Skadad.

Det är rätt komiskt att av all skit jag kan hitta på tvn är Top gear min favorit. Man blir skadad när man lever med en bilintresserad kille för länge. Men det är hysteriskt kul. Det brukar vanligtvis visas sent på kvällarna. Jag är övertrött och skrattar så jag gråter =P

Ny mobil.

Har fått ny mobil, av Mc donaldsfolket.. Maher som hade kuponger till 15 st så han tyckte att jag och oskar skulle ha varsin av dom. Säkert världens skitmobil men perfekt för krogkvällar.

Har en tendens att tappa bort eller glömma saker lite här o var.  Så nu har jag iaf dubbel upplaga av mobil..

Ge mig.

En kille som kan spela gitarr.


5 sanningar.



Har blivit utmanad. 5 sanningar som kanske inte dom flesta vet om mig.

1. Jag avskyr allt vad matlagning , disk, duka, handla heter vilket resulterar i att jag äter ute minst en gång per dag.

2. Jag har ett hemskt humör ala Hitler ibland. När jag är stressad, trött eller något stort är på gång som vid flytt blir det ofta att jag står och skriker och pekar med hela handen.  (har ärvt det av min kära mor som är en värre upplaga av mig. Eller jag en mildare av henne kanske man kan säga. Hur min pappa står ut har både jag och många vänner till mig frågat sig) .

3. Jag är en riktig spegelapa. Kan inte gå förbi en spegel utan att titta mig i spegeln.Vill inte veta hur många timmar det blivit under åren. Självklart är det spegeln det sista jag kollar i innan jag går utanfr dörren . Skyltfönster på stan eller fönster fungerar vid behov..  Festkvällar kan ofta bli lite extremt =).


4. Jag kan ofta bli lite disträ. Ibland om jag hummar ofta när jag pratar med någon betyder det att jag har slutat lyssna.

5. Jag har svårt att gråta framför folk. Samtidigt kan jag vara jättelöjlig och gråta för det mesta när jag är tillsammans med någon. Jag kan också gråta över att Stina har gått ner 120 kg på kanal 5. Men att visa att man blir ledsen eller om jag skadar mig har jag jättesvårt att gråta. Det tar stopp!

..

Matten klar. Spicy från stan. Ska iväg till stallet med Jess nu. Ridlektion ikväll med. Kommer vara lika seg som vanligt ikväll. Och hon kommer inte vara sen att påpeka det.  Kämpa

Hängbiljett.


Nu står fåntrattarna och blänger på mig. Dom kommer alltid och blänger när dom tycker att vi ska sova. Så vi får väl göra det. För husfridens skull =)

Not enough.

J. Lyric- Not enough


..

Blev ändå en mysig dag av denna onsdag. Var iväg i stallet. Blev kortvarigt för jessica fick förhinder. hahaha. Inget sagt ;) .  Ut och träffa Roland som äger stallet. Idag var han verkligen på högvarv, kommentarerna haglade över mig och Jess. Började snacka om hur han tyckte att han skulle fylla stallet med hästar vars ägare var brudar med kort kort och silikonbröst.

Jess höll på o sätta thaimaten i halsen och jag såg ut som en barbara. Haha

Var ute med dogge och lito på hundklubben sen har jag haft föräldrarna över på middag.Funderade starkt på att bjuda allihopa på thaimat men det blev tacos . Och det blev lyckat ! =)  Trevligt att ses, det blir så sällan eftersom alla alltid har massor av planer. Har skrattat konstant i 3 timmar. Det behövs ibland  <3

  "Hon kanske inte är så jävla glad!!" Vi sitter och snackar om varför det kommer sig att silvia hade tallapp när hon välkomnade Daniel till familjen då Anton utbrister.

"Det är jag som är morbror Jan , kleptoman! " Pappa hade av misstag (?) stoppat tvdosan i bakfickan =).




Jalla jalla.

Onsdag idag. Halva veckan har redan gått. Tacka fan för det , för den har inte varit särskilt trevlig hittils.

Var iväg och solade och tränade kibox med Bina. Träningsvärken sitter i idag ;) , tillsammans med skrapade knän och det ömmar i magen och brösten efter att ha sparrat . ( heter det det ? ).


Idag blir ska jag iväg till stallet med jess , sen ikväll blir det middag med mamma och pappa.
Pappa ringde mig sent igår kväll , tror kl var 11 .

"Emelie jag måste bara fråga, vad är det för dresscode imorgon?"
"Det är ingen dresscode på tacos hos mig pappa "
"Hmm ok, inte ......"
"nej inte det heller, vi ses imorn."


.

Keep your head and your heart in the right direction and you will not have to worry about your feet

I know..

Hat gått ner i vikt igen. Vet inte riktigt hur det går till med tanke på att jag inte försöker överhuvudtaget. Inte för att det gör något, verkligen inte.

Skönt att bara vara hemma idag. Var en vecka sedan jag var hemma sist.  Ingen skola idag och inga planer! 

Ska bara iväg och träna och sola sen, sen tillbringar jag resten av kvällen med Tvn =)



Var ute på långpromenad med River






...



Osminkad, morgonfrillan uppsatt i en hästsvans. Ledig idag, tänkte passa på att powerwalka med River.
Ingen valross sommar -09


C i a o

Good morning.

Inte varje dag som man går upp kl 06.30 för att städa hela lägenheten. För någon annans skull.

Bebismamma <3

För en eftermiddag. Ett par kompisar har köpt hus och skulle till Ikea och köpa kök, garderober osv. Så vi var ett gäng som åkte iväg till IKEA, och jag fick vara barnvakt.

Det var en så mysig känsla att gå genom IKEA med barnvagn , grabbarna som plockade grejjer. Jag fick en känsla av hur det kommer vara om 5 år.. Jag blev barnsjuk, jag som aldrig brukar bli det annars. Har svävat på små moln hela dagen =)

Skickade ett mms med mig och Melker och Malin svarade :

Melker ? Emelie? Bebis sugen ? Frisk ?





Är han inte underbart söt?

Pig :P

For those that don't know him, Major General Peter Cosgrove is an "Australian treasure!"




General Cosgrove was interviewed on the radio recently. You'll love his reply to the lady who interviewed him concerning guns and children. Regardless of how you feel about gun laws you gotta love this! This is one of the best comeback lines of all time. It is a portion of an ABC interview between a female broadcaster and General Cosgrove who was about to sponsor a Boy Scout Troop visiting his military headquarters.


FEMALE INTERVIEWER:
So, General Cosgrove, what things are you going to teach these young boys when they visit your base?

GENERAL COSGROVE: We're going to teach them climbing, canoeing, archery and shooting.

FEMALE INTERVIEWER: Shooting! That's a bit irresponsible, isn't it?

GENERAL COSGROVE: I don't see why, they'll be properly supervised on the rifle range.

FEMALE INTERVIEWER: Don't you admit that this is a terribly dangerous activity to be teaching children?

GENERAL COSGROVE: I don't see how. We will be teaching them proper rifle discipline before they even touch a firearm.

FEMALE INTERVIEWER:
But you're equipping them to become violent killers.

 GENERAL COSGROVE
: Well, Ma'am, you're equipped to be a prostitute, but you're not one, are you? The radio went silent and the interview ended.


Det känns redan lite bättre.

Läste ett mejl från min lärare i fysiken som hade skickat ut resutlatet på de två senaste proven.
Det ena 19/20 rätt
Det andra 20/20 rätt.


Jiho! jag är nöjd.




Tror denna dag kommer bli bra. Ska iväg till västerås och vara barnvakt. Ska ta med honom i barnvagnen och leka mamma för några timmar. Sen ska jag ner till badhuset, simma och ligga i relaxen med Jess.

På kvällen blir det middag hos mina föräldrar och sedan en film framför teven hos Johansen. Ska se till att rensa frysen till min malin kommer hem på lördag. Som tack för hjälpen <3

PMS

Usch jag har varit på ett hemskt PMS humör idag. Tror det är en blandning av övertrötthet och stress för allt som behöver göras i skolan. Har försökt hålla mig borta från alla så mycket som möjligt.

