Jag och Jess´s torsdag :D

"Ikea med Emelie

Emelie och jag var en sväng till Ikea, Hööks och Billiga Nisses. De rätta butikerna för oss, släpp loss oss i dem och vi handlar upp en årslön om vi får. Emelie köpte en gigantisk tavla som vi kämpade med att få in i bilen. Som ung tjej på en full parkeringsplats behöver man inte vänta länge på att få hjälp. Även om vi inte bett om det denna gång kom det snabbt en man till undsättning och strax därefter ännu en. De kröp in i bilen, fällde säten och kom med goda råd och snart hade vi den gigantiska tavlan på plats. Karlar verkar må himla bra av att få komma med goda råd och hjälpa till. Ok så tavlan är på plats, uppoffringen vi fick göra var att skjuta fram sätena där vi skulle sitta. Jag undrar om jag kommer få plats där framme "Ja lilla du är det ingen fara med, värre blir det för din mamma.....(tystand från oss) eller storasyster kanske det är?". Han syftar alltså på Emelie och i det ögonblicket tycker jag synd om min 22åriga vän som ioförsig är längre men mycket smalare och ett helt år yngre än mig. Efter att vi båda tyckt synd om henne vinkar vi av männen och börjar gapskratta, värre blir det när vi kör iväg och upptäcker att Emelie har ratten i knät. Det ser ut som om hon sitter i en leksakbil på Parken zoo och ivrigt vinkar till mamma och pappa. En mycket rolig heldag med min unga och snygga vän. Hemma i Eskilstuna hämtar vi upp våra hårt jobbande män och köper skräpmat. "


"FasT" i solsidan.

Att vi har missat detta. nu har vi snart plöjt igenom första säsongen på dvd. Det är ju hur kul som helst.

Helg!

ikväll blir det "dinner and a movie" och imorn blir det fest. woop woop! :D 


Beställt lite nya kläder..
Torsdag idag.

Idag vaknade jag vid 5. Har redan kollat klart på "Love and other drugs" , ätit frukost, börjat tvätta, sitter med och läser/stryker under/kommenterar massa skolmaterial.

Idag ska vi iväg till skolan och möta upp en tjej som jag ska köpa massa böcker av. Sen blir det shoppingtur för jag har 2 löner som har rullat in nu under natten ;) när Csnpengarna kommer , kommer jag vara lika rik som lil wayne :P

Skämt o sido, jag ska köpa på mig massa bra o ha saker, och sen unna mig och min älskling massa fint.


Vanlig vecka på g...

Började skolan idag igen, så det är lektioner där alla dar fram till fredag. Förrutom det blir det

måndag / löpning 5 km
tisdag  / Stall
onsdag /  löpning intervaller
torsdag  / stall och lektion
fredag  /  löpning 5 km
lördag  / utekväll med två tjejkompisar
söndag  / löpning intevall
värdens finaste hund - min hund <3


Dispyt.

Jag och marcus tjaffsade lite i torsdags. Jag är djurtjej nummer 72, marcus är inte det. Jag är gärna i stallet varje dag, jag har en hund och en katt. Jag tjatar dagligen om en liten hund till, en chihuahua i vår familj skulle vara perfekt. Jag skulle väl också ha en häst om det gick ekonomiskt. Men jag har inte råd att ha den typ av häst jag skulle vilja ha. Hästar kostar mig redan 2000 kr /mån. Då är det endast ridning 3 dar veckan, en för tränare. Iaf, Marcus som inte är någon djurkille utan nöjer sig bra med Ilona, som är mer en handväska än något annat. En lättare och trevligare hund kommer inte han, eller jag, äga igen. 

