Jag vill, jag kan, jag ska jag lovar.

 
 
Haha man inser inte hur man ser ut nu förrän man ser hur man såg ut förut. Förut var en tid jag levde för mat och träning. Bitvis var det väl visserligen lite halv destruktivt och självsvält. Men sen.. Alla dessa gymtimmar och starka muskler, och när jag kunde löpa en vända. Visst jag har aldrig varit någon Kenyanlöpare direkt men jag var ändå stolt över mig själv att springa milen under timmen. Det var lixom bra för att vara mig och jag var så nöjd över det.
 
Nu har det gått precis 5 veckor sedan förlossningen och det börjar bli dags att ta tag i sig själv igen. Jag måste börja om från noll på alla plan, mycket pga graviditeten. Inget jag ångrar alls såklart men nu är jag less på att inte kunna jogga över vägen utan att hämta andan. Att inte kunna bära sitt eget barn utan att få ont i ryggen. Jag vill dels gå ner i vikt men framförallt känna mig stark. Att pressa sig, känna sina uppumpade muskler på gymmet (eller att man ens har några :P ) , känna hur benen svider av mjölksyra sista kilometern på ett löppass.
 
Nej det är dags att komma igång nu. Funderar på att börja använda denna sida igen för mätning och träningspass varje vecka.  Jag har ju min livs dagbok här, flera år tillbaka. I ur och skur, med och motvind har jag ju skrivit här. Den är guld värd för mig idag, att kunna gå tillbaka och läsa i .
 
Så här kommer min motivation. Och vad är bättre än sig själv som motivation. Jag hoppar någon modell som väger hälften av det jag väger idag. Detta är jag, där har jag varit och sådär kan jag se. Så SKA jag se ut :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

knubb-gurra :)

Idag var det återigen dags för BVC besök och läkarkontroll. Han gick igenom besiktningen utan anmärkning . Han tog dock tillfället i akt och kissade när han blev naken så vi hade lite halvt kaosartat moment där med kiss högt och lågt ett tag . 

Han hade som vanligt skjutit i både höjd och vikt. 
Vikt: 5880 g (+565 g på 1 vecka )
Längd : 59.4 cm  (+1.4 cm på 1 vecka )


inredningsfix här hemma.

Vi håller på och grejar lite i hallen på övervåningen . Köpte en riktigt snygg poster från Ylva Skarp. Hyllan har vi haft sedan tidigare och är från Bruka design.
Denna ska fyllas med fina bilder och datum. De som redan sitter uppe är bröllopsdagen den 14e och Gustavs födelsedag 22 april :)

Vad du gör mig lycklig ♡

En månad har du redan blivit. Och senaste veckan har du både börjat le och prata. När man inte trodde hjärtat kunde bli mer som smör så började han le. Mitt hjärta värker av kärlek varje gång han smilar tillbaka. 

Vi tränar nackar också och han är riktigt stark!


Han börjar även växa ur strl 56. På denna är det 62, de är lite småstora fortfarande men sitter helt klart bättre än 56. 

dessa lediga helger.

Man inslördags  inte hur tråkigt dehus jär att jobba helg förrän man slipper. Jag njuter av dessa långa härliga helger som man kan boka hur mycket eller lite man vill :) 

I lördags hade vi fullt hus här hemma med fika och häng i solen. På kvällen tog vi en mysig promenad och tittade på mellon.  

Igår var vi på gympquppvisning i vilsta och grillade hos mamma och pappa. Bra avslut på en mysig helg :) 

Lilla pärlan i mitten :) 


Lite nackträning till mellon. En del faceplants blev det dock :) 

Partisk.

Ja man tycker väl alltid att sitt eget barn är finast men hur kan man inte vara kär i någon som ser ut såhär när han sover 😍😍

Idag är vi bara och skrotar. Haft två hektiska dagar och det känns. Man är aldrig så sugen på kaffe som när man är trött och sliten 😂
dåligt väder.....

Fy vilket bajsigt väder. Tog min dagliga promenad med vagn och hundar och idag blev det i en timmes ösregn.  Inte alls trevligt, och jag var sur genom en regntät jacka när vi kom hem 😩ska man dock ner i vikt kan man ju inte välja träning efter de bästa förutsättningarna utan då får man ut och nöta varje dag. 

Till middag blev det dock lyx i plastkartong.  Papas tapas , dvs vitlöksfrästa räkor och oxfilé . 

dåligt väder.....

Fy vilket bajsigt väder. Tog min dagliga promenad med vagn och hundar och idag blev det i en timmes ösregn.  Inte alls trevligt, och jag var sur genom en regntät jacka när vi kom hem 😩ska man dock ner i vikt kan man ju inte välja träning efter de bästa förutsättningarna utan då får man ut och nöta varje dag. 

