.

Konstig dag igår, den började hemma i soffan i armarna på marcus. I slutet av dan stod vi i en lyxlägenhet på östermalm. Det var verkligen sådär stelt och fint som man kan tänka sig. Varje gång någon i familjen öppnade käften lät det som denne pratade över huvudet på det andra.

Hemma hos sig hade dom en inredare som gick runt och gav omdömen "Om ni flyttar soffan 15 åt höger och mer centrerat i rummet kommer ni skapa en betydligt bättre harmoni här."

"Men oj, tänk vilka raka linjer det kommer bli istället ... hmm..."

Haha ne det var verkligen en upplevelse att spendera en halvtimme hemma hos dom. Marcus frågade dessutom vad det kostade att bo där, så nu vet vi. Och vi har inga planer att flytta dit ;)

Det där

var ju inte så farligt alls.. jag har värre mensvärk än tattueringen gjorde ont. Hela jag skakade som ett höstlöv när maskinen drog igång. Killen bara garvade. Men sen var det lätt som en plätt :)




Snygg tröja va? En av mina bästa pojkvänströjor "All the cool kids go to rehab"

.

Usch vaknade upp med vidrig en vecka i månaden smärta idag :P, försökte få bort det genom ipren, funka inte. Var nere på gymmet och rusa 30 minuter på löpbandet. Fungerade inte det heller, blev lite värre istället.

Fast kom precis i ett par apsnygga nya jeans som jag optimistköpte för ett tag sen. Tummen upp :) Nu ska jag sticka iväg och tattuera mig. Bokade tiden igår och de klämde in mig redan idag kl 15. Usch jag är nervös. Det gör så ont och jag får panik. Sist funderade jag allvarligt på att sluta efter halva.

He ate my heart

Don't call me Gaga
I've never seen one like that before
Don't look at me like that
You amaze me

Look at him, look at me,
That boy is bad, and honestly
He's a wolf in disguise
But I can't stop staring in those evil eyes

I asked my girlfriend if she'd seen you 'round before
She mumbled something while we got down on the floor, baby
We might've fucked not really sure, don't quite recall
But something tells me that I've seen him, yeah, before

That boy is a monster

He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)
He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)

He licked his lips, said to me
Girl, you look good enough to eat
Put his arms around me
Said, "Boy, now get your paws right off me"

He ate my heart, he ate my heart
Instead he's a monster in my bed
He ate my heart, he ate my heart
Instead he's a monster in my bed

I wanna just dance but he took me home instead
Uh oh, there was a monster in my bed
We French kissed on a subway train
He tore my clothes right off



Min tur.

Jag hade faktiskt funderat på det ett tag nu.  Om jag för en gångs skull kunde slippa undan men idag träffade jag honom. Han pratade i en kvart, om tandläkare, sina katter , vad han brukar göra på eftermiddagarna och upprepande fråga om Ilona var farlig.

Vad är det med mig och hemska grannar? Är jag dömd att leva ett liv där man ständigt smyger i trappen eller ursäktar sig och springer så fort man ser denne människa.

Nu har jag tyvärr lärt känna en hel drös av dem , killen som Alltid skickar elaka klagolappar till alla om det mesta, en utvecklingsstörd kille som hade problem med sprit och att han alltid tog in min katt inne hos sig. Killarna som alltid erbjöd en knark, killen som sprangrunt och berättade för mig att han skulle mörda min pojkvän, folk som solar nakna i trädgården, grannar som stjäl saker av dig, tanten som alltid plingade på varje morgon för att prata, paret som alltid slogs, jag är så jävla trött på alla dessa människor.

Men gud eller nån idiot fnissar säkert högt åt mig där uppe i himlen.

.

Usch kände mig som en nedslagen fet gris igår eftermiddag. En hel helg med alkohol, skräpmat och noll träning. Tog en dusch och satte på mig löpskorna och sprang hela vägen hem till mamma o pappa. De har precis kommit hem ifrån en vecka i turkland. Så vi åt tillsammans och tittade på bilder från resan.

De verkade haft det bra för hittade min pappa dansandes magdans med tre olika kvinnor, en bild där mamma jagar en turk som hade tagit hennes handväska,  min lillebror dansandes magdans, en turk runt min mammas hals och sett 17 olika hemlösa katter på bild.

Med måndag idag kör vi igång exakt samma träningsschema som förra veckan och idag ska jag springa. Av mig varenda jävla kalori jag stoppa i mig i helgen.


Helgen..

Har varit en riktig partyhelg med party i eskilstuna på fredagen och party i örebro lördag.

Fredagens roligaste var att vi träffade en skittrevligt killgäng som bjöd oss på drinkar hela kvällen. Gillas starkt som det heter på facebook .

