Idag är jag så sjukt jävla arg, förbannad ...

mms_img69873 (MMS)

Idag är jag så sjukt jävla arg, förbannad och sur!!!!! Jag har fått 5 av 19000 kr utbetalt i lön. 14000 kr saknas o de kommer jag inte få förrän den 9/9. Helt jävla sinnessjukt! Jag har inte gjort nåt jävla fel utan de är dom som gjort en miss. Too bad tyckte dom . Äckliga jävla fittor!! 10000 kr fr csn ska jag också få så småningom. Så här sitter man som en fattig jävla looser som inte kan betala räkningar när man egentligen ska ha 240000 kr till på kontot :( boooooo :(


Kind of cute.

Roligaste är bildtexterna....


"Snutte" och Samuel.


Samuel "Bianca" och Calle.


Fina uppklädda killar! :D

mms_img47282 (MMS)

Fina uppklädda killar! :D


Dagens outfit! ;)

mms_img74368 (MMS)

Dagens outfit! ;)


Jag själv körde en löptur. :)

mms_img35746 (MMS)

Jag själv körde en löptur. :)


Ilona ska inte heller tro att livet är någ...

mms_img35745 (MMS)

Ilona ska inte heller tro att livet är någon jävla semester så jag har skickat iväg henne på hårdträning. ;)


Ingen jävla semester..

Eftersom min kropp känns som deg blev det en löptur i mörkret. Sprang för allt jag var värd. Och det syns ju! Svettig och knallröd över hela kroppen :D







.

You shout it out, but I can't hear a word you say
I'm talking loud, not saying much
I'm criticized, but all your bullets ricochet
You shoot me down, but I get up

I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away

You shoot me down
But I won't fall, I am titanium





Kvinnoproblem!


Detta är kläderna jag nämnde tidigare, som jag knappt vet jag har men som ändå ligger i högar hos mina föräldrar. Vart ska dom få plats hemma hos mig? Ni ser ju Ikea påsen. Säg att det är ungefär 3-4 fyllda blåa påsar iaf. Snart dags att rensa garderober !



You cant run from your problems forever. You will have to take a bus at some part.

Ändrade om lite i planerna. Efter jobbet gick jag de dryga 5 km det är hem (I REGN!!) . Skippade alltså gymmet, åt istället och ska istället ta en löprunda ikväll.

Imorgon blir det däremot gym. Ska tvätta och städa hela förmiddagen sen blir det gym (mage+rygg samt löpn) direkt efter lunch! :D


Ha en trevlig kväll alles. Puss på er!

Stallet.

Kul det är när det ska regna hela tiden. Gick en långpromenad imorse (i regn) och var ute i stallet ett par,3 timmar ( i regn) . Sådär lagom kul .

Nu ska jag fixa mig iordning och äta nåt. Sen blir det jobb några timmar och löp&gym ikväll. Det är faktiskt rätt skönt att sommaren börjar ta slut. För man blir så sjukt bekväm och lat. =fet.
Man har inga som helst rutiner utan bara lallar runt = fet. Man är också lyckligare som sommaren, fet,fet,fet. 

Nä ge mig höst och rutiner. Plugga-jobba-äta-träna-sova. 


 
Åringarna var inne. Jag passade såklart på att mysa lite med dem.


Stallets (7-8?) stallkatter var också inne. De gillar inte heller regnet.


Lilla Ilona gömde sig bakom en halmbal. Åringarna bakom trästaketet var på tok för nyfikna på ilona så då blev hon lite skrajj :P

Beauty, no brain.




Min fina vakthund håller alltid utkik på vad som händer nere på gården. Det roliga är att hon ALLTID slår i huvudet när hon ska hoppa upp och sticka in huvudet mellan springorna. Klånk (!) låter det, och jag garvar varje gång.
Tänk att vissa aldrig lär sig.

Nu är jag på haleniig o ska låna bilen för...

mms_img48565 (MMS)

Nu är jag på haleniig o ska låna bilen för att sticka ut till stallet. Hittar jag denna lappen.... Pböter o fortkörningsböter är väl inget man planerar ;)


ENDAST för det är så synd om mig.



