Falun

Vi var ju på överraskningsfest i Falun i torsdags kväll . Orättvist nog hade de redan fått snö . på fredagen innan vi åkte hem åkte vi upp till lugnet där de sprutat massor av snö och tog en underbar promenad i solen . den första snön är verkligen magisk varje år och både jag och hundarna

älskar det. Min sambo däremot....... för det första hade han bara finskor och dunväst med sig så han både frös och halkade runt så han gick som en liten trulig unge 10 meter bakom och frågade om vi kunde vända hela tiden.

När han hade frågat för säkert 20e gången började jag gråta , känslig som man är i dessa tider för min promenad var förstörd , men efter lite övertalning kunde vi i alla fall gå kortaste spåret på 3 km :)
Ny bebisvecka.

dagarna bara rasar förbi nu för tiden. I tisdags var jag på stan med Jessica och Alex , lunch fika och mycket shopping . är just nu inne i en period då jag vill köpa allt jag ser , allt från inredning julsaker och bebissaker. dyrt som fan blir det ju så försöker hålla mig till det nödvändigaste som behövs .

I eftermiddag ska vi åka iväg på fest , fira en födelsedag och bo på hotell . Vi kommer hem igen imorgon..

Här är lite av allt pynt jag köpte imorse :D

En ledig helg.

Det är härligt att vakna upp mer sliten och Förskyld måndag än fredagen innan , då vet man att man har tagit vara på sin lediga helg .
började lite tokigt med två sömnlösa nätter (den första med alla mardrömmar), det brukar kunna bli sådär i omgångar med att magen växer som mest , jag hade det massor mellan v 8-12 och sen en omgång vid v 15. magen känns spänd och ryggen värker massor och konstant . med både öm mage och rygg är det ju inte alldeles lätt att hitta ett bra sätt att sova på. Det har givit sig nu och magen känns fetare än någonsin, jag har dessutom tagit igen det med två kvällar där jag somnat vid 21 och vaknat mellan 7-8 :)

här hemma har vi lagt både golv, klinker, och åkt till tippen med två fyllda släp med allt från väggar till betong o annat skit från renoveringen i hallen . min kille är helt död nu kan man säga , kanske inte så konstigt när han får göra det mesta själv då jag inte kan bära tunga saker . Nu ligger det klinker innan för dörren och vitt golv i hela hallen , vi har ännu både kök och vardagsrum kvar att lägga men nu är vi en bit på väg .
Igår gick vi in i en ny vecka .

Har legat vaken sedan klockan 6 imorse , usch vilka mardrömmar jag hade i natt . Jag har visserligen haft jätteskumma drömmar till och från hela grav. men inatt var de hemska och jag vaknade upp gråtandes vid 3 tillfällen, när man väl lugnat sig kunde jag inte somna om såklart så det har inte blivit mycket sömn inatt.

Igår gick vi in i en ny vecka också , det firade vi med lite nya bebiskläder och en middag hos mormor och morfar. känns som om veckorna går lite snabbare nu, tror det beror att jag har lite nedräkning mot jul också. julafton är ju min favoritlag på hela året så jag är helt uppe i julklappar och pynt och storstädning av huset. Andreas håller på och blir galen , jag köpte julstjärnor på Ikea för 2 veckor sen (satte upp dem direkt ) och nu har jag köpt ytterbelysning som ska upp i trädgården under helgen .
Vad ska man köpa egentligen ? :)

En sak som är väldigt spännande med att vara gravid (säkerligen mest första gången) är ju alla dessa inköp som ska göras , det är ju allt från kläder till säng, barnvagn till inredning i barnrummet.

jag älskar ju allt vad shopping och fina saker heter så jag klagar ju inte men det är verkligen en djungel där ute. Nu har vi redan valt och bokat en vagn (som vi ska hämta ut lite längre fram) men det är ju svårt att veta vad man ska ha , vad är en bra vagn? är den svår att köra på vintern? vilket märke ? hur mycket får den kosta ? vilken färg? ja det går att få tag på i stort sett vad som helst idag. tjejen i butiken visade oss en vagn med motor som kan skaka av sig själv . perfekt när bebisen ska sova utomhus kanske tex. men ja den kostade ju därefter så den var väl aldrig aktuell.
vi har valt en stokke trailz, en vagn som de i butiken starkt rekommenderade. vi valde en blå liggdel och en grå sittdel. riktigt riktigt fin , jag vill bara ha hem den nu , ha dem hemma och köra runt Bella i den typ . 😄 men det blir inte förrän i vår den kommer hem till oss.
I april blir vi 3

en liten hemlis vi har hållt hemligt ett tag. Men nu vet de flesta och det börjar även bli svårt att dölja då jag börjar bli rätt tjock om magen .

Idag har vi köpt en säng till den lilla , en säng som jag dreglat över länge. till och med innan jag blev gravid . en säng från stokke som heter sleepi. vi valde att köpa hela paketet på en gång så vi har både lilla delen den kan ligga i som nyfödd , när den blir äldre kan vi bygga ut sängen (som på bilden )
nu längtar jag till att komma hem och bygga ihop den , den kommer nog bli super till den lilla ♡
Alla dessa hantverkare.

hallen är i full gång för en uppfräschning. vi har breddat ett vägg , slagit ut ett par väggar , vi ska lägga nya golv m.m m.m

vi har även haft arbetsledare sprungit hemma för att ge offerter på renovering av badrummet , får se om det blir innan eller efter jul . för min del gör jag det gärna efter , känns som man vill ja julfint och mysigt hemma nu närmsta veckorna . inte sitta inneboende hos sina föräldrar. ah vi får se helt enkelt.

Det är jobbhelg för min del , imorgon när jag slutat ska vi iväg till d och j som fyllt år. vill gärna hinna med byggmässan i helgen också .Igår blev jag moster ♡♡

åt en fantastiskt söt liten kille som var 50 cm lång och vägde 3200 gram.Min fantastiska kille.

Haha kommer hem från en ganska tuff dag på jobbet då ligger det två paket och en bukett rosor på köksbordet.

I det ena paketet låg det arter eight , som jag älskar . I det andra paketet låg en ny bärbar dator . Jag blev helt chockad och frågade om det var på riktigt.

min förra packade ihop i somras och sen dess har jag och Andreas delat på hans dator. Haha han har ju en ganska hajpad speldator men sedan i somras har den pensionerats till en seg seriedator. jag som kollar tonvis med serier har fyllt upp hans minne och segat ner den totalt . (enligt honom)

nu har jag fått en alldeles egen , bara sådär, jag antar han har planer på att ta tillbaka sin egen dator igen. världens bästa kille , vad vore jag utan dig ? ♡♡♡