Saker som irriterar mig i vanliga fall har jag bara tänt till på en halv sekund och velat skrika till personen att den är helt dum i huvudet och kan ringa och trakassera någon annan. Vilket inte är särskilt trevligt :)

Nu är det bara en timme kvar på denna dag. Ska göra alla en tjänst och inte svara i telefonen. Vi hörs imorn!

Stallet..

Strax på väg till stallet. Lektion vid sju. Wish me luck . Jag är seg idag , och min lärare är en bitch.


Hemmamys.

Kunde verkligen inte sova igår. Gick och la mig vid 12. Vred vände mig, tittade på tv , pratade telefon. Halv 5 somnade jag. Äntligen. Upp vid 8 igen för att sticka iväg till skolan. Övertrött.

Ska ha en egen lyx eftermiddag , skolan är slut för den här veckan och provet gick bra.

Köpte med mig spicy hem
Badade
Ska fixa naglar , läsa bok , dricka te och kolla på Tv.
Ikväll blir det stall, lektion vid 7.

Förhållandestadier

Blir troligtvis till örebro i helgen med fantastic four. Ringde Johanssen imorse.
 
Jag frågade: Ska ni fira en månad på lördag nu då?
Hon: Det är väl inget man firar eller? Det är ju skillnad på ett år eller möjligtvis ett halvår?
Jag: Ja det är klart. En månad kanske man inte firar *haha*.

Sen började vi skoja lite, som alltid.

Hon: Ja, man firar ett år och två år.
Jag: Sen blir det en klapp på ryggen efter 3
Hon: efter fjärde säger man "keep up the good work".

Sen går det bara mer och mer nedför.... ;)

Onsdag..

Stora provet imorgon.. har jag hunnit förbereda mig något ? Såklart inte.. har varit mycket annat idag ändå =/ . Men nu är det iaf gjort. Så får vi se vad som händer framöver.

Har iallafall varit iväg på långpromenad med hundarna. Dom och jag klarar inte långdistans förhållande. Egentligen ska jag filma dom någon gång jag har sovit borta. De studsar uppochner i ett par minuter, helt galna. När jag äntligen fått av mig jackan ska det hånglas en stund på golvet.  Sen står dom och gnager den andre som är längst fram i benet för att tränga sig längst fram. 


Mammas pojkar <3        Sune och River


Utställningsdags snart igen för de där två.     28 feb i Nyköping.    61 amstaffar anmälda har jag för mig. Behöver ju hejjaklack till busarna, så häng på. Eller stå och spana på alla andra snyggingar.  




Men nu blir det matte i några timmar. Kan ju det där egentligen. Men kan vara bra med en sista genomgång så man inte missar någonting i onödan.

Everybody's got a drug dealer on speed dial

I wanna be great like Elvis without the tassels
Hire eight body guards that love to beat up assholes
 Sign a couple autographs
So I can eat my meals for free
 (I'll have the quesadilla, on the house)
 I'm gonna dress my ass
 With the latest fashion
 Get a front door key to the Playboy mansion
 Gonna date a centerfold that loves to
Blow my money for me
(So how you gonna do it?)

 I'm gonna trade this life for fortune and fame
 I'd even cut my hair and change my name

Massa gamla bilder.

Som jag hittade på en användare till ett community.


På väg hem från en fest -06


Vår resa genom projektarbetet. I bilen på väg till flygplatsen.. tror jag.




Ser inte riktigt riktiga ut.  Cuties! hihi


After ski i sälen -07


Tre timmar tidigare, tjuvstartade afterskin i mitten av backen..


Stugmys!


Champagnefrukost student


Jag och min Johanssen på hawaiimiddagen.

Take me back.

Taio Cruz ft. Tinchy Stryder

http://www.youtube.com/watch?v=Mg0-7HTqM0k&feature=related


Oh lord, have mercy.

Kom hem till mitt tillfälliga hem och möttes av två löpande katter. Kiwi har ju gått och skrikit de senaste dagarna men den andra passade på när det är jag som ska dras med dom :P

Micron började vissla och ha sig när jag värmde te så Kiwi som står o kåtar sig
"MJAAU??" och tittar bort som om det kanske var en en karl som ropade. Höll på och skratta ihjäl mig. Usch vad dom äcklar sig.




