Dagens schema.

  • Ska fixa till mig själv och hemmet först och främst.

 

  • Banken

 

  • Ett viktigt jobbmöte kl 13.30

 

  • Ut till finaste hästen

 

  • Springa 5 km . Har laddat ner en helt ny skiva för xtra pepp.

cover




Middag och våfflor hemma hos mamma och pappa. Vi ska fira att jag och mamma har namnsdag. :)


Just cant get enough



Boy I think about it every night and day
I'm addicted wanna jump inside your love
I wouldn't wanna have it any other way
I'm addicted and I just can't get enough
I just can't get enough


Tji fick jag.





Marcus retar mig alltid för att vara den elaka i solsidan. Igår när vi satt och kollade satt han och pekade och flinade åt mig hela tiden.

Från ingenstans tittar han på mig och säger " Du, hur är det att ha bröst? Det måste ju skumpa jättekonstigt när man går?"

Inte konstigare än vad din mage skumpar. sa jag med världens smajl.

Ja, jag har i alla fall inte arsel för två personer, sa han då. Mitt smajl försvann och ersattes av förhöjda ögonbryn och öppen mun.

"Oj, det där var lite väl elakt kanske? "

--Inget svar--

Jäkla fyllehelg.

Marcus hade sin i fredags. Jag hade min i lördags. Det borde ju varit lugnt, för vi började klockan 10 på kvällen på en krog. Då hade jag inte druckit en droppe innan dess. Vi startade på olearys med drinkar och cider. Gick vidare till håpes för fler drinkar och cider. Full. glad och paranoid gömde jag alla mina saker i en tjejs väska för att jag INTE skulle bli av sakerna. Vad som istället hände var att hon drog hem tidigare än oss, och jag tog ur alla mina saker UTOM mina hemnycklar. Med allt messande och ringande under kvällen var även mobilen död.

Påväg hemåt kom vi så småningom, jag lånade en kompis mobil och ringde flera gånger till marcus. Inget svar. Han sover med öronproppar så han hör inte om nån så skulle spränga utanför. Varse blev jag. För jag sa såklart att "nej jag hänger inte med och sover hos dig, det löser sig. jag kommer nog in".

Det gjorde jag fan inte. Jag kastade snö på fönstret. Det lät iofs inte skit. Jag tog en lång jävla planka och började banka på fasaden. Det som lät som ett jävla oljud väckte ingen, inte marcus. Inte ens nån granne.

Jag fick ta en taxi hem till pappa och väcka honom 5 på natten och sova där.

Städade killar, eller ?

Igår var jag utkastad från mitt hem. Ett gäng grabbar skulle ha poker och wiskykväll hemma hos oss så jag åkte hem på film och myskväll hos Jess. Vi köpte massa chips, läsk och godis och kollade på en skitbra film three days later




Åkte hem strax efter 12. Då hade grabbarna dragit vidare på krogen och jag var välkommen hem ;) , och det var så fint hemma. Man kunde knappt trott de varit där, det enda var några ölflaskor på matsalsbordet. Jag somnade och vaknade nån timme senare av att marcus kom hem, då var alltså alla pojkar påväg eller redan hemma klockan halv 2 på natten. Jäklar vad mogna och duktiga de där boysen är hann jag tänka innan fyllot rasade in i sovrummet. Han stank sprit och rasade rakt ner i sängen på mig. Jag kved att jag inte kunde andas. Han mumlade 2 saker om och om igen " jag älskar dig " och "jag är så jävla hungrig, jag har inte ätit" .

Ut försvann han sedan i köket, gjorde smörgåsar och yoghurt och gud vet vad. Usch vad illa jag mådde, sprit och matlukten mitt i natten fick det att vända sig i magen. Och man kan ju inte skälla på en stackars hugrig karl. Snart var han tillbaks i sovrummet igen, håller på och fixar och trixar med sitt täcke i sängen så han ramlar rakt ner på golvet. Inget händer. Gubben har somnat. Och där fick han ligga . haha

..

