Call your girlfriend.




Call your girlfriend
It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault
But you just found somebody new

Tell her not to get upset, second-guessing everything you said and done

And then when she gets upset tell her how you never mean to hurt no one
Then you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again
And it won't make sense right now but you're still her friend
And then you let her down easy

Call your girlfriend

It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault
But you just met somebody new

Don't you tell her how I give you something that you never even knew you missed

Don't you even try and explain how it's so different when we kiss
You tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again
And it won't make sense right now but you're still her friend
And then you let her down easy

Call your girlfriend

It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault
But you just met somebody new
And now it's gonna be me and you

And you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again

And it won't make sense right now but you're still her friend
And then you let her down easy

Call your girlfriend

It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault

Call your girlfriend

It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault
But you just met somebody new


Nu vet jag !

Trånar trånar trånar efter kinect! Ps3 movement går oxå prima.Går och tjatar ihjäl mig på marcus att vi måste köpa. Men då måste vi köpa ett nytt xbox med eftersom hans är för gammalt :( , och då börjar det bli rätt mycket pengar med alla julklappar som ska ut nu.

Men nu vet jag, ska bjuda in mig själv på fika hos någon med wii, sen stjäla och casha ut detta :) Vederbörande kan ju alltid provspela hemma hos mig.

Ska önska mig det på rika tomtens önskelista (pappa), men misstänker eftersom han är betalar för 50 ridlektioner per år att han han hellre skulle springa naken på torget.


Great offer!

Träning.

1 ½ timmes crosstrainer igår! Pinnade på som en galning och var helt mör i benen efteråt. För att inte tala om sista timmarna på jobbet inatt. Då var jag sååå trött både i huvudet och kroppen att jag övertrött snubblade på mina fötter omvartannat.

Idag ska vi också köra ett ordentligt motionspass, när jag piggat på mig blir det antingen crosstrainer eller löpband på gymet!

Världens gulligaste kille?

dsc_0499 (MMS)

Världens gulligaste kille?


Julklappar.

Idag har det varit en seg dag. Vi har handlat julklappar och lunchat på stan. Sen har vi myst i soffan till Easy A.
Inge vidare film alls vad jag tycker iaf. Nu ska vi dra iväg och hämta hem lilla ludde, åka förbi torshälla och sen svärmor.

http://1.bp.blogspot.com/_mF1vFFu557w/TKvwz3AQYRI/AAAAAAAABpE/unDFs6CdWCM/s1600/Easy-A-poster_2-535x684.jpg

Resten av kvällen tillbringar vi i stockho...

dsc_0495 (MMS)

Resten av kvällen tillbringar vi i stockholm! Woop woop!


Kossor är konstiga djur o de är läskiga nä...

dsc_0492 (MMS)

Kossor är konstiga djur o de är läskiga när de låter. Ludde höll sig bakom mig mestadels men här vågade hon sig fram en stund. Till de rörde på sig vill säga :-P


Mot norrköping. Om vi kommer fram , marcus...

dsc_0487 (MMS)

Mot norrköping. Om vi kommer fram , marcus är galen på mig för jag är 'hispig och rädd' . Tycker det är otäckt att köra på hala vägar med snöstorm i nyllet :-)


Shopping med mamma och syster.

Nu blir det stan med mamma och syster. Ska ta en ordentlig kik och försöka hitta tips och inspiration vad jag kan köpa till alla i julklapp. Ska också kolla på ett par till stövlar till mig och en jul och en nyårsklänning. Det måste man ha. Har hittat en sjukt fin klänning som jag ska kolla på.


Från H&M 399 kr. Give me give me!

Taio


Vad många träffar min favoritlåt har fått på youtube. Lyssnade på honom redan för drygt 2 år sedan när han inte blivit superhype än. Jag kommer ihåg vad malin HATADE att jag alltid skulle spela like a star. Varje fest dvs 2 ggr per vecka.  Jämt jämt jämt. Älsade den då och älskar den nu. Han har massa gamla bra låtar som är lite lugnare än de som är "stora" nu. Värt och lyssna på :)





Dont Say To Me
That You Wan't To Be
Be Good Friends With Me
Thats Just Teasing Me
Its Best You Leave Now
Say Goodbye To Me
You Should Know
That I'...