Såhär ligger dom . och låter . "kurr kurr kurr MJiiiaauuuu" "MJAOOOO" "kurr kurr "  

Charming


Kill me.

Tisdag.

Hade mykväll igår med Malin . Lagade mat, snackade skit och skrattade mest hela tiden. Humorn är låg, speciellt när man är trött. Samme kom förbi vid halv 12. Så sidekicken blev förflyttad från sängen till soffan. Schysst!  Satt och kollade på alla saker vi behöver till vandringen. Överslagsräknat kan vi nog räkna med 10 000 på det som behövs. Haha

Jag har planer att smuggla ner en spegel och massa chips någonstans =) . Det är det enda Jag behöver .

Var i skolan idag, matte två timmar. Har stort prov på torsdag så ska snart sätta mig och plugga inför det. Blir rätt trött på den där läraren för han ser ner på de flesta i klassen och säger att ingen kommer klara mer än vg , andra kommer inte klara kursen , vissa gör bäst i att ge upp redan nu osv. Det har ju inte han en jävla aning om ärligt talat. som jag hörde över klassrummet när han pratade med en kille

Killen " Kan du hjälpa mig med 3 tal av de svåra uppgifterna?"
Han " Men det är ju alla tal"
Kille " ja men jag förstår inte"
Han "Om du inte förstår så många kan du ju lika gärna skita i att göra dom, det är bara slöseri av min tid. Om du inte förstår kan du ju ändå inte få ett högt betyg.

Idiot. Det är väl det som är hans jobb. Om man förstod allt kan man väl lika gärna läsa på distans.

Var iväg och solade en sväng och gick långpromenad med dogsen.


Eget place.

Några dagar framöver. Lägenhetsvakt . Wonderful..

Fantastic four smider planer.

I Sommar ska vi iväg på hajk. Norge eller fjällen. Vandra under en vecka.  Bo i tält. Jaga mat med metspö och pilbåge. Eftersom det ändå är två tjejer som ska med borde minimikravet ändå bli att bo på vandrarhem varannan dag så vi kan duscha.  Har aldrig bott utomhus eller i tält i hela mitt liv. Om man bortser från när vi var små och tältade på gården . just för att det var så spännande.

Kommer bli en vacker syn , 15 kg packning mil efter mil . Gnälligt värre ! =)


Nästa trip blir till sthlm , mässa, bo i lägenheten och göra stan lite mer osäker.

Bitter nejdå.

Nu ska jag inte sitta här och deppa ihop.



Ny vecka nya möjligheter.

Underbara dag.

Bankkontot mår prima efter helgen.  Miniräknare, kemibok och högskoleprovet ska betalas idag.
Vaknade upp tokförskyld och mår SKIT.


Vill hemifrån

Helgens sämsta ragg.

Han " Vad trångt det är"
Jag " Mmm."
Han " Du och jag ska inte stå o "trängas" lite tillsammans då? "
Jag " Nej gå du. "

Mitt i vimlet!


C u t e

Fredag 13e.

Jag,Barbie,Malin och Samme satt hemma hos Johansson och förfestade. Blev övertalad att dra till raw. Vilket jag aldrig kommer göra igen.  Lite folk , segt och en kille som stod och petade på mig . Han blev jättefull ramlade av en barstol, välte ett barbord och var tvungen att dra. Lucky me.

Inte mer raw för mig. Men jag hade iaf trevligt sällskap.


Allasinglarsfavoritdag

Inklusive mig. Började dåligt men slutade desto bättre =)

Träffade upp Jess, Manne och K och drog till Harrys. Mina änglar<3. Vi dansade och köpte drinkar. Jag gjorde av mig alldeles för mycket pengar.
Generösa Emelie var på krogen igår. Det bjöds på shots, cider , öl. Låg bra till där på 1000 kr jämt när jag kom på iden att sjutsa hem alla andra eftersom jag ändå skulle åka taxi. haha .





