Rambo style

Här uppdaterar man ju inte så ofta längre... Men kan väl berätta att jag var hela dagen i västerås igår. Så nu har vi endel nya grejjer hemma, och mindre pengar på kontot. Jag var även iväg och tränade på kvällen och träffade en vän o hennes lilla bebis. Annars var det väldigt lugnt.


Idag ska vi bygga ihop alla möbler, städa här hemma, kuta upp och ner för vilsta backen så många gånger vi kan  , plugga till en tenta , krogen ikväll. I vilken ordning det blir får vi se, men jag håller mig nog sysselsatt hela dan.


Ikväll ska vi ut och fira att karma alltid...

Ikväll ska vi ut och fira att karma alltid kommer ikapp en och smäller en på käften. Jag har skött mig så det är inte mig det gäller ikväll. Så ikväll hänger vi med alkoholen och tar nog en snabbvisit nere hos alkolisterna på stan. :D


Respekt!

Någon som såg världscuphoppningen i Finland igår? 3a kom ju Malin Baryard , men det kanske inte så många som vet att hon höll på att åka ur sadeln i en kombination, kravlar sig upp a la gymkana stil och sen hoppar de sista hindrena (1.40-1.50 m höjd) utan stigbyglar...





Pladurskan är hemma!

Ja, hon vet ju hur man gör storstilad entre den där donnan... Hon har snurrat runt som ett flipperspel här hemma efter en helg hos hundvakten. Hon har städat smulor på golvet, hon har jagat katten (så den förtvivlat ligger o trycker på toan nu) , hon har tiggt pizza så det är fullt med dreggel på golvet och hon har försökt lägga sig i knät på mig så fort hon fått chansen.

Nu har hon däckat på soffan och snarkar så högt så jag kommer ha svårt att somna i rummet bredvid. Kudde har hon roffat åt sig också. Cute.









Jobbhelg..

Denna helgen gör jag inte mycket mer än jobbar. Jag går ju på mina dygnspass. Men har klämt in lite träningar här och var där det finns tid. Ska även sitta med en skoluppgift imorn kväll när jag kommer hem .

Ibland är det lite jobbigt att få ihop heltidsstudier med ett halvtids jobb, hästar 6-7 h /v , vanligträning 10 h/v och sen försöka ha lite fritid där i mellan. Men jag trivs oerhört bra på mitt jobb, och har otroligt bra arbetskamrater. Som exempel frågade jag idag om jag kunde byta eller nån kunde ta mitt pass nästa helg då både min mamma fyller år och en kompis ska ha halloweenfest. På en timme hade alla 3 sagt att de självklart kunde ställa upp :)
Snällla brudar! :D

Imorn ska jag och jobbet till badhuset imorgon för lite bad och relax. Ska bli jättekul, måste leta reda på nån bikini så man slipper bara naken.




Titta när han dansar !

Kul musikvideo, ni bör inte äta samtidigt som ni kollar på det här ;)


Agneta Lindén

Hahaha har precis kollat på Värsta Jag har skrattat mig till tårar flera gånger under programmet. Har bara ett par kommentarer på programmet.


1. Jag har lösningen på de stackars tjejernas problem. Skicka dom på läger hos min mamma i en månad. Dom som inte min mamma kan tygla kommer nog inte därifrån levande. Min snap-snap morsa kan garanterat mala ner vilken kille som helst i småbitar ;)

2. Vad är det för brudar (dom som var med i fotograferingen o festen i början. ) som ställer upp på att försöka hångla med de killar dom kan bara för att bevisa att killarna är otrogna. Eller råkade bara alla tjejer hitta varsin kille de ville strula med?

 

Så jävla schysst!

Jag har fått tag på en graffittimålare i stan som ska måla en tavla till mig på 2 x 1 meter. Fick det bekräftat idag att han kan fixa det, och ingen är gladare än jag. Jag är inte särskilt intresserad av Ikea bästa new york tavla som sjuttioelva andra redan har.

Nu sitter jag här och pular på motiv. Jag tänker lite i banorna super mario, med luigi, prinsessan och draken o gänget med bakgrunden i rosa. Nintendo 8 bitars kom ju året jag föddes så det vore lite kul. Men Hmm, jag vet inte riktigt. =)


Motivation boost.



Ikväll ska jag springa 5 km ute och sen ta med en tur på gymmet ! :D

Flat ass broke.

Men vad gör det när man kan göra det snyggt? Jag har i vanlig ordning den här tiden på månaden lagt mina sista pengar på sprit och kläder. Så jag sitter i stadiet där jag kan välja på att svälta eller äta nudlar. Men om man väljer att se detta på ett positivt så har jag förruttom en assnygg tröja (!), stor chans att förlora en del vikt till nästa vecka.








.