Eftersom jag har träning på andra sidan stan på tordagar som slutar 8, och hästen som står ett par mil utanför stan blir det tusen gånger enklare om jag har bilen. Att gå, cykla, åka buss, låna bil är ju alltid ett jävla mickel men det drabbar marcus som hatar när jag, eller bilen luktar häst. (förståeligt) Det tråkiga blir ju det ständiga tjaffset, han som gnäller och blir arg för lukten och skiten, och jag som blir ledsen för jag får skit jämt. för jag kan ju ta mig själv det är bara det att det kanske tar 4-5 timmar istället för 2-3 och det tar ju massa tid på min och marcus tid. 

Det gick lite överstyr och vi började skrika på varandra och jag frågade honom om vi var nått lysande par om han tycker att "en hund" räcker gott o väl och jag alltid kommer ha fler djur än familjemedlemmar. Då säger han:

"Emelie,  du har ju en enögd orm, du kan få leka med den hur mycket du vill! "
Jag skittjurigt:" Nej den kan vi fan sälja, för vi HATAR JU DJUR I VÅR FAMILJ!!"


Vi får väl se vem som får ge sig i djurfrågan i vår familj. Tills dess sitter samtliga husdjur minus Ilona i karantän ;)


Playlist.Setat och knåpat ihop en playlist. Idag ska jag nämligen springa 5 km igen. Det blir en långpromenad med ludde kludde med. Fettet är alltid roligare att bränna bort med bra musik.

2 hästiga dagar...

Har ridit lektion två dagar i rad. I torsdags för pia och igår för eva. Ena dagen blev det sitsträning och andra dagen blev det mycket mjukgörande övningar, speciellt skänkelvikningar. Kändes lite motigt i början att dra till stallet mellan 18-21 på en fredag men det gick bra! Står cirkus 20 hästar i stallet så mycket brudar blir det som är där ute. Skönt finns det alltid nån att prata med oavsett när på dygnet du kan åka dit.

Träningsvärken sitter i fint nu. Mest i magen och "sittbenen" :P


Am I?

Quote,words,bitch,karma,bw,funny-5eec425054f43f1eaf8a864c230de99a_h_large

 

Man kan ju faktiskt fundera ibland. Detta har varit en riktig saker går fan bara sönder vecka. Först bilen, iofs inte min leda och värk. Men att lämna in bilen på verkstad påverkar ju ändå i slutändan hur mycket vi har råd att slösa på kul saker. Next up mobilen för 6000 kr, helt jävla fantastiskt att ingen av de där jävla idioterna på tre verkar veta hur man fixar det heller. Min smartphone= för smart för de anställda till och med!

Det är verkligen jättebra att äga en sådan smart telefon men imorn ska jag kasta in den på tre, säga åt dom att de kan ringa mig när den är lagad och skicka räkningen sedan.

 

Sist av allt la kaffemaskinen för 2000 av. Då började jag gråta hysteriskt. Man ska fan inte ha fina saker, det är bara skit och elände med det ändå. Satt och fundera på när någon av de två teveapparaterna hemma skulle rasa ner från väggen. Tror ni inte kaffemaskinen hoppar igång igen då? Duktiga fina kaffemaskin, jag visste väl att iaf jag och han kom överens :P


igår.

Sprang 5.23 km igår -sträck. Körde relativt lugnt tempo. Mellan 8-8.5 km/h o sen satte jag minimum 10 låtar. Sista låten var som alltid käm pig men annars fungerade det super.

Den som inte vaggar till detta...Och så lite lunch. Sen bara möte kvar sen ...

dsc_0558 (MMS)

Och så lite lunch. Sen bara möte kvar sen ska jag hem hem hem! :-)


.

Blev ju inte direkt sådär coollugnt igår heller. Redan kl halv 5 kom marcus hem, med två kompisar som stannade till 8. Fast det gjorde inte så mycket, vi kollade på nån action romantisk komedi med bruce willis sen fixade grabbarna våfflot till oss tjejer medan vi satt kvar i soffan och kollade på family matters. Gulliga pojkar :-)

2 Braisar.

My whole life waiting for the right time
To tell you how I feel
Know I try to tell you that I need you
Here I am without you
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away
Stay, stay
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay


En kväll bara för mig själv.

