ryggskott?

Haha alla dessa krämpor alltså... vet inte om det alls har med magen att göra eller om det är nåt helt annat men igår kväll från ingenstans började det hugga i ryggen.  Lite känslan av att bli skjuten i mitten av ryggen då smärtan pulserade i omgångar och jag kunde inte ens stå upprätt. Det sitter i fortfarande och som ett ont bälte , men på halva ryggen ungefär. Jätte mysko och superont!  

Haha ja varför inte lite ryggskott också , det är ju inte så att man redan har ont överallt ändå 😂

Jaja , igår hade vi mamma och pappa över på fika , fixade i köket och gick en långpromenad med hundarna. Ett "problem" som dock dykt upp är att ena katten har fått dille att följa med på dessa promenader.  Vi brukar gå runt flygfältet här i hällby vilket är ca 4 km totalt , och dels orkar hon ju inte gå så långt utan går och flämtar med tungan som en hund. Sista kilometern är dessutom över vägarna så nu får vi gå 2 km av promenaden och sen vända på hälften för att inte katten ska riskera att bli överkörd sista biten. Kattskrälle!  

Haha igår kastade jag in katten inomhus det sista jag gjorde innan vi begav oss iväg för att slippa ha henne med oss men kattfan hoppade ut genom kattluckan  på baksidan och hann ikapp oss efter ca 200 m promenad. 😂💕



Där borta i gula husen bor vi.....






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback