Favorit i repris?

Pratade med en av killarna vi träffade på kryssningen igår som tyckte vi skulle köra en favorit i repris om en månad igen :), skulle vara jävligt kul. Får se om jag jobbar då eller inte.


..

Hela veckan och helgen har varit stressigt, sjukt mycket att göra och sjukt jävla kul. Har firat min födelsedag i flera dagar, varit iväg och tränat hundar, jobbat, kryssat och festat. Lugn stund där jag bara satt vid datorn var förra torsdagen :P

Jaja iaf. Bilder kommer tills dess har jag hittat min skylt som kommer sitta på min ytterdörr så fort min första knodd är född. :)




Så här många fyller jag idag .... :D


tänkte ta lite mer halvnakna killar, det har ju varit lite trevligare. Men de killarna fANNS inte i rätt antal :)

Min helg.

Stressig jävla helg det blev. I fredags efter jobbet åkte vi iväg till västerås där jag fick gå runt och välja vad jag helst ville ha :) . Sen skyndade vi oss hem till marcus pappa för att grilla med jess och kristian. Spelade kubb och grillade tjockkorv med potatissallad. Skitgott! :P


Juste vi hämtade sune innan grillningen för han och jag skulle iväg dagen efter. Kvart i 8 lördag morgon stod jag och hundarna klara. Rastade och matade med noll sömn. Ilona fick ju för sig att precis börja löpa samtidigt som jag skulle ha sune. Hade de åtskillda, sune i sovrummet med oss och ilona i sovrummet. Så ilona pep varje kvart för hon var ute låst. Och sune pep varje kvart för ilona pep och han vill ut och ha sex. typ :)

Iaf åkte vi till min föräldrar för att träffa lite släkt o vänner som inte kunde fira min syster samma kväll. Kl 10 stod jag och Sune klara för utställningsträning, som faktiskt gick skitbra. Han skötte sig super och vi fick beröm för han var en väldigt trevlig väluppfostrad kille.

Var förbi vilsta marknaden på vägen hem sen åkte vi hem till mamma och pappa igen där vi firade fia hela em och kvällen. Vi avslutade kvällen smålulliga på harrys, trevligt :)

Söndag tänkte jag och marcus bara lilla hemma och glo film men vi åkte till tuna park och köpte nya kläder. JAg fick bla en jätte fin turkos tröja jag ska ha på midsommar <3 . Vi firade också tove som hade inflyttningsfest och sen på kvällen åkte vi och hämtade min nya cykel som jag ska få av mamma o pappa i födelsedags present :)

Med i nya MER reklamen ;)


Längtar till imorgon.

Då ska jag o marcus till västerås. Gå på ikea och erikslund. Ska jag få välja fritt presenter till mig födelsedag , hehe. På kvällen ska vi grilla ett gäng .  Hoppas på bra väder! :)

Inte betrodd.

Var på landet igår med marcus och mamma. O jag måste tydligen ändå fira min födelsedag på tisdag och ha massa folk hemma även fast jag jobbar till 4 och inte är hemma förrän vid 5. Tänkte det skulle varit skönt att slippa, hehe.  Men tårta skulle tydligen farmor göra, och en hårdare tårta (?!), vad nu fan det är skulle mamma göra. 
För mig blir det väl endast bullar, och det var väldigt skönt eftersom hela helgen är fullbokad.  Men det är väl frågan om man ska bjuda brudarna på jobbet på tårta, det borde man kanske. Eller om man bara ska låtsas som det regnar och hoppas ingen har koll på att man fyller :P


Förebilder?

Satt precis och tänkte lägga in mina förebilder. Tränar rätt mycket nu och börjar få resultat.
Den ena från sidan kommer ni gratta mig och marcus till bebis i magen. haha den ena ser verkligen ut så. Smal tjej i 3-4 månaden, jätte gulligt är det. Verkligen.


Grattis till bebisen Emelie . Tack emelie!



Blogg.se krävde censur i större format. :P





Denna blåval strandar ofta på torshällas stränder. Rädda personer råds hålla sig inom Eskilstunas vatten. :P




Skämt o sido. Nu blir det lunch och en promenad. Ikväll blir det jogging. Om ett par veckor kommer det in lite resultat bilder. Så nu kör vi!

Bye bye Santa

Vi sitter i planerar för en resa över jul och nyår. Har kollat på resor mellan 22 dec - 6 jan ung. Jag vill jättegärna åka till thailand. M vill gärna åka till Los Angeles. Eller det vill väl jag med iofs. Det kostar lika mycket att flyga men totalen kommer ju vara väldigt olika varandra.