Så jävla mycket som händer hela tiden .ska hela eftermiddagen/kvällen i soffan eller i sängen. Blir helt slut i kroppen av all stress hela tiden. Jobbar 6-14.30 hela veckan och är borta mellan 5 och 3 ungefär. Igår stack vi iväg direkt och storhandlade, lämnade in bilen på verkstad och tränade = sent!

Imorgon ska vi iväg på middag, på torsdag är det hela kvällen stall, fredag lika så, lördag blir det antagligen fest , om marcus jobbar helg vill säga , annars är jag nog hellre hemma kanske, och på söndag är det middag borta igen. Men idag , idag är det ingenting och det känns så skönt!


Har ju lyckats skada mig i ryggen oxå :(, gjorde en jätte otäck vridning i ryggen igår. Vi satt och kollade på nån ny exorsist film som släppts. Jag är ju livrädd, men brukar gömma mig bakom marcus rygg. Men precis när det var som läskigast ringde hans mamma och han stack iväg till köket och prata telefon istället. Kvar satt jag som ett spöke i soffan . Försöker skrika på marcus att han måste stänga av. Precis när han kommer in i vardagsrummet , kommer en jävligt äckllig sen så jag vrider till ryggen och kastar mig efter kontrollen. Aj! För jävla löjligt att göra illa sig till en film i en soffa, men jo nog fan gör ryggen jävligt ont.


Young and restless

Denna veckas träningar blir

Löpning måndag onsdag och lördag.
Ridning Tors och fredag.

Sen ska väl lilla hårbollen få en och annan längre promenad :)


Så nu ska det tankas massa musik. Bara "partylåtar" ska det va!

Idag börjar uppladdningen.

4 juni är jag anmält på ett lopp på 10 kilometer. Kommer inte ihåg vad det heter men det är här i stan. Det är genom pappas företag vi ska springa och allla ska få en varsin tränings och löptröja med reklam för företaget. Någon kom på den lysande (?) iden att vi skulle sätta reklamen på ryggen med motiveringen "det är ju ryggen de kommer se av oss, när vi springer om dom" så det känns som vi måste satsa lite inför det här ;)


Ikväll mjukkör vi med 25 min löpning, 5 gång och 20 löpning.

Att glömma handskar när man ridit i 15 år ...

dsc_0557 (MMS)

Att glömma handskar när man ridit i 15 år är inte ok! Ett köttsår av en blåsa fick man som straff för det.


Jävlar i helvete . VOFF! Sa det . Jag hopp...

dsc_0553 (MMS)

Jävlar i helvete . VOFF! Sa det . Jag hoppade till o marcus glodde som en blåst idiot . Men bra blev det. O bakpotatis o räkröra ska avnjutas ikväll :-)


Marcus försöker förstå sig på matberedaren...

dsc_0552 (MMS)

Marcus försöker förstå sig på matberedaren vi fick i julklapp. Fan jag hade ju hackat den där jävla löken för lääääääänge sen :-P


This is my love. (1 år 2011-01-15 <3 )

Verse 1
Now Hollywood wants to make you think they know what love is. But I´m a tell you what true love is. Love is not what you see in the movies. Its not the ecstasy its not what you see in that scene you know what I mean? I´m telling you right now true love is sacrifice. Love is thinking about others before you think about yourself love is selfless not selfish. Love is God and God is love. Love is when you lay down your life for another whether for your brother your mother your father or your sister its even laying down your life for your enemies that´s unthinkable but think about that. Love is true. Think.

Chorus:

I´ll put you in front of me
So everybody can see
My love this is my love

I know that I´ll be alright
As long as you are my guide
My love this is my love

Verse 2
Love is patient love is kind. It does not envy it does not boast it is not proud. It is not rude it is not self-seeking it is not easily angered it keeps no record of wrongs. Love does not delight in evil but rejoices with the truth. It always protects always trusts always hopes it always perseveres.
Love never fails. Love is everlasting its eternal it goes on and on it goes beyond time love is the only thing that will last when you die but ask the question why? Do you have love?

