min fina namnsdagspresent :)

20120228_190328 (MMS)

min fina namnsdagspresent :)


vi firar min o mammas namnsdag idag . har ...

20120228_172234 (MMS)

vi firar min o mammas namnsdag idag . har hela familjen här och vi käkar bullar o snackar skit :)


Shit Women say to personal trainers.Igenkännelsekomik när det är som bäst, det jobbiga är att man använt 90 % av kommentarerna. Sjukt kul! :D

hehe det gör mig inte så mycket att jobba ...

20120225_202821 (MMS)

hehe det gör mig inte så mycket att jobba ikväll när man kan sitta och kolla på den här.. kurr kurr- kurrkurrkurr. P as in perfection ;)


Åh gud man blir så lycklig.

Börjar en ny kurs i skolan, och vi kan nog gett oss in på ett nytt kursrekord- på dyra böcker. Helvete alltså.
När jag såg hur många det var beställde jag bara 2, det gick på 570 kr.

La in resten av böckerna i en minneslista så jag kan dra hem resten sen när det behövs.
Vi har alltså för några veckors tid böcker för 1800 kr(!!!!) som ska hem. Jag tycker vi kan bombhota kursansvariga på den här kursen :S

Svar på Kommentar:

funderat på något sommarjobb än? :D


Kul med en kommentar, om man jämför med er andra tråkisar som bara läser utan synpunkter på någonting.

Men som svar på frågan kan man ju säga att det är lite knöl med sommarjobb som student. Jag får ju nu cirkus 8500 varje månad av Csn. Det får man inte under sommaren.

Jag har idag en timtjänst på Bemanningen, som bemannar vårdsidan i eskilstuna.  Så jag kommer jobba 75 alt 100 procent där. Om det blir natt eller dag vet jag inte än. Helst natt hoppas jag på.

Sen kommer min vanliga fasta anställning rulla på, en 50% tjänst som personlig assistent. Kommer dock ta ut två veckor semester i juni (för att kunna leva på sin semesterlön eftersom jag inte får csn då) sen kommer jag ta ut två veckor obetald semester i slutet av juli.

Sen genom en ny kontakt har jag ju nu eventuellt ett till jobb, en timtjänst. Men den verksamheten är mycket stängd under sommaren, så där kommer det antagligen bara bli enstaka tillfällen på. Men det gör mig ingenting, jag kommer redan jobba mellan 120-150 % hela sommaren. Och jag vill inte tacka nej till dem för mycket iochmed att den kontakten och tjänsten fortfarande är väldigt ny.

Så det blir en tuff sommar med mycket jobb. Men jag trivs väldigt bra på alla ställen, så det är nemas problemas :D


Huu-h!

Satt och bläddrade på mitt bankkonto lite, satt och delade upp denna månadens utgifter i olika katergorier. Även om jag köper mycket kläder och andra prylar så sket jag totalt i de utgifterna. Jag satte "skit" utgifterna i olika kategorier så som "ciggaretter", "systemet och krogen" och "snabbmat/restaurangmat"

Vad man tydligt kunde se var att jag skärpt mig jättebra i matkategorin. Från att för ett par år sedan lägga mellan 70-180 kr dagligen på hämtmat gör jag det inte nu mer än kanske nån dag eller par gånger i veckan. Det beror väl i och för sig mycket på att man vill hålla kroppsformen och då räknas många favoritkäk som donken eller pizza snabbt bort från radarn. Eller att mitt senaste påhitt på favoritmat är piroger. Det äts nästan dagligen och kostar typ en 10a styck på ica. De är inte dom som kommer göra  fattig med andra ord.

Cigaretterna är riktiga sorgesiffror, 53 kr per paket kostar dom. Sen röker man ännu mer på helgen när man festar. Normal månad med 30-35 paket kostar dom mellan 1590-1855. Helt jävla seriöst måste jag göra något åt rökningen. och det snart!

En annan trevlig utgiftspunkt har blivit suparkategorien. Inträden hit, taxiresor, barnotor, ja dyrt som fan är det.
I alla fall om man varit ute mer eller mindre varje vecka sedan i somras. Jo jag tror det, det är någon vecka som gått men annars så har man bränt minst 500 kr per kväll minst en gång i veckan..

Jag har otroligt kul när jag förbrukar alla dessa pengar, missförstå mig rätt. Men det för jävla sorgligt att bränna sjuka mängder pengar på alkohol, skitmat och cigg. Inget av dem gör mig snyggare, smalare eller lyckligare.Bild fr Google.

Idag var en BRA dag.

Idag var en sån där bra dag där man hunnit hur mycket som helst och allt har flytit på hur bra som helst.
Har betat av över 100 sidor litteratur på förmiddagen och kollat på senaste desperate housewives avsnittet.
Varit ute hos finaste hästen, lagat två olika storkok : broccolisoppa och korvstroganoff.

