Taggad :)

Idag är jag lite deppig över att sitta på jobbet , blev inringd när jag egentligen skulle ätit middag på stan och gått på bio. Jag som fixat med biljetter och längtat mest och sen kan jag inte själv gå så att gänget får gå utan mig. Haha fan då, jag får gå med mamma och pappa någon dag istället kanske 😊

Imorgon är jag helt ledig , då blir det allt från glögg , tipspromenad (pga inställd pulkaåkning 😜) , 3 rätters, fest och vidare party på stan . En heldag med massa kul , jag är ledig på onsdag också så jag kan dricka och fest hur mycket som helst . Awsome! 

Hästen ska också ut och ridas så nyårsafton kan inte bli annat ån bra 😊Paradise hotel i vanlig ordning

Mys framför teven med livsnjutaren 😜Jag klarade mig tydligen inte helt från febern.

Den har gått upp till 38.4 grader igen. Men det är ju helt klart bättre än tidigare. Tack vare dessa tabletter! :)


Im feeling FINE!

-Frustrated, Insecure, Neurotic and Emotional 

God morgon lördag morgon 5.30, hehe, detta är lite tidigt även för mig men senaste dagarna har varit helt upp och ner . Har precis vaknat upp bättre från några av mina livs värsta dagar nu. Aldrig varit så sjuk, svag , yr och kräkts så mycket som nu. 

Sedan i onsdags em har jag legat på 40.3-40.7 graders feber. När jag hittills varit som sjukast på vintrarna har jag precis kommit upp till 39.9-40.0 under en natt och vänt. 
Det enda som fått ner det ett tag är dubbla Treo med en alvedon. Jag har inte varit särskilt kaxig på jorden , inte kunnat stå på benen utan att världen snurrar och jag spyr i toan :/ 

På nätterna har jag legat vaken pga att jag fryser pga hög feber eller att jag svettas och sen fryser pga av att jag svettas . Jag har också haft så ont i kroppen så jag tex vaknat av att jag vänt mig om i sängen. 

Efter 1 1/12 dagar på sjukhus kom jag hem igår med dubbla doser antibiotika. Inatt har jag sovit mellan 23.30-05.30 , och tempade 36.7 i morgontemp (hurra!!!) 😃 vilket är min normaltemperatur som frisk . Igår natt låg jag vaken mellan 01-04 för jag inte kunde få ner 40.3 graders feber .

Nu ska jag såklart ändå ta det väldigt lugnt resten av helgen


, men att ha hittat nåt som verkar hjälpa hör ingen gladare än mig . 

Välkommen hem till oss

Kom och köp :) 

Årets finaste krans?

På julma

rknaden i helgen köpte jag en superfin krans. Inte det lättaste att få upp den dock på en ståldörr men skam den som ger sig :) 

Mycket blandade känslor..

Sitter på jobbet ikväll efter en nästan helt ledig helg. Den har varit riktigt bra faktiskt. En riktig partyhelg för att vara mig nu för tiden. I fredags var vi ute och åt på trädgårn och avslutade med drinkar . Riktigt bra mat men väldigt stora portioner (?!). Känns ju sådär att lämna hälften av både för och varmrätt. Två drinkar, två öl och matkoma vandrade jag hemåt :p 

Lördagen tillbringades med familjen och farmor med lunch och julmarknad. På kvällen var vi ute på grappa med ett annat gäng. 3 rätter och 4 öl senare bar jag helg färdig så jag orkade inte ens hänga med och bowla. Så vi tog en taxi hem vid 23. Hahaha. 

Idag gick jag upp redan vid 7.30 så jag kunde vara i stallet vid 8. Försökte rida i stormen men gav upp ganska snart då min häst tyckte det var läskigt med all blåst. Vi skrittade en kort sväng istället. 
Hann med en brunch ute i stenby innan det var dags att börja jobba vid 14.30 :)

Imorgon ska jag på första intro på mitt nya jobb. (Timtjänst) förrutom det kommer nästa vecka bli väldigt tuff, fasar redan för torsdag :(