Nu är det sålt !

Nu är vi äntligen bara husägare och inte radhus ägare. Kontrakt är skrivna och handpenning  ska betalas i veckan. Det har varit en extrem helg. 
Vi städade fram till 12 på natten på fredagskvällen  , mellan 7-12.30 innan visningen på lördagen. Ganska precis efter visningen ringer en granne då ena katten haltar så det var bara att packa in henne i bilen och åka till veterinären. 

Det är redan bättre med henne nu men man var knappt människa när vi kom hem sen lördag kväll . Inte igår heller för den delen 🙈

Lördag kväll satte även världens konstigaste budgivning igång. 3 olika par la avslutande bud , alltså ett högt bud för att slippa budgivning  och skriva kontrakt direkt. De la dock olika höga bud så de var tvungna att överbuda  varandra ändå. Och så sent som igår kväll kom ytterligare ett bud, högsta och vinnande budet. Om vi är slut i huvudet ? Ja ..... det är mycket nerver med i spelet när man redan köpt ett annat hus och måste sälja. 

Men vi är så fantastiskt nöjda, vi har fått mer än vi vågat drömma om och det kommer göra underverk med nya huset . Vi fick tex 37 % mer än vad vi gav och räknar man bort  våra boende kostnader under dessa månader vi bott här har vi ändå "fått" 32000 kr varje månad extra. Det är mycket pengar , men det ligger också hundratals timmar arbete bakom. Det är mycket blod svett och tårar kan jag garantera 😉 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback