Mysig helg..

På fredagen var vi ute och åt med Jess och Kitan på Håpes. Hur trevligt som helst. Och roligt. Mest garvade vi nog när vi alla beställde köttmenyer med enorma hamburgare och köttbitar men där endast 3 potatisklyftor ingick. TRE. Jag fick alltså en sjukt stor köttbit och tre klyftor potatis. Efter middagen spelade vi bowling och gick till time out och drack cider och öl .

På lördagen åkte jag marcus och kollade möbler på förmiddagen. Vid lunch åkte vi ut till sundbyholm och grillade med malin,samuel, jess , kitan . På kvällen var vi iväg på filmkväll med Avatar. Hur bra som helst .

Söndag och vi segade hela förmiddagen. Sen åkte vi och åt våfflor hos mamma, åkte iväg med sune och david till mälarbaden och utställningstränade lite och lät hundarna springa av sig. Åkte hem och sprang med  Marcus och Kristitan på eftermiddagen . Tvättade , städade och hade mys och filmkväll hemma. Haha vi såg 3 filmer halvvägs och alla tre var så sjukt dåliga. Så "its complicated" "leap year" och "legion" borde ingen, absolut ingen se :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback