EmelieS 25 Års önskelista :)


Olagligt tidigt!

Borde vara olagligt att gå upp så tidigt som jag och många andra ska imorgon . Nu ska jag försöka somna , är helt uppe i varv så har satt på Alex och sigge. Dock ej bokstavligen .

Precis fått veta att jag klarade 2 senaste tentorna . Skönt! Sommarlovet närmar sig med stormsteg, sista kursen (skiten?) att tenta av nu... Countdown...

https://cdn3.cdnme.se/593228/6-3/pic_51a66db4e087c31ac799e4d1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/593228/6-3/pic_51a66db9e087c31a19146346.jpg" class="image">


Nedräkning pågår!

Om en vecka sitter jag på studentfirande , Med Sommarlov!! Hur awsome och välbehövligt? Dock en jävla massa skolarbete som ska vara klart till dess, men vad är väl det att gnälla över när jag kommer vara gladare än studenten om en vecka? ;)


Bedrövlig löpning ! ;)

Kom precis in från en löprunda.. Körde rygg och biceps på gymmet förut men kände att jag inte hade energi då, det vad även för varmt. Åkte hem och käkade och körde någon timme senare. Det var ju om möjligt ännu varmare och kvavare utomhus än nere på gymmet .håll från maten hade jag också hela varvet runt. Haha :p så resultat mässigt var det bedrövligt . Men jag tänker inte så, jag tänker inte så. Jag är nöjd med alla pass jag kommer ut och kör, och ju jobbigare ju bättre ger det ju, right? ;)

Någon liten fettcell försvann nog och någon muskelcell bildades nog. Hoppas! :p


Monday go to hell .

Första dagen avklarad. Jobbade 7-15.30 sen blev det häst plus gym - bröst , axlar och triceps . Härlig pump i alla tre muskler. Bra pass med andra ord! Nu har jag setat med skolgrejer, ska sitta en timme till innan nap time . Sista rycket innan sommarlov och man är inte ett dugg pepp på varken böcker eller Office Word ;) men men....

Veckans form är lika tjock/smal som vanligt. Anorexi/bulimi tips mottages tacksamt! :)


Brutal helg!

Lediga helger kan ofta bli mycket stressigare än jobbhelger. Enda jag hade på manualen inför helger var 1. Sova/ ta det lugnt . 2. Träna .
Blev inget med något av det, istället har man härjat runt som en liten ekorre hela helgen. Dubbla utekvällar har inneburit för lite sömn, plus att jag hunnit med lunch och middagsträffar, bal i sundbyholm, träffa familjen , vänner , Ikea ena dagen och shoppingtur andra , fixat naglar och pluggat i massor. Men jag är väldigt nöjd med helgen , jag har haft kul! Även om det har varit ett par väldigt dyra dygn! Men fixade både morsdag present, födelsedagspresent till syster och studentpreSent så det är skönt att hA det klart :)

Nu väntar en vecka med massor av jobb och plugg så nu måste jag domna så jag kommer upp imorgon bitti :) natti !


Vad är väl en bal på slottet?

Var ute och tittade på när min lillebror klev ur bilen och in på slottet . Både han och hans date för kvällen vad hur fina som helst!


Nya nails :)


Mitt andra hem ;)

Dags för rygg och biceps . Sen blir det en löptur ute senare ikväll :)

https://cdn1.cdnme.se/593228/6-3/pic_519e092ce087c342403e1c12.jpg" class="image">


Word.