Maybe You´re gonna be the one that saves me.

Min icke religösa vän.

En vän berättade vad som hände på jobbet idag. Han hade gått in i omklädningsrummet så hade det suttit en arab på en pappskiva och bad. Han hade blivit ganska förvånad , tagit sin kaffekopp och gått därifrån.
Sen säger han :

"Du förstår. De måste be varje gång de har ätit"
Jag"  Är du seriös?"
Sen berättade jag för honom att jag var ganska övertygad om att de har speciella tider då dom ber..

Lite senare:
jag " Tänk om han blir sugen på ett äpple"
Han  "Håll käft"
jag " Ja förlåt." Fniss


Tillägnat Tom.

Till min stora kärlek här i livet som bara älskar att jag måste lägga ut youtubeklipp var och varannan dag.
Dagens ;)


Alla hjärtas dag present.

Av min pappa: Körkort. Ska få skriva in mig på körskola med körlektioner och hela klabbet <3
han "Blir aldrig du trött på att inte ha körkort?"
jag "jo"
han "Men gå och skriv in dig, vi bjuder"

Han ska också bjuda hela familjen till Thailand eller kanarieöarna i höst .  Jiho!
Min pappa är bäst!

Torsdag.

Övertrött . Satt med fysiken igår till ungfär halv 3. Gick upp vid 7 för att dra iväg till skolan . Inte dåligt trött, antingen gå upp och plugga matte 2 h eller ligga kvar i sängen med hundarna.

Känns ändå väldigt bra nu. Matten har lossnat betydligt mer nu, jag var iväg och sola på vägen hem som belöning. Moronsdagens fysikinlämning är klar att skickas iväg. Känns bra, jävligt bra. En spicy nr 2 och en kaffe på det här =).

Känner på mig att jag kommer vara jättesliten och trött på ridlektionen ikväll och pia kommer skälla på mig för jag är så slapp och ofokuserad ;)

Imorn är det fredag. Äntligen. Party party.

Hihi..


Räddningen.

Satt imorse innan skolan och kollade på vakna med the voice. Katrin var där och det var där jag fick höra talas om det. Räddningen till alla hjärtans dag. Herregud,finns det någon som skulle göra det? Jesus.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes « Tillbaka

Hyr en pojkvän

Stockholm » Tjänster » Övriga Tjänster

Saknar du en pojkvän?
Eller dejt till alla hjärtans dag (eller något annat evenemang som kräver sällskap) och kan inte/vill inte/får inte/har inte lust att eventuellt binda upp dig på något.

Då kan du hyra mig som stand-in pojkvän eller bara sällskap för en kväll. Vi kan göra precis det du känner för som till exempel äta på en trevlig restaurang, gå på bio, hyra en film eller varför inte gå och dansa.

CV
Namn: Claes Kjelldorff
Ålder: 25
Längd: 187 cm
Vikt: 85 kg
Arbetar: Ja
Intressen: Golf, skidåkning, tennis, musik och äta gott
Det går bra att hyra mig för 399 kr per timme exklusive moms.

Detta är endast inriktat till kvinnor. Eventuella utgifter så som restaurang notor eller biobiljetter ingår ej i priset.

OBS!
Uför inga sexuella förbindelser




Onsdag.

Mycket att göra idag.

Ska ut till Stallet med Jess nu..
Hem och ut och springa och utställningsträna med River
Sola
Plugga på biblioteket
Iväg o få hjälp att fixa min dator.


Hihi.

Sune är en superstar  säger Expressen.  Cute ;)

Hemklickat.

Tradera är beroendeframkallande.  Just nu är en ipod , hundbädd, miniräknare, navelpiercing och en tröja på väg. Det är ju jätte roligt att bara sitta och bläddra och köpa grejjer genom ett klick. Ofta blir det billigare än i vanliga fall också, men det känns som det är många grejjer som bara slinker med i farten bara för att det är kul =)

8 gb mp3 med radio , kunna spela klipp osv.