I Cant Wait Til You're Gone Away
Cuz Then I
Can Move On


Gammalt gaggigt par.



Jag hoppas jag och marcus också kommer bli ett sånt där gammalt gaggigt par. Som kan varandra utan och innan men som tillbringar dagarna att jävlas med varandra. Visst kan jag vara galen på honom nu, men han är i 99 av 100 fall väldigt snäll och fin kille. Jag tänkte på det idag när jag fick skjuts av mamma och hon maler på hur jobbig min pappa är :D. Min pappa är så jävla rolig, förstår inte ens hur man kan bli arg på den där karln.

Igår natt hade mamma vaknat 00:30 av oljud från vardagseummet. Där hade hon hittat pappa klonka på pianot. Min mamma som är lika ödmjuk som hitler hade svurit både det ena och andra till pappa .
"Jag spelar tyst på pianot. Du måste ha vaknat av något annat" hade han svarat.

Haha :D

Vad han tydligen oxå gör är att han äter flingor och mjölk varje natt strax efter två. Och mamma blir galen på alla ljud han åstadkommer. Vad han tydligen gör eftersom han har sjuka arbetsveckor är att han kommer hem på kvällen helt slut. Sätter sig framför textteve. somnar framför textteve och sover där fram till 11-12 varje kväll. SEn tar han disken och tvätten , tar sig lite mellanmål i köket och går sedan och lägger sig :P


Hopplektion

Idag var det ridlektion som vanligt. Hoppning på schemat och jag hade fortfarande samma lata häst som 3 föregående torsdagar. Red framridning med enda uppgift att försöka få hästen FRAM för skänkeln. Blev bra tillslut. Det är inte en lat häst detta är, den är helt utan motor. Efter 15 år och över 100 olika hästar och det är bara en som varit värre. Denna konstanta drivning och att hästfan ändå inte är ärligt fram. För såklart så snubblade vi över första kombinationen.

Då ruttnade jag och red resterande 40 min på jävlar anamma. Heta hästar går bra, nervösa,hysteriska, busiga, dumma, oerfarna. Alla sorter funkar utom de som bara står som kor och gör klart för dig att de inte kommer att gå ETT steg för dig.

Resten av hoppningen gick skitbra. Fick till ett gäng fina luftiga språng, bra driv och takt. Men trött var jag, för jävlar vad jag drev! Vi red banor på 11 hinder och efter en sån runda hade jag ansträngd andning :P haha.

GODISSUG!

Sitter här och är hur godissugen som helst. Rosa krokodiler(!) som jag brukar tjuta varje gång marcus vill köpa godis. Fast de finns bara på ett enda ställe i hela stan så jag tänker inte gå ända dit. Det är för långt för kallt för jobbigt. Frågan är hurvida det blir godis över huvudtaget. Jag har en regel att jag BARA får handla godis och skit för panten vi har hemma. Min man är en redig läskdrickande man men det är ändå bara kanske 30-40 kr i månaden.
Det är mer än tillräckligt för en överviktig person som ägnar hela sitt liv åt träning och bantning.

Problemet är att jag tillhör skalan människor som tycker det är skitpinsamt att panta flaskor. Eller mer att gå med två tre kassar burkar och flaskor den biten det är mellan mig och affären. Tänk vad pinsamt att träffa på någon man känner. eller ännu värre, träffa på någon man inte känner men som vet vem man är så trampar jag på där som en uteliggare med mina pantburkar. haha nä jag får ringa min pappa och fråga om de ska iväg och handla idag , annars får jag fan klara mig.

80 min tårar.

Antingen har jag gått och blivit mer blödig eller så var det ett väldigt känslosamt avsnitt på Biggest. Haha .