Chorus

Verse 3
There is no greater love than this than he who lays down his life for his friends. Now are you willing to lay down your life for your friends? You´re probably willing to lay down your life for your mother your father or your best friends but are you willing to lay down your life for even those that hate you? I´m going to tell you who did that the definition of love is Jesus Christ. He is love. The nails in his hands the thorns in his brow hanging on a cross for your sin my sins that is LOVE he died for you and me while we still hated him that is love. God is true love and if you don´t know this love now is the time to know perfect love.
ridlektion

Nu är det bara ett par timmar kvar jobb , sen är det helg! Jag är skitglad o lallar runt som en fjollig sorglig människa. Men det skiter jag i :-P för igår var jag så trött så jag vet inte vad. Har haft gå-hemifrån-5 -komma-hem 21 varje dag hela veckan. Igår var det ridlektion och när jag kommit hem och putsat av ridstövlarna duschade jag bara o gick o lade mig direkt. Hade hoppning igår på lektion. Gick rätt bra men första skutten blev för mkt med handbromsen i så han hoppade inge vidare. Jag samlade o samlade i framridnigen så jag fick för mkt i handen. Ovetandes såklart men det märktes ju direkt när man började hoppa. Och på ridlärarens uttalande i slutet av lektionen 'emelie, du kan inte vara en rullator åt din häst o kånka runt på honom . Han får gå själv, lätta i handen o driv på framåt'. Helt sant var det. Dumt av mig men blir lätt lite så på en het häst man inte känner så väl att man rattar för mkt.

Laddar för helg.


denna är väldigt bra i sin orginalversion med...
Jävligt skön beat. Synd att svensk rap är kiss. Men den är helt OK ändå.

Vi har liksom knegarmännen annamat att man...

dsc_0550 (MMS)

Vi har liksom knegarmännen annamat att man bajsar bättre men nakna människor på toaletten. Även om jag aldrig riktigt fattat grejjen. Men jag är ju inte så brunkaraktig av mig heller :-P


tufft ibland

Det blir jobbigt ibland när man jobbar i vården. Man får lära sig snabbt att ha ett visst avstånd till personer, man har själv gjort det misstaget . Jag träffade på en dam som påminde om min mormor och efter att träffa henne dagligen i tre år tyckte jag om henne som om det just varit min egen mormor. Att se henne gå bort var tufft. Efter ett tag har man ju lärt sig att det är en del av livet att dö, istället för att vara rädd för det kan det snarare vara en lättnad för en svårt sjuk människa. Och vi andra har ju kvar alla minnen av honom eller henne. Just nu är jag uppe på onkologen på msk, det fungerar bra. Man kopplar bort tanken på att de är där för de är svårt sjuka utan tänkerpå att de flesta blir friska och flyttar snart hem igen. Det enda som blir tufft är att se dom som inte är det. När de gråter med sina familjer på sina rum. Det enda som snurrar i mitt huvud då är när jag kom hem från skolan i gymnasiet och mamma väntade på mig hemma i vardagsrummet. Hon satt med tårar i ögonen och berättade att hon hade bröstcanser. Hur rädd hon var, och hur rädd jag var. Hon är friskförklarad idag men jag kan förstå hur de här familjerna måste känna sig. Att möta dem får jag en klump i magen och tårarna bränner i ögonen. Idag mötte jag en tjej jag ridit tillsammans med hur länge som helst. Hennes son ligger uppe på avdelningen. Så jävla hemskt. Hoppas han är en av alla dom som blir bra.

Zonnic mint

Jag och marcus fnissar åt det varje gång reklamen går på tv. nån som sett det? Apoteket har uppfunnit det senaste för att sluta röka. Portionspåse med nikotin

Mint

Portionspåsen verkar snabbt mot röksuget. Ett diskret alternativ som kan användas vid rökavvänjning och rökreduktion.

