jävla skitbil! :(

Nu är den trasig igen..... jag vet att du var ny när Jesus var barn och har gått längre än taxibilarna i stan men kom igen, jag vill inte åka buss hem från jobbet nu.

Jag vill inte cykla till stallet Heller :p
käre gode gud (alt pappa eller sambo) kan jag få en ny nu? :p

Spännande..

Fick precis ett samtal och ska ha en telefonintervju imorgon klockan 12. nej inget nytt jobb på g utan jag ska i så fall vara med i en testgrupp för ett annat projekt. imorgon ska de se om jag passar för det, och jag veta mer om jag fortfarande vill vara med . spännande!





Längtar till påsk.

Har bokat in sälen söndag till onsdag veckan innan påsk. sen åker jag direkt från sälen upp till Arlanda för att åka vidare ner till Amsterdam onsdag kväll till och med söndag morgon.

katterna kommer för första gången bo på kattpensionat, vill inte ha kattvakt då de inte kommer kunna gå ut och in som de vill då. Livia kan ju springa ut och in kanske 7 gånger på en dag och vi har ingen som kan bo hemma hos oss då. Det kommer nog bli superbra för dem, då kan de vara ute och ha uppsikt flera gånger per dag.

3 veckor kvar , längtar efter lite mysig semester .

morgonträning




Morgonträning


Iväg på get away date..

gubben överraskar , gissa var vi är nu? 😊


Snöhelvete!

Haha var nog bara min hund i hela Eskilstuna som sa "shohoo det snöar" och hoppade runt imorse när vi klev ut genom dörren.
Jag själv låg kvar i sängen hela förmiddagen och läste bok och drack te.
såhär ful var jag 😜
precis pratat med p och längtar efter möhippan som är senare i vår/sommar .
bort med snön, om exakt en månad åker vi till Amsterdam . 16-20 april för att vara exakt 😀


bitvis ser hallen ut som ett helvete.

Men vi har fixat till ena hörnet i helgen i alla fall 😁


Bilder på nya soffan och nya bordet.

Snart är vardagsrummet klart , så kommer det fler bilder. behövs lite färg bara , någon tavla eller nåt. tvn ska upp på väggen också 😊






shoppat lite fina sommarkläder.

en superfin top från noa noa och två pikeer. nu är det bara solen och ettor schyssta glasögon som saknas 😊



halvdan sovmorgon..

Nu är klockan 7 och jag är redan vaken. .. hade en superbra dag igår . Vi var på middag och bio med ett annat par. alla var nog lite fredagströtta för vi hade fnissattack hela inledningen av filmen, hahaha knappast poppis av de andra på bion . Vi såg i alla fall the monuments men, som jag gillade riktigt mycket. bör ses!

köpte även ny mobil igår då min iphone tog livet av sig igår. I veckan slutade högtalaren att funka så de gick inte att höra vad någon sa om man inte hade högtalartelefon eller headset i och nu igår så blev skärmen svart och började rabbla felkoder upptill mobilen. då gav jag upp och köpte en ny. så nu blev det Samsung note 3 istället . Hoppas den håller längre än iPhone.

Ledig helg!

Haha har min andra lediga helg nu helgen som kommer, bara hänt en gång innan detta året och då flyttade vi så det var ju ingen direkt semester då heller 😜

Har jobbat fredag, lördag och söndag och nu blir det jobb kvälls tid och skola dagtid fram till torsdag sen är jag ledig fredag-mån . Tjoho! 

Vi ska fixa massa hemma såklart. Sen ska jag iväg på födelsedagsfest på lördag. På fredag blir det parmiddag på stan med bio.  Sen ska jag klämma in någon sovmorgon någon gång, har börjat gå upp av mig själv innan 7 varje morgon . Och det är ju rätt trögt om man tänker efter..... 😉



💕




Män alltså!

Nej det är inte min egen man som är i klistret... 😉

När vi fått våran soffa hemskickad förut fick vi en kudde för mycket (som antagligen tillhör någon annans soffa) . Jag hörde av mig till företaget som såklart gärna ville ha kudden tillbaka . Sen dess har detta kantats i massa krångel för mig då det varit fel på retuesedlar . Som tack för hjälpen fick jag då 200 kronor i presentcheck på deras hemsida . 

Idag var det 3 e (!!) gången jag försökte skicka iväg kudden hos ett postombud men återigen blivit hemskickad där någonting blivit fel och därför inte kunnat skickas iväg. Då var jag "rätt" sur kan jag säga och hörde av mig till kontakten på företaget där jag mer eller mindre sa att han fasiken kunde hämta kudden personligen om han nu så gärna ville ha den då jag lessnat på att kånka runt på den 😜 

Så nu ska vi göra ytterligare ett försök att skicka den, annars kommer de buda iväg den. Jag har fått ytterligare 500 kr insatta på mitt tillgodokonto och för 700 kr så kan man ju faktiskt kånka lite ett par dagar till 😉



Tur man är hästtjej....

Kan bli trött på dhl och andra leveransbolag... Varje gång man beställer något så får man ju levererat till dörren, när man beställer något större så måste man ju hålla sig hemma vissa tider . Helt ok! Nu när sängen kom fick vi välja tider hela veckan mellan 8-10, jag som jobbar väldigt olika tider kan passa in det ändå men nu när det kom så dumpade de bara av sängen ute vid vägen ca 15 meter från ytterdörren. 

3 madrasser, sänggavel , fötter ja allt möjligt och det väger ju bly. Hur fan ska jag få in allt? Man ska ju inte behöva ta ledigt båda två för att iaf kunna få in det genom ytterdörren 😳.. Tjurig som fan var jag, men in kom det, och när jag redan var så svettig och sur passade jag på att bära upp skiten på övervåningen också 😜.. Har garanterat träningsvärk imorgon. 

Nu är det ihopsatt och klart , bäddat och fixat i rummet. En taklampa ska upp och kanske någon tavla eller hylla. 











Nu är sovrummet klart ..

Igår blev vi äntligen klara med sovrummet. Imorgon bitti kommer nya sängen så då ska jag fota lite efter bilder 😊

Nu har vi påbörjat ett nytt projekt -biorummet så igår var vi iväg och köpte duk , projektor, förstärkare och ljud. Historiens minsta bio rum men faan vad schysst det kommer bli. 



Som misstänkt fick jag feber också 😣

Hade migrän och dunderförskylning igår, dock ingen feber. Men efter 10 timmars jobb kom jag hem trött hängig och frusen , gjorde mig direkt klar för sängen och när jag hoppade ut duschen snöt jag mig för kanske 78 gången började jag blöda näsblod. Och det var ju inte lite heller utan det bara forsade. Jag kastade av mig handduken och försökte hålla för med händerna så gott det gick . Ungefär då brast det för mig & jag började storböla, jag försöker desperat få stopp på blödandet samtidigt som jag tjurar som en barnunge pga dåligt flyt, är trött, sjuk och frös som en galning . 

Då kliver herr sambo in och vill hjälpa till (såklart) , men jag har ju sån panik över att jag dels var naken och sen med blodet överallt så jag skriker åt honom att han måste gå. Hahahaha 😄 stackarn fick gå moloken därifrån och jag hoppa in i duschen igen. Jag såg ut som direkt plockas från skräckfilmen Carrie, helt blodig och med smink i hela fejjan för jag grät som en galning . Haha usch. 

Idag ligger jag nerbäddad, med feber . Som väntat 😊



Våran fina uteplats..

Det blir vitlaserat golv och vita väggar , plus en grill då som kommer senare i vår. Men tycker det ser rätt bra ut härute redan, det enda som är gjort är att vi ryckt den fula gröna mattan 😊





Blä vad jag mår dåligt.

Förkylning och huvudvärk från helvetet 😩 kan sätta pengar på att jag har feber imorgon ... 
 

Dagens kvällsprojekt..

Grönt blir vitt, och det blir mycket finare och fräschare. 


Bästa killen 😘

Igår var det min namnsdag, och varje år när jag bodde hemma firade vi alltid våra namnsdagar med paket och lite uppvaktande.. 
Det gick inte heller obemärkt förbi detta år, har fått fina sms från familjen och finaste killen i stan slog på stort köpte presenter. 





En fin klocka och en Orchidea med typ 200 knoppar i, världens bästa älsko. Han kan han! 
Kommer ihåg den första blomman jag fick av honom, en röd variant med massor av gröna blad som kom i en vit kruka, varav jag utbrast "men älskling , har du köpt en tantblomma" 

Lagom uppskattad av min kille, jag blev ju såklart hur glad som helst . Men det blev en aning åsidosatt över funderingar kring hans val av blomma. Hahaha 😘 

Nu verkar han ju fått bättre koll på min blomsmak, men för min del skulle han kunna ge mig maskrosor, jag är supernöjd bara av uppmärksamheten och omtanken 💕 

Jag som ville lata mig.... 🙈

Börjar jobba 14.30 idag och tänkte ta en lugn dag hemma på grund av massa stress och saker att göra hela veckan. Men nåt som jag irriterar ihjäl mig på här hemma är all oordning , skräp som ligger och kartonger som är uppackade. Så jag satte fart tidigt imorse och var på tippen strax efter de öppnade imorse. Nu är allt skräp borta, och nu kan man röra sig på uteplatsen utan att klättra ovanpå någonting 😊 före och efter bilder, före bilden var tom värre än på bilden då bilden är någon vecka gammal och mer skit fyllts på. 😄