Inte mycket att uppdatera här. Vilodag idag , kör på som vanligt igen resten av veckan. Mycket på agendan, men imorgon blir det kort dag jobb. Riktigt skönt! Ska gå och sova nu för jag är riktigt sliten från senaste dagarna . Jag är mer och mer övertygad om att jag håller på att förvandlas till en gammal tant . Problem med ett knä har jag också sedan gårdagens benpass + löppass ute så jag har helt klart potential . God natt så uppdaterar vi om något roligare imorgon :)

Och glöm inte! ;)


Gravidmage vecka 11 ;)

Sov skitdåligt inatt så jag sov ikapp det nu på eftermiddagen. Körde ben och mage på gymmet och sen åkte jag hem och sov 2 timmar. Väldigt välbehövligt! Nu blir det middagsmat, en löptur , en sväng över till föräldrarna och sen ska jag sitta med en skolgrejj inför imorgon.
Godkväll!


Inget kan ta mig ner på jorden idag!

Vi har fått så jävla bra jobbbesked idag. Så bra så man först undrade om det var något försenat aprilskämt . Detta kommer innebära stora skillnader och förbättringar för mig! Vi kommer bland annat öka våran lön med 30 % vilket kommer ge x antal tusen mer VARJE månad. Dessutom kommer en retroaktiv bonus. som fattig student blir man ju helt torr i munnen av dessa nyheter :p

Jag har även önskat mer tid vilket förbättrar ytterligare för mig , fan i den här takten kanske jag tom kommer ha semester innan 2023 ;) awesome! Awesome awesome awesome! :D


Weird! :s

Haha så jävla roligt , köpte en klösbräda till katterna och fick med en liten påse men innehåll som både ser ut och luktar knark :p weird :s


Så jävla klockrent på alla plan!

Bästa på hela Eurovision. Fnissa så man höll på att avlida. Snacka om att göra narr om sitt eget folkslag på ett roligt sätt med glimten i ögat. Klockrent!
 

Glidarvecka! :)

Har en jättesoft vecka att se fram mot, jobbar bara

Mån: 9-15
Tis: 8-16
Onsdag: 8-16
Torsdag: 8-14
Fredag: utbildning med jobbet Nyköping

Sen är jag ledig hela helgen (hur skönt?) :D lönehelg dessutom, det kan ju inte bli annat än bra.

Detta är ungefär hälften i jobb än denna vecka så jag har massor av tid till hästar och träning, ska passa på att köra 6 dagar nu när jag kan.

Har dessutom jobbar 21 timmar på storhelgsob i helgen, vilket är över 2000 extra förrutom de pengar jag redan tjänar . Awsome! Detta är en bra kväll, high life. High five! :)


Provat på ny typ av diet .

Vet inte hur det är med vikten för jag väger mig sällan eller aldrig . Men tycker magen har stramats åt lite. Förut har jag alltid blivit så uppblåst i magen på eftermiddagen och kvällen. Så jag har lagt om helt och magen verkar mycket gladare nu . Detta är taget nu på eftermiddagen och för bara 3 veckor sen kunde den vara dubbelt så stor. Ska fortsätta prova såhär några veckor till och se, vill ha bästa förutsättning för att bygga massa muskler så jag kan köra tough Viking i september ;)


Får jag någon med mig kör jag! :)

Har fått nys om ett jävligt sjukt lopp. Vill verkligen köra! Lär bli det värsta sjukaste mest hemska man varit med om någonsin men...... Jag skulle tycka det vore jävligt kul och coolt att ha gjort det .
Så som sagt, om någon är på, är jag! :)

Från hemsidan :
Söndagen den 1 september 2013 är det premiär för Sveriges garanterat tuffaste, mest spektakulära och roligaste lopp Tough Viking.

Banan består av 12 kilometrar fyllda med 15 brutala hinder designade av specialister inom det svenska försvaret. Hindren är konstruerade för att ge deltagarna en riktigt tuff utmaning och utgörs av taggtrådskrypning, containrar med isbad, lergator, armgång, elhinder, klätterväggar, tunnlar, höga väggar etc.

Inspirationen till detta lopp kommer från de framgångsrika ”Obstacle Races” i USA och


Här är banan ;)


Huh!