Men tex när en deltagare ger bort en sprillans ny bil till en annan deltagare för den ska kunna ge den till sin familj med argumentet "du behöver den mer än jag"



The Biggest Loser S10E10 HDTV XviD-FQM


Nya skrutten,

Ford Focus Flexifuel

.

Igår hade jag en supermysig eftermiddag med tove. Vi tittade på peter pan, hade snöbollskrig och avslutade med lussebullar och varm choklad :D Hänga med 9 åringar är ju skitsoft.



Men helvetiskt jävla kallt var det utomhus. Jag, tove och Ludde kludde poserar :)

onsdag

Idag har vi varit iväg och hämtat nya bilen. Sen var vi förbi och fikadd hos m mormor i strängnäs. Att fika med mormlr innebär att man alltid dras runt i lägenheten på grejjer man vill tänkas ha. Tavlor , köksgrejjer allt som vi 'ska' ha nu när vi flyttat. Lite jobbigt är det för det känns som man stjäl saker av någon annan även om det är väldigt omtänksamt och snällt :-) Eftersom marcus är hemma idag ska vi passa på att fika o träffa familj o vänner idag. Vi har hittills hunnit med 4 olika . Hur mycket hinner man på en kväll? :-)

Nya bilen framför :-)

dsc_0484 (MMS)

Nya bilen framför :-)


Älskar den här låten.

When you see me drift astray
outta touch and outta place
will you tell me to my face?
then I guess you can hang with me

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree you can hang with me


Just precis nu.

Det är konstigt det där. För att vara så jävla dålig på att laga mat, är jag kung på att baka. Lussebullarna igår blev asgoda. Varken sega eller torra eller brända eller dåliga på nått sätt alls. De var hur goda som helst. Lätt bagerikvalite. Men det är väl guds sätt att pissa på mig med eftersom jag bara tillåter mig själv att äta bakskit några gånger per år men kämpar för goda nyttiga rätter varje dag.

Men GODA blev dom. Ska ha lillpluttan Tove imorn så tänkte vi ska ta en påse och gå över till svärmor och bjuda henne på bullar. Så får hon bjuda på kaffe och saft :)


Right this second ska jag och min man bädda ner oss i soffan till nyaste shrekfilmen.


http://www.pottwalblog.ch/wp-content/upload/shrek4.jpg

Fimpad i pannan.

Marcus är hemma nu ett par dagar så idag var vi iväg på en långpromenad. Vi var nere på stan och lunchade och köpte snus. Sen gick vi ut förbi underbara hem och öb. Hör inte så mycket till saken men vi var i alla fall på väg hem och jag hade kassar i händerna och skulle försöka öppna ett nytt ciggpaket. Marcus hade redan tänt en cigg och jag försökte få upp paketet med munnen eftersom jag hade händerna fulla.

Marcus tycker jag ser handikappad ut så han sträcker fram armarna mot paketet samtidigt som jag lutar mig framåt. Fräs sa det och båda börjar asgarva. Hela situationen blev väldigt konstigt eftersom min pojkvän just fimpat mig i pannan :P Men efter ungefär 3 sekunder börjar det göra fruktansvärt ont och svida så tårarna börjar spruta åt alla håll.

Så jag skrattar så jag nästan kissar på mig samtidigt som tårarna rinner längs kinderna och marcus skrattar samtidigt som han kramar om mig.

Kvar blev ett fint brännsår i pannan. Det vill vi helst ha bort snarast :P

SMS-inlägg

dsc_0483 (MMS)


Helgen..

igår var vi på fest. Hemma hos micke, det var supertrevligt ! :)

Idag har vi kollat på ny bil, i veckan ska kommer den hem till gränsgatan :D tog också en tur bland alla inredningsbutiker i stockholm, så nu vet vi hur vi ska inreda här hemma.

Kom nyss hem, nu bakar vi lussebullar och lyssnar på julmusik, ghettostyle!


Förkrök inför linnros hos oss. Sitter ett...

dsc_0481 (MMS)

Förkrök inför linnros hos oss. Sitter ett gäng o Spelar guitarehero.


