Från en löptur nyligen med min håriga älskling :)

 

Planterat vinterblommor på balkongen.

 
 
 
 
Hoppas inte jag eller kattfan hinner döda dem innan frosten kommer.....
 

Lördag .

Nu är det jobb fram till klockan 13.30, sen blir det direkt iväg och kolla på match. Stressa hem och byta om och iväg på middag vid 18, från middagen blir det senare iväg på kräftskiva vid 21.

Kul lördag, men först sätta fart med jobb :)


Fläsktv.se

Mycket att göra och väldigt rörigt allting. Orsaken till det är att jag håller på och flyttar . Jag har ingen ordning alls var man har sina saker . Men liite finare för varje dag blir det på nya stället .

Tv möbeln blev fin tycker jag, den halvdöda växten jag köpte på Lidl passar också in. Fler bilder kommer så snart det blir lite bättre ordning :)


Vad gör ni?

Jag gör som ett par tant bröst , hänger . På donken för att vara exakt. Har inte fått i mig kvällsmat än :)


Saker man inte borde köpt innan man blev fattig .

Köpte bland annat en iPad , Ralph lauren skor & en Morris tröja denna månad, lyckligt ovetandes om kommande dyra utgifter .

Men det känns lite modernt sådär att lägga tusentals kronor på märkessaker och sen käka nudlar till middag. Känns lite lyxfällan, och med tanke på hur många säsonger det har rullat så verkar det vara så folk lever så att säga .


Le fuck!

Hur mycket oflyt kan man ha som person? Kan tänka mig att det sitter en liten Guda gubbe där uppe som sitter och fnissar åt mig dagarna i ända..ibland tror jag att jag är ett levande bevis på murphys lag . Jag är inte bitter för det , det är helt okej . Men alltid när man kan ha oflyt då har jag det . Det är ju bara ett halvår sen ett element sprängdes och blötlade hela lägenheten .vem händer det? En månad sen som jag blev inlåst i min egen lägenhet med hunden på utsidan i 3 h för låskolven ramlade av. Händer vem? :p

Idag på spinningen gick ena pedalen sönder, lossnade och flög av . Givetvis när jag satt på cykeln . Händer vem? :p
Ja händer mig i alla fall, kände mig extremt fet och funderar på att lägga om kosten ;)

Jag klarade mig utan kroppsliga skador men självkänslan fick sig helt klart en törn .


Fortsättning följer..

Lämnade in bilen i fredags, eller lärande in gjorde jag väl inte utan åkte förbi en plåt och lackerare och ville ha pris på vad det kommer kosta mig . Jag är väl den som aldrig har tur så jag vet i fasen varför jag valde att åka in fredag den 13 då alla har otur? :p efter ett par hummanden och ett gäng frågor jag inte kunde svaret på en enda kom han fram till att jobbet kommer landa någonstans på mellan 15-20000 kr . Jag fick såklart andnöd, tackade för mig och åkte därifrån. Nu står jag snarare i valet och kvalet att anlita svart alternativt göra det själv .


Bortskämd man är :)

Idag blev det Lyxmiddag . Marinerat kallt kött och kyckling med hemma gjord potatisgratäng , grönsaker och baguette. Tack världens bästa Carina! :)


Hur fin är inte denna? <3


Mycket att göra.

Idag är jag supertrött, mest i kroppen. Igår började os projektet i ridningen. Vi är en grupp på ca 10 tjejer som får rida en extra gång för tränare varje vecka till väldigt bra priser.

Vi har först löpträning, sen fysträning för att avsluta med att rida ett pass. Jag var rätt mör efter löpningen redan ;) igår jobbade vi med fokus på sitsen. Skitkul pass!

Annars har det var mycket sen vi kom hem, skola och jobb flera dagar. Ridning sön, tis ons och ikväll . Ilona hos veterinären och imorgon åker vi iväg till Falun. Kom hem i lördags morse men har fasen inte hunnit packa upp än. Känns som man inte hinner med någonting alls som man borde .

Igår glömde jag helt bort att äta, 14.30 kom jag på att jag bara druckit två kaffe sen jag gick upp vid 6.30.. Nästa vecka är det mycket lugnare och jag är ledig nu fredag och lördag.

Sökte ett till jobb igår också som jag hoppas att jag får, timvik bara ioförsig men hoppas på det verkligen! :)


Färskvara var det ja...

Var ute på min första löprunda igen sen(vad det känns) jesusbarnet var född.

Varken benen eller andningen var med mig idag . Men det gör inget, var supermysigt att springa i det höstliga vädret .