Har jag köpt en skinnjacka till mig själv . Ok, det blev en klänning och en massa underkläder också. Men allt till ett helt klart överkomligt pris!


Gud vilket litet mens monster jag är idag....

mms_img43911 (MMS)

Gud vilket litet mens monster jag är idag. Sur grinig irriterad jobbig Trött i både huvudet och kroppen vilket gör det helt omöjligt att träna ordentligt. Så nu känner jag mig fet o otränad också. Har sprungit klart nu iaf o nu ska jag gymma. Sen ska jag hem och gömma mig till jag har blivit snäll igen! =)


Searching for a pot of gold like a leprichaun.

All this bright light is not for me
I close my eyes and imagine I’m home!
I miss the days when life was simple,
But if I never try to follow that rainbow
In search for the pot of gold!



Höll nyss på att skita ner bilen...

Var och hämtade lite kvarglömda grejjer hos en kompis som jag var på fest hos förra helgen. Eftersom gatorna är tomma och det är sent på kvällen brände jag på alldeles för fort. Jag körde 90 på en 50 väg, rakt förbi en polisbil.

Jag bromsar in fort som fan men polisen kommer efter och kör upp jämsides . Båda blänger på mig , sen svänger de av åt ett annat håll.

Jag var inte kaxig kan jag säga, jag hade ont i hjärtat . För det enda jag tänkte på var att jag skulle få ett kärleksbrev på flera tusen kronor samt ett indraget körkort :P

Lurven badar :)

mms_img25830 (MMS)

Lurven badar :)


Nu blir det powerwalk med en vän & min fin...

mms_img25829 (MMS)

Nu blir det powerwalk med en vän & min fina vovve. :)


Got 2 luv u.


Det är äckelvarmt idag på gymmet men nu ha...

mms_img35244 (MMS)

Det är äckelvarmt idag på gymmet men nu har jag iaf sprungit 30 min. Nu kör vi axlar o biceps!


Vit månad!

Inte något alkoholrelaterat utan snarare mat. Även om man kanske borde ta det lite lugnt med spriten också...
Hehe i helgen var det bråk och tjaffs. En bröt handen. En annan tappade bort sin pojkväns kredkort. Jag blev kanonfull, rasade över ett bord. I samma sekund insåg jag hur pinsamt full jag var. Så jag trampade hemåt. Direkt.


Nej men jag har satt nolltolerans med mig själv till jag börjar jobbet igen den 19 sep. Så det blir ingen läsk, inga chips, inget godis, o inge massa skitmat för min del. Efter det får vi se.


Istället för att bygga upp kroppen med massa skit. Kan man bygga upp den till något fint på gymmet ;)

Denna rumpan skulle man ju inte tacka nej till, den är antaligen inte byggd på chips :)



På jobbet. Sen blir det stall o löpning . ...

mms_img44206 (MMS)

På jobbet. Sen blir det stall o löpning . Har plockat ut staven idag så armen är lite skev. Hoppas dock jag kan rida!


'Min nya kompis Johanna' fick nyss mms av ...

img_2302 (MMS)

'Min nya kompis Johanna' fick nyss mms av mamma. Min älskling har det bra medan hennes mamma drar in pengar till oss två ;)


SEMESTER!

Jobbar sista arbetspasset nu innan semestern (!). Kommer vara i stort sett ledig till 29 augusti då skolan börjar och 17 sep då schemaraden börjar rulla igång igen. Fyfan så skönt!

Jobbar 12-21.30 idag sen ska det firas med middag och vin.


Skön egodag.

Har haft en dag helt på egen hand förrutom när David tittade förbi efter jobbet. Jobbade mellan 7-16. Sen har jag städat rummet jag tagit över hos mina föräldrar. Eftersom de har Ilona när jag jobbar så mycket har det blivit att man krashat kvar ett par dagar för mycket kanske och mamma är galen att jag har förvandlat deras gästrum till ett inferno.