Rena rama rolf. Jag ska göra risgrynsgröt ...

dsc00581 (MMS)

Rena rama rolf. Jag ska göra risgrynsgröt för 14 pers i micro. Jag som är för inkompetent för att koka pasta till mig själv. Typ. Har hållt på i över en timme . Trodde micros kör på snabbt :p är man tillräckligt idiot funkar det väl inte ändå. Ändå om det endast innebär skruva ratt- tryck on-5 min och rör om . And again . Fan i jul får jag ta varje chans att göra julgröt . Så e det.


Trött! Har druckit 8 koppar kaffe, Yes jag...

dsc00577 (MMS)

Trött! Har druckit 8 koppar kaffe, Yes jag kissar mest som effekt på det :p sen cyklar jag runt med min homie trampcykeln. Gäller att inte bli för trött . Men längtar väldigt mycket efter min säng. Min hund och min man med <3


Spökerier.

Nattarbete är ju inte direkt det mest effektiva av arbeten. Lite städning ,lite fix inför morgondagen men mest bara finnas till hands. De flesta sover, men det gäller inte alla. Vi hade en som ringde var 5 till 10 minut mellan tiden 21.15-07 igår till idag. Det ni, det kan man försöka räkna ut hur många rigningar det är:P

Mellan kl 23-02.30 sitter vi på en avdelning allihopa, snackar skit, röker cigaretter och dricker kaffe. Igår berättade vi historier. Jag berättade att jag alltid har en viss obehagkänsla på ett visst ställe på avdelningen. Det är inte mörkare där, eller kusligare där utan det ser ut precis som överallt annars men det känns olustigt på nått sätt. Då berättar de om att det hänt massa konstigt där. Bland annat har 4 olika boenden på det rummet berättat att de sett tomtar. haha :P

En annan sak de berättade var att de hade varit inne hos en boende med stängd dörr och med tänt i korridoren utanför. Detta var under en period folk gick bort som flugor. Då ser de en skugga utanför i springan. Detta är mitt på natten då ingen är uppe. Skuggan försvann igen.

De två läskigaste historierna kan jag inte berätta av sekretessskäl.

Jag är ju en person som är väldigt skeptisk till andar och till personer som kan prata med bortgångna. Sen är ju frågan varför man ibland kan känna sig iaktagen, är med om konstiga saker.


Tjurig man blir.

Någon hade tagit min tvätttid. Det var verkligen katastrof för jag har 4 tvärfyllda Ikeapåsar som står över hela hallen. När jag hade 6 , 9 kg maskiner hade jag bara två ikeapåsar :P Usch fy blä, det får väl bli helgens problem sen.

Viktnedgång


Juste. Har ju inte vägt mig på två veckor och två dagar sedan. Gjorde det nu imorse och det visade -1.3 kg sedan sist. :)

Sista rycket. Snart hem och sova :) öveRle...

dsc00576 (MMS)

Sista rycket. Snart hem och sova :) öveRlevde natten, eftersom jag är ny på nattarbete har de andra berättat varenda spökhistoria som hänt nattetid här. Jag var rätt Skitnödig ett tag alltså. :p


My heart stops, when you look at me.



Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I
We'll be young forever

You make me
Feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back

Det är inte lätt när man börjar löpa hos h...

dsc00008 (MMS)

Det är inte lätt när man börjar löpa hos hundvakten. Jag jobbar natt så jag kan inte fixa nått . Stackars låddi men HEJA SVERIGE!!!! :p


Mobilladdarhelvete!

Antingen är den begravd på nått jävligt bra ställe i lägenheten eftersom jag har letat överallt. eller så har min kära pojkvän tagit med båda laddarna till sthlm. :(

Jag och babe blev lite osams i helgen . In...

dsc_0480 (MMS)

Jag och babe blev lite osams i helgen . Inget ovanligt i sig . Marcus skrek åt mig o frågade hur jag kunde varA så jävla trångsynt. Hur fan kan man se klart när man är såhär sa han o gjorde såhär. Sen fnissa vi. Hur kan man vara sur på nån så söt? Sen fota vi ;-)


