På jobb!

Har precis ätit här på jobbet . Har precis blivit utskälld av min kära sambo . Alla som nån gång varit hemma har kommenterat hur kallt det varit . "Mm" har jag svarat " måste vara alla gamla dåliga fönster..."

Idag blev jag kallad för inkompetent idiot för anledningen att vi har haft typ 12 grader hemma är för jag bara hade hälften av elementen påslagna ;) tur man inte hann ringa vaktmästaren, kunde blivit pinsamt!


Äntligen!

Sovrummet är klart. Eftersom jag mer eller mindre hängt dygnet runt med den där hantverkaren senaste två veckorna blev vi så bra buddy buddy att han till och med hjälpte till med möbleringen efteråt. Snällt!
Ilona däremot har inte diggat våran nya inneboende, hon har morrat och smågläfft åt honom så fort han befunnit sig på mindre än 3 meters avstånd från henne.Haha, tröghund.
 
Såhär blev det iaf.
 
 
Nu ska jag kolla på ett par avsnitt Elementary (ny tappning på Sherlock holmes) framför "brasan" sen ska jag möta upp en fin vän till mig :)
 
 

Min lägenhet - rum nummer 1.

I och för sig är jag inte klar där inne. Det ska in en stor spegel och en till klädstång. Nu när malin flyttar in kommer vi ha MYCKET kläder. JAg fyller nästan upp den förvaring som finns nu så när hon kommer med sina kommer det vara kläder och smink högt och lågt här . hehe. :P
 
En stor rund ryamatta ska ligga i mitten av golvet. Och sen ska en fin takkrona hänga i taket. En stor spegel ska upp antingen på väggen bredvid balkongen och den vita hyllan. Eller om man sätter två spegelglas på de fasta garderoberna för att kunna få plats med ännu en klädställning. Det återstår och se.
Detta är inte två strippstänger utan det ska sitta en stång rakt över så man kan få plats att hänga mer kläder :)
 
 

Golvläggning pågår.


Detta gjorde ju inte ett dugg ;)


Jag börjar ledsna.

På att bo i sovrummet, ha hela lägenheten som ett levande renoveringsobjekt och det är bara stökigt och rörigt och mycket att göra. MEN, man börjar se ljuset i änden av tunneln. Golv ska läggas i sovrummet imorgon bitti, blir förhoppningsvis klart redan imorgon. Men den där finnen snackar en jävla massa också så det behöver man ju inte hoppas på.
 
Har fått upp hyllorna i vardagsrummet så nu vill jag bara få bort sängen därifrån :)
 

Stans snällaste.

 Tack!
Det är är fortfarande en jävla oreda i vardagsrummet eftersom jag inte kan sova i mitt sovrum. Men de har flytspacklat där idag och ska börja lägga golv imorgon.Så jag hoppas få flytta in där snart.  Men nu är det målat och tapetserat i vardagsrummet och det är såå himla fint!
Målat har jag gjort själv. men tapetseringen har jag fått hjälp med. Otroligt snällt och omtänksamt. Tack!
 

Jag tror jag kan ha stans sötaste tjej på kylen :)


Önskerubrik -Saker du inte vet om mig.

Jag älskar att åka bil, gärna i mörker. Att bara bränna på för snabbt, plugga in spotify i stereon och spela bra musik på hög volym och sen sjunga som besatt. Då känner man sig för en sekund oövervinnerlig.
 
Jag får extrem ångest varje gång jag tycker Justin Bieber har gjort en bra låt.
 
Jag blir otroligt lätt rastlös. Många av mina dagar är jag borta från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Det är inga problem, men att sitta mer än nån timme i soffan så börjar det klia i kroppen direkt. I helgen har jag till exempel i fredags varit iväg hela dagen, sedan haft tjejkväll med ett par tjejkompisar. Kom hem vid 3 på natten, då satte jag igång och målade väggar här hemma i vardagsrummet (normalt jag vet ;) ..) sov till 10, åt "lunch" och fortsatte måla ända till jag åkte till jobbet vid halv 3. Slutade ett dygn senare,det vill säga kl 15 idag, då åkte jag direkt från jobbet till stallet, sen direkt från stallet till gymmet, sen har jag målat en omgång till på väggarna , storstädat lägenheten , varit hemma hos mamma och pappa nån timme och hämtat hunden. Har PRECIS satt mig i soffan. Såhär ser de flesta dagar ut för mig, och jag trivs att vara sysselsatt!
 
