Vad ska man köpa egentligen ? :)

En sak som är väldigt spännande med att vara gravid (säkerligen mest första gången) är ju alla dessa inköp som ska göras , det är ju allt från kläder till säng, barnvagn till inredning i barnrummet.

jag älskar ju allt vad shopping och fina saker heter så jag klagar ju inte men det är verkligen en djungel där ute. Nu har vi redan valt och bokat en vagn (som vi ska hämta ut lite längre fram) men det är ju svårt att veta vad man ska ha , vad är en bra vagn? är den svår att köra på vintern? vilket märke ? hur mycket får den kosta ? vilken färg? ja det går att få tag på i stort sett vad som helst idag. tjejen i butiken visade oss en vagn med motor som kan skaka av sig själv . perfekt när bebisen ska sova utomhus kanske tex. men ja den kostade ju därefter så den var väl aldrig aktuell.
vi har valt en stokke trailz, en vagn som de i butiken starkt rekommenderade. vi valde en blå liggdel och en grå sittdel. riktigt riktigt fin , jag vill bara ha hem den nu , ha dem hemma och köra runt Bella i den typ . 😄 men det blir inte förrän i vår den kommer hem till oss.






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback