Parteyy!

Yes! Nu försöker vi dränka våra sorger och varandra med sprit. Ikväll kör vi all in!



.

Har precis kommit hem. Har hjälpt jess och kitan flytta. Varit hundvakt åt tilda. Ätit på max. Varit på systemet. Varit hemma hos mina föräldrar. Nu nynnar jag till bakismusik. Ska knäppa en cider, hoppa in i duschen  och börja fixa mig för ikväll.







Mysig bakismusik.

K'naan Take A Minute



And any man who knows a thing knows, he knows not a damn, damn thing at all,
And everytime I felt the hurt and I felt the givin' gettin' me up off the wall,
I'm just gonna take a minute and let it ride,
I'm just gonna take a minute and let it breeze,
I'm just gonna take a minute and let it ride,
I'm just gonna take a minute and let it breeze,

How did Mandela get the will to surpass the everyday,
When injustice had him caged and trapped in every way,
How did Ghandi ever withstand the hunger strikes and all,
Didn't do it to gain power or money if I recall,
It's to give; I guess I'll pass it on,
Mother thinks it'll lift the stress of babylon,
Mother knows, my mother she suffered blows,
I don't know how we survived such violent episodes,
I was so worried, and hurt to see you bleed,
But as soon as you came out the hospital you gave me sweets,
Yeah, they try to take you from me,
But you still only gave 'em some prayers and sympathy,
Dear mama, you helped me write this, by showing me to give is priceless.



Dagens träning.

Torshälla runt med Tilda. Rask promenad drygt en timme.

Fredag

Idag är jag ledig från jobbet. Ska ta tag i städningen nu. Eventuellt tvätt, vi får se. Jess och Kitan börjar flytta idag så jag ska över till säby och titta på lägenheten. Jag ska också ta hand om deras håriga kärleksbarn Tilda så de kan flytta i lugn och ro.

Tänkte ta henne torshälla runt och visa henne dom bra och dåliga områdena, så hon vet till senare.


mosters sötnos

Skalman.

Haha jag gillar min nya mat och sovklocka. Idag vaknade jag 07:13 , fit for fight. Det är samma sak varje morgon. Ett alarm ställs till halv 8 så jag inte ska försova mig. Men till dess jag har redan hunnit vaknat och gått upp.
Eftersom min karl går upp kl 4 varje morgon går vi och lägger oss innan tio på kvällen . Häromdagen var jag så trött att vi gick och la oss vid 9. Jesus

Tightar på mig aningens varje vecka med har jag märkt. Det har hjälpt mig skitmycket i min viktnedgång att jag inte håller på och äter skräpmat varje dag och läsk och godis var och varannan. Än är det inte för sent att hoppas för beach 2010 :)

Sitter..

Hos mina föräldrar med min lilla Sune. Har precis kommit från stallet och nu väntar jag på gulle så ska vi hem till torshälla :). Överaskade David på födelsedagen idag. lät honom låtsas att jag hade glömt bort det totalt. Sen öppnade dörren hem till honom och skrek "hämta insulinet!!" kastade blommor och massor med bullar/munkar/kakor på honom. Presenten får komma när man fått pengar. Man får skylla sig själv om man fyller år den 24.

Vi drack kaffe , åt upp bullarna. Diabetikern klarade socker chocken och glad blev han för överaskningen.
Gratta honom om ni ser honom , 24 år blir han idag :)


Dagens träning

70 minuters promenad imorse. :)


Laddat spellistan..


Har laddat spellistsan på mobilen. Dagens träning blir löpning. Riktigt bra skiva förresten. Kan sätta 100 kr på att alla kommer skaka rumpa på krogen om ett par månader till denna låt.

KE$HA ft. 3OH!3 - Blah Blah Blah



D day

Idag, måndag startar mitt tränings och dietschema. Mina mått idag är :

78
94
103
63
31

Varje måndag blir det ny mätning. Gillar inte vågar, och det är mycket lättare att se resultat på ett måttband än på en våg.

Dag 1 , pepp!

Ett misslyckat försök.