Barbie var jävligt snabb att påpeka
"Men Emelie, det där är exakt dom grejjerna som finns i din mobil"
"Ja jag vet men det ingick 2 parhörlurar till"
"Köpte du den för du behövde hörlurar till din mobil ?"
"Nej jag köpte den för jag alltid velat ha en Ipod + att den var rosa"

Bullmalins mamma

Vaknade hos Malin . Stack iväg och solade och hem och fixade. Sen åkte jag tillbaka down town. Tog lite bilder och åt Gunilla- Bullar. Skitgoda, fast hennes rimbo bullar är ännu bättre! 

Ska börja jobba lite på tvätthögen hemma, jag drar en gissning på 9 maskiner.
Jalla jalla, 22.30 är det Tila Tequila =)




Nattaktivitet.

Dum: Nu på natten ser man vilka som är arbetlösa.
Blond: Vi är bara nattugglor, Nattugglan Johansson och Nattugglan Lindén


Blond: Om man byter ut barbaran mot en Madame Toussud (?)-docka.....
Dum: Ja, då skulle man se ut som "Maria" i jämförelse
Blond:  Vadå är dom tjocka?
Dum: Nej, du skulle se ut som Maria.


Dum: Loggar Jessica in kvart i 2?
Blond: Hon är arbetslös?


Blond: Enligt mig själv så är jag oskuld, och  kommer vara det tills jag gifter mig. Och eftersom jag inte tror på äktenskap så kommer jag vara oskuld hela mitt liv, och därför tänkte jag bli nunna.
Dum: Du är nog ganska erfaren för att vara nunna!
Blond: Schyyy, han hör, han där uppe!


Dum:
Ser du? Han tvättar fönsterna klockan kvart i tre på natten?! :O
Blond: Det är ju i nyfors jag bor, är han chipchoppare?
Dum:  Nej
Blond: Han kanske är arbetslös, Eller så har han tvångsyndom?

Dum: Ingen kille skulle fan ragga på mig nu, fan så jag ser ut. och fan så du ser ut ingen skulle ragga på dig heller, är det så chipchoppare har?

Fuck me, I'm emo


En riktig sucker för lugna låtar med romantiska texter!






Helgens bästa imitation.

Ida som Agneta Aronsson .                           På pricken!  

Jag betalar 100 kr/h

Idé: Tvätta varje vecka.




Å andra sidan verkar sune gilla sin nya säng.


Sveriges värsta bilförare.

Söndag. Sitter med kebab pizza ,cola i soffan och kollar på Sveriges värsta bilförare. Högt underhållningsvärde =) . Vill bara sitta kvar här hela dagen.

Ska iväg och träna med kiboxgänget vid sex och sen blir det söndagsmiddag hos mamma och pappa.


Saturday night....

Dansen var skitkul men det var som jag trodde inte mammas musikstil över huvud taget .. Men hon var nog lika glad för det. Bjöd henne på spicy och solning efteråt =).

Vid 7 stack jag till Jenny  var 7 brudar som drack, dansade och snackade om Allt mellan himmel och jord ;). Blev en barrunda innan vi gick till Harrys. Efter det vet jag inte riktigt vad som hände.....

Jag och Jess hade varit i baren och jag hade beställt fel så jag fick dubbla cider, en i varje hand. Ska vi gå ner till nedervåningen till dom andra när någon fäller mig så jag ramlar, rakt på arslet och åker på arslet ner för trappen. Jag tog inte imot mig eftersom jag kramphöll mina cider men när jag landade flög dom åt varsitt håll, krossades och skvätte upp på mig. Allt frös och alla vänder sig om , ungefär 25-30 personer står och glor på mig.  Killen som fällde mig, såklart inte med meningen,  jobbade där, drog tag i mig och tog med mig till köket där jag omplåstrades.

Min tanke var bara att torka av mig , bita ihop och fortsätta dansa. Men sen står jag där i köket  kopplar  jag vem det var som fällde och räddade mig. Usch vad jag skämms . Haha. Så fruktansvärt pinsamt.