Fukta påsen med tungan och lägg den under överläppen. Flytta då och då runt påsen.Snus kanske? Helt fantastiskt att apoteket har uppfunnit snus 10000 år efter alla andra. Grattis hörrni!


Underbara underbara låt.everyone thinks that i have it all
but it's so empty living behind these castle walls
these castle walls
if i should tumble if i should fall
would any one hear me screaming behind these castle walls
there's no-one here at all, behind these castle walls

[Christina Aguilera]
nobody knows i'm all alone
living in this castle made of stone
they say that money is freedom but i feel trapped inside it all
and while i sit so high up on a throne
i wonder how i can feel this low
on top of the world it's beautiful
but there's no place to fall


knäppa hanar

Sådär då , var man äntligen hemma igen. Gick kl 5 imorse, och nu 16 timmar senare kan jag äntligen stoppa min feta röv i soffan. Slutade vid halv 3 & stack ner på banken. Fikade med jess och pratade ikapp oss lite. För länge sen sist. Mötte upp marcus stack vi iväg och käkade på donken och åkte och handla. På vägen hem skriker marcus ' Neeeeeeeeej!' Han hade fått syn på att burger king öppnat i eskilstuna o stackars karln hade ätit sketen nachoburgare på ett annat ställe. Jag sa att man behöver inte skrika som om mormor avlidit och att han skrämde livet ur mig. Säger han 'du, det är som att ligga med en skelögd asiatisk pojke när det fanns en kvinna tillgänglig. AJA. Stack slutligen iväg o hämtade lilla sune, han är ju oxå för jävla rolig. Öppnar ytterdörren, ingen hund. Hepp. Går runt i lägenheten , mörkt så man ser inte så mkt. Öppnar en stängd dörr. Fortfarande ingen hund. Börjar fundera på om det ens finns nån hund. Tänder lampan i vardagsrummet , tittar en liten busig skithund upp på mig. Ligger han i soffan o sover så han inte reagerar på att nån rör sig i två minuters tid i lgh. Men glad som en galen blev han när han såg att det var jag. Fina , galna hund <3

.

Usch jag skojade sist när jag sa att jag är så pigg. Energin tog slut nu kan man säga. O ändåär det emjobb, banken, träning, hundvakteri o en sväng förbi mamma innan denna dag är slut. Puh!

Sjukt vad morgonpigg man blir snabbt. Går ...

Sjukt vad morgonpigg man blir snabbt. Går upp 04.15 varje dag för att hinna till jobbet. Men det är coollugnt, är aldrig trött på morgonen. Nu är det bara denna o nästa vecka, sen är det upprop o skolstarr på måndagen :-D


lör

Äntligen helg. Har städat lägenheten och varit ute hos fina fina hästen. Igår var vi och firade att marcus fått en nytt jobb. Ett sjukt välbetalt, och nu när jag jobbar jämt kan man gladeligen säga att man kan börja fundera på vad man ska göra med alla pengar. Sjukt kul, vi vill åka till thailand till nästa jul och nyår. Om en vecka firar vi ett år oxå. För ett år sedan stod vi nykära på dejt i sthlm. Känns längre sen än så . Men men :-) I helgen blir det lugnt. Ikväll har vi filmkväll hemma hos oss och imorgon blir det bara tvätta o träna :-) nått annat skit orkar man inte med efter en däckad vecka, eller som marcus sa till mig häromkvällen när jag låg med feber o halvt ihjäl i sängen. ' är du hypokontriker? Är du inte överdrivet dålig?' Gissa om stekpannan var på g o hämtas :-P

Schackturnering på haleniigatan. 'My nigga...

dsc_0546 (MMS)

Schackturnering på haleniigatan. 'My niggah pee wee' som fred kallar henne ligger och socialize:ar bredvid. (Katten)


ons

Usch är fortfarande helt ihjäl. Men har jobbat 6-14.30 , man kan ju inte ligga hemma o mysa framför teven, febern o migränen har släppt så nu är jag bara dyngförskyld o dyngslut i hela kroppen. Imorn är jag ledig så ikväll ska vi iväg på middag och imorn är vi hundlediga o ska iväg på date i stockholm <3

Alfahannen


Har bara kommit en bit på den men fan vad bra den verkar vara..Tänkte ta resten av eftermiddagen med te och bok nerbäddad i soffan :)

Tis.