Det borde vara olagligt att sätta alarm klockan 4.40 på ringning :p man är ju inte levande någonstans vid den tiden, inte för att jag tycker jag är det nu heller . Nu räknar vi ner timmarna till imorgon kväll då jag ska leka döda lejon med min soffa. Först blir det praktik, sen jobb till imorgon eftermiddag. Rida mina två fina hästar och SEN ska jag hem! Nedräkning pågår...... :)


Favoriter just nu.....

 

 The sky is red tonight

We’re on the edge tonight

No shooting star to guide us

Eye for an eye, why tear each other apart?
Please tell me why, why do we make it so hard?
Look at us now, we only got ourselves to blame
It’s such a shame

How many times can we win and lose?
How many times can we break the rules between us?
Only teardrops

How many times do we have to fight?
How many times till we get it right between us?
Only teardrops

 

 

 

 

 

 
 
Am I wrong for thinking out the box from where I stay?
Am I wrong for saying that I'll choose another way?
I ain't trying to do what everybody else doing
Just cause everybody doing what they all do

If one thing I know, how far would I grow?
I'm walking down this road of mine, this road that I call home

[Hook]
So am I wrong for thinking that we could be something for real?
Now am I wrong for trying to reach the things that I can't see?
But that's just how I feel, that's just how I feel
That's just how I feel trying to reach the things that I can't see
 
 
 

Ibland undrar man alltså....

Ibland undrar jag om gud gjorde mig till något gående skämt till mänskligheten . Varför är det bara jag av 12 pers som går omkull med hästen på åkern så resterande 11 plus ridlärare står och garvar åt mig ? :p

Hästjäveln Snubblade och gick omkull och jag for efter rakt ner i gräset . Hahaha vafan då :p


På bilden är hästjäveln i fråga ;)

https://cdn1.cdnme.se/593228/6-3/pic_519525d7ddf2b31631363d6b.jpg" class="image">


Laget före jaget....

Ibland får man ta en för laget, ställa upp och inte vara så ordentlig. Jag har aldrig varit särskilt ordentlig . Och idag ser jag ut såhär ;)


Nej jag är inte bajsnödig.

Det ser bara så ut på bilderna . Svårt att spänna på benen utan att se ut som ett miffo :p körde mage + ben på gymmet idag . Och såhär ser de ut, feta med rätt mycket muskler i .


Det är väl klart att pärlan ska bli dressyrstjärna? ;)

Får se till att skaffa en ordentlig hjälm åt stackarn . Det räcker väl med att hon antagligen kommer få vattenskalle a la Lindén.... Hon behöver väl inte så där stor hjälm to prove a point ? ;)


Kvällsfunderingar

Aldrig får man vila, inte ska det vara nog med allt detta jobb, hehe. Ska sitta med min handledare imorgon så jag förbereder mig lite för det . Ser över vilka lärandemål som ska klaras i kursen och punktat upp vad de innebär för mig . Sen har jag börjat knåpa på en aktivitet jag ska hålla nästa vecka, spånar på en idé och har tänkt lite hur den skulle kunna gå till. Vill ha lite respons angående den imorgon så jag kan arbeta vidare med den sen. Förhoppningsvis köper hon min idé så jag i alla fall inte behöver börja alldeles från början ;)


Klantskaft.se

Hade faktiskt en liten tanke på att tanka bilen imorse innan jobbet. Men hade en större tanke på att göra det på vägen hem istället . Det var begåvat tänkt för nu står jag kvar på parkeringen till jobbet med bensinstopp ;)

Bajs också!


Sådär då.

Har satt 7 alarm inför imorgon bitti. Skulle nog kunna vinna pris i världens bästa snoozare på morgonen . Älskar att sova och det värsta som finns är att gå upp tidigt , alarmet skulle jag slagit sönder för länge sen om det inte hade varit min mobiltelefon ;), och det kan ta mig en halv dag att komma igång .