En annan rätt  oväntad och jävligt onödig grejj som hände ,  till historien kan man väl säga att för ungefär 2 månader sen träffade jag och jess ett par killar på krogen som vi dansade och umgicks med. Och jag hade inga taxipengar hem och ettersom en av killarna också bodde på söder skulle han följa mig hem. Han trodde att han skulle få följa med upp och när han inte fick det blev han jättearg och säger att jag hade utnyttjat honom.

Iallafall igår träffade vi dom på krogen, eller dom fick syn på oss. Sen går killens kompis fram till oss. Tar jessicas drink och häller den över henne. Stackars min jess <3 Vad är det med folk ? Snubben är 27 , dags att mogna kanske ?


Hyckleri.

Kom precis hem från after work. Jag är väl inte en av dom som jobbar och sliter värst i stan med tanke på att jag pluggar men...

Hade 4 timmar biologi idag eftersom vi hade flyttat fram lektionen 2 timmar men det var bara jag som kom dit. Jag fick också skriva ett oförberett prov jag inte visste vi skulle skriva idag. Högst upp på det fick jag också sitta knappt en timme och umgås med min lärare, som jag inte tål eftersom han är hysterisk och pratar konstant.

Jag Barbie, Jess och Kay satt på centro. Måste vi göra om... snart =)

Imorn är det träna,sola och party. Idag - bada och äta chips =)


Shaka ass med mamma.

Ska dansa ragga med mamma på lördag.  Blev lite förvånad när hon frågade. Eftersom jag har lite svårt att se henne dansa den typen av dans. Hon kanske inte har någon aning om vad det är egentligen =). Shake that ass morsan ;)


En kaffe till tapetseraren.

Vaknade strax efter 7 av hantverkaren som skulle börja tapetsera vid halv 8. Jag som alltid är tjurig på morgonen tar bara allt från sovrummet till vardagsrummet och somnar i soffan. Kommer han in till mig "Ursäkta era tapeter fanns inte så du får välja nya .... nu"

Satte mig och valde helt random tapeter på 5 min. Orkade inte hålla på. Men tror de blir snyggare än de vi valde egentligen...

Åkte och köpte frukost med Natzi , sitter vi i bilen så säger han :

"Det är en låt text som jag tycker passar så jävla bra in på dig"
"Jaha, vilken då?"
"Cant live with or without you.... men med lite mer betoning på With"
"Tack du"
"Men du är ju som du är, men det skulle vara jävligt trist utan dig"


Killar lär sig med tiden =)

En pojke ~6 kommer in i damernas omklädningsrum med sin korta och kraftiga mamma. Pojken får syn på en stor och röd gammaldags våg och blir alldeles överväldigad. Mamman går fort förbi medan pojken stannar framför vågen.
Pojken: Wow! Mamma vilken våg!
Pojken ställer sig på vågen och väger sig.
Pojken: Wow, mamma kom hit!
Mamman är tyst.
Pojken: Mamma kom får du se!
Mamman går dit.
Pojken: Du måste stå på vågen mamma!
Mamman (hyssjande): Nä, kom nu.
Pojken (skriker): Nej du måste!
Mamman ställer sig försiktigt på vågen. Pojken blir grymt imponerad.
Pojken (skriker högt): Wow mamma! Över 100 kilo!


Två killar ~10 står och kollar på tjejtidningar.
Kille 1: Undra vad som står i de där tjejtidningarna?
Kille 2: Ja...
Kille 1: Ska vi köpa några?
Kille 2: Men skulle inte det verka lite misstänksamt? Alltså, jag menar konstigt.
Kille 1: Jo, det är klart...
Kille 1 (efter en stunds funderande): Fast om vi köper några bindor och lite mjölk också kanske de tror att det är till morsan?

Good morning.

Shopping på schemat. Inredning , till hundarna men framförallt till mig. KUL!




Who are you What´d we do last night ?
Everything is still a blur!

Snajsigt värre.

 
Emelie och Malin testar vinterns mössmode . Hett!

Pengs.

Mina pengar har kommit! Inte en dag för tidigt. Imorgon bjuder jag på Spicy, fika, solning , after work .
You name it. Its on me. =)

Kos!