Usch det är så jävla pissjobbigt att va sjuk. Igår var jag helt färdig när jag kom hem, lagade mat, diskade och städade iording sen råkade jag  däcka på min man i soffan. Han berättade för mig att jag hade börjat snarka som en idiot så då hade han blivit rädd att jag skulle dregla på honom så då hade han väckt mig :P haha, men så söt är han för han väckte mig genom att massera min fötter , vader och ben, vilket är bland det bästa jag vet.

Imorse när jag vaknade hade jag 39 graders feber, förskyln, fortf ont i magen och så sprängande huvudvärk att jag ville gråta när jag tände lampan. De flesta symtom går bra, för de går att knarka bort med ipren och nässpray men just när man är på g till migrän. Ja, då ger jag upp. Har legat och sovit till och från hela dagen. ska på sin höjd rasta hunden , om hon är snäll ;)

Nä men den där underbara lilla varelsen har visserligen snarkat mig i örat 711 ggr idag , men annars har hon legat bredvid mig och sovit och myst. :P

Thats all she wrote

Now I don’t really care what you call me
just as long as you dont call me rude
I bet they knew as soon as they saw me
“Goodnight its over with” thats all she wrote
streets like cold Chicago
aint nothing new I’ve seen it all before
but still I ball like no tomorrow
goodnight it’s over with thats all she wrote
all she wrote, all she wrote


->Här<-

Tonight im fucking you.

->Här<-

Here’s the situation
Been to every nation
Nobody’s ever made me feel the way that you do
You know my motivation
Given my reputation
Please excuse I don’t mean to be rude

But tonight I’m fucking you
Oh you know
That tonight I’m fucking you
Oh you know
That tonight I’m fucking you

 fan vad trött man blir.

Måste fixa skattsedel på skatteverket, det är kul att de har så underbart mkt personal att det är 50 nr kvar till din tur. Speciellt när man har feber kan man bli så jävla lack på det. Undra om dom roar sig själva genom att hålla halva eskilstuna hos sig på dagarna. Mer liv än så har man än att man har tiden att lägga 2 h på skatteverket. Usch och fyfan

sjuk :-\

Usch vaknade upp sämre än igår. Feber . Förskylning, huvudvärk , ont i magen o blöder näsblod :-( efter jobbet ska jag bara fixa en grejj på stan. Sen ska jag sova bort hela dan.

söndag på nya året.

Nu är det söndag igen och imorn blir det att hoppa igång och jobba igen. Har haft en jättekul helg. I fredags var jag på fest och igår blev det heron city med andreas och sandra. Vi åt på olearys och kollade på 3d bio. Lillskrutten var med mamma i helgen och hon hade skött sig super. Smällare och raketer har hon inte brytt sig det minsta om. Hon är så jäkla cool den där bruden och det är skönt. Ikväll ska vi bara ta det dödslugnt, ska plöja chipS och serier. Är jätteförskyld och har ont i njurarna :-( hoppas det är bättre imorn.

Fick träffa lilla tindra för första gången...

dsc_0538 (MMS)

Fick träffa lilla tindra för första gången i helgen :-) 3200 gram o 52 lång. Och såklart hur söt som helst :-)


I eftermiddag har vi satt upp gardiner med...

dsc_0545 (MMS)

I eftermiddag har vi satt upp gardiner med svärmor och hennnes gubbe. Eller marcus o micke fick jobba o jag och pia snacka mest massa skit ;-)