Man lever ju hellre som en kung i thailand än som en fattiglapp i los angelses. Vi får se hur det blir, och framförallt hur mycket pengar som bränns på renovering och möbler i höst.



Dyngsjuk :/

Har blivit jätteförskyld. trodde inte man kunde vara det på sommaren. Men det blev helt klart efter igår. Alldeles för mycket slarv. Varken åt eller drack från 9 på morgonen till 8 på kvällen.  Satt ute i solen hela dagen och avslutade det med en löptur strax innan jag åt.

Så har fruktansvärd huvudvärk och ont i halsen. Hostar hela tiden och är hes :( Helt täppt så kan ju inte andas ordentligt heller :(

Hästtävlingarna på strömsholm


Gud vad trötta vi var när vi kom hem igår.  Var på strömsholm hela dagen . Jag fick en rejäl solbränna även idag även om jag mestadels satt i skuggan med Ilona.

Marcus tog den här bilden när han lagade mat. Jag hade lagt mig ner för att klappa på ilona medan jag väntade på att maten skulle bli klar. 3 minuter senare låg vi båda och snarkade på golvet.

Helgen.

Idag har jag varit på hundutställningar i norrköping. Kvällen tillbringar med Marcus och Sebbe , vi äter chips, dricker läsk och spelar tevespel.

Ska ta det allmänt lugnt för imorn blir det strömsholmstävlingarna hela dagen .

Fredag.

Åkte iväg på eftermidden till malin och samuel i örebro där vi satte oss i en park och grillade och snackade skit.
sen åkte vi iväg till rynningeviken och gick en promenad vid vattnet.


.




Vad är det med alla djur i år? I förrgår höll jag på att springa över orm nummer 6 för i år ! 6! , i o för sig var två av dem mos och överkörda på gatanl. Men 4 levande krälande, och det är bara 4 juni idag. Hu!

Låg i mälarbaden i solade igår. Ligger på min handduk och lyssnar på musik och halvsover lite. Tittar upp och kollar rakt in i en anknäbb. Jag gallskrek av chock och förvåning. Dom vägrade ju såklart flytta på sig och höll sig på 25  - 50 cm avstånd.  No fear , sherlock!

.

Solade mig till en liten gris igår. Gud vad jag såg ut, och ser ut ! 
Mosade framför teven med marcus ett tag och kollade på I love you philip Morris.  Skitseg film men den hade vissa skitroliga scener. Den är ju tydligen baserad på en sann historia. Hur fan lyckades han ? Helt sjukt!


Stack ut och sprang, det längre spåret . Och jag klarade hela varvet runt utan att vila! Var inte nådigt stolt över mig själv. Kutade hela sista nedförsbacken rakt in i armarna på marcus. Han pussade om mig och sa att han var impad och stolt över mig. haha

"Var jag bra? Var jag snabb? Hur långt efter var jag?"
Han hann tydligen gå till bilen och hämta cigg, kissa , hämta andan och svetta av sig det värsta. hehe

Men vem bryr sig om det när det gick bättre än väntat? ;D

Min bollgalning.



Jag och Ilona var lektanter häromdagen. Mamma skulle ta hem ett gäng dagisbarn från jobbet och ville gärna att ilona skulle vara med och leka med barnen. Det var halv ladugård hemma hos mamma o pappa för kaninen hade de tagit ut i rastgården, båda katterna var ute och ilona sprang runt och tyckte alla skulle klappa på henne.

Några av killarna ville ta fram en fotboll att sparka till Ilona. Jag hann fundera en sekund om det skulle fundera då min hund tycker att bollar ska kastas för att sedan jagas, punkteras och dödas. Det finns ingenting roligare och mer stressframkallande på min hund än just bollar.

Lill killen Joel på 97 cm tar tag i bollen . Vad gör Ilona då ? Hon ställer sig på cirkus en meters avstånd och lägger sig ner men huvudet mot backen. Joel hinner både lägga ner bollen, sikta , ta sats och sparka iväg den tills Ilona skjuter som ur en kanon efter bollen.  Jätte fin respekt hon visade barnen. Lugn och fin och inte alls lika fysisk hon kan vara med mig när vi tränar eller leker. Hon är fin min lilla bus <3 , ibland kan man tro att hon är programmerad på "well mannered"