Lördagens roligaste var när Sebbe söp sig knök o mådde illa på vägen ner på krogen. Då en i gänget säger "tänk på Emelie naken!" o han börjar hulka o spy som en gris. hahahaha :P

Ofrivilligt besudlad.

Igår hände en rätt äcklig grejj. Det satt fast en fästing på röven. Jag hittade den strax innan vi skulle lägga oss och bad marcus kolla vad det var. Efter att snabbt tittat på den säger han


"Men nej nej älskling, det där är bara en död spindel. Du måste ha satt dig på den, dödat den och kladdat in den på rumpan"

"Va?!" nästan skriker jag och hoppar upp och ner och försöker få bort den döda spindeln.

Det var såklart inte en mosad spindel utan en fästing.Som jag trodde från början och som marcus fick plocka bort. Usch gillar inte alls fästingar, dom är så äckliga o läskiga. Min dumma kille tyckte bara det var kul att jag blivit våldtagen av en fästing.

My new favourite.

Letting Go (Dutty Love) featuring Nicki Minaj


Hundparken.

Blev en riktig hunddag igår. Först tog jag och Ilona en 8 km promenad med David och Sune. Strax därefter stack vi iväg med jess och tilda till hundparken i Eskilstuna








God morgon världen.


Veckans träning.












Myskväll.




Vi skippade det mesta av valvakan. Vi kunde ändå inte kolla färdigt eftersom vi båda skulle upp tidigt. När vi låg och skulle sova;

Marcus - undra vem som vann.

Jag - Det är ju inte klart än på ett par timmar. Men vi kan kolla hur det ligger till så länge.

Marcus - Kolla på vad folk skrivit på facebook!

Jag - Men facebook älskling? jag kollar expressen.se .


Hans ide var alltså att kolla vad folk skrivit för facebookuppdateringar för att ta reda på hur det låg till. skadad människa. haha



Eftersom vi båda gillar little brittain brukar vi nöta citat här hemma. Vi kör ofta " i love you more than"

Marcus - i love you more than cookies

Jag - I love you more than icecream

Marcus - I love you more than chocolate

Jag - I love you more than caa... candy.. haha min hjärna vägrade säga candy högt. Jag antar att jag inte älskar dig så mycket. hahahaha




Vi har varit på kalas!




Stora Tove blev 9 år igår :)





Marcus hittade sig själv som barbiedocka :p

nöjd!


Jag och "slimer" har precis sprungit 30 minuter på löpband. Är så nöjd över träningen börjar rulla på. Och förvånad. Jag gick från att inte kunna springa alls, min puls och andning stack upp skyhögt direkt, till att springa 2.5 km på en kvart. Nu har jag sprungit 30 minuter. Min kropp är slut, absolut. Och knallröd i ansiktet är jag! :D , men konditionen och flåset, då skulle jag kunna springa hur långt som helst .

Jag har antagit en utmaning på funbeat.com att springa en mil på en timme. En långt träningsprogram på 16 veckor. Det är mitt mål. Den dagen kommer jag vara så jävla nöjd.



Förresten har jag hittat den ultimata löpmusiken. Drum and bass musik , med Pendulums senaste skiva.






the vulture, körde jag som sista låt idag. Sjuk pep!

SMS

Igår när vi satt på restaurangen fick marcus världens roligaste sms. Marcus mormor som är 84 år gammal måste ha setat och knåpat ett sms hela kvällen, hon skrev iaf följande.

"Du Marcus, när du röstar får du rösta på vilket parti du vill. Men du får inte rösta på SD!. LOVA DET!!"

hahahahaha, hur kul som helst. "Gud så hon är, som att hon bestämmer det" sa marcus. Sen svarade han henne:

"Nej kära mormor, jag lovar dig att inte rösta på socialdemokraterna"


Dejt.

Ikväll har jag blivit utbjuden på dejt. Vet inte riktigt vart vi ska eller vad vi ska göra. Men jag skulle vara fin klädd.
Tänkte använda en av mina nya klänningar för första gången, och hoppas på en underbar kväll <3

Långpromenad.

Jobbar inte idag. Däremot har jag lilla sune här. Så vi tre ska strax dra iväg på en rejäl långpromenad. Måste försöka gå av mig all träningsvärk från igår. För ikväll ska vi träna igen, då vill jag vara fräschare i kroppen än jag är nu :P
Tanken är också att smågrisarna ska sova som just grisar hela tiden vi är borta :)


Sune har däckat på min katt :P , drygt två år sen nu :)

Kul snubbe , se den! :D


8 månader <3

Jag och marcus hade 8 månaders dag igår. Det firades inte på nått särskilt sätt. Vi stod 90 minuter i gymmet och körde slut fullständigt på armar, axlar och mage.