Perfekt dag

Har haft en superbra dag idag. Har träffat pappa och varit förbi svärmors jobb på kaffe. Har varit på anställningsintervju som gick bra så nu hoppas jag de anställer mig :-) Har fått heltidsschema på jobbet hela dec så nu slipper man kråaangla med timmar o veta när man ska jobba. Marcus och jag firar tio månader idag och han har ev ett nytt jobb på g :-) Har oxå hunnit stäädat och stått på cr osstrainern på gymmet en timme. 570 kalorier brända. För att avsluta en väldigt bra dag med att min man åkte hem idag från stockholm för att fira allting ikväll :-)

Vi firar också fars dag <3


Nöjd och glad att få mysa i husses knä, även fast han jävlas med henne :P

Började morgonen med.

1 timmes crosstrainer. Skitmysigt att gymma på morgonen bland pensionärerna och till adam och gry i öronen :)
Sen är det jävligt skönt att klockan är bara 10 och jag har redan bränt 514 kalorier :D

Smartphone = Jävligt smart.

Det som jag gillar bäst med min telefon är att den är kopplad till eniro. Så varje gång ett nummer som inte är tillagt i min telefonbok ringer mig letar eniro upp ägaren till numret. Som alldeles nyligen ringde

098075000=
Radiotjänst i Kiruna AB ps_result:record_list:std 0980-750 00 98180 KIRUNA

Om jag tänkte svara på det? Svar nej. Jag tänker inte betala för tre ruttna kanaler jag inte ens tittar på.

På kylen :D


Uthämtade Linnros biljetter till mig och min man.

Biggest loser.


Älskar biggest loser serien. Har sett alla nio som visas i sverige. Och just nu rullar ju den tionde säsongen i Usa. Så det är det bästa med onsdagar när nya avsnittet har kommit ut. Svenska versionen är ju så jävla beige, men tänk och få vara med i den amerikanska. Vilken dröm det skulle vara!

Själv har jag tänkt följande i träning idag:

5 km elljusspår någonstans med dogge liten.
och 1 h Crosstrainer på gymmet ikväll.
+ massa streching

Man tager vad man haver.

Som det heter. Orkar inte sätta på ett par tajta jeans när man ska ta sista rundan med hunden. Och eftersom mina garderober är kaos hittade jag ett par långkalsonger i marcus. haha är långkalsonger optimistiskt sydda? Eller har verkligen killar sådär stora paket? jag ser ut som en kängurumamma med framåtvikt, så mycket hänger det ner.

Jag fick dra upp dom långt över naveln och det är ändå inte riktigt bra. :P


En till intervju.

På fredag kl 13. Känns skitkul med flyt. Lite ironiskt att man letar efter ett till jobb för man vill ha mer timmar än det man har, blev man inringd idag att gå heltid natt hela nästa vecka på mitt jobb. Men det kommer bli skitbra sen med plugg och ett par jobb på sidan. Kanske jag äntligen tar mig råd med egen häst. Någonting jag alltid drömt om och sagt att jag ska skaffa så fort man tycker sig ha råd. Så vi får se, hoppas hoppas.


http://natalieansell.blogg.se/images/2010/jobb_71880645.jpg


Duktig bil


Var och besikta skruttbilen idag. Hon har gått långt men det är inge fel på gamle bettan :P
Har aldrig gjort det förut, och det är tydligen inge kvinnogöra för det var 2 kvinnor och 18 män där. Ena tjejen var jag.

Ena gubben erbjöd mig att vara med på hela besiktningen men vem vill det när det finns kaffemaskin i väntrummet :)



Oskar linnros nästa helg.

Nästa helg blir det party och Oskar Linnros på lokomotivet. Dom är så jävla bra, 
båda dom där snook grabbarna.
Kommer bli sjukt kul.


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Refräng:
Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


My BFF



Min älskare kaffemaskinen. Vem älskar inte någon som fixar kaffe på sekunder. Perfekt för lata människor som mig och mr sambo. Och mornar man ska komma igång tidigt på morgonen!








Anställningsintervju för ett till jobb.