Igår stod vi i köket och skulle till vardagsrummet. Om det var hans ide eller min kommer jag inte ihåg men jag skulle i alla fall rida på hans rygg dit. Så vi (han) trampade över dammsugare och skit i hallen och är påväg in i vardagsrummet när vi smäller mitt knä rakt in i ena dörrkarmen. FY helvete vad ont det gjorde, men jag tänkte att jag skulle låtsas som ingenting. men det gjorde FÖR jävla ont så jag skriker

"Släpp ner mig. Jag måste gråta!"
Tårarna hade redan börjat spruta och rinna längs kinderna. Vi fortsatte skratta över hur misslyckat allt blev.
"du vet att du gråter och skrattar samtidigt?"
Men jag fortsatte skratta för det var så roligt. Och tårarna bara rann för det gjorde så ont.

Hela mitt knä är idag ett blåmärke och jag haltar som en tant. Haha fy fan så misslyckat.

Söndag.

Vilken superkul trevlig fest vi var på igår. Träffade på folk som jag inte har träffat på år. Men det är ju så i den här lilla stan, alla har grötat ihop sig med varandra på ett eller annat sätt. Vi kom (knappt) men hem i snöstormen. Jag var skitnära att hamna i slagsmål med en skitarrogant snubbe på statoil.

Vaknade till vid 7 imorse, råkade titta ut och shit vad snö det har kommit. Tog ett täcke och la oss och myste framför The mask på teven. Snart ska vi åka iväg till Ikea. Men först ska jag väcka M med frukost på sängen :)

.


Har precis kommit hem, ätit och haft fredagsmys. Nu häller vi upp första drinken :)

.


Japp. Dags att dra sig. Kommer hem vid 9 ikväll. Gud det är så skönt att inte ha bil såna här dagar. Nu kan jag ju faktiskt betala överpriser på försenade bussar, för att sedan gå flera kilometer i snöstorm. Ta mig till andra sidan stan på drygt en timme istället för en kvart. Det är sånt som gör en glad och som värmer lite extra i hjärtat . USCH!

Äntligen fredag.

Äntligen fredag, äntligen helg. Fick hoppa in och jobba extra idag. Kändes lagom kul att jobba en fredag kväll. Men vi får ha fredagsmys när jag kommer hem istället. I helgen ska det göras mycket skojigt. Det är 50 års fest, Ikea, bygga soffa , och eventullt gå ut några och äta på restaurang. Men vi får se om det hinns med eftersom det var tänkt att göras ikväll.

Två tjejer ska tanka.

Hehe Jess skulle tanka hennes mammas bil på vägen hem från stallet igår. Varken hon eller jag hade pengar egentligen. Men hon hade skrapat ihop 44 kr . Jag tankade och hon gick in och betalade. Jag tankade 3,49 l för 43:90 kr :P

Jess kommer ut
"Fan ta dig! du har ju tankat för 50 kr! "
"Nä , kolla det står 43:90 "
"aha men då ska jag in och betala igen"

Kassörskan hade sett fel varpå jess fint hade sagt att 50 kr kunde det minsann inte kosta, att hennes kompis som tankar i så fall måste gjort något fel. Det löste sig och jess fick betala 44 kr. Mitt i all stress glömmer jag att sätta dit locket och stänga igen luckan så när jess kommer sticker hon in huvudet i bilen och säger ironiskt

"Du hade inte tänkt att sätta dit locket heller eller ?"


Underbart söt reklamfilm


hej hej lilla blogg värld

god afton kära läsare med allt för mycket fritid.. nu har även jag gått och blivit en slav för bloggandet... jag älskar bloggar så mycket att jag har fuderat på att anal knulla en blogg med mina ögon.. om ni inte har fattat det än så kan jag säga det rakt ut jag hatar bloggar puss puss liksom ba and a shout out to my homies blondinbella and co

jag fick inte sluta skriva för min flickvän detta är ett en bloggnapning om ni läser detta så vill jag att ni ringer polisen eller min mamma hon blir lätt orolig...

har ni tänkt på att unga människor (18-20) är lite som apor dom är lugna och gör inte så mycket men efter 2/3 bananer så blir det en helt annan femma bananen är en metafor för sprit. en apa skulle aldrig dingla i en gren annars det är inte apans fel det är bananes skyll inte på apan!!! från oändligheten och vidare///har ni synpunkter så är det bara att spy kommntarer till emelie för detta är inte min blogg :D

Dagens visdomsord.

"Guds ögon ser allt"  "Skulle du sitta och skita skulle gud se det med"


Good shit, Sherlock!
En alkolist satt och rapade visdomsord på bussen påväg hem .

.

Nu ska jag åka in till stan, hämta bil, köpa gymkort och åka till stallet.