Jag spelade fiol när jag var yngre. Mamma tvingade mig.
 
Jag har extremt dåligt förhållande till pengar. Jag pluggar 100 %, jobbar drygt 50 %, rider 4 gånger i veckan, gymmar 4-5 gånger, har hund med mera. Egentligen borde det inte ens finnas tid att bränna pengar. Men det gör det tyvärr. När det är en vecka kvar till lön har jag sällan mer än nån eller ett par hundralappar kvar på kontot. Och då har jag tjänat allt från 15000- 40 000 kr på en månad detta år. I snitt mellan 18000-21000 kr, och inga pengar på sparkontot. Men det  ska bli nästa nyårslöfte. Jag inser att det är patetiskt att snart vara 25 år och ha ett sådant tragiskt förhållande till pengar.
 
Jag håller just nu på att försöka gå ner 12 kg.
 
Jag har nog någonting som skulle kunna diagnoseras med OCD. Innan jag går hemifrån MÅSTE jag 1. Kolla på balkongen noga och utförligt att det inte ligger några fimpar där och glöder på golvet även om jag vet att jag kastat ner dem på gatan. 2. är att jag måste dra ut kontakten till alla apparater i lägenhten, även antennkabeln, kaffemaskinen och micron har jag däremot aldrig dragit ur. 3. kolla ett flertal gånger att spisen är avstängd. Detta gäller även om jag inte använd spisen sedan jag lämnade lägenheten senast. Jag brukar även ta kort på spisen på knappar med mobilen, detta är för jag har dåligt minne och därför inte kommer ihåg om jag verkligen kollade spisen eller inte. Dettta har resulterat att jag har fler spisbilder än egobilder i min mobiltelefon. 4. Jag måste alltid rycka i ytterdörren minst 2-3 gånger för att försäkra mig om att den är ordentligt låst.
 
Jag är ofattbart rädd för ormar. Jag skulle kunna börja gråta om jag ser en död orm på teven.
 
Jag är ofta väldigt otursföljd. Eller, saker som inte händer någon annan någonsin händer av någon underlig anledning bara mig. Detta har reulterat i min OCD, för jag antar ofta att nåt skit kommer hända om jag inte har ordentlig koll. Ett par exempel på min otur var tex när ena däcket lossnade på bilen precis innan en korsning så jag stoppade upp carlavägentrafiken ungefär en halvtimme. En annan nylig otursdag var ju för bara nån vecka sen när mitt element gick sönder och läckte sönder hela golvet i sovrummet.
 
Jag har på tok för mycket kläder. Men jag skulle hellre klippa av lillfingret än att rensa.
 
Jag kan sunes sommar filmen utantill. Jag skulle kunna säga varenda replik  2 sekunder innan den sägs i filmen, Detta är på grund av att jag säkerligen sett filmen minst 100 gånger som barn.
 
 

Önskerubriker - del 1.

Har snott en lista på massa olika rubriker och som nummer 1 står "Min favorit serie",,
Hmm ja, har ju en hel jävla radda serier som jag kollar på, som jag följer mer eller mindre slaviskt. Men de som jag ändå kollar varena avsnitt på är Revenge, Gossip girl, 90210, Hart of Dixie , Arrow, American horror story, Suits.
Bäst av alla är helt klart American horror story, man sitter som ett litet barn med fyrkantiga ögon 43 minuter och när det är slut får man genast ångest för man vet att man måste vänta 7 dagar på nästa avsnitt.
 
Det är den perfekta blandingen av allt, det är läskigt, otäckt, spännande, hett, snygga människor, mycket handling (kanske därför man sitter med gapande mun stirrande för att inte missa nåt ;) )  Ja, den är så vriden och sne men så sjukt jävla bra.Har nån missat det så MÅSTE ni börja kolla på den.
 
 
 


 

 
 
 
 
 
 
 
 

Såå jävla bra!

Remix med Kanye och den är så jävla bra kan jag tala om !
LyssnA!
 

.

So don't stress, and don't cry
We don't need no wings to fly
Just take, my hand
 
As long as you love me
We could be starving, we could be homeless, we could be broke

As long as you love me
I'll be your platinum, I'll be your silver, I'll be your gold
(As long as you love me)

Jag ska bli sambo.

Mycket kul händer både på lång och kort sikt. Bara det att det ramlar in lön imorgon gör ju att humöret hoppar upp en hel del pinnhål. Har jobbat massa förra månaden också så denna lönen tjänar man som en snickarjävel. Nice!
 