Men åh . Har haft en dag för mig själv idag. Sitter och kollar på harry potter filmerna och degar i soffan. Ska strax över till pappa men försöker förgäves beställa mat från onlinepizza. Den restaurangen jag vill beställa från skulle öppnats nu men det står att det inte går att beställa . Typiskt :( Jag som ville ha jätteräkor i vitlök och thaimat till varmrätt.

Efter en fancy dinner för mig själv ska jag sätta på mig ansiktet och träffa upp ett par tjejer på stan för en öl eller två. För mig blir det cider. Hur skönt det är att slappa en hel dag så blir man för rastlös . Att röra sig bland folk och duscha och fräsha till sig själv är välbehövligt efter en sån här sunkdag :)

Snooza bebis.

Nyligen hemkommen från jobb. pratade precis med min svägerska (muppigt det låter) . Hon ville ha bebishjälp, om jag ställer upp? Självklart :D Har varit på tillfälligt besök upp på bb 2 dagar nu och jag var väldigt nära på att börja stjäla barn. Dom är helt ljuvliga och SÅ små.

Så sticker hem till Terese om nån timme med ilona. Terese kan mysa med min bebis så kan jag mysa med hennes :)

Excellent!

Gissa vad jag hittade på jobbet idag? Gym på jobbet, ett styrkegym , ett konditionsgym med vibratorplatta (!) och en avslappningsrum med massagestol. Allt är gratis så länge man är anställd på stället. Jag hoppade runt lycklig, vet inte hur länge jag velat testa en sådan där vibratorplatta, och vem vill inte sitta i massagestol hur mycket man vill. Lyxigt, funderar på att gå dit imorn förmiddag redan för då är jag ledig :)


Take over control


Inte min grejj.

 
Stod i klacken på hovet igår. Djurgården mötte frölunda. Det var verkligen inte min grejj. Skrika att domaren var en tjockis , eller att man hatar motståndarlaget, ne det gjorde jag aldrig . Man må vara pryd och skittrist men är inte klockan kvart i två och man står aprak på krogen så får det va.
Men jag är heller inget djurgårdsfan, eller ett hockeyfan heller för den delen. Men nu har man ju betat av hockeymatch på livlistan så nu slipper man ju göra det igen :)

Min gullis.


Ilona fick en aktiveringsboll igår. Det första hon gjorde var att slå till det hårdaste hon kunde på bollen så den flög all världens väg. Efter ett par minuters härjande kom hon på att det faktiskt ramlade godis ur bollen så då blev den ännu roligare. Ilona och bollen försvann och det enda man hörde var var tassar och en rullande boll. När jag kom ut till vardagsrummet 5 minuter senare ligger ilona med en hel hög godisar på mattan. Hålet måste gått upp tänkte jag, justerade det igen så en godis skulle trilla ut i taget. Men tror ni inte hundjäkeln har listat ut hur man gör på 5 röda? Så fort hon fick tillbaka bollen började hon tugga på hålet till det gick upp helt, tippade bollen , och allt godis ramlade ut igen. Skithund :P

haha, hon är inte dum den där hunden.

Mysig helg.

Har haft en jättemysig helg.. Igår väckte i och för sig marcus mig klockan 7 på morgonen, då var jag mindre glad. Åkte iväg till hästen i ärla. Kallt så in åt helvete var det och allt vatten i stallet var fryst. Skulle vara snäll mot min lilla häst och ställde en hink med vatten i boxen han kunde dricka innan vi red. Tänkte hänga upp den senare men tror ni inte hästjäveln sparkar på hinken på två sekunder och blöter ner hela boxen. Skithäst! Där får man för man tycker att "ingenting kan hända" på två sekunder.

kom hem sent på eftermiddagen, jättehungrig. Kliver jag in i ett kliniskt städat hem som doftade blommor. Då har karln hemma tom skurat golven. :D Maten var på spisen och andreas och sandra påväg. Hade en jättemysig kväll med god mat och bra film .