Samtidigt dom vi dansar till det här:


Laurent Wolf - Walk the line
Yes det är en partybeat till "riktiga" walk the line

Romantiskt för 2.

http://www.resekoll.se/wp-content/uploads/2007/07april/poissonrouge_resekoll.jpg

Idag ska jag fixa romantisk middag.

Det är lite av 2010 projekt att bli bättre på matlagning. Idag lagar vi ostscnitzlar och klyftpotatis.



Polisen var här.

Två polisbilar rullar in på gatan och ställer sig mitt imot min trappuppgång. Jag blir nyfiken och följer dom med blicken när alla 4 trampar in i trappuppgång. Jag vet inte vad det är med poliser men jag får förhöjd puls så fort jag ser en polisbil.Jag tror det har med att göra med att min mamma har i hela mitt liv också fått hjärtklappning och skrikit just "Jag hatar poliser, de skrämmer mig!" Att prata med dom är näst intill omöjligt, jag kommer ihåg för ungefär ett halvår sedan då en polissnubbe stod och skulle kallprata över en cigg. Det gick inge vidare.

Under en sekund funderade mitt paranoida jag på om det kunde varit mig de var ute efter ? Grannarna som är trötta på att jag hackar mig in i deras brandväggar, att jag hittils har haft dåliga erfarenheter med min granne? Ilona?
Vilket låter helt absurd om man använder sin hjärna.

Den ena polisbilen har åkt nu. Med en av mina trevligare grannar och hans kompis- båda skitglada i alkoholen.
Vad den andra bilen ska hämta återstår ju och se men jag skickade runt ett MMS på polisbilen med texten "Hjärtklappning -But not me this time"


Owl City "The Technicolor Phase" (Almost Alice)


(från skivan Almost Alice med alla låtar från filmen)



I am the green in the grass that bends back
from underneath your feet.
And I am the blue in your back alley view
where the horizon and the rooftops meet.

If you cut me I suppose I would bleed the colors
of the evening stars.
You can go anywhere you wish cause I'll be there, wherever you are.
wherever you are


Alla hjärtans dag del 6.

Sista anhalt utbrast jag när vi rullade in på gatan hos mig igår strax efter 11 på kvällen. Sjukt trötta var vi efter att varit igång och iväg sedan kl 9 på morgonen. 5 olika ställen på 1 dag tar ju sin tid. Men vi har haft en underbar och mysig dag i alla fall. Vi deckade i armarna på varandra och somnade på tre röda.

Vi hade ju också lyckats matförgifta oss själva med vår romantiska frukost igår morse. hehe.
Hela kvällen igår mådde vi båda illa, hade frossa, frös som idioter och kände oss allmänt hängiga.



Alla hjärtans dag del 1.



Hittade...

en användare på min lillebrors dator med massor av gamla bilder. Detta har vi gjort de senaste åren :)

















 

 


Strutta.

Lätt alkoholiserad kväll igår. På tok för mycket att dricka om man skulle tänkt på att vi inte druckit sen nyår. Det gjorde vi såklart inte så vi blev på arslet direkt. Att strutta hem på smågatorna mitt i natten var ingen lyckad historia. Inte heller att tömma spritförrådet hemma för vi var på ett sådant bra humör.

Blev väckt klockan 7 imorse efter som det är sovmorgon för en kille som går upp 4 varje vardag. Men det gjorde mig absolut ingenting eftersom vi har legat framför teven och myst sen dess.


Vårt första gräl

Eller ja hehe det närmsta till gräl vi har kommit. Vi båda är verkligen musiknördar, mycket av musiken vi lyssnar på gillar båda två men vi båda försöker pracka på den andre sin egen musiksmak eller försöker låta "sin egen" playlist spelas på kvällarna.  Igår hade jag en låt som jag verkligen trodde han skulle gilla så jag satte igång låten och sa

"kom och lyssna, den här är jätte bra!"
Vi lyssnade 20 sekunder på introt när han snabbt som ögat pluggar in sin ipod i datorn och sätter igång sin egen playlist.

"Men?"
"Den här är bra, jag är 100 procent säker på att du kommer gilla den "
Han satte på låten och tittade på mig. Jag rörde inte en min.
"Du körde över mig och min fina låt" sa jag stött.