Fast när vi gick ut sista rundan med Ilona var det så romantiskt, det var helt bäcksvart och stjärnklart. Man kunde se varenda stjärna, hur fint som helst, så jag stod bara tittade upp och njöt. Kommer marcus....

"Är det nu man ska sjunga Like a star, like a star, like a star dopi dopedi dopedi "sen hoppade han runt som en idiot och fortsatte sjunga på låten ."

"Du vet verkligen hur man förstör moments för någon"

"Men alltså, det är ju din favoritlåt. Jag härmar ju bara dig. Som du håller på så fort den spelas"

Sen asgarvade vi båda två, han är rätt trög den där. Men väldigt fin också <3


Soffhäng.





Och från junkyard.se







Nätshopping.







Senaste spellistan .

Är egentligen mer "system om a down" när jag springer men har nu en hel lista med senaste clublåtarna. blev rätt bra faktiskt.

http://open.spotify.com/user/pontuslinden/playlist/3cVySWQSfaumbtKKiCbuTI



Så nu sticker jag och hunden ut på dagens löppass.



Mina snyggingar <3


En film från i somras när de busar i trädgården :)

Söndag.

Upp halv sex igen och jobba halva dan. När jag kom hem hade marcus barrikerat upp en mur till vardagsrummet mellan sig och hundarna. Vi har varit hundvakt till sune sen dagen innan . "Hundarna vill ut och springa , dom är jättebusiga" säger han . haha ilona är verkligen så. Tills dagens första långpromenad eller träning kan hon studsa som en boll här hemma. :P



Så jag tog vilddjuren. En i koppel i midjan och den andra var lös. Sen sprang vi 4 km, marcus tog en annan runda på 5 km :)

Vi stack hem bytte om och åt middag hos svärfar. Kvällen tillbringade vi hemma och kollade på mamma mia. Helt underbar film, jag är nog en av dom sista att se den . riktigt bra var den! :)

Lördag.



Halva lördagen jobbade jag. Sen kastade vi oss in i bilen och ner till karlstad.


Småpluttarna <3






O de lite störra grisarna <3







Efter ett par timmars valpmys kasta vi oss i bilen till örebro och lämnade killar som skulle festa. Snabbt hem sen kom micke och terese på kvällen några timmar. Kvällen var slut vid tolv o då var jag toktrött. Hade sovit 3 timmar på natten, gått upp vid halv sex o sen fullt ös fram till 12 från det :P

Fredag.

Hade vi film o seg kväll med sebbe. Vi kollade på sons of anarchy (BRA!), rätt oväntat eftersom det handlar om ett motorcykelgäng hehe. Vi satt också och kollade youtubeklipp med little brittain.


"I love you more than black cocks" :P

Gullpojkar.

Stod och rökte i mc donalds vänteruta till driven i fredags. Marcus och sebbe satt kvar i bilen o dunkar shakiras waka waka samtidigt som dom sjunger och dansar .  Waka waka sjunger dom ashögt när en av brudarna stoppar in huvuddet genom rutan och ger dom maten. HAHAHA vilken jävla min på tjejen. Och killarna började skämmas, förstår jag det. inte den manligaste partylåten som snurrar  :P Jag stod bara bakom och garvade :)

Hästjävel..

Den där sparkade mig på foten idag för han hatar mygg. Han studsa upp och ner och sparka och slog för han skulle iväg från dom. När jag sa till han att skärpa till sig sparka han mig på foten. AJ! Helvetes jävla AJ! :(

Ridlektion.

Dragit på mig alla ridsaker och ska snart sticka iväg. kommer hem sent ikväll o då blir det mys med babe.
Imorgon har jag en ledig dag inför helgens jobb så då tänkte jag satsa på sovmorgon , långpromenad på fm med Ilona och sen tvinga med Jess till gymet ;)

Ut på löptur.


nyss kommit hem så det är dags för mig och mini me att sticka ut och springa. Först ska vi bara förbi nått ställe där man kan köpa hörlurar till telefonen.


.

Igår var jag och lillskruttan ute och sprang. Halvvägs in i spåret kommer man upp på ett berg. Och där satt två tanter med deras hundar strl modell väldigt liten. Eftersom Ilona aldrig springer fram till hundar fortsätter jag springa som ingenting har hänt. När vi precis springer förbi dem blir en av de små hundarna rabiat och kastar sig ut mot oss. Både jag och ilona blir rädda o studsar en halvmeter åt vänster, mest för vi inte var beredda på det. Måste ju sett jävligt komiskt ut när den där lilla hunden på 3-4 kg jagade upp 39 kg rottweiler med ägare rakt upp i skogen.




Octopussy

Igår var svärmor och hennes man här, tittade på lägenheten, åt bullar och snackade skit. De har varit i grekland två veckor och har nyss kommit hem, så de har inte hunnit se lägenheten förrän nu. De berättade om sin utlandssemester och vi berättade om vad vi gjort sedan vi sågs sist.