Idag började vi med att sjunga falskt för lillkluddet. Hon fyller 2 år idag och tyckte det var skitkul när vi sjöng och hurrade för henne.  Svansen gick på högvarv. haha :P

Vi åkte iväg till en möbeloutlet med andreas och sandra på förmiddagen. Vi hittade massor av schyssta grejjer. Vad gör vi sen när vi inte har nått nytt att köpa till vårat hem ? Börja om kanske.....

Eftermiddagen har vi haft folk som firat lilllåddan, massor av fina saker och hundgodis har hon fått. I cetrum har hon varit hela dan, och vem älskar inte det mer än lilla ilona ? :) 


Fredagsmiddag.

Tillbriungade kvällen hos terese micke, tove och tindra. Blev överbjudna på en jättetrevlig fredagsmiddag. Och självklart en massa gull med lillplutten i soffan. Det är faktiskt mig hon smilar upp sig åt ;)

Uppsala.

Jag är både moster och gudmor! :D I torsdags åkte jag och mamma upp till uppsala och hälsade på fia, tobias och lilla tove. Skönt att träffa dom, se att de börjar må bättre och höra alla historier sen man träffades sist. Väl nere hos tove på prematuren stod vi i slussen, Då säger fia : jo jag och tobias undrar om du skulle vilja bli gudmor till tove?
Jag började gråta som ett barn och kastade mig runt halsen på dem, fia blev tårögd och mamma började också gråta för att alla andra grät.

Det var i alla fall en jättekul dag. Och nu har jag gjort kollage på nya familjen som sitter på kylen hemma.

Psyko stalker Låddan.

Gissa om hunden blev glad när det klev in två karlar hos oss kl 8 imorse. Vi har en byggjobbare här och en målare. Ilona blev SKITGLAD,i vanliga fall vägrar hon lämna sin hundsäng och liggero och sover hela förmiddagarna. Men idag passade det tydligen, för då kan man ju ragga på karlar.

haha o jäklar vad jobbig hon var. hon satt som ett plåster på dom. och gjorde dom någonting annat satt hon en halvmeter från dem och stirrade på dem. Fick säga till henne tillslut även om de sagt från början att hon kunde vara lös i lägenheten. Det är ju trångt redan från början inne på den där toaletten. Två vuxna karlar och en hund som sitter och glor blir ju lite väl intimt och trångt :D

En själv fick städångest, hade totalt glömt bort att dom skulle komma idag. Och eftersom vi varit iväg i över ett dygn var det ju inte särskilt välstädat hemma. Det är det väl sällan heller i vanliga fall, men just när det ska komma folk vill man att det ska se schysst ut.


Alla hjärtans dag.

Hade en helt underbar kväll med marcus . Fick en smartbox med restauranger i stockholm. Får man en middag och efterätt på valfri restaurang. Sen hade han bokat biljetter på en biofilm på heron city. Heron city är ju ett speciellt ställe för oss för det var dit vi åkte bland de första gångerna vi träffades. På nått sätt har vi alltid kopplat det stället som "oss" så vi har åkt tillbaka till massor av gånger för det är romantiskt och magiskt att åka dit.

Nu hade han bokat in oss på en film jag har tjatat om i EVIGHETER! Och den var verkligen så underbar som jag trodde. Jag grät 5-6 gånger, skrattade säkert 100. Så himla bra film! Den hade verkligen allt, Det var häftigt att se animerad 3 D med. Vi har bara sett 3D på tron förut och 3D:n kan göras betydligt bättre i animerat.

Vi övernattade i stockholm och hade en heldag med shopping igår. 2 helt perfekta dagar med min älskling. Fast av allt det roliga så var det bästa en hel dag med marcus för mig själv. Den där karln är ju aldrig ledig för det första, och är han det så är han iväg och flänger på 7 ställen.  men igår var han bara min <3




Lilla Tove.

Har kommit nu. Hon föddes på alla hjärtans dag . Hon var 32 cm lång och vägde 758 gram. Både Tove och Fia mår bra.