Min svärmor ringde mig nyss. Hon hade ordnat en intervju till mig till på måndag. haha. Hon hade setat i ett möte och tipsat dom om en jättepigg och glad tjej som borde jobba hos dom. Dom hade tagit betet och ordnat möte med mig till på måndag. Gulliga gulliga mamma det där <3

Så nu längtar vi och hoppas på måndags möte .

Snöigt, blött och allmänt jävligt.

Premiärpromenad med dogsen i snöstormen. Första timmen var mysig i snön. Efter det var både jag och hund dyngsura från topp till tå. Då var det inte lika roligt längre. Till och med mobilen och plånboken såg ut att man doppat dom i sjön.

 

Fulmössan var på.







.


Hade löpning på schemat idag. Löp 15 , 2 gång, löp 15  gång 2, löp 15 gång 2 (minuter)
Vilade benen mycket i helgen så var väldigt fräsh i hela kroppen idag. Och kul att man börjar klättra mot 400 kalorier per träningspass numera! :)

Min man är snaggad och het!

Jessica frågade mig i helgen varför alla mina pojkvänner rakar av sig håret? Det är ju en bra fråga, samtliga har haft hår på huvudet och efter några månader med mig har det sedan rakat av sig skiten. Antagligen för jag älskar att pilla min pojkvän i håret och i frustration att vara mitt bli behandlad som ett husdjur åker väl håret av kanske :P



Men het som fan blev han ju med alla hans muskler och nu snaggade hår.



.





Träning v.45


Bra det där blev då. Men min blogg vill inte ta bilder från paint.

Löpning mån ons och lör. Gym tis tors och fre. Promenader tis och fre. Och ridlektion tors.

Sitter o kollar på EMA . Vi har varsin ch...

dsc_0443 (MMS)

Sitter o kollar på EMA . Vi har varsin chipspåse , en after eight , dip o varsin julmust. För mycket kalorier för två pers,i know.


I vår familj får mannen jobba. Ilona sover...

dsc_0439 (MMS)

I vår familj får mannen jobba. Ilona sover på golvet och jag äter frukt. Marcus diskaroch lagar lunch ;-)


Fredagsmys

Ikväll gör vi ingenting. Vi myser och äter fruktsallad. Haha jag försökte förgifta marcus med kiwi. Hade helt glömt bort att han är allergisk. Ooops så kan det gå .

Imorgon ska vi bland annat träna, sminka mamma inför en fest och ut med vänner. Vi hade bland annat tänkt spela biljard :)






Världens vackraste <3

Part two.

This morning, you wake, a sunray hits your face
S
meared makeup as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me I'll be sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills,
You hit me twice, yeah, but who's countin'?
I may have hit you three times, I'm startin' to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I'll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I'm in my f-ckin' mind, without you, I'm out it



Svårtoppat torsdagsmys.


Tända ljus, öppen spis, te och tv. Mysigt

Fin Hest

Klantarsel man är. Vad gör man när man rider stallets segaste häst, jo man glömmer sporrarna hemma. Skitbra. Ridläraren skrattade åt mig och tyckte det i alla fall var smart av mig att jag tog med ett spö. Haha. Jag fick driva desto mera och resultatet blev super. Skitfin häst och skitbra i båda tyglarna. Men min röv alltså. Det värker i ben och arsel. Rida dressyr är jobbigt!








Sitter i cafeterian i ridhuset o laddar fö...

dsc_0429 (MMS)

Sitter i cafeterian i ridhuset o laddar för lektion. Sitsträäning idag, inte alls vad jag hade hoppats på då jag känner mig allmänt torsdagsseg trött o döende :-)


"Har du gått och blivit smal?"

Frågade mamma mig idag när jag var där. Smalare har man väl blivit men smal, nee inte än. Men sakta men säkert krymper kroppen hela tiden. Och varje dag blir man lite mer muskulös och lite mindre pluffsig. Jag vill nästa sommar kunna kolla på den här bilden och skratta åt min tjocka lite mage. MEn än är det många veckor kvar av träning, dietande och framförallt disciplin. Man ska fan inte ropa hej innan man kommit över bäcken!



