projekt framsidan.

3 buskar rycktes bort med grävare i fredags. vi försökte på egen hand men det var jobbigt och hade tagit 100 år så vi ringde in en entreprenadfirma istället. De tog bort alla 3 på en halvtimme.
nu ska vi lägga nytt gräs , en stor trätrall och köpa nya möbler.

Denna loungeserie ska beställas tror jag. eller så ska vi bygga en egen, men lutar mer åt denna :)


Finaste bröllopet ♡

var på bröllop i helgen . otroligt vackert, känslosamt , roligt , spännande .
hela dagen var toppen , paret var otroligt vackra och jag tror de kommer bli en toppenfamilj som gifta.


Buskjäklarna är borta!

Vi har tagit bort 3 buskar från framsidan och ska bygga stor trall

Så jävla sopslut!

Idag blir jag inte mindre är 26 år. Fan vad gammal man börjar bli ..... Igår hade jag lite släkt över på tårta och fina paket. Ikväll ska vi grilla , känner mig helt färdig dock. Idag jobbar jag 11 dagen i rad (7-10 h per dag )och varit sjuk typ hälften av de dagarna .

är helt borta i huvudet , trött hängig och yrslig m.m så kan ju inte säga att jag är sådär aspepp på att fira födelsedag :p

men det ska jag göra i alla fall, ska ta det lugnt imorgon när jag är ledig :)
dåliga nyheter kommer sällan ensamma.

Det var ju bara någon vecka sen vi hämtade ut hunden på strömsholm för 4500 kronor. hutlöst tyckte vi då!
vi kom rätt lindrigt undan om man jämför vad bilen ställt till med.
och av de 3 bilar vi kör så är det den nyaste som strular. skulle precis hoppa in i bilen till ett par kompisar, när den börjar bluddra och ryka vitrök....

var enda bilkunnig granne i området kollade på den o de alla misstänkte att toppen hade gått. och att byta toppen på en bmw kostar ungefär 80000.
iofs är det inga lån på bilen alls men inte fan kan man ta lån för att laga en bil? o inte har man 80000 som ligger och skräpar som bara kan läggas på vad som helst....

min stackars kille var halvt beredd på att byta in sin älskling mot en billigare bil när de en vecka senare ringde med domen... tydligen var det" bara "topplockspackningen som behövde bytas och det kommer kosta ca 16000 .

aldrig har man jublat så högt över utgifter på 21000 på samma månad . hahaha
men det lutar ju ändå åt att både jag och min kille får sälja stjärt på fristadstorget ett bra tag framöver.

Hej hej nudelkost fram till hösten 2016 ;)
jäkla förkylning....

Gud vad förkyld jag är. går runt och hostar som en galning.. har varit en lugn dag , varit förbi tippen och öb. råkade låsa in bilnyckeln i bilen...... I regnet... fick ringa svärfar som fick rädda oss från vårat öde och åka hem och hämta extranyckeln.
jävla biljävel!
Sara var förbi på fika och myste med kattungarna sen var det bara ladda för jobb.
jobbar natt inatt och sen hela midsommarhelgen. inge vidare kul kanske , men 31 h storhelgs ob kommer väl förhoppningsvis synas lite på lönespecen nästa månad. får bli en lugnare variant på midsommarfirande så man orkar upp och jobba 7 på lördag sen :)

Det gick ju bra! :)

Första lektionen med A gick ju superbra. han gav mig ett par bra tips och slog iväg järn7 och drivern drygt 100 meter ett gäng gånger. se på fan! det trodde jag aldrig , mycket bättre än sist jag körde för 15 år sen.

rätt sexigt och hett o se hur duktig sin kille är på att spela. när han dängde iväg bollar 300 meter stod jag och dagdrömde om hur snygg min kille var :p

haha hade dock ett missöde där jag missade en tant med knappt 1 meter . shit vad jag skämdes , var ju inte alls meningen såklart men bollen fick en riktig sneträff.
jobbhelg.

Fick rycka in pga sjukdom så har jobbat från i fredags klockan 20 till idag söndag klockan 15. på detta jobbet sover jag ju så ingen nöd på mig. men många timmar jobbade så är rätt trött och sliten ändå.

Gubben har köpt ett golfset med bag åt mig (jag spelar ju åt fel håll) i helgen så när jag slutat ska vi ut på ranchen och öva. han är ju duktig på golf och har 4 i handikapp , jag tror dock jag är ett lost case. men tror han att han kan träna upp mig så vi kan börja spela tillsammans vore ju det skitkul :)

ikväll ska vi ha grillparty och ladda inför nästa veckas jobb. jobbar alla 7 dagar och ca 65 h. pust! :)

igår med jobbet , tittade på alla duktiga som sprang åvarvet. nästa år vill jag också!Parsemester i juli :)

Ja vad gör man inte när man jobbar hela sommaren. vi har bokat in en weekend i Sverige i mitten på juli. Först åker vi ner till Båstad , med tennisveckan lär det bli fullt drag ett par dagar . Eller ja med tre par lär de bli mer åka båt och goda middagar än krogtimmar tippar jag.
 
sen åker vi ner till Göteborg. Fina sambon har bokat in oss på postis, ( hotell Post) ett sjukt fint hotell i Göteborg. Där ska vi Härja på Liseberg och ägna oss åt massa shopping. Bland annat Ullared :) 
 
 
 
postis i Göteborg . 
 
 
 
 

Min lilla pluttaplutta :/

lillpluttan blev ju kvar på strömsholm inatt. Efter att ha pratat med veterinär igår och idag verkar det varit någon magsjuka hon har och inget värre. tror de ville utesluta cancer i livmodern igår för de frågade massor om löp , om hon är steriliserad och sen röntgade vi magen . tyvärr vanligt på rottisar och äldre tikar överlag . men det såg bra ut! men hon var rejält uttorkad efter att ha kräkts som en tok i över ett dygn så hon fick stanna kvar med dropp och magmediciner.. väntar på samtal från dem nu och förhoppningsvis får vi hämta hem henne ikväll.

känns skönt att vi åkte in såpass tidigt med henne. rådfrågade veterinär redan första dagen hon kräktes men hon tyckte vi kunde avvakta ett par dagar . även om detta antagligen kommer bli en saftig historia känns det bra att hon har bästa möjliga vård när hon mår dåligt.

nu längtar jag bara till hon kommer hem, det är så tomt hemma utan henne . Den där lilla tjejen har ägt mitt hjärta sen första dagen jag träffade henne för över 5 år sedan.

haha veterinärerna var chockade över hur tolerant och snäll hon var. frågade både igår när vi var där o i telefon om hon alltid är sådär. hon är verkligen en guldtjej, klockren i alla lägen och så jäkla snäll.
lämnat av min stora skrutt på strömsholm .

:( hon blir kvar över natten för dropp och magmediciner. lillskruttan :( ♡♡


Vi har kattungar här hemma.

O de är hur ljuvliga och Söta som helst. 3 är ev tingade så minst en kvar till salu om någon är sugen ;)
denna veckas träning.

löpningen är ju bedrövligt långsam men har tagit det lugnt för att jag inte sprungit på länge o vill inte dra på mig någon skada eller få benhinneinflammation...