Ska hoppa i säng nu så jag kommer upp imorgon, lång dag väntar med mycket jobb och sen är det träning på kvällen (!) :D Det blir ben, axlar och mage och jag tänkte köra totalslut på alla 3 bara för att njuta av att vara på gymmet . Kommer inte hinna dit mycket denna veckan så man får passa på när man väl kan :)


Typiskt Jag när jag sover och jag på morgonen, riktigt gullig skön tjej!


Glassigt schema.se

Byta någon?

Måndag: 8-16.30
Tisdag: 7.00-15.00 + 15.30-00.00
Onsdag: 00.00-9.00 + 9.00-16.30
Torsdag: 8-16
Fredag: 6.30-13.30 + 14.00-00.00
Lördag: 00.00- 15.00
Söndag: 14.30- 00.00

Lite sovtimmar som ni kan se, jag jobbar ju inte 1 1/2 dygn streck utan sömn ;) men schemalagd tid 95 h , varav de jag JOBBAR är 69.5 h . Shoho vad kul det är att jobba dubbelt så mycket som alla andra . Verkligen awesome, high five!

På lördag ska jag rida två hästar efter jobbet men sen kommer jag hoppa i ett par mysbyxor och lägga mig och dreggla i soffan . Kommer komma hem lagom till Eurovision och då är det ligg läge, det är en sak som är säker. Längtar dit! :p


Nätshoppar som vanligt ;)

Hehe sitter och kikar runt efter nya snygga grejer , haha höll precis på att stoppa denna i kundvagnen . Tur man såg att det var en siffra för mycket i den kombinationen . 3 siffrigt tack ;)


Som en slemhostande döv tant.

Gick och lade mig klockan 18 igår, skulle egentligen varit nere på stan och haft kul men febern sa nej och jag blev sängliggandes med två jobbiga katter istället :p men det var nog bra, för imorse vaknade jag feberfri , visserligen kliar halsen som helvete så jag hostar precis hela tiden och jag har fått lock för öronen så jag hör sämre än tanterna på jobbet . Hahaha , men men det verkar ju som jag börjar bli frisk igen. Vilket betyder att jag kan träna! Dålig abstinens man har efter ett par dagar ;)

Mina jobbiga supporting katter som måste vara med överallt , hela tiden :p


Fräsch make-over av vardagsrummet :)

Idag hämtade jag tavlan och satte upp den. Blev ju riktigt bra det där! Jag tycker det blev jättefint ihop :)


Blä! :(

Usch inge kul att må såhär.... Ska mosa i mig massa c-vitamin och hoppas på det bästa . Kan inte ha feber och denna förskylning nästa vecka, det kommer jag inte palla. Och jag kan inte ställa in/ sjukskriva mig heller .

Nej imorgon ska jag vakna pigg, frisk och pepp för middag imorgon kväll med ett gäng trevliga människor och ladda batterierna för en nästa vecka :)


Jag "råkade" köpa ett par nya träningsbyxor idag på nätet. Det är ju synd om mig nu när jag är sjuk ;)


Havrepappa.se!

Sveriges mest klockrena person! Haha så jävla rolig, skrattade mer än en gång åt detta inlägg ......

Hästtjejer för dummies (kapitel 6)
10 MAJ 2013
Hästvärlden är den konstigaste av alla världar på jorden och hästtjejer är naturligtvis barn av sin värld. En del saker måste du försöka lära dig att förstå, medan annat är så obegripligt att det inte ens är någon idé att ödsla tankekraft på att ens försöka fatta. Idag tänkte jag gå igenom några av de sakerna.

Kapitel 6. Saker du inte skall lägga någon kraft på att försöka förstå.

Det finns så många fällor att falla i när man är tillsammans med en hästtjej. Ibland känns som om man har placerats mitt i ett minfält med förbundna ögon. Man vet att det kommer att smälla förr eller senare, och man vet att det kommer att göra ont. Chansen att hitta ut oskadd är ungefär lika stor som att träffa Michael Jackson i hissen, nu efter att han har dött.

