fattade vad vi var för något.
Drog på krogen, ingen annan var utklädd förrutom vi på fredagen. Eller jo kanske en tjej som hade en klänning man nog inte har någon annan gång än på halloween ;). En snubbe frågade mig om jag var utklädd till glasögonorm. haha

Hade en jävligt trevlig helg iaf, även om man är mer sjuk och jävlig än någonsin.  Bilder kommer :)