27 år <- -> 2 mån

Idag är ingen vanlig dag för idag blir jag 27 och lillman 2 månader.  Hade precis knåpat ihop en långt inlägg som försvann.....

Så jag och min lilla prins ska njuta hela dagen, och ikväll ska vi fira med släkten ute på landet. 


Första "riktiga" träningen avklarad.

From denna vecka har jag börjat träna lite grann. Tanken är att det blir träningskort i höst sen. Friskis och svettis har ett kort man kan köpa där man kan gymma dagtid på gymmet , och även få vara med på pass innan kl 14 på dagen. Däribland ligger både mamma spinning och mamma core.  Kul att träffa andra mammor och barn och dessutom komma lite iordning på tjockis kroppen . 

Men nu när det är varmt och sommar vill man ju inte sitta inomhus så from i tisdags kör jag friskis pass utomhus 2 ggr /vecka . Det kommer bli ett bra komplement till mina promenader att komma igång igen. Och jäklar vad jobbigt det var . Jag har ju en del övervikt , och har inte tränat alls på evigheter så efter uppvärmningen hade jag mjölksyra i benen och röven.  

Hahaha och detta är ju inte yberfitness direkt utan jag hade en 70 årig tant framför mig som flåsa på betydligt bättre än mig . Jag har ju även kört dessa pass för ett par år sedan och då hade jag kunnat kört ett likadant direkt efter. 

Inte döjobbigt alltså om man inte är tjock och otränad.  Men det kan ju bara bli bättre för min del 😂


Efter att sett klart sista avsnittet av säsong 5 😂
sömnlös.

3e natten nu som jag ligger och vrider och vänder. Helt omöjligt att sova... 😩 

Igår firade vi student hela dagen uppe i sthlm. Morgonen började väldigt bra med svenska jordgubbar till frukost. Mätte mig även (som jag börjat med nu var 14e dag) och hade minskat 7.5 cm på 7 olika mått.  Det är jag nöjd med så tänkte köra på på samma sätt 2 veckor till och hoppas vi fortsätter neråt på samma sätt :) 

Vid lunch hoppade vi in i bilen för en heldag i sthlm. En väldigt kul och fin dag på alla sätt , om man bortser från bilresan från skolan till dit festen skulle hållas.  Stockholms trafik är verkligen Gaalen (även pappas bilkörning) och det dök verkligen upp allt från bussar cyklar bilar och diverse andra faror att krocka med överallt! Jag själv satt och hyperventilerade i baksätet. Turligt nog gick det ju bra såklart och vi hade en mysig eftermiddag och kväll :)Mun kavaljer för dagen ♡

Man får inte mycket gjort med Julio här hemma 😂

Haha är det bara min unge eller vägrar alla ungar att sova. Man hinner inte med någonting här hemma mer än att hålla lillkorven nöjd. 

Haha ibland tror jag Andreas tror vi har slacker party här hemma men sen vi vaknade imorse har han sovit 1 timme i vagnen plus 15 min i bilen. På den timmen städade jag :p 

När A kommer hem från jobbet ska jag skicka ut honom med vagnen och hundarna så jag kan måla vidare på baksidan. Till dess får jag flörta med lillen. Glad är han och snackar massor men sova vägrar han. Jäkla unge 😄Det tar sig..

Fint blir det, men tid tar det ! Hela helgen har det tagit , och jag har mest varit "barnvakt" . Idag åkte jag med en full last med gamla plattor i alla fall så då fick jag känna mig lite hjälpsam i alla fall. Ska slipa klart baksidan också men annars ska jag nog mest amma idag 😂 Hemma fix.

Vilken hemsk Förskylning jag har som inte vill ge med sig.  Tror det är för jag knatat omkring med hundarna på långpromenad trots att man är krasslig. Men skulle få så extremt dåligt samvete om de skulle ligga inne en hel dag och nu när båda legat nerbäddade här hemma har jag tagit mig ut i alla fall. 

Så trots snorig näsa har jag ju fått mycket motion istället 3 rundor på 5 km och 1 på 7 km.
Totalt 2.2 mil nu bara i juni. 

Detta ska bli en riktig fixarhelg här hemma . Vi ska fixa till uteplatserna/ fram och baksidan. Ska lägga nya plattor och rulla nytt gräs. Slipa trallen och vitlasera den. En uppfräschning helt enkelt . Bilder kommer sen 😃

Imorgon ska jag även slita med vilda babyn ner på stan för lunch och trevligt sällskap. Så lite trevligt väder hoppas jag för denna helg 😊
Bvc

Ny vecka - nya mått. 

Vikt : 6260 g (+380 g)
Längd : 60.4 cm (+1 cm) 


Fin kille i fina kläder från Åhléns. Fullt med små frallor aka Bella hundar :) 
Han är rätt söt när han sover också ♡

Sjukstuga

Vi har sjukstuga här hemma.  Har ont i precis hela ansiktet, allt från huvudvärk , bihålor och halsen känns som knivar.  
Började klia i halsen redan igår eftermiddag och inatt kändes det febrigt . Tur att jag slapp det i alla fall. Känner mig dock helt däckad och sänkt. 


.

Ny vecka igår och jag har mätt mig. Våg äger jag ingen och den kan vara nog missvisande ibland kan jag tycka. Tänkte mäta mig igen om två veckor så får vi se om vi går ner upp eller står stilla så får man jobba utifrån det sen. Jag fortsätter med mina dagliga promenader på 5-7 km , och det är så skönt att bo här ute i hällby. Kunna promenera på fälten, förbi häst och fårhagar.  

Haha gick och njöt och tänkte på det igår och ironiskt nog körde vagnen fast i en lerpöl där ute på fältet bara 100 tals meter efter jag filurat kring det. Haha allt kan ju inte vara toppen 😃

promenaden avslutades också tråkigt med en löst springande hund som attackerade mina hundar 😩 kom först springande lite avvaktande mot oss så trodde det skulle gå bra men sen började den försöka hugga som besatt mot halsen på både ilona och Bella.  De båda blev superskärrade och sprang hem (vi var bara 10 meter hemifrån då) och jag efter i panik. 

Försökte skrämma den först men det slutade med att jag fick sparka på hunden och på något sätt fick jag in mina hundar på gården och stänga grinden så då stod iaf den bara och skällde på andra sidan till ägaren kom.. usch fy och fan. 

Det gick bra för båda hundarna. Den hann tugga av lite hår under hakan och på halsen på Bella men inga skador som tur är. Men vill inte ens tänka på hur det kunde gått om vi var längre hemifrån och de hade stuckit iväg från mig eller om det hänt längre fram och jag hade haft Gustav 1-2 år gåendes bredvid mig.  😯