Vad bra det ska gå..

Har haft en jättemysig dag i stallet . Åkte ut redan vid 9 då hovslagaren skulle sko två av hästarna kl 10. Allt gick supersmidigt och fint. Vi släppte ut hästarna, mockade och fixade i stallet. Eftermiddagsfodrade så allt skulle vara klart till insläpp osv osv.  När vi åker hem vägrade bilen att starta sen börjar den pipa, det lät ungefär som en bomb skulle sprängas när man hade räknat till 10 så jag började garva och jessica såg livrädd ut. Vid pip nummer tio gick larmet igång och vägrade stängas  av.

Så vi ringer ner hela artilleriet till stallet , men innan de ens hunnit ner får jessica tyst på larmet. "sätt dig.. testa starta nu. " och nog fan startade bilen. haha .  Sen åkte vi smidigt och vackert hela vägen till torshälla till vi fick problem med att hitta.

"Här Emelie, sväng! Här står det snigelberget" Och jag svänger . Och vi åker 300 meter gång och cykelstig ner till ålderdoms hemmet. Varken Jessica eller jag är medveten om det förrän vi parkerat bilen och Eva och Eva undrar varför vi åker på trottoaren. haha



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback