Titta vad emelie kan! Pastasås med broccol...

20111130_173958 (MMS)

Titta vad emelie kan! Pastasås med broccoli och skinka. Oväntat av en idiot men ibland överaskar dom ;)


Det är synd att man redan har så många tavlor

För jag blev precis sugen att köpa fler... Grymt duktig tjej som gör massor av fina saker. Kanske något man kan ge bort till någon.. Jess.se





Är iaf med i hennes tävling som man kan få valfri tavla på siten. Vinner jag ska jag klämma in den någonstans i lägenheten :)


Det är ångestdrabbat att ha 75 vinterjacko...

20111126_165231 (MMS)

Det är ångestdrabbat att ha 75 vinterjackor när alla ska kemtvättas a 300 kr st :p


Vem behöver en man?

När man kan göra det själv.... =)




Hade ju dock den där jävla katten som stöd högst en meter bort!


Livia "översociala plågan" Linden



Bredvid ska det upp skoskåp och ett par stänger som det ska hänga högklackade skor på =)

Operation Ikeamöbel.

Ingen kille i sikte så får se hur det här går på egen hand. Har aldrig lyckats hittills, men det är ju värt ett försök iaf!


.



Ska strax sticka iväg och träna. Klockan 17 ska jag vara iväg på julbord och innan dess ska jag hunnit tränat, varit en sväng på stan och lämnat in ett skolarbete . Tjingeling! :)

Totalt kärat ner mig i..

I nya serien American Horror story. Aningens för läskigt för att se själv (som tjej) men serien är jävligt bra!


Ny vecka nya möjligheter som det så fint h...

Ny vecka nya möjligheter som det så fint heter. För en själv är det 73 h schemalagda jobbtimmar. Julbord imorn. Kvällsmöte. Ute i stallet två kvällar. Och en uppsats att skriva klart. Ska pröva trycka in lite gym o sovtimmar där det får plats så man inte går ner sig alldeles. Står jag levande kvar på jorden på söndag kväll ska jag fan high five:a mig själv :D


She doesnt mind.


Första julklappen köpt =)


Den första julklappen är inhandlad. Genom min lärarpraktik har jag fått lära mig vad de schyssta ungarna ska ha för märkeskläder. På ytterkläder är det mycket didrikssons. Det är ju ett märke även jag spanar på när jag är på jackjakt. Så det är självklart att även min lilla ängel ska ha en sån i förskolan sen. :) Yes, jag köpte en hon får växa i!
 


.



Trött som jag vet inte vad. Sprang som en liten jude idag på gymmet. Började på 9 km i timmen sen ökade jag på en kilometers hastighet var fjärde minut. Och dem som springer mycket på gym vet att man inte är så jävla kaxig när man kommer över 12 km i timmen . Hjärnan ville svimma och benen ville dö, men jag sprang på bra ändå.

Annars blev det bröst och mage. Skulle vara kul att filma och lägga ut på bloggen, för jag som var (!) världens latis hänger nu uppochner i fötterna och kör situps. Hardcore och coolt som fan tycker jag även om "typ alla" gör det på mitt gym . Har skaffat mig schyssta muskler på magen. Det är synd att man har så jävla mycket sockervadd i vägen som måste täcka dem för allmänheten ;)



God jul Emelie.

Köpte ny mobil idag. En samsung galaxy s2. God jul till mig själv, nåt fint ska väl en själv också ha =)


.



Är lite deppig för jag jobbade hela dagen idag o inte kunde klicka hem ett enda plagg av Vesace for Hm plaggen.
En klänning och en bustier ville jag verkligen verkligen ha!

Måste köpa en våg nu när jag får lön nästa gång. Måste har lite bättre resultatkoll.  Just nu håller jag på och mäter mig månad för månad och det går bra. Har tappat 1-3 cm runtom på kroppen sen 28 oktober . Det jag mäter är över bröst, midja, mage, rumpa, lår och överarm. 

 Om jag ska träna i helgen ? Självklart. Både lördag och söndag. Älskar och träna, känner mig piggare och starkare i kroppen än någonsin =)


På önskelistan i år..


En köksvåg och köksmått i ett och samma. Skitbra när man vill ha lite kolla på näringsintag!

Finns att köpa HÄR 

Jag hade gjort mig bra, om jag var 3.



Klev nyss innaför dörren från gymmet. Måndag idag så denna veckan kör vi träning mån, tis, ons, lör, och sön .
Ska jobba :

Måndag: 9-17¨
Tisdag: 6,30-14,30
Onsdag: 7,30-13,30
Torsdag: 8,30-16,30
Fredag: 7-13,30 & 14- 07 (lördagen)
Lördag: 07-15
Söndag: 14,30-07,00 (på måndagen)

Kul jobbvecka, Jiho. Övrigt att notera är väl ändå hur bra jag hade gjort mig på dagis. Rosa jacka, rosa byxor.
Tänk om jag ändå vore 3 år . Skulle köpa en tändare idag och killen bakom kassan tittar på mig o säger "vänta lite ska jag hämta en som matchar till din outfit" . hehe.