Han började dansa hysteriskt, och hoppa runt och tjoar likt en aerobics instruktör "skaka rumpa, skaka bröst" "skaka rumpa, skaka bröst"
"funkar inte det gnid er mot killen, gniiiiid" han härmar alltså mig på dansgolvet. Eller han gör väl narr av tjejer i allmänhet.

Efter att lekt sur halva tiden in på hans dans ligger jag dubbelvikt på golvet av skratt och kippar efter andan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Låten tyckte jag såklart var skitbra men det kunde jag ju inte erkänna då så när vi ligger och ska sova säger jag.

"du, jag måste fråga en sak. Men du får inte säga nått drygt eller börja skratta . OK?"
"Aha ?"
"Du vet den där låten vi lyssnade på förut.... vad hette den ?"
Asgarv följt av "du är så jävla dålig vet du det?"
Sen började vi båda gapskratta .


här är låten



Torsdag.

Vilken underbart mysig dag det har varit. Har varit ute i stallet med Jess, Johanna och Ella. Red nere på åkern i SOLSKEN. det var kallt och blåsigt men soligt och vi alla sprang runt som glada fåntrattar och utbrast just "det är soligt idag!"

Alla ridtjejer håller nog med att höst och vinterhalvåret är för jävla jobbigt när man har häst. Hästarna är leriga ständigt, täckena är jämt blöta eller skitiga. Det är mörkt när man ska mocka. Det är mörkt när man ska rida. Det är halt och hästarna får styltor ständigt. Vattnet fryser. Man själv har ständigt förfrysta händer och fötter . Att hämta hö, gå med skotskärror till gödselstacken eller halma i stora drivor snö där man knappt tar sig fram är ren pest.

Idag gjorde vi alla saker i solsken . Fy fan vad Underbart.

på Repeat

So many things that I would do
If I had my way with you.

And there will be no tenderness
I will show no mercy for you
You have no mercy for me
The only thing that I ask
Love me mercilessly





(The bravery- the hatefuck)

TIPS!

http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/movie/tv_cougar_town01.jpg

En riktigt bra serie. Såg att den snart kommer visas i sverige också. Det är fortfarande några avsnitt jag inte sett som jag tänkte kolla på ikväll. TIPS - väldigt roligt, väldigt bra :)

Saknar..

Är helt själv ikväll, för första gången sen jag flyttade. Sist gick inte så bra för proppen gick och jag hade inte en jävla aning vad jag skulle göra. Saknar ändå den charmiga killen som brukar komma efter jobbet och härja med mig :)

En grejj som vi typ alltid kör med när vi ses är att han brukar tala om för mig hur dryg och kaxig jag är. Han ställer sig framför mig och härmar mig med Darth Vaders röst och säger

"JOIN THE DARK SIDE; WE HAVE COOKIES!"

Då börjar jag asgarva. Varenda gång.


http://i89.photobucket.com/albums/k225/Salux/cttdswhc.jpg




Vad bra det ska gå..

Har haft en jättemysig dag i stallet . Åkte ut redan vid 9 då hovslagaren skulle sko två av hästarna kl 10. Allt gick supersmidigt och fint. Vi släppte ut hästarna, mockade och fixade i stallet. Eftermiddagsfodrade så allt skulle vara klart till insläpp osv osv.  När vi åker hem vägrade bilen att starta sen börjar den pipa, det lät ungefär som en bomb skulle sprängas när man hade räknat till 10 så jag började garva och jessica såg livrädd ut. Vid pip nummer tio gick larmet igång och vägrade stängas  av.

Så vi ringer ner hela artilleriet till stallet , men innan de ens hunnit ner får jessica tyst på larmet. "sätt dig.. testa starta nu. " och nog fan startade bilen. haha .  Sen åkte vi smidigt och vackert hela vägen till torshälla till vi fick problem med att hitta.

"Här Emelie, sväng! Här står det snigelberget" Och jag svänger . Och vi åker 300 meter gång och cykelstig ner till ålderdoms hemmet. Varken Jessica eller jag är medveten om det förrän vi parkerat bilen och Eva och Eva undrar varför vi åker på trottoaren. haha

Onsdag.

Nu sticker jag ut till stallet. Hovslagaren kommer ut och skor hästarna idag klockan 10. Jag har ett telefonmöte vid 10 sen blir det mockning och rida resten av förmiddagen.

Later.

Avatar YAY!