Har bara skola idag denna veckan, sen hoppas jag komma iväg till uppsala och neonantalavdelningen i helgen. Moster har ju köpt en jättefin present till lilltjejen. Det gäller att ställa sig in hos ungarna från början ;)


Ett par rosa timberland skor för bebisar. dom är så små att man nästan kan gömma dom i en knuten hand. Men nog fan kostade skorna 449 kr. Men dom är ju så söta och fina att man (marcus :P) fick dra kortet ändå . :P

14:e <3




Älskar dig <3


Håll tummarna.


Nu blir det operation och nu kommer bebis. Håll alla tummar för Fia och Tobias. <3

Totilas och Matthias Rath!



kommentar på ritten :
"Vissa detaljer var perfekta andra får jag arbeta med de kommande månaderna."
- Matthias Rath



Jag säger bara, läcka läckra häst. Fyfan så sjukt läcker häst!


Tröstshopping funkar!

Har blivit endel nya skor, klänningar, underkläder senaste veckan. Eftersom jag har ungefär 4 till 5 ggr mer kläder än marcus, (som för övrigt har mycket kläder för att vara kille ) kan man ju inte köpa hur mkt som helst. Men igår hittadej jag en ny sajt. Royaldesign, hur mycket inredning som helst. Mycket till bra priser. Är skitsugen på att dra en rejäl omgång Georg Jensen prylar .


Frukost hos Mom och Dad

Känns skönt att bara vara hemma , mitt första och "riktiga" hemma. Allting som händer med och kring Fia och Tobias tär på oss alla. Hur egoistiskt det än är att säga så. Sent igår kväll flyttades dom från bb avdelningen till förlossningen eftersom värdena var dåliga. Förlossningen som är en mobilfri zon innebär att vi inte fått höra någonting alls mellan 22.30 - 09.00 då tobias ringde igen. Man är så jävla orolig, man funderar, man har ju ingen aning om vad som händer. Men bebisen den är kvar, den är i vecka 26+0 idag.

Det är så hemskt att höra hur ledsen tobias är, hur orolig han är för fia. Igår hade dom ju kastad ner dom på förlossningen och börja sticka fia och göra henne klar för operation. Hon hade blivit så rädd och orolig att hon hade börjat skaka okontrollerat. Hon pallar inte mer nu, hon orkar ingenting längre. Hon bara ligger av all medicinering. Uch det är så hemskt allting . Absolut , det är en graviditet, det är säkert inte lätt alla gånger. Men det ska inte vara sorgligt , hemskt och såhär :(

JÄVLIGT BRA LÅT!

And you can have all of me tonight
Ain't nobody else gon' make it right
You got me like a bullet taking flight
I'll hit you right
Just like you like



Arbetsmyror.

Sådär då. Då var man nyss hemkommen från jobb även denna dag. Lite tråkigt att jobba på en lördag, Men det var två roliga brudar jag jobbade med så dagen gick på snabbt :) . Haha mitt lilla järngäng patienter tyckte synd om mig och tyckte det var så tråkigt att jag jobbade på en lördag. Stackars lilla mig som aldrig får vara ledig. Hehe jag förklarade för dom att ett studielån gör en inte till miljonär direkt.
Vad vi också gör är att vi drar in en jävla massa pengar. Vi har 60 laxar i vår lilla laxask denna månad.

Nog har vi blivit två små arbetsmyror, men det är kul att kunna peka och köpa vad fasen man vill :)



Ikväll ska vi iväg på födelsEdags middag och efter det blir det mello kväll hemma hos Jess och Kitan :) Så nu är det dax att sätta igång dusch och makeover fabriken.

Vad jag vill göra / vad jag kommer göra .



Dricka champagne.






Dansa och ha kul!








Men ikväll kommer jag



Äta mina favoritchips
 


Favoritglass


Och favoritläsk


Imorn börjar jag halv 7. Booo! :(







Lilla snömongot.