Hästvärlden är den konstigaste av alla världar på jorden och hästtjejer är naturligtvis barn av sin värld. En del saker måste du försöka lära dig att förstå, medan annat är så obegripligt att det inte ens är någon idé att ödsla tankekraft på att ens försöka fatta. Idag tänkte jag gå igenom några av de sakerna.

Det går inte att förstå det här med om hästen skall ha täcke på sig eller inte. Du kommer alltid att ha fel, oavsett vilken uppfattning du har eller hur du gör. Det enklaste är att inte ha någon uppfattning i frågan utan bara följa de instruktioner som du får. Skall täcket av fast det snöar ute, så skall det av. Precis som det skall på om hon säger så, även om du själv svettas i shorts och T-shirt. Det är ungefär lika logiskt som Lottodragningen.

Tro inte att du kan något om hästar och upprepa inte ens vad du själv har hört din hästtjej säga. För det hon sa då var förmodligen rätt i den stunden, men kommer att vara totalt fel när du säger det två dagar senare. Hon kan mycket väl ha sagt att hästen behöver ett kraftfoder med ett högre energiinnehåll, men du kan, lika säkert som amen i kyrkan, ge dig fan på att när du upprepar det hon sagt, så är det fel. Då är det mera protein som gäller.

Hästmänniskor talar om kvoter när de pratar mat till sina hästar. Det är något nästan religiöst och som handlar om treenigheten. Det är dessutom helt obegripligt att förstå om när man inte är hästmänniska eller en högt utbildad agronom. Nöj dig med att förstå att kvoten av det som du har att säga när det kommer till hästmat alltid kommer att vara negativ.

Inte heller är det någon som helst idé att du lägger tankekraft på att förstå en dressyrtävling. Jag har själv spenderat minst femhundra timmar av mitt liv på olika dressyrtävlingar och jag förstår fortfarande inte varför en ryttare är bättre än en annan, trots att de ser exakt likadana ut och gör exakt samma saker inne på banan. Jag har i ett svagt ögonblick kallat dressyr för bingo för tanter, ett uttalande som jag har fått äta upp mer än en gång i mitt liv sen dess.

Om din hästtjej däremot sysslar med hästhoppning så finns det faktiskt en chans att du kommer att förstå sporten. Ja, om man nu bortser från själva systemet med poängräkning då. På det hela taget så är det ganska enkelt, om bommen trillar ner när häst hoppar över så är det dåligt. Den som river minst antal bommar vinner. Ibland spelar tiden roll, ibland inte. Kolla innan tävlingen vad som gäller just den här dagen.

Dock är det viktigt att komma ihåg att det inte spelar någon roll om det bara är en enda bom som faller ner eller om hästen gör ett magplask i hindret och river allt, inklusive hinderstöden. Det är alltid lika fel oavsett om bommen blåser ner eller om det är plockepinn på banan. Om du är hästkille till en hopptjej, så skall du känna dig lyckligt lottad.

De killar som är tillsammans med hästtjejer som sysslar med fälttävlan borde få en medalj. Det är en tävlingsform som går ut på att de rider både dressyr och hoppar. Som om inte det vore nog så skuttar de dessutom avslutningsvis över stockar i skogen. Allt i en och samma tävling.

Man behöver inte vara Einstein för att räkna ut att tävlingar i fälttävlan tar en evig tid att genomföra. Dessutom så är det också fullständigt uteslutet att någon nu levande människa skall förstå hur poängsystemet är uppbyggt, och vem som tillslut vinner. Det är ungefär lika uppenbart för en okunnig åskådare att hänga med i poängen som det är att förstå vem som vinner i Tai Chi. Tålamod och förmåga att befinna sig i nuet är bra egenskaper som man till en fälttävlanstjej.

