Helgen.

Fredagen var speciell. Jag o jess skrev upp en ny sak på vår liv-meritlista :P. Vi grillade tillsammans med boysen innan vi drog vidare på förfest. Fortsatte festa o vi alla drog till krogen. Både jag och jess kände oss nyktra så vi beställde in nya shots hela tiden. Ett par timmar senare ( 7 dl sprit sammanlagt för kvällen för mig iaf)  var resten kaos.


Lördag vaknade vi vid halv 11, kvart i elva stod jag panikartat klar och hämtade Tove och drog till parken zoo. Måste verkligen visa bilderna, för de är helt underbara. Tove kutade runt lycklig över att vara på parken. Marcus sprang runt, lekte ironiskt överlycklig för han tyckte det var kiss :P . Och jag sprang runt och skrattade och filmade.
På kvällen åkte jag hem till pappa och firade hans födelsedag.

På söndagen hade vi en heldag i västerås med Jess och kitan med Ikea, mediamarkt, hööks och burger king :)

Ut o springa.

Tänkte dela min löplista. Byts typ varje vecka men idag o imorn kör vi såhär:


Madcon-glow



Enrique Iglesias ft. Pitbull - I like it




Yolanda Be cool & DCUP- We no speak americano





Mike posner - Cooler than me



Rihanna - te amo

.


Jag har nog en av världens bästa föräldrar, som ställer upp när som helst, hur som helst, var som helst. Dom ställer inte bara upp utan dom hjälper till om dom kan. Igår hämtade det hundfoder till mig, de tog dessutom med min hund ut på landet hela dagen så hon slapp ligga själv hemma.

Hade jag hämtat fodret själv hade det nog krävts att jag tog ledigt från jobbet eftersom det ligger på andra sidan stan. Därför är det så jävla snällt, och omtänksamt att hjälpa till!

När de kom och lämnade hund och foder på kvällen sen hade hon köpt shorts och ett par skor också. Jag ska tipsa veckorevyn om modemänniskan Mamma kling linden för dom var ju jävligt snygga också. Min 50 åriga mamma verkar hajj på vad som är hett för lyckat blev det. Jävligt lyckat!

kommer bild.

I love the way you lie

Rihanna ft. Eminem


ust gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie


Rätt ny låt, skitbra tycker jag. brukar cykla till den låten varje dag till jobbet :P

.

Äntligen hemma från jobb, har endast jogging och matlagning på schemat :)
Lugnt och skönt med andra ord. Det var länge sen ! :)

.

Igår var vi ute och sprang igen. Skitskönt. Så nu kan man med gott samvete jobba fre lör och sön och bara lägga sig på soffan/sängen när man kommer hem :)

Var och hämtade ett paket på posten igår också, vi hade beställt varsin leksak från netonnet. Jag fick en sodastreamer i paket och marcus en våg. En riktigt dyr skitvåg för 1100 kr, och som tack för sitt dyra pris talar den om hur fet du är, vad din idealvikt är och hur mycket du måste gå ner.

Man kan hänga den på väggen!! kackalade marcus skitnöjd o sen vägde han sig och 4 kg från idealvikt var han.

Jag klev upp, klev ner, började gråta, blev tröstad av marcus, rökte 5 cigg.

Vill ni veta utlåtandet på vågen ?



Denna kropp ska ner 26 kg, hurray im a fatttey!

Ledig idag.

Fint väder verkar det bli idag med. Super! hade tänkt åka till vilsta och lägga mig och bränna hela dagen för imorgon och i helgen har jag ytterliggare 30 h jag ska lägga på jobb.


Har varit ute och sprungit två dagar i rad nu. Orkar med spåret trots värmen. Tyckte man att man närmade sig svim och spystadiet förut är det ingenting mot nu. Även om man springer i sportbh och shorts svettas man som en gris och huvudet snurrar som en cirkus när man är klar, hehe :P


Idag skiter vi i allt vad motion heter, ikväll ska även jag och min babe ut och äta på restaurang <3

Sinnessjukt

Var med om en jävligt tråkig händelse i söndags och skrev på en forum om den händelsen.

Tänk om fler vore ambassadörer (skräckexempel).


För sin hund, för sin ras. Jag måste berätta om någonting som hände i söndags när jag var på hundbadet i vår stad .