Bilden från i somras.




Nytagen bild.


En del har ju hänt med kroppen sedan i somras. Jag har fått mer former på magen, den är inte längre gravidigt klotrund utan dels syns revbenen mer och magen går in efter revbenen slutar. Man kan börja ana höftbenen mer framifrån o de är inte längre begravda i fettmassor. Jag har fått mer muskler i framförallt armar och baksida lår och vader.


På löpbandet denna vecka.



Denna är apbra.


Take me to a place where I don't care, this is me and my liquor store blues.

(Chorus)
I'll take one shot for my pain, One drag for my sorrow.
Get messed up today, I'll be ok tomorrow.
One shot for my pain, One drag for my sorrow. Get messed up today, I'll be ok tomorrow.

(Verse 2)
Me and my guitar tonight, singing to the city lights, tryna live on more than what I got.
Cause '68 Citrus ain't gonna pay the rent, so I'll be out here til they call the cops.





Ringt runt.

Till massa olika företag. Sa bland annat upp min hemförsäkring som jag hade i min förra lägenhet som skulle förnyas nu. Kändes coolt att säga att man redan hade en hemförsäkring kopplat till bostadslånet. Aningens mer vuxen än i somras ;).  Ringde och påminde hundförsäkringen om att jag fortfarande ville ha (som jag tjatat från början) autogiro och betala per månad. Med plugg och timvik vill man helst inte ha räkningar på 2-3 tusen som jag fick denna månad. Var så trött på skiten så jag betalade dom ändå, men ringde dom nu och sa att jag faktiskt ska ha autogiro framöver annars byter jag bolag.

Sist ut var bredbandsbolaget, internet här hemma hoppade ur häromdagen och det var tydligen för att mitt abbonemang inte satt i väggen utan den som bodde här tidigare. Åh herregud vilken pers det var. Min datanördiga civilingengörsfarsa får ju skämmas för mig. För killen pratade om operativsystem och att jag skulle leta upp mitt ipnummer genom datorn, sitta och blippa runt på kör/svarta rutorna osv osv och jag förstod inte ett skit. Killen bara garvade åt mig och jag funderade ett tag på att skita i det och be min pappa alt sambo ringa upp och fixa det där när dom hade tid. Men tillslut gick det ju faktiskt och nu har vi internet igen. Skam den som ger sig.



http://opentech.wikispaces.com/file/view/dumb_blondeeee/66697779/dumb_blondeeee



mysig höstkväll

Har legat och myst i soffan med tända ljus och tv hela kvällen. Min kropp känns allmänt stel trött pajj. Tror jag stod 30 minuter i ryggmassageapparaten i duschen. Bra påhitt det där och verkligen välbehövligt. Lite dystert att planera månader framåt men senaste veckan har släkt o framförallt mamma varit på mig som en igel om julafton. Så nu har jag telefonkonferansierat fram en bra lösning som jag hoppas passar alla nu :-P vi börjar julafton redan den 23e sen drar vi upp till gävle på julaftonseftermiddgen. Där ska vi spendera en vecka med snowboard party på juldagen mys och spendera massa tid med min man <3 sen kommer vi hem lagom för nyårsparty i stan :-)

Snygga brudar


En hawaiikväll för 7 år sen ;)

.


.

Har varit på jobb idag och förbi banken. Nu ska jag sticka iväg och gå min mil som jag måste gå idsg. Ska ta det väldigt lugnt för håller på stt dra på mig benhinneinflammation :( Löpningen igår var vidrig . Haltade runt 40 min .

Världens finaste? Ilona la sig i knät på m...

dsc_0420 (MMS)

Världens finaste? Ilona la sig i knät på marcus, såhär låg hon i flera minuter. Riktig pladurska det där ;-)


vägdag v. 2

-0.2 kg Lite mesigare än förra veckan men fortfarande åt rätt håll. I och med vi firade mammas födelsedag anade jag förödande konsekvenser typ +1 kg :-P