Idag har vi behandlat ämnena täckesrutiner, utfodring av häst samt hästtävlingar. Jag inser nu att detta med saker som man aldrig kommer att förstå som kille till en hästtjej är ett enormt ämne att greppa över. Det finns så mycket obegripligt! Jag får helt enkelt göra så att jag återkommer till detta kapitlet allt eftersom medan Hästtjejer för dummies tar sin form.


God morgon.

När jag vaknade 7 imorse på min sovmorgonslördag blev jag lite ledsen. Men ligga och dra sig i sängen är ju nästan ännu bättre än att sova. Så jag har duschat och ätit frukost och sen lagt mig med datorn i sängen igen. Men ska strax upp nu iaf för jag tänkte storstäda lägenheten och träna innan jobbet vid 14.30 :)
 

 

Dra igång surroundet och dra upp volymen! :)

 
 
Denna är riktigt riktigt bra! :)

En öl innan sovdags så sover man lättare sen :)


Tjoho!

Vaknade upp jätteförskyld imorse . Ont i halsen och huvudet och täppt och snorig :(. Inte alls kul, är dock uppfylld till bredden med diverse mediciner, c-vitamin och koffeintabletter så jag jobbar på 7-16 idag ändå :)

Sen blir det förhoppningsvis träning, tänkte ta det lugnt och bara köra gym :)


Utomhuslöpning på schemat!

Ångade på i rätt bra tempo, men nu får det fan vara skärpning med kosten, ska inte spring fler gånger på tom mage som jag gjorde nu nyss . Skitdumt är det för man känner sig helt orkeslös! Men man försöker vara tidseffektiv och sticka ut direkt efter man kommer hem för att få lite kväll . Men det får vara slut på det, för man tränar ju 100 ggr effektivare med mat i magen.

Iaf , bra tempo idag! 3.60 i 5:50 min tempo , det är ganska bra för en tjockis. Varmt och kvalmigt idag så jag svettades som en tok :)


Med det säger jag godnatt till en bättre dag imorgon.


Alla är vi snygga i rätt ljus - i mitt fall, mörkt "ljus" :p

Det börjar "knöla" sig åt rätt håll. Synd att man är så tjock bara , magen och benen är rätt bedrövligt. Men då har man ju iaf nåt att kämpa med ! :)


Veckans schema

Mån: skola 9-12 + jobb: 13-17
Tis: 7-16 (häst+gym)
Ons: 7-14 + 14.30-00.00
Tors: 00.00- 11.00 (gym+ häst+ dressyrträning)
Fre: 7-16 (gym)
Lör: 14.30-00.00 (gym)
Sön: 00.00- 15.00 (gym plus ut och äta med några kompisar).

På jobbet totalt 78 h denna veckan, sover i och för sig 12-14 av dem men det lämnar 64-66 h aktiv arbetstid kvar på en enda vecka. Jag är så trött så jag ständigt sitter med koffeintabletter, huvudvärkstabletter och kaffe i högsta hugg .

Det är skönt att det finns massa kul i livet också , så som gymmet och hästarna . Synd bara att de också stjäl så mycket tid !My new besties!! :)


Om du heter Åke, ha en bra dag! :)

Dagens halvsköna sms.


Work work work .

Sitter på jobbet just nu , ska strax äta lite mat :) har jobbat från klockan 7 imorse och slutar inte förrän kl 11 imorgon fm :) uppdaterar mer sen :)


Dream big.

Här är min absoluta top lista på saker jag önskar mig och vill köpa. Vissa saker är jag däremot i ganska stort behov av, typ som dammsugaren och datorn. De jag äger nu är knappt bättre än något de kunnat tillverka under stenåldern. 
 
Dammsugararen är helt katastrof, det skulle bli renare om jag drog med händerna själv över golvet. Samma sak med datan, den är så full av virus , hänger sig, buggar , är slö, ja jag vet inte ens var man ska börja beskriva min kära (äckliga) dator ;/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Michael kors klocka 
 
 
 
 
 

Det är inte hårt förrän det är hårt.