I thought it was curtains for us
All seemed so certain
You could say that the words are my version
Of things or the reason you're hurtin'
I thought it was curtains for us
All seemed so certain
And I know that the reason I lied
Was a crime and it's kinda disturbin'

And I'm happy to admit that I lied
And I'll admit that I ruined your life
You can never admit if you tried
And you're so wrong
And you're so wrong
And I'm happy to admit that I lied
And I'll admit that I ruined your life
You can never admit if you tried
And you're so wrong

Until you stop lying to yourself
I'll never stop lying to you
And until I start crying to myself
I'll never cry in front of you
I'll fight the tallest giants
And break the rules of science
But I'll never stop lying to you
And I've never said a word so true




Håller mig till mitt dietande.


Hemmagjord köttfärslimpa med inbakad broccoli och brunsås. Även hemmagjort potatismos. Det ni, dags att dra på ögonbrynen nu! =)

Det gjorde jag igårkväll kan jag säga , för det blev asgott. Tror det kan ha blivit aningen mycket smör i potatismoset och därav den otroligt goda smaken ;) . Men men, jag håller mig till mitt dietande. Jag slarvar lite nån dag i veckan, annars ska det vara ordning och reda.


Idag har jag tex klämt en stor burk med fiskbullar. Ovanligt jag vet. Men det är skitgott plus att kalorimängden är 440 kcal per burk. Inte mycket alls, för det där står man sig länge på.


Förra veckan blev:

Mån
Löpning ute
Mage
Bröst

Tis
Löpning inne
axlar
Biceps

Ons
Löpning ute
Triceps
Rygg

Tors
Löpning ute

Fred
Vila

Lör
Crosstrainer 30 min
Axlar och mage

Sön
Vila


Jävligt mysko kväll.

Fick jordens snefylla i lördags. Totalt drack jag under kvällen : En rosa pantern (från bilden) och en cider hemma.
På royal drack jag 3 starköl. Och på Brasseriet drack jag en cider. Allt detta mellan kl 20- 02 på kvällen. Inte alls farligt med andra ord, jag i vanliga fall hade blivit lite lullig och små full. Vad som hände?

Kl halv 2 kände jag mig svartna-för-ögonen-full. Jag försökte stapla hemåt. Jag kommer ihåg att två killar skrek efter mig och frågade om de skulle hjälpa mig hem för de trodde jag skulle råka illa ut annars. Jag ignorerade dem och fortsatte själv hemåt. Väl hemma kräktes jag i stort sett konstant från kl 03 till kl 06. Sov till och från och kräktes sista gången 13 dagen efter. 
 
Gör om det ni på 5-6 öl? Jävligt otäckt att bli dyngpack när man knappt borde blivit alkoholpåverkad av det man drack :S.  Kände mig helt borta och drogpåverkad, och det blir man väl knappast på öl? Jävligt mysko var allting i alla fall. Man får väl se det positiva i det hela, att ha bulimi en dag kanske hjälpte min viktnedgång något...



Boven i dramat?



Blek och krullhårig..

I was here.

I wanna leave my footprints on the sands of time
Know there was something that, and something that I left behind
When I leave this world, I'll leave no regrets
Leave something to remember, so they won't forget

I was here...
I lived, I loved
I was here...
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here...

I want to say I lived each day, until I died
I know that I had something in, somebody's life
The hearts I have touched, will be the proof that I leave
That I made a difference, and this world will see



Sitter på jobbet på mitt 25 h pass :) har...

Sitter på jobbet på mitt 25 h pass :) har avverkat drygt 8 av dem nu. Blir nog en tidig kväll för min del, imorn är det upp tidigt och iväg till strängnäsmarknaden.. Tur för mig har jag satt över det mesta av mina pengar på sparkontot, det stoppar mig för många onödiga köp. Imorn kväll däremot ska vi gå lös på alkohol och dansgolv. Dags att ge mina haters lite nytt att snacka om. ;) Natti natti världen !


Löppass!

4 dagars träning. Imorn blir det vila. Var rätt trött i kroppen hela varvet runt men det gick hyffsat bra ändå!.
There aint nothing to it, but to do it. Rambo hade nog inte satt sig ner och bölat efter halva vägen (bara för det går illa) , så då tänker inte jag heller göra det!



Det är skillnad på folk och folk..






Alla backstabbing lying whores därute . Du är rolig du bruden, som inte ens känner mig men som mer än gärna sitter och spekulerar och säger en massa saker som inte är sant. Ett tips som min mamma lärde mig: Är man inte säker på det man säger kan man hålla sin feta käft stängd. Capish?

Sköt dig själv och skit i mig. Tack och hej leverpastej!







På vägen hem från stallet idag såg jag en gubbe ramla ihop med sin rullator på andra sidan gatan. Två tjejer sprang snabbt (!) fram för att hjälpa gubben upp igen.


Det är skillnad på folk och folk. Vissa är mer än gärna framme för att hjälpa en främling, medan andra tar första bästa chans att sätta ett ankare i fotknölarna på dig . Jag må inte vara guds lilla gullunge, men jag skiter fullständigt vad Lisa, Stina och Berta gör !