Det är ett lätträknad gäng personer som älskar den nya snön som kommit . En som däremot älskart är Ludde. Imorse var hon så glad av lycka att jag funderade på om man kanske borde få henne adhd testad :P
Hon kutade runt som galen, drog ner huvudet i snön och kom upp snöig i hela nyllet. Hon kastade sig på iskocker och började gräva och tugga på dom. Hon härjade så mycket att hon halkade på en isfläck, slog undan benen och landade på rumpan. Hon skulle oxå kasta sig upp på en stor nyskottat snöhög, med alldeles för mycket sats och en snöhög gjord av nysnö gav sig hela högen vika och hunden rasade rakt ner och ramlade åter igen ikull.

Lika glad var Ilona för det .


När ska man hinna med?

Saker nu för tiden. Denna veckan Ska/Har jag:

Skolan : 15 h
Jobb: 32 h
Uppsatsskrivande inl. mån : 20 h
Häst i ärla och ridlektion ikväll
Födelsedagsmiddag
Mello med världens bästa Jess på lör.

Jag vill hälsa på min syster på söndag. Hur ska jag hinna det tro. Man hinner knappt sova , eller andas. Man ska bara springa mellan två ställen som en skottspoling. Men jag har börjat nedräkning mot nästa vecka. Mån och Tis är ledigt, för både mig och marcus då ska vi fira alla hjärtans dag och månadsdag på tisdagen. <3


Så jävla mycket skit!

Så jävla less blir man. För bara en vecka sedan blev en nära person till mig skjuten i armen. Nej han är varken kriminell  eller maffiamedlem utan stod på sin balkong i sitt eget hem. I början av veckan min syster och hennes pojkvän, och nu en bekant som, om man är i den situationen råkar ut för värsta tänkbara scenario.. :( Man ska tydligen inte ta saker för givet här i livet, vissa får lära sig saker den hårda vägen. :(


Så jävla mycket skit!

Så jävla less blir man. För bara en vecka sedan blev en nära person till mig skjuten i armen. Nej han är varken kriminell  eller maffiamedlem utan stod på sin balkong i sitt eget hem. I början av veckan min syster och hennes pojkvän, och nu en bekant som, om man är i den situationen råkar ut för värsta tänkbara scenario.. :( Man ska tydligen inte ta saker för givet här i livet, vissa får lära sig saker den hårda vägen. :(


:(

Har en syster som är påväg upp med ambulans till uppsala sjukhus. Hon har fått havandeskap förgiftning som rikerar skada henne och barnet. Vet egentligen ingenting just nu mer än att jag hoppas att allt ska bli bra :( <3
Usch och fyfan, jag är skiträdd och ledsen, jag kan bara tänka mig hur de måste må just nu :( 


Men prima bil!

Fina fina bilen gick utan bensin hela vägen från stallet idag. Det finns en mätare som visar hur markerar när du har dåligt med bensin. Då kan det till exempel stå:

RÄCKVIDD:
54 km

Så stod det när jag åkte ut mot stallet från stan idag. Det betyder ju att den ska gå 5,5 mil om man kör på samma bensinförbrukning som man brukar snitta. Jag var sen ut och åkte inte förrän kvart över 6 så det enda jag ville var ju att ta mig ut till hästen så fort det bara gick. Bensinen tickade neråt, eller ja rasade neråt och när jag parkerade vid stallet stod det

RÄCKVIDD :
3 km

Helvete! så jag förberedde både marcus och pappa att de skulle få hämta mig i skogen någonstans på vägen hem från stallet sen :P, inte fan ville jag sitta mitt i ingenstans och börja ringa runt då o hoppas på tur. För det har jag ju aldrig ändå. Men inga telefonsamtal behövdes för fina lilla bilen gick hela vägen till stan på 0 km i räckvidd. Sträckan är väl sammanlagt ungerfär 2 mil. Men iaf, till stan kom vi och hela vägen till macken, men där tog sista droppen slut. Då började hon hacka och hoppa, och när jag öppnade locket pös det i tanken. MEn fan för en timing. Och fan för en snäll bil man har. :)


Spotify

->Playlist<-


Massa, massa bra låtar :D  Nu måste jag sätta igång med uppsatsskrivande. Har varit vaken sedan klockan 7 men har inte fått tummen ur röven än.