Sitter här med ångest. På allvar. Fr.o.m. Imorgon väntas 35 h/vecka med praktik . Plus mina drygt 20 h/v som jag redan har rullande . Med hästar och träning ch sånt är det fullspäckat schema kan jag säga . Har dessutom kurs inbokad, möte på jobb och lite annat smått och gått .

När jag klarat mig igenom dessa 5 veckor har jag 1 vecka "ledigt" med "bara" 4 dygnspass inbokade den veckan . Semester i jämförelse men ändå inte . Efter det följer 9 veckor på 150 % jobb igen.... Och sen följer en vecka semester igen med hittills 2 inbokade pass innan skolan drar igen igen . Man blir utmattad bara man tänker på det , men man får ta en dag i taget så går det säkert bra .

Ibland saknar jag att inte bo med någon, dela på alla utgifter , ha hur mycket cash över som helst varje månad och kunna ta semester istället för att jobba jämt och ständigt . Men jag sitter just och skriver ner saker jag ska köpa när jag får alla pengar/ önska mig när jag fyller 25. Då har man något kul att se fram mot :)


Mycket att göra!

Mycket som händer , därför man inte hinner uppdatera här så mycket . Har varit en vanlig helg med fest, jobb, hästar och träning . I fredags hade vi vår vanliga triathlon tävling, denna gången förlorade jag . Helt okej så långt , det var betydligt jobbigare det som kom 2 h senare.

Orutinerat nog hade jag ätit skitdåligt den dagen, men hade jättestress med skola, redovisningar , hinna träna och åka iväg på kvällen så jag kastade mig direkt från skolan till gymmet . Så det blev många h utan mat och hårdkörning på gymmet vilket resulterade i någon utmattningspsykos jag aldrig varit med om förut . Jag svettades så jag var sjöblöt och frös pga av det omvartannat.

När energin tog slut blev jag jättehungrig och fick jätteont i magen och illamående . Så jag kräktes 7 ggr totalt pga illamåendet :s helt djur var det! Kände mig febrig och magsjuk . Efter jag hade ätit "nyktrade" jag på mig ganska snart och började må bra igen. Dock var jag helt slut så efter vår grillkväll hemma hos pappa somnade jag innan klockan slagit 22.00

Note to self: är att ta bättre hand om sig och sina matvanor

Note to self 2: krossa Malin nästa gång ;)


Good morning!

Jag är ju alltid jättetrött på morgonen och snozar ända till jag i princip måste springa till skolan . Men idag kom vi faktiskt upp i bra tid så nu är vi ute på långpromenad i morgonsolen med mix megapol i öronen :) mysigt är det!


Igår köpte jag även en ny tavla som ska hänga över bordet. Jävligt stor och jävligt snygg!


Nytt bord med stolar från Ikea

Im in love <3 Ikea levererar som vanligt , har suktat efter de där stolarna sen länge. Sammanlagt bord och stolar kostade drygt 7500 kr :)


Trött.

Vaknade nu och kan inte somna om, katterna har härjat som fan och mobilen likaså. Har självklart haft på ljudlös men när det ringer och smsar hela jävla tiden vaknar man ju av vibrator ljuden :/


Precis piggat på mig :)

Efter att ha jobbat natt ett gäng år känner man sig själv rätt bra . Tänk att det är samma sak varje gång , jag är alltid jätte trött mellan 11-02 , sen är det som om hjärnan slår om till pigg igen för efter 02.30 någonting är det hur lugnt som helst :p varje jäkla gång!

Många av de jag jobbar med har sin dipp senare på natten. Men det är skönt att pigga på sig så pass tidigt så man orkar med morgonen sen :)

Celciusen gör ju sitt också , 5 kaffe per burk- check!