Dagens mat och träning.



Kan OK:a dieten och träningen även idag. Kyckling med wokgrönsaker och sweet chilisås.

Dagens träning är ett ridpass och ett löppass senare ikväll :)


Good morning.



Idag är man inte vidare pigg. Har legat vaken till och från i natt, på grund av träningsvääärk. Dom där jäkla svaga armarna som inte klarar tuffa hårda gympass, och jag vet exakt var jag slarvade med streching igår.

Sjuk börjar man nog också bli, eller ja förskyld. Så det känns super att sitta i skolan 9-16 , trött hängig och ha ont i hela kroppen. Blir nog en snabb powernap innan stallet ikväll.

Förresten, fin eller ful tröja? testa den igår och jag kan inte bestämma om jag gillar den eller inte. Väldigt annorlunda passform, frågan är om det är en bra eller dålig sak. =)

Den härliga blandningen av saker. =D



Sitter här och pimplar kaffe som om det vore det sista jag fick förtära i mitt liv. Sitter nämligen med en 126 sidor dataskriven text som ska läsas till imorn. Så jag läser för glatta livet och har min lilla loggbok bredvid för att skriva ner det viktigaste för framtida tentor.

Samtidigt har min favorit Dj släppt nytt så det dunkar partymusik hemma hos mig. Låten i förra inlägget är därifrån och även denna är hur bra som helst!





Spola fram nån minut. Denna versionen från youtube var lång och seg....



Har setat sen kl 21 och lär sitta ett tag till. Natti natti alla :)

I only miss you when Im breathing.

 

I only miss you when I'm breathin'
I only need you when my heart is beatin'
You are the colour that I'm bleedin'
I only miss you when I'm breathin'

This ain't no ordinary feelin'
You are the only thing that I believe in
I know you're coming back to me a-a-a-and
I will be waiting here for you till the end


Jag ramla dit tillslut...

Som jag dregglat och sneglat på de här skorna den här säsongen.. Timberlands mukluk kollektion är lite "to die for". Men skorna kostar 1700 kr plus frakt och det har hittils känts aningenss dyrt när man är student. Tydligen inte för dyrt iaf. För jag klickade hem dom idag, man måste ju faktiskt ha ett par bra vinterskor.

 Pretty prettys shoes! , ni är saknade i min skogarderob. =)




Till alla sugna<--











Jag sköter mig....



Med både kost och träning. Idag blev det kyckligsallad till middag och på gymmet körde jag mage och bröst.
High five till mig själv!

Toves dop =)


Bobbo, Tove och Fia.


Fia, Bobbo , Jag , Tove och Therese.


Becca och Måns.

Oktober igen.

Nu när Oktober hoppat igång är det dags att sätta fart med seriösare träning igen.
Mars-April och Maj Körde jag betydligt striktare än jag gör nu. Inget fel att coola ner på tempot lite, nu har man fått tillbaka mer sug att köra hårt igen :) Vad jag är nöjd och glad med är att jag hållit den vikt jag gått ner, så jag inte måste börja om från början igen nu.

Idag blir det iaf 5 km löpning utomhus och sen gymma .

mms_img21405 (MMS)
 


Now jump up on that dick and do a full split

I’m in hell’s kitchen with an apron and a hair net
Devil on my shoulder, the lord as my witness
So on my Libra scale, I’m weighing sins and forgiveness
What goes around, comes around like a hula hoop
Karma is a bitch? Well just make sure that bitch is beautiful
Life on the edge, I’m dangling my feet
I tried to pay attention but attention paid me
Haters can’t see me, nose bleed seats


Testa säg det där utan att himla med ögonen....

Låt oss bedja!
Gud, vi tackar dig för vårt barn.
Tack för gåvan du har gett oss och förtroendet du har visat oss.
Ge oss ömhet, fasthet och lugn. Hjälp oss att ge din kärlek vidare till det
 barn vi har fått ansvar för.
I jesu namn .
Amen


Dopdag idag, och dagen jag blir offfentlig fadder. Vore det inte för denna fina lilla tjej hade jag satt mig på tvären direkt. Jag och gud är väl inte dom bästa av buddies och att jag ska bedja dikter i mikrofon (!) och bära in ett kors större än mig själv, ja närmare ironi än så kommer man väl inte?

Men jag står gärna där som en idiot alla dagar i veckan för denna lilla tjej. För hon är stans finaste <3.



Av mig kommer hon få följande presenter.




Och världens bästa barnböcker, de här böckerna läste och lyssnade vi på när vi var små. Både jag, Fia och Anton kan varenda mening utantill i varenda bok. Även om jag tror syster kommer ta de här cd-skivorna själv och tvinga sin man att lyssna på dem så har Tove 3 jättebra ljudcd att lyssna på när hon blir äldre <3.