• "You might be wondering why my hair is absolutly amazing this evening"
• "i can't offord that so i just paint it blue. - that does not make me a wannabe"
• "Gaah, i feel so ONE WITH THE PEOPLE now"
• "I pretty much decided, i wanna be the slut in the village"


haha amerikaner är ju för roliga ibland.

Nu är det någon som driver med mig...

Jag står och kliar mig i huvudet och tittar ut genom köksfönstret. Utanför står en blind man, eller ja han kan väl inte vara det med han stirrar tomt framför sig och har en blind käpp i ena handen.

MEN

i den andra handen har han en digitalkamera som han fotograferar omgivningen helt okontrollerat med. Väldigt konstigt..

Im off to the gym..

http://www.strength.nu/E90FA801ABE4484D96E2C14A2BD24BE4

Hetast just nu ?

Mycket bra har hon/han/det ju redan hunnit gjort men inte trodde man att hon skulle sjunga live med Elton John till självaste your song och sjunga  "How wonderful life is with Gaga in the world". Rätt coolt faktiskt.


Budapest i mars?

http://www.victoria.hu/assets/hotel/Hotel_Victoria_Budapest_G_01b.jpg
Väldigt spontant och oplanerat. Vi kom på det igår och ikväll ska vi boka resan.. :) Men det är verkligen på tiden med tanke på att jag inte kom längre än till sälen förra året :)

Kom precis på...



att jag har glömt bort att äta idag. En kaffe imorse, en bulle vid 4 och ett äpple nu. Bra jobbat.
Nu blir det blåsningen på 3an, bara jag, teven och tända ljus. Skönt att vara ensam ibland.


Nothing.


Nothing
And nothing's where you're at
When you ain't got something
You'll never get it back
It's coming on like a drug
The universal power of one
But it don't mean nothing
If it all comes undone (uh-huh)

Fly away
If you fly away
You might die today
If you fly
Fly

Gimme some love
Gimme some skin
If we ain't got that then we ain't got much
And we ain't got nothing

Att vara gift med en Norrländsk kvinna..




Tre män satt och skröt över vilka uppgifter och krav de hade på sina fruar.
Den första mannen hade gift sig med en kvinna från östkusten och han hade
bestämt ställt krav att hon skulle sköta disken och städa huset.
Det tog ett par dagar utan att han såg något, men på tredje dagen kom han
hem till ett rent hus med disken diskad och undanställd.

Den andra mannen berättade att han hade gift sig med en kvinna från Skåne.
Han hade gett frun tydliga order att det var hennes uppgift att
sköta all disk, matlagning och städning.
Första dagen såg han inga resultat, andra dagen såg han att det blivit lite bättre.
Tredje dagen såg han att huset var välstädat, disken klar och det stod en
vällagad middag på bordet.

Den tredje mannen hade gift sig med en kvinna från norra Sverige.
Han hade sagt till henne att hennes plikter var att hålla huset välstädat, diska, klippa gräsmattan, sköta tvätten och varm mat skulle stå på bordet varje dag.

Han sa att första dagen såg han ingenting, andra dagen såg han heller ingenting.
På tredje dagen hade svullnaden lagt sig såpass att han kunde se lite på ena ögat.
I alla fall nog för att fixa en macka och fylla diskmaskinen.





SönDAG.

Idag har varit en riktig slapp dag. M och sebbe var här och satte upp hyllor. Jag var iväg på konsum och handlade, storstäda hela lägenheten och nu håller jag på och tvättar ..

Mamma och pappa var förbi med bakelser från Janelinga så vi snackade skit och drack massa te.

Tänkte snart slänga mig framför teven, äta upp bullarna som blev kvar och ha söndagsmys ,

Lördag.

Hela lördagen gick till att bygga soffa. kl 9 stod vi på bygg max och köpte material. jag valde och betalade och fixade släp .  Allt gick super till vi skulle bära in allt till lägenheten. M som är grövre och betydligt starkare tog en skiva på ena armen bara. Äsch tänkte jag och tog en skiva jag med. jag kom 5 meter sen slog jag skivan i taket på ytterdörren. försökte igen och gjorde samma fel igen. började fnissa fånigt åt mina misslyckade försök som resulterade att jag tappade greppet om skivan och den flög rakt ner på min ena fot. Varpå jag börjar störttjuta.

M kommer kutandes och lyfter bort skivan, pussar mig på kinden och säger att han ska ta in dom andra. :)


massa bilder kommer på soffan så fort jag hittar mobil-data sladden .