Mattelektion på morgonen , är sådär att ha matte lektion tidigt på morgonen . Gäller att få igång de få hjärnceller man har.
Ex. Visa att (1 +tan x) / (Sin x + cos x) =1 / cos x.

Var iväg och solade med malin. Sen drog Jag Molle, Calle och Nova och bowlade. Är väl inte sådär jätteförtjust i bowling egentligen . Oftast eftersom det alltid går så dåligt. Men det var superkul. Tack vare sällskapet. =) Fnissfest och intern mobbing.


Studieteknik.

Skönt o sola . Brände mig lite . Men lite snyggare än innan blev vi allt.. Rätt sött när han står i videofilmskön o säger "jag skulle vilja ha en sån där biljett" Hihi =)

Tror jag har kollat igenom allt på tvn man kan utan att behöva plugga . Standup serien Raw eller vad den hette. A shot at love med Tila Tequila. och Sex and the city. Har bara navy cis kvar nu innan bortförklaringarna tar slut. Sen är det Matte . YEY!


So why I can't say go
That's why I can't say go
Why I can't say go
That's why I can't say go
Why I can't say go

Hell yeah!

Tidsschemat fungerar inte riktigt som planerat .. Var ute och sprang med River förut.Gick skitbra, han är så himla söt han springer alltid lite före sen står han och hoppar på att fyra och tittar på mig som "Kom igen nu då, spring lite fortare" överlyclig och viftar på svansen.

Han tyckte det var skitkul att det var jag och inte Barbie som sprang med honom. Barbie brukar alltid springa 5 km med dom medan jag är för lat för det =).

Kom hem och började laga mat. Någonting jag verkligen är urusel på. Det enda jag kan laga är korvstroganoff och till och med det blev skit idag. Sökes : En het , mysig men manlig livskamrat med goda matkunskaper.


Ska iväg och sola. Ciao.

Vardagssörjan.

Då var det måndag igen =)

To do :
->Sola
->Gymet
->Springa med River
->Plugga
->Städa ( inför tapetsering)

Tror jag börjar med dom roliga först ..

Womanizer.


 "Together we discuss html and c++ . AHAA"

Like a dead person.

Ett fåtal personer som aldrig kan lära sig att man inte får ringa mig på morgonen =)

Vaknade igen nu nyss. Malin retade mig för jag sover som en gris.Hon hade klättrat över mig i sängen och tappat mobilen i golvet utan reaktion . Jag hade legat helt still och tyst så hon hade undrat om jag mådde bra egentlgen =)

En kommentar till helgens bilder.

hahahahahahahah . En (H)ärlig kommentar till gårdagens bilder . =)

Till snubben med kattkojjan på huvudet: hela du ser ut som en penisattrapp. Du ser uppgiven ut. Känner du inte att du vill få ut mer av livet? Är du benägen att gå så långt för att få sex? Tulpan-pojken bör acceptera faktumet att han är gay. Den här låten är till er alla. (kom med en url som inte fungera)

I alla fall heter låten "Big gay heart" för alla youtube fans.

Wild child

Haha sitter med Blondie och kollar på film.

säger dom i filmen (när en av dom släpper en fis) "Bättre ett tomt hus än en arg hyresvärd"
Jag "Du... Vet du ens vad dom menar med det där ?"
Hon "Alltså .. Jag tänker direkt på huvudet."
Jag "hur tänker du nu ?"
Hon "Min levnadsstil, bättre tomt i huvudet än ett överfyllt huvud"

Jag " du tror inte det var mer att det är bättre att släppa sig än att hålla inne och bli frustrerad ??"
Hon" JAHAAA " " hahahaha"
----------------------------------------------------------------------------------------

Iaf det handlar om en LA brud som hamnar på en internat skola i England. En annan sak att tillägga är väl att hennes mamma dog i en bilolycka 5 år tidigare.. Brudens pappa kommer och hälsar på vid slutet på terminen och träffar då på skolans rektor..

Blondie " Du tror inte det där är mamman då ?
"dom har sån fin connection dom där två" Börjar peka och ha sig
Jag " Malin seriöst, mamman är ju död!! " " ahahaha"
Blondie" Men hon kanske har uppstått från dom döda ??