Vi har ett hundbad här i eskilstuna, som i många fall fungerar super. Vi kan vara ca 40 människor och 10-20 hundar lösa tillsammans utan gräl groll m.m. Iaf till stranden kom en tjej med sin tik på 1½ år. För det första löpte tiken så 3 hannar turades om att jaga tiken, trycka ner henne i backen och sätta på henne. Efter ett tag fick jag nog sa till henne att de borde hålla koll på hundarna (hennes kompis hade 2 av hanarna) för det snart kommer bli valpar , hon svarade bara "vi har koll" medan right that sekond var en av hanarna i tiken. De satt inte fast men ändå.

Tiken var lös hela tiden och hade problem med att folk simmade ut från stranden. Hon försökte valla in människor genom att simma runt dem och bita (naffsa) efter folk. På två timmar hade hon bitit min kompis i fingret , rivit en annan på ryggen och bitit en kille under ögat så det rann blod. Bruden reagerar inte ens på det som händer utan tittar bara på.

En halvtimme senare hör vi hur en tjej skriker från vattnet. 40 meter ut simmar ett barn och hunden simmar runt och hugger mot ansiktet . Jag skriker åt min killkompis att simma ut och skrämma bort hunden. Tjejen kan simma till land. OCh det gick bra, MEN hon kastade sig hela tiden under vattnet för att komma undan hunden, och det var bara ett barn på cirkus 10-12 år. vad bruden gjorde? När hon såg bsrnet och hunden frågade hon om nån kunde simma för så långt kunde minsann inte hon rädda nån.

Har folk inget som helst jävla vett alls längre? Mer eller mindre hela stranden bad henne fara åt helvete efter det.

Av en slump får jag svar, av en av tjejerna. Hon som hade en av hanarna. Hon skrev såhär



F*n då :( Jag har bara haft bra erfarenheter utav hundbadet här i eskilstuna.. (förutom en gång då det röks ihop över en pinne)

Ring polisen så inte alla får lida för att vissa inte kan uppföra sig vid hundbadet. Vem vet vad som händer nästa gång hon kommer dit liksom? Hade hon inte ens tikskydd på hunden så är det ju skamligt. Att hon inte tänker? Känns inte riktigt som att det var hennes hund...

Bara be såna att gå därifrån eller ringa polisen. Varför gå ut bland folk om man inte ens kan använda sunt förnuft...


Det mest cp störda av allt av den händelsen , tycker jag, är att hon/de verkar totalt omedvetna om hur de beter sig, hur det uppfattas och hur verkligheten ser ut. Att inte ens känna igen sig i en historia från ett ställe man vet var på den dagen med 4 olika exempel. Jesus vad ska man säga ?

Helgen.

Sitter på jobbet nu men tänkte jag skulle dra en uppdatering i bloggen :) Blev en stressig helg igen men jäklar vad mysigt vi haft. På fredagen var jag ledig så då drog jag mamma och hundarna till vilsta och solade och badade. David och marcus mötte upp oss på eftermiddagen innan vi åkte hem.

På kvällen åkte vi en snabbvisit till power meet, umgicks, drack cider och hade det mysigt.

På lördagen var vi ute i solen hela dagen, åkte en snabbis hem till mamma en stund. på kvällen var i ett gäng som grillade, söp och spelade kubb.

på söndagen var ute och soladeo och bada igen i vilsta, sen grillade vi på kvällen hemma hos svärmor :)

Vi försökte oss på att motionssimma på kvällen, men eftersom det var mörkt djupt vatten fick jag panik och marcu mer eller mindre livrädda mig ur vattnet :P

True story.


Kryssning.

Håhå ja ja vad kul vi hade. Båten var väl sådär men sällskapet var det inget fel på
Det här blir en rolig bild sa Emelie
Ser lite frågande ut, nyktert?
Marcus danspose
Seeenare...
Bilderna blev av sämre kvalitet...

Helgen

Borta hela helgen, igen, men fan vad kul det ska bli :) Imorn em åker vi 2.5 h norrut, vart det är någonstans verkar det inte vara någon som vet , hehe. Vi ska iaf åka till Mickes föräldrars sommarstuga. Hela lördagen är vi ute på sjön, fiskar, solar , badar och dricker öl.

Hela söndagen jobbar jag. Mindre kul, men helt OK.




http://www.standstraight.se/sandra/blogg/wp-content/Fet-gubbe-i-b%C3%A5t.jpg