Men jag gillart iaf. Och folk som har koll vet att Colour gör färgglada kläder och de kostar på tok för mycket för att gå runt o skämmas för på stan ;). Rosa kläder är schysst !

Min fina tavla.

Graffittimålaren håller på för fullt med min tavla. Och jag tror den kommer bli riktigt bra.  Än så länge har han bara börjat skissa lite på de olika karaktärerna. COOLT!


Städa städa varje fredag också varje jul.

SKönt med sovmorgon imorse (!). Sov som en liten gris fram till 11. Antar jag är trött o sliten. Nu är jag i alla fall ledig till måndag. Imorgon ska jag självklart iväg och fira världens finaste och bästa pappa . Det är han verkligen <3

Idag ska jag passa på och städa och diska iordning lite här hemma. För ikväll blir det party :D


Somebody I used to know.

Jag kan sätta hela min förmögenhet ( ja jag vet, 200 kr) på att denna låten kommer bli HIT-THE SHIT inom en snar framtid . Egentligen en liten töntig isländare, men gud så bra.

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know




Är HELT ihjäl, var ledig mellan halv 2 o ...

Är HELT ihjäl, var ledig mellan halv 2 o halv3 . Annars har jag varit på jobb sen 7 imorse. Den timmen tog det typ bara att ta sig mellan punkt a o punkt b :) blä! Min hjärna har checkat ut så jag tänkte komasova nu till 7 imorn bitti. För imorn kör vi hårt igen. Jobba till 9. Praktik mellan 9-17 o sen stallet till halv 9. Sen ska jag vandra mer eller mindre sovandes hemåt . Godkväll :D


Jag vill byta liv med någon.

Fan alltså. Jag kan ju lika gärna beställa min egen kista snart så jag har det klart. Jag satte igång min första dag idag, första dagen av 5 veckor. Bärjade 7 imorse och har stressat o hetsat men klev ändå in genom dörren nu klockan 9 på kvällen .

Har praktik i skolan nu vilket betyder 40 timmars veckor ute på våra praktikplatser. Sen har jag min halvtidstjänst som rullar på som vanligt. Sen har jag stallet ungefär 6-7 h i veckan. Sen lider jag av extrem tjockångest så att skippa träningen i 5 veckor är otänkbart. Så där har vi ytterliggare lätt 10 h i veckan.

Jag har alltså 75 h veckor, 10,5 h i snitt flängande varje dag, det vill säga om jag inte skulle ha en enda ledig dag på 5 veckor.  O då har jag inte hunnit träffa en enda vän, eller en enda familjemedlem. Som om jag skulle hinna det ändå :/


Jag vet inte vad jag är mest impad över, a...

Jag vet inte vad jag är mest impad över, att jag klarade att laga det (dvs följa recept) eller att det blev såå inihelvete gott. Gud vilken maträtt jag har missat :D


Min mamma alltså. Hon skjutsade mig till j...

Min mamma alltså. Hon skjutsade mig till jobbet. Vi sitter o småsnackar lite o frågar vad jag ska göra för mat på jobbet. Oxrullader svarade jag varpå min morsa säger "Emelie" daskar till mig på låret o börjar asgarva så tårarna sprutar :D kul att man är betrodd :P .


Uppe med tuppen.

Var uppe redan vid 7 idag även fast detta är min enda ledig dag den här veckan . Men jag däckade redan klockan 21 igår kväll så jag hann ju sova 10 timmar . Har varit tokförskyld sedan i måndags o det tar knäcken på mig att gå runt små febrig, jätte snorig, hostig, ont i skallen o allmänt hängig. Har haft jobb i måndags o skola i tisdags.

Det har ändå varit lugnt och fungerat bra. Men igår, då var det jobbmöte, plugg inför tenta, tentaskrivande i 4 h och sedan träna på kvällen. Jag vinglade typ in genom ytterdörren går kl 20.30 på kvällen. Helt DÖD både i kroppen och i knoppen. Sen däckade jag, och sov till nu ungefär :)




Speachless.





I dont have to prove anything to anyone
I only have to follow my heart
and concentrate what I want to say to the world

Hehe gårdagens roligaste sms: Hej, er anna...

Hehe gårdagens roligaste sms: Hej, er annars så modiga mamma är lite skakis, jag och Ilona har blivit jagade av mamma älgko! Hon blev arg på oss och dök upp från ingenstans för att försvar sin lilla, STORA älgkalv som vi upptäckte 1 sekund innan mamma ki kom farande. Hjälp vad läskigt det var. Som tur var så sprang hon bara ca 10 meter innan hon tyckte att vi var på behörigt avstånd. Stora vakthunden blev lika rädd som jag blev, kram äventyrsmamman ;-)