Mysig helg..

På fredagen var vi ute och åt med Jess och Kitan på Håpes. Hur trevligt som helst. Och roligt. Mest garvade vi nog när vi alla beställde köttmenyer med enorma hamburgare och köttbitar men där endast 3 potatisklyftor ingick. TRE. Jag fick alltså en sjukt stor köttbit och tre klyftor potatis. Efter middagen spelade vi bowling och gick till time out och drack cider och öl .

På lördagen åkte jag marcus och kollade möbler på förmiddagen. Vid lunch åkte vi ut till sundbyholm och grillade med malin,samuel, jess , kitan . På kvällen var vi iväg på filmkväll med Avatar. Hur bra som helst .

Söndag och vi segade hela förmiddagen. Sen åkte vi och åt våfflor hos mamma, åkte iväg med sune och david till mälarbaden och utställningstränade lite och lät hundarna springa av sig. Åkte hem och sprang med  Marcus och Kristitan på eftermiddagen . Tvättade , städade och hade mys och filmkväll hemma. Haha vi såg 3 filmer halvvägs och alla tre var så sjukt dåliga. Så "its complicated" "leap year" och "legion" borde ingen, absolut ingen se :)


Ut och äta.



Ikväll har Krisitan bokat bord till mig jess han själv och marcus på Hå Pes. Vi ska äta, dricka , vin och snacka massa skit. Ultimat fredagskväll. Mys

Sune är en stjärna.





Klicka för att stänga bilden

Min stjärna Sune har fått clear på sitt ataxia test. Vilket är en ganska allvarlig nervsjukdom, som gör att hundar inte kan koordiner muskler. Vilket ofta drabbar många AST , iaf är realtivt många carrier av sjukdomen.

Den där lilla korven har alltså clear, med A på både höfter och armbågar och en 1 i kvalité på utställning. Det är utställningsringen för den där i sommar. Mamma är stolt , Fisi är bäst!

Oh my!

Ville dra täcket över huvudet och gråta när jag skulle upp klockan 5 imorse. Jag pulade på mig varmaste jackan och stack till jobbet. Såklart fick jag inte tag på min babe på vägen till jobbet heller. Blir så nervös på dom, dom pendlar till jobbet 5 dar i veckan. Och dom somnar framför ratten, igår hade de åkt med ett däck löst. 4 hade tutat på dom tills de tyckte att de borde kolla vad folk tutar åt. Då hade dom skrattat och konstaterat att det var därför det gungade som på skön när de körde. Idioter . Och jag blir skitnervös .

Ska ta och städa upp i lägenheten och skicka ett par mejl. Sen om min karl kan pallra sig hem sen blir det middag a la emelie och nya filmen "its complicated"

Dagens projekt

Alla dessa j*vla kläder!

Har fixat iordning lite på alla kläder som bara ligger slängda såhär över mer eller mindre hela lägenheten ....




Såhär blev det :







Och det HÄR är vad jag sysslar med resten av kvällen (snarare livet :(... )

3 IKEA påsar. Suck pust stön.




Gävle


Har precis kommit hem från en långhelg i gävle. :) Har haft supermysigt och har inte gjort något särskilt. Köpte ny mobil idag. Som jag inte alls förstår mig på än . Här är den i alla fall :P


Jag köpte den vita och marcus den svarta .

Nu ska vi bara kolla på tv och dega i soffan. Imorn blir det upp tidigt :/

Great Dane pluttisar

Bilder från igår :)

Ledig dag.

Vaknade halv 7 som vanligt imorse. Haha shit vilket jävla bajsväder. Just då var det snö och regnstorm. Jag protestla mig och sov igen till nu och nu är det fint väder igen. Så ska ta och utfodra mina monster här hemma sen blir det långpromenad med Sune och Tilda with owners.

Trail of lies







In the land of make believe, you are all mine
In the land of make believe, I’m doin fine


hästar, hestar, haestar.

Äntligen helg.. för min del i alla fall. Har jobbat i stallet 4 dagar nu. Med allt från ridning, longering, inridning, mockning , stallskötsel och allt som hör därtill. Äntligen slipper vi snön och mörkret men nu har vi ju kommit in i "lera tamefan överallt" årstiden och den är ju fan lika pissig som vintern. 

Men ändå snart kommer "jävla mygg årstiden" och "bromsjävlar" för att börja om med lerårstid och snö.  Har varit i andra stallet igår och idag. Igår hade jag mockningen även i det stallet så det blev en himla massa boxar på en dag. Var helt slut när jag kom hem och somnade på soffan halv 9 :P

Idag var hovslagaren i andra stallet så då var det fullt med folk. Frida, Lotta, Maria Jess och jag. Sen avslutade vi med att åka hem till Lotta och kolla på hennes 8 bedårande Grandis valpar. Vilka sötnosar! En av dom harlekinfärgade var helt underbar!

Min baby i ett nötskal.

Jag hade precis kommit hem från stallet så vi bestämde att jag skulle ringa och beställa mat medan han skulle gå upp till bankomaten för att ta ut pengar. Han sticker alltså iväg till konsum för att köpa läsk (50 meter från pizzerian ) och tar ut pengar för att betala maten (40 meter från pizzerian) . Sen går han hem.

- När skulle de komma med pizzan då ? säger han när han kliver in genom dörren.

Jag började garva eftersom jag inte trodde att han var så lat eller jag var så dum att jag skulle beställa hemkörning när han ändå var i stort sett utanför deras entre. Så han muttrade, svor och stampa lite i backen. Sen gick han iväg igen och hämtade våra pizzor :)

.

Redan fredag. Eftersom jag varit iväg mer eller mindre hela veckan ska jag ta hela dan till att bara städa. Storstäda. Jag har dessutom massor av hyllor, krokar, hallmöbler, en tv hylla m.m som ska upp på väggarna. Så det ska också försöka hinnas med idag.



.

Idag blir en heldag i stallet. Ska ut och skriva på papper och få klart mitt schema, sedan ska vi förbi Lotta och kolla på hennes små grandis valpar. Vidare ut på andra stallet. Mocka rida och mysa i det fina vårvädret. Hem byta om , äta och sticka iväg och rida lektion ikväll för Pia som vanligt.

Nu fortsätter vi med...



Myskväll..


My Boyfriend har fixat revbensspjäll med pommes frites , bearnesesås och tomater. Till det kollade vi på the tooth fairy , nya Disney filmen. Skitbra! Super duper putti nutti gulli gull. För sockersöt för marcus men jag tyckte den var bra :)




Intervallträning.

Kom precis in från en runda intervall löpning. Varannan jogging, varannan löpning. Jobbigt värre! Mest för att träningsvärken sitter i sedan igår..


.

She just walked away.
Why didn't she tell me
And where do I go tonight

This isn't happening to me
This can't be happening to me
She didn't say a word
Just walked away

You were the first to say
That we were not ok
You were the firt to lie
When we were not alright

This was my first love
She was teh first to go
And when she left me for you
I was the last to know

Första löpturen

Vaknade imorse med snöstorm igen. Vi som trodde vi hade kommit hem till vår. Eftersom vi redan hade bestämt igår att vi skulle börja springa denna veckan så stack vi iväg till torsharg för första löprundan. Fy fan vad jobbigt det var, hela spåret var ju täckt med tung blöt 20 cm tjock snö som man sjönk igenom med varje steg.

Har aldrig varit så slut i hela mitt liv. Fy helvete.