De berättade om att de åkt ut med båten till reven för att snorkla. Svärmor pia tänkte då att hon skulle skoja lite med sin man. Vad han än skulle hitta nere i vattnet skulle det ju inte gå upp imot hennes octopussy. Så hon tar av sig bikinitrosorna och börjar fladdra och sprattla med benen. Micke hade blivit så förvånad att han blåst in en massa vatten i cyklopet :P

Jag garvade så jag höll på och kvävas och marcus satt i soffan och såg illamående ut. Haha fyfan för en cool morsa.

Papa roach - no matter what

I need you right here, by my side
You're everything I'm not in my life.
We're indestructable, we are untouchable
Nothing can take us down tonight
You are so beautiful, it should be criminal
that you could be mine.

And we will make it out alive
I'll promise you this love will never die!

So believe me when I say, you're the one
They'll never forgive us for the things we've done

And everybody said that we would never last,
And if they saw us now I bet they'd take it back
It doesn't matter what we do or what we say
Cause nothing matters anyway!



På kvällen organiserade vi kläder.


4 Ikeakassar senare, kläder lite varstans senare, jag var nöjd för det inte var allt för mkt kläder, marcus var bara halvsur för det var för mkt men ändå kläder som skulle kunna få plats i garderoben. När vi är på väg att lägga in alla högar hittar jag 3 svarta sopsäckar i garderoben, två påsar med kläder. En påse med skor :P
Efter det var marcus inte speciellt glad.

Igår

var vi först ute och sprang.


Lilla låddi var laddad, hon studsade på alla 4 och körde idioten hela varvet runt ;)


Utkast: Sept. 6, 2010

En vecka räcker för att hosta och snora. Idag börjar vi springa igen . Och eftersom jag är så jävla opepp har jag haft en shopping dag i stockholm, och nu laddad hem massa musik för en jävligt bra spellista :) ,



bland annat till denna låt



Pendulum - The Island







Nya lägenheten ...









Någon var snäll och gjorde konstverk på griffeltavlan i köket.'







Har hänt endel nytt sen de här bilderna togs, såg att det inte var bild på varken sov eller badrum men här är iaf lite bilder på hur det ser ut :)

Ilonas nya ;)




.

Söndag igen. Idag har vi bara legat i soffan och myst. Vi har kollat på tredje filmen tvillight och ironman 2. Samtidigt tvättar vi och nu inväntar vi svärmor.

Igår var vi ute på krogen och härjade, en jävligt trevlig kväll blev det. Men det var inte direkt parens kväll igår. Av 5 par var det tjurigt och tjaffsigt i majoriteten av dom. Bland annat jag och min karl. Vakten var på mig och marcus hela kvällen och det slutade med att en full marcus försöker storma garderoben, knuffar tjejen innanför och kastar sig efter jackan. Vakten kommer och det slutar med att jag som bara stod bredvid får bänkskivshelvetet på armen. Den gör jävligt ont idag :(

Fast när jag kom hem var jag inte sur längre, hittade min man liggandes i soffan. Försökte få med honom till sängen men gick inge vidare. Så jag tog täcke och kudde och bäddade ner mig bredvid honom istället. Det gulliga var imorse när han väcker mig kl 7 o frågar vafan vi gör i vardagsrummet. :P


Såhär låg han när jag kom hem <3

Gymkort!

Inväntar min man som är påväg hem från jobbet. 10 dagars med lunch-middag skräpmåltider i och med flytt gav marcus 4 kg mer fett på kroppen, på mig hände ingenting. Antagligen för det är ungefär mitt vanliga race. Har ätit ute en gång om dagen sen jag flyttade hemifrån för 2½ år sen ;)

Idag ska vi köpa oss varsitt gymkort. 4 pass gym och 4 pass löpning per vecka har han bestämt. Så ikväll kör vi, egentligen är jag ju fortfarande dyng förskyld men sa till jobbet att jag kunde jobbaa imorn. Så då kan jag gott köra igång med träning ikväll :)

Sådär då.

Sitter på vardagsrumsgolvet i nya lägenheten o allt är i stort sett klart. Men gud vilken tid det har tagit att komma hit. Vi har slitit som djur från 8 på morgonen till 10 på kvällen hela förra veckan. Lagom till fredag kväll blev jag sjuk i feber och förskylning så jag jobbade 7-21.30 på lördagen och 7.30-17.30 söndagen med feber. Efter det flyttstädade jag hela gamla lägenheten . haha usch vad pestigt det var . Jag satte mig ner och stortjura två gånger och tårarna sprutade. Jag var så sjukt trött, stressad, frustrerad o mådde piss.

:)