Nu är det städat och fint iaf. Sen har jag tvättat "ett par ombyten" kläder som även de hamnat hos mina föräldrar. 3 sprängfyllda tvättar senare..... sorgligt att man har så mycket kläder som bara ligger o man knappt vet att man äger.


Stack iväg och handlade hundmat och städade upp hela min lägenhet. Tog reda på kläder, diskade, gjorde rent i badruummet och köket och torkade rent ytor. Verkligen jävla välbehövligt. Fyfan vad äckligt det har varit där ett tag..


Sist ut sprang jag en sväng med Ilona. Vi tog 5 km på cykel och gångstigar runt i stan. Kom nyss innanför dörren, och det är väldigt skönt att springa i kylan och duggregnet. :)


Nu ska jag jag duscha, tvätta hår, peela mig och raka benen. För att se någorlunda hygglig ut igen.


Förebilder:


I'm not a gangsta, But I'd get high with you


Underneath the boudoir baby
Or in your parents bed
And even while I'm driving baby
Here is what I said

I'm not a Gangsta
But I would ride for you
And if it came down to it I would die for you
I'm not a gangsta
But I'd get high with you
I would throw away my whole freakin' life for you





Invigt hösten med ....... En ny jacka! 3e ...

mms_img36179 (MMS)

Invigt hösten med ....... En ny jacka! 3e nya i år o nog dags att börja rensa i samlingen :)


Inge springa här inte..

Är en sån jävla klant så jag har skurit upp ena pekfingret på en rakhyvel. Var jättestressad hem och stod och raffsade runt i väskan utan att se vad jag gjorde. Och jag är en sån människa som kan flytta hemifrån ungefär en vecka, BARA med sakerna jag har i min handväska. Det är smink och parfymer och pennor och ja tamefan allt möjligt. Rakhyvlar bland annat. Så jag kastade ner mitt stackars finger och skar upp mer eller mindre halva fingertoppen .

Boo :/ .Så där stod jag o störtbölade medan blodet rann längs handen. Säkert en jävligt trevligt syn.


 

Sitter på jobbet o äter middag. Sitter o f...

mms_img16523 (MMS)

Sitter på jobbet o äter middag. Sitter o funderar på om man ska däcka eller springa när man slutar jobbet vid 10. Längtar till nästa vecka då man har semester o kan träna hur mkt man vill! :)


Min fina ufo häst :)



"Min" fina fina ufohäst :). Körde ett ordentligt dressyrpass på banan idag. Svettigt är det, nog är han och kan bli sjukt jävla fin. Men man ska inte tro för en sekund att man inte måste jobba för det. För han är lika bekväm som han är snygg. Man måste rida varje steg.

Idag har vi även mätt honom för en ny dressyrsadel. Hans Pfiffsadel är för bred även om man sitter som en kung i den förövrigt. Det ska bli en aning billigare variant . Dyr ändå kan man tycka, hans pfiff kostade 9300 kr och drömsadeln som hans mamma vill ha till honom (jag med för den delen!!) kostar 25000 kr.  Ja, det är då inga fattiga människor som ska hålla på med hästar.

Iaf ny sadel på g. Så man kanske slipper så som hjulben varje gång man ridit ;).

Lilla tovelutten ligger o garvar o snackar...

mms_img64140 (MMS)

Lilla tovelutten ligger o garvar o snackar i vagnen. Ikväll är det familjemiddag på haleniig :)


Sitter i mammas o pappas soffa med rejäl f...

mms_img29495 (MMS)

Sitter i mammas o pappas soffa med rejäl frukost och paris new bff marathon. Fan här skulle man betsa fast arslet hela dan ;)


Syn för gudarna.



Brudarna släppte hem mig tidigt från jobbet idag. Slutade klockan halv tio men jag var ombytt och påväg redan innan 8. Vi hade ändå inget att göra från halv 7 . Då satt vi på balkongen , rökte cigg och snackade skit.