Imorgon kommer två superbrudar på besök. Vi tänkte dricka vin, snacka massa skit och skratta till vi får ont i magen. Det ser jag verkligen fram emot <3.
 
Har snygga hantverkare hemma, får nylagt golv i sovrummet. Ska få hjälp att tapetsera vardagsrummet i nästa vecka. Sen tänkte jag det är dags att visa upp mitt nya fina hem, eller prinsesspalatset som jag och malin kallar det, för ja hon och jag ska bli sambos från och med jul.
 
Min walk in closet kommer förvandlas till en affär när hon kommer med alla sina kläder också men vad gör det när jag bor med världens bästa tjej.
 

"Malin du ser ut som en musilm. Muslimer brukar också ha runt i ansiktet"
;)


The awkward moment..

Har hittat en ny låt igår som jag diggar som fan. Jag har mest diggat och smådansat till soundet. Men igår kväll lyssnade jag genom texten och det gick från nåt jag trodde var en hopedihop girlpowerlåt till en porrlåt. Hehe. Bra är den fortfarande i vilket fall.
 
 
You Know You Really Wanna , Wanna Taste My
You Know You Wanna Get a Peak Wanna See My
You Know You Wanna Put Your Lips Where My Hips Are, Kiss On My , All Over My 
All The Boys Think Its Cake When They Taste My You Dont Even need A Plate, just Your face Ha !
Licky Licky Yum Yum What a Great Guy
Now kiss On My , All Over My
K Kiss On My ,All Over My ,K K Kiss on my ,All over my
 
 
 
 

Söndag.

Sitter på jobbet och laddar lite för nästa vecka. Helgens inte ok- är väl att elementet är borta samt det mesta av golvet i sovrummet på grund att vattenläcka, det kommer därför springa massa hantverkare hos mig nästa vecka . Jag som hade några sovmorgnar jag nu kan kyssa hejdå nu.

Nästa vecka blir det skola måndag tom fredag, ska jobba ons natt och lördag dygnspass. På måndag och tors blir det ridning av hästar, plus nån till dag på lilla vita hästen. På fredag och ev söndag blir det tapetsering av vardagsrummet .

På tisdag kväll har jag en föreläsning jag vill gå på men får se om det hinns med, då det är mycket annat denna veckan vill jag hinna få in iaf 4 träningspass på gymmet någonstans :)


Fuck My life .

Element helvete trasigt , läckande vatten, vattenskadat golv och ingen hantverkare påväg = att jag dessutom inte kan jobba idag :(


Älska vara student!

Då har jag ändå lånat två böcker på biblioteket :s


Han är bra fin ibland lilla hästen!

Han skötte sig super idag lilla hästen . Ibland sitter man och funderar på om han är avlad på en nervskadad dynamitkanin ras men ibland då är han så jävla fin att man skulle belåna sig själv upp till öronen bara för att kunna ha honom för sig själv <3


Tack Malin , kom gärna på besök snart igen ;)

Kärlek till människan som lämnat mat i kylen till en Hungrig tjej som varit utan mat hela dan! :D


Bonzo!

Bonzo filmades från ett ridpass förra veckan, får inte ut dem på youtube men här är några bilder iaf :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50a15f2cddf2b34f95000bb7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50a15f2e9606ee76fe270d0a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50a15f38ddf2b34f5e000c61.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_50a15f399606ee76ff06bed9.jpg" class="image">


Greedy bitch!

Jag har nåt tics på att inte kunna tacka nej om nån frågar om jag vill jobba, kan jag jobba så tackar jag ALLTID ja . Inom loppet på bara nån vecka har jag nu tackat ja till 30 h utstaplade på julafton,juldagen, nyårsafton och nyårsdagen.

Bland annat ska jag jobba 7-16 på nyårsdagen, haha . Men men, jag är ledig på kvällen innan så ut ska jag .men nu när man uppnåt en ålder på asgammal behöver man ju inte supa skallen i bitar utan jag kan ta två cider, sova alldeles för lite och sen jobba och tjäna en massa pengar medan alla andra grisar ligger hemma och sover.
Resultatet när några tattare ska måla väggar ;)


Tillbax på gymmet alla dar i veckan.

Har tyvärr blivit julgristjock sista tiden så nu står jag på gymmet jämt igen . Bort fett bort!


Halloween

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2012/pic_5096e4bae087c35d223c4634.jpg" class="image">


Halloween