Till middag blev det dock lyx i plastkartong.  Papas tapas , dvs vitlöksfrästa räkor och oxfilé . 

Min fetsmocka ♡

Han verkar ha ärvt sin mammas förkärlek för mat lilla Gustav.😂🙈  BVC besök idag och på en vecka har han ökat :

Vikt : 5315 (+555g)
Längd: 58 (+2 cm) 

Duktig liten kille . Fin var han idag också. Body och mössa från Pop , byxor från Lindex och overall från mini rodini 😍Uppe med liten.

Helt död idag. Haft en liten som i stort sett gråtit från igår kväll kl 22. Han är ju annars väldigt bra att sova på nätterna. Vi ammar var 3 timme ungefär annars sover han men inatt vaknade han varannan timme, med magont dessutom så när vi väl bytt och ammat klart som tar ca 1 timme max då var han väldigt orolig och ledsen så han somnade i stort sett till någon kvart -20 min och sen var det bara börja amma igen 😵

Trodde han skulle vara trött nu på morgonen men nix , fortfarande en liten ledsen hemma. Bubblar hemskt i magen på honom så han har nog ont och jobbigt.  En annan skulle behöva mycket kaffe och sömn 🙈


Ledig dag.

Jag har redan varit vaken en längre stund, ätit frukost och läst tidningen.  Klockan är nu 10.30, och så har vi de här två..... är de släkt eller? 😂
Lika trötta (och söta) båda två ♡ 


BVC besök.

Idag var det återigen dags för BVC besök.  Så vi promenerade iväg i vagnen efter frukost. Skulle tro att det är ungefär 2 km lite drygt så det blir en perfekt sväng för tjocka mamman fram och tillbaka. 

Kroppen är ju inte direkt som den en gång var. Den är fet och go, muskelfri , konditionsfri och allmänt mjuk och ohärlig. När man var gravid trivdes jag väldigt bra även om jag var stor och kände mig fin och bekväm i hur man såg ut mestadels. 

Men nu när man inte längre bär på ett barn saknar jag min gamla kropp mer än någonsin. Det kommer nog krävas oerhörd tid och engagemang och jag känner mig inte alls bekväm i min dagsform. Jag vill bara bygga upp hela kroppen i muskler , kunna springa en sväng eller känna att det finns någonting som samarbetar inuti kroppen mer än all play doh som den är uppbyggd av nu. Hahaha
Kan inte gumma än tyvärr men dagliga 5 km promenader med hundarna har det blivit och ska försöka gå överallt jag kan. Och idag får det bli dubbla promenader så hundarna och lilleman får komma ut senare ikväll. 

Besöket gick i alla fall finfint . Han är nu 56.4 cm lång (+3.4 cm på 2 veckor ) ökat huvudmåttet med 4 cm och väger nu 4760 g (+370 g på 1 vecka ) 

Han växer så det knakar och fortsätter han såhär på vikten kommer vi nog ha en liten knubbis till sommaren . Gärna för mig , mer att älska och känns som ett skönt friskhetstecken att han växer både på längden och bredden ♡

Men äter man typ dygnet runt så borde man ju växa. Min lilla hungriga vargunge ♡ 


Haha denna min gör han alltid när han är hungrig.  Så jäkla söt 😂

Datenight med Tutan.

Lite dåligt med uppdateringar här men det är svårt att få tiden att räcka till.  I alla fall få två händer lediga samtidigt.  Våran prins är en riktig prins på att sova på nätterna. Han bara ammar och sover mellan 22-08 varje natt och vaknar ca var 3e timme för 30-40 min amning åt gången.  

På dagen är han däremot väldigt vaken och har bara kortare sovpauser,  han vill äta i timtal och vill gärna vara nära. Så det mesta måste skötas med en hand här hemma , blogg inlägg hamnar alltså långt ner på listan.  

Och när han väl sover på dagen så brukar jag ofta kuta omkring och städa tvätta duscha eller rasta hundar. Eller bara äta med båda händerna 😂 det är inte ofta det händer.  Haha 

Han växer och mår bra i alla fall.  BVC var här i tisdags , då var han 13 dagar och vägde 4390 g vilket var superbra då de vill att de gärna kommit upp i sin födelsevikt när de är 2 veckor. Med 390 gram plus och 1 dag till godo känner vi oss supernöjda för en kille som växer och tjocka på sig 😃

Ikväll är jag gräsänkling med lilla tutan här hemma.  Han tjuter som ett brandlarm så fort han inte får mat , inte konstigt att han går upp så mycket haha. Gubben är iväg på middag så jag Får försöka rodda själv här hemma :)Första badet.