Sen har jag satt igång lite hårdare med träningen för sommaren så jag längde på min löp runda med en km. Sprang hela vägen utan att stanna en enda gång. Benen känns som spagetti nu och värkte (!!) när jag äntligen stannade men kändes sjukt bra med en bra första runda. Nu har jag satt ribban för kommande träning. Hem o körde 3 ggr 10 armhävningar , åt middag och har precis klivit ut ur duschen.
lugn kväll med middag hos mamma o pappa ik...

20120217_175630 (MMS)

lugn kväll med middag hos mamma o pappa ikväll. självklart med inslag av chips & mello :D


efter förra helgens fest hos mig där ett 2...

20120217_171021 (MMS)

efter förra helgens fest hos mig där ett 20 tal personer gjorde sitt yttersta för att misshandla och våldta min lägenhet var det ju ändå nån goding som lämnade kvar nästan en hel oöppnad lådvin. denna godhjärtade människa ska gärna få ett tackkort om den ger sig till känna. vi tackar för vinet och tänkte tillbringa kvällen i en trekant med en annan tjej . gokväll!


tentaplugg idag. ligger fortf kvar i sänge...

20120217_115501 (MMS)

tentaplugg idag. ligger fortf kvar i sängen även om jag har läst sedan kl 8. det känns lite mer genomförbart med oc på tvn o mjukt underlag :)


<3

Till alla mina lovers och haters o allt annat folk som driver runt här. Nu ska jag först iväg på Toves 1 års kalas, sen ska jag ut och äta på restaurang ikväll.

Ha en underbar dag allihopa, Puss <3
R.I.P Whitney Houston

Ja jag är lite sen....Men nu har nyheten whitney houstons död tagit sig hela vägen till carlavägen i Eskilstuna ^^.
Kvinnan, rösten, legenden, nog har hon åstadkommit många horribla minnen för oss alla. Jag menar, hur många gånger har inte mamma och pappa fått lyssna på högljudd falsksång ala Emelie Houston i duschen?

Eller vad tyckte de andra deltagarna på cinderella (egentligen?!) när jag ,min syster och min kusin drog av en dängare med toner vi inte kunde sjunga en bråkdel av? Nog för att vi försökte alltid.

Eller vad tyckte de första pojkvännerna när jag direktciterade ur hennes låtar a la. "I have nothing, noting, nothing if i dont have yoooooouuuu..."


Ja, hon gick inte obemärkt förbi i min barndom. Och jag hoppas hennes, vad jag förstod trasiga själ hittat ro där den befinner sig nu.För Whitney & mina tonårspojkvänner....

Walk 500 miles.

Idag ska jag och min trofasta ludna best vandra oss igenom större delen av dagen. Eftersom jag är så jävla bra att fylla i min lönerapport (ej) hade jag lyckas göra fel denna månad, och varken arbetsledare eller någon av mina chefer får skriva om någonting på dem. Så vår första destination är jobbet. Sen ska vi på en intervju på ett jobb och skriva på anställningsbevis på ett annat. Sen ska vi vandra oss hela vägen tillbaka och hela kungsgatan för att lämna in mina lönepapper till cheferna så jag kan få lön nästa månad. :)

Tillbaka in till stan och boka släp, sen kl 15.30 drar jag och pappa iväg och hämtar min fina fina soffa :)


Om inte jag och ilona har stupat någonstans först vill säga .

kan tjockisar ha magtröJA? jag har det hem...

20120206_195445 (MMS)

kan tjockisar ha magtröJA? jag har det hemma iaf :)


Mirror on the wall.

Uh, With everything happening today
You don't know whether you're coming or going
But you think that you're on your way life lined up on the mirror, don't blow it (Whoo!)
Look at me when I'm talking to you
You lookin' at me, but I'm lookin' through you
 I see the blood in your eyes
I see the love in disguise
I see the pain hidden in your pride
 I see you're not satisfied
And I don't see nobody else
 
I see myself
 I'm lookin' at the


världens finaste kille. finns det något my...

20120206_152240 (MMS)

världens finaste kille. finns det något mysigare än att någon gnäggar på dig när han får syn på dig från hagen, eller slickar dig i hela ansiktet när han ska "mysa" han må va ett nervvrak dynamit på 600 kg o hittar ständigt på bus o skit. men han har ett hjärta av guld och är en dröm (!) att rida. dessutom är han ju sjukt snygg ;)


god morgon världen , såhär myser vi :) ida...

20120203_095024 (MMS)

god morgon världen , såhär myser vi :) idag är vi lediga men vi har dock viktiga uppdrag så som att städa lägenheten och köpa rabatterad coca cola på öb.