Jul. 26, 2014

Vilken mysig dag det blev igår ändå. Sola, badade i poolen och grillade med några kompisar.

mitt upp i alltihopa skriker Bella som en stycken gris. hysterisk som man är var min första tanke orm. vi avvaktade någon timme , men när hon blev svullen på ena sidan ansiktet kastade vi oss i bilen och iväg till veterinären. Efter undersökning visade dock på att det inte var orm , utan att hon antagligen ätit upp en humla/geting som då stuckit henne i munnen. kändes lagom kul att betala för den utcheckningen då bara akutavgiften kostade 1000 kr. Men vi sa i bilen hem att så länge bullan mår bra så spelar inte pengarna någon roll. Jag vet personer som fått tagit bort sina hundar pga av ormbett så hade det varit orm hade det varit väldigt bråttom in.
om man ser det från den ljusa sidan fick vi ju henne vägd, lyssnad på lungor och hjärta, konstaterat att hon både är fin i hull har väldigt bra näsa och andning för att vara fralla, och sammanlagt 5 komplimanger att hon var söt.

haha det kan ju lätt vara värt 1813 kronor ;)


underbara dagar.

man lever verkligen upp när vädret gör det. Jag trivs som fisken i detta stekarväder där sola , grilla, dricka vin och umgås är det som alltid är högst på agendan.

Idag var det dock galet varmt att jobba, när det är lika varmt ute som inne är det jobbigt att dels ränna fram och tillbaka i korridorer . för att inte tala om alla plasthandskar förkläden m.m vi måste klä oss i för att hålla hygienen i chack.

att sedan åka ut till stallet när termometern stod på 34 grader i bilen kändes om möjligt ännu mer galet. Jag hoppade allt som hör till hästrelaterade aktiviteter och tog bara in hästen en stund så han skulle slippa värmen och alla flygare ett tag. han fick en iskall dusch och imorgon åker jag ut redan vid 8 och rider istället. Då är det väl bara 27 grader kanske ;)

hemma blev det ett dopp i poolen och det är det bästa jag gjort på hela dagen. Det där radhuset vi köpt oss är lätt det bästa vi någonsin gjort. vi må vara miljonärer med ett minustecken framför på kontot och lägger både massor av pengar och tid varje månad för att få det precis som vi vill ha det men när man sitter på framsidan med en kopp kaffe, simmar runt ett varv i poolen eller sitter hos någon av granne på vin så känner man sig så lyckligt lottad att vi bor där. Att vi inte valde en lägenhet i stan utan man får gå där och pula i trädgården med djuren ligger sovandes på altanen.

att jag får bo där med min fina Andreas. jag önskar verkligen att alla hade en sån fin kille som honom. jag må vara partisk men det är få männdiskor jag träffat som är så omtänksam godhjärtad som honom, så otroligt mån om sin omgivning och att andra ska må bra . han kan dessutom få en sten att skratta. han är allt och mer än vad jag någonsin drömt om. klyschigt men sant.
lite lediga dagar..

lata dagar . Jag solar, badar, leker med hundarna och umgås med min älskling.
underbart att bara ligga i solen och halvsova på en solstol 😍😎

söndag.

vakna upp med fantastisk utsikt , god frukost , en timmes bilresa och en heldag på ullared :)
hotell post i Göteborg.

helt fantastiskt! vilket hotell, vi bor på 12e våningen i ett jättefint rum. högst upp på taket ligger en stor pool med bar med utsikt över hela staden som vi har badat i på eftermiddagen och kvällen .


tapas och alkohol .


bad.

Bor i ett hus nere i glimminge ( närheten av båstad) Precis nere vid vattnet. Jag och gubben plaskade runt efter tennisen. jag med lite skräckblandad förtjusning pga av alla maneter. utsikten är perfekt i alla fall 😍


Båstad.

Vi kollar på tennis och har det bra i solen :) 👌
.


Nu har vi börjat rulla mot Båstad.

Jag håller på och somnar redan, gammal tant som man blivit är det ju Sovdags vid 22 på kvällen så jag spelar på övertid nu ;)

köksrenovering pågår :)
Nu är det klart! :D

trall från byggmax, soffan från furniturebox.se och parasoll från jysk.
projekt lägga trall :)


jobbhelg.

Jobbar hela helgen nu och sen fram till onsdag. har ryckt hela trallen på framsidan så idag ska vi köpa och lägga ny. kommer bli så jäkla fint :)

var svårt att gå upp imorse när smågrisarna låg kvar och snarkade. haha Andreas brukar säga att hundarna sover likadant som mig, på rygg med armarna över huvudet i " diva pose läge". bild på mig blir det såklart inte men såhär ligger smågrisarna varje natt ;)
Igår beställde vi ..

Det blev denna istället :) nog snyggare också tycker jag .