Så nu har jag kört en makeover rakt över. Jag blänker mer och är mjukare än ett babyarsel för jag har peelat mig. Haft mani och pedikyr. Lagt ansiktsmask. Smörjt in mig med body butter. Riktigt skönt och välbehövligt!
Nu ska jag passa på och lägga mig tidigt också för börjar redan kvart i 7 imorn.

Sen längtar jag till imorn och helgen :)

Idag åker Låddan på semester.








Hon ska med mamma och pappa till rättvik. De åker i eftermiddag och kommer hem på lördag kväll. Känns skönt när man själv jobbar så mycket. Så hon lär ju ha super däruppe, hon kommer väl mysa runt på gräsmattorna som den lilla muucow hon är :) .

Har iaf pussat och kastat bollen i mammas o pappas hall hela morgonen. Lite saknad kommer hon va :)

Vi förtjänar att bli lyckliga .

Jag låg på sängen, du var bredvid mig
Vissa saker är lätta att ta för givet
Speciellt det man har eller människor man älskar
och det som är bra i livet
Det är lätt att man glömmer varandra, det är lätt att man drömmer om annat
Såna stunder man tvivlar och allting känns skit
är det lätt att man glömmer och stanna och tänka efter
Frågor och svar, finns det någonting kvar, alla dåliga dar
Känns det rätt vi två det vi har är
blir det någonsin bra, brinner lågan för svagt
Vi har nått en punkt där man antingen satsar allt eller bryter helt
Men jag ger inte upp det vi har, du och jag
det vi byggt ihop det betyder mer
Det vi har tillsammans det är allt jag vet
Alla gånger vi lovat oss aldrig mer
Alla packade väskor, löften, förlåt, alla bråk, alla kalla spel
Alla dörrar vi slängt igen, allting bra som för stunden känns längesen
Alla gånger vi lovat varandra att vi drar
aldrig någonsin mer kommer hem igen

Men väntar du på mig
Så väntar jag på dig




Sena löpturer.


Igår när jag kom hem efter jobbet vid 22 stack jag direkt ut och sprang. Det var alldeles för skönt i luften för att ens fundera på någon ursäkt att inte springa. Men trött var jag i både skallen och kroppen. För har haft gubbar som härjat och busat med mig hela dan. Bland annat hade vi gjort en jättefin teckning av en tjej, ett träd och en sol på en stor whiteboardtavla som är i korridoren. När jag går förbi den på eftermiddagen ser jag att tjejen både fått bröst och fitta ditmålad.

Sen hör jag hur det fnissar fr två pers längre ner i korridoren. Hahahaha :P


Idag blir det jobb 12-21.30 igen, ta en löptur på drygt 4 km och sen dejta kudden. :)




Min fina David and goliath tröja. "Golddigger - Like a hooker. Just smarter "

KlickKlickKlick.


Beställde hem ett par nya klänningar. Jag använder det inte så ofta men varje gång jag går förbi en fin klänning bara måste jag ha den i min garderob. Klänningar och jackor är min perversion. Så som vanliga tjejer känner för skor. En vacker dag ska jag ha ett eget rum för mina finaste kläder. ;)






Glor på tv på jobbet. Snart dax att sticka...

mms_img29494 (MMS)

Glor på tv på jobbet. Snart dax att sticka hem o springa :)


Haha kurr kurr.


You make me feel.





Även idag har vi kört löppass och gympass. I denna clownaktiga outfit.
Man kan va helrosa även om man fyllt mer än 4 år. Sådeså :)



What I been missing in my life
What I been dreaming of
You’ll be that girl
You’ll be that girl
You’ll be

 

Everything you want so let me get up there
I’m the baddest baby in the atmosphere
Tell me what you want so we can do just what you like

You make me feel that
La la la la la
You make me feel so
La la la la la
You make me feel that
La la la la la
You make me feel so
La la la la la
You, you make me feel that

  

 


Löppass o första gympasset på ett tag. Det...

mms_img33126 (MMS)

Löppass o första gympasset på ett tag. Det känns i kroppen kan jag säga!


Hänger i stallet med mina godingar :)

Hänger i stallet med mina godingar :)


Häng

mms_img33124 (MMS)

Häng