Kvällen spenderades med Jessica och kristian. Vi köpte thaimat och massor av chips, popcorn,dip, läsk och kollade på melodifestivalen, snackade skit och spelade wiii :)

My favourite...

Oh brother I can't, I can't get through
I've been trying hard to reach you
Cos I don't know what to do
Oh brother I can't believe it's true
I'm so scared about the future and
I want to talk to you
Oh I want to talk to you

You can take a picture of something you see
In the future where will I be?
You can climb a ladder up to the sun
Or write a song nobody has sung, or do
Something that's never been done

Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle?
You can't find your missing piece
Tell me how do you feel?
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And they're talking it to me



Första och andra inflyttningspresenterna.

Fick en tv av M . Hade ingen sen innan så det kändes lite 50 tal att sitta utan :)

Fick snapsglas, ljusstakar och en kokbok som heter "En miljon superlätta recept" .  När jag fick kokboken gav jag bara en blick till M som log med hela ansiktet.

"Ja, jag råkade nämna att du är för jävla dålig i köket. Men jag sa aldrig att du var en party hora, det måste hon ha listat ut själv "

:p

Att kväva ett psykbryt.

Igår alltså, jag stressade runt som en idiot. Fram och tillbaka till Västerås. Hämta hundar, lämn hundar, lämnade saker, iväg till torshälla. tillbaka till eskilstuna. Fick reda på att jag kunde få en jättefin hallspegel om jag städade vederbörandes lägenhet. Och visst fine, jag är inte den som är den.

När jag kastade in spegeln i bilen och åkte iväg för 3e gången till torshälla med mindre en en halvtimme på mig att lämna den och visa M var den skulle sitta. Så jag äntligen kunde byta till ridkläder och kasta mig iväg till stallet för att rida. Där står jag utanför huset när M tappar sina cigaretter i bilen som hamnar under sätet och som han inte får tag i . Han är i sin tur lika stressad och irriterad som jag som har jobbat ute en hel dag så han tar spegeln och kastar den åt helvete. Nej spegeln höll inte och gick i tusen bitar.

Jag var två sekunder för att antingen börja gråta eller få ett psykbryt när han säger "det går att ersätta"
jag : "jag städade två timmar för DEN DÄR"
han: Jag köper en ny imorn.
jAG: det tycker jag .

Sen satte jag mig bara i min egen bil och åkte därfrån.

Lätt traumatisk upplevelse.

Höll på och åka av vägen idag.  Men jag och bilen pissade döden i ansiktet och vi lever båda två fortfarande. Men jag fick en fin låsning i nacken och ner i ryggen som vägrar släppa. Det blir prima att rida lektion med ikväll .

3 små miffon lekte på en äng.




IKEA.

Nytt därhemma:


Spegel

Två lackhyllor

Spotar


Samt massa småskit, som krokar man hänger över dörrar, krukor, ljusstakar, blåstglas i olika färger, klocka, köksinredning.


Lady Gaga -Paper gangsta w. lyrics




Don't want no paper gangsta.
Won't sign no monkey papers.
I don't do funny business.
Not interested in fakers.
Don't want no paper gangsta.


.

Ska sätta på mig träningsskorna och åka iväg till vilsta. Ska ta mina små grisar Ilona och Sune på långpromenad innan stallet. De är ju isär för tillfället för träskpaddan löper och Sune är ungefär samma sexdrift som Björn ´Rosenströms "ragnar".

 Ska iväg till stallet och rida Dexter och sätta igång beach 2010. Han ska upp i tävlingsform så fort som möjligt, och det måste börjas i tid med att bygga muskler.

Yay för snöstorm, det gillar vi att vara utomhus i circus 4 h.


.

Nu står det byggmaterial för en stor fet soffa i mitt vardagsrum. Mina klena fågelarmar har överträffat sig själva igen.

Har också hittat min bokhylla idag. 


Äckligt snygg är den. Och från Mio. Ikväll blir det bara hämtmat och filmkväll.


Song of the day.





the pressure is rising, no more mistakes
don't try to deny it, don't you hesitate
those voices are calling, calling out your name
but don't look so sad, it's a long way back

Don't try to chance it
A long way back, and a long way ahead

All I need is one song one line
all I need is one break to survive
All I get is one chance, so come on
Five more hours to come up with a song


Hämta soffor..

Idag ska jag iväg och hyra släp och hämta två soffor till lägenheten. Stackars svaga armar.