Haha älskart!

Har lagat min gamla dator = köpt ny laddare. Och den är så proppad med bilder. Det är så jävla kul och kolla genom alla mappar och kolla på att fula frisyrer, sminkningar, fyllor, photoshots man haft genom åren...





En fundersam fylla på en förfest för ganska exakt 1 år sen.


Äntligen söndag.

Kom nyss hem ifrån jobbet. Nu blir det plugg, skräpmat, och mys framför teven resten av dagen. Igår tog vi det bara lugnt. Jag skulle jobba idag, marcus också så förskylda som vi är satt vi bara i soffan hela kvällen. Vi gav melodifestivalen ett försök. Det är ju inte bra, egentligen. Men jag vill alltid se det första programmet en chans eftersom man alltid setat med chipsen framför teven och kollat på det. Men det är ju så jävla sämst. Ola var bra, resten var skit, och allt runt omkring var pinsamt. Och vad gjorde dom med söta killen som de stylade till karlsson på taket?

Vi gav upp klockan 9 och gick och la oss :P







 




Är det jag som behöver glasögon eller han som behöver en bättre stylist?

Jävlar i helvete.

Fulla som sprutor var vi hela kvällen igår. Malin pulade i mig en efter en  seaman shots och efter det gick det ju bara utför. Vi hittade dessutom en bunt sedlar som någon tappat på krogen så gratis dricka blev det med. Lucky!

Fick en sjukt stark drink av en bartender. Vi bad om en Pigelindrink, han börjar fixa och grejja och tar fram mjölk(?) . Malin skrek åt han och vände sig mot mig "fan, inte mjölk, jag är ju laktosintolerant"
Vände sig mot killen igen och sa "Fruktigt , INGEN MJÖLK!" varpå killen nog stoppade i allt fruktigt som gick att hitta bland flaskorna. Starkt var det.

Nu har jag satt på joggingskorna och myskläderna. Ska ta hunden och gå en långpromenad med mamma.


Donka donka












Fredag!



Ledig idag, hur skönt som helst. Ikväll blir det middag med ett gäng. Sen kommer världens bästa malin johansson till stan. Episkt kommer nog det att bli, men det blir det väl alltid när man beblandar sig med blondiner.

Först och främst har jag fått hedersuppdraget idag att städa och handla. Som straff för jag fick göra allt det tråkiga har jag proppat hans dator med min "dunka dunka" musik, som han inte gillar. Sen köpte jag allt som gick på inköpslistan i rosa. Jag kommer ju inte lida av det, jag älskar ju rosa. Men att låta han ha rosa handtvål, duschtvål, diskborste. Ja det är skojsigt. Bland annat köpte vi denna (laban tvål ;) ..)

Jävla flax man har.

Ilonas 2 årsdag börjar närma sig. (20 feb). Vi hade sagt att tills dess måste vi ha köpt en bilbur till henne. Problemet har varit att jag vill inte köpa en billig skitbur eftersom den kommer göra mer skada än nytta om det skulle hända nått. Den som vi siktat in oss på kostar 4800 kr,en enkelbur av märket MIM (säkerhetstestade burar) och vilken månad har man så mycket pengar över att 5000 kr bara kan läggas undan utan vidare. Man har dragit sig lite, eftersom dom är så jävla dyra!

Men idag var det alltså dags att beställa en så jag åkte iväg till ford och beställde en enkelbur strl xl. Och vad säger inte killen i kassan. Ett annat par hade beställt en exakt likadan som de inte hade hämtat ut, kvar låg buren på deras lager och de vill bli av med den. Jag fick köpa den för 2500 kr om jag ville. En sprojlans Mim bur för 2500 kr. Jag tog den direkt!

Bortskämda fina lilla hund, men från och med idag kan hon ju få åka hur mycket bil hon vill :)




Lillkluddets 2års present.

I valet och kvalet?

Ska man köpa en Ipad? Är det onödigt, dyrt och något man inte kommer använda?/ eller nått smart,smidigt och fantastiskt som gör skolarbetet enklare?