Dagens :

Dagens Note to self: använd inte en kort vit långärmad t-shirt på gymmet .

1. När man springer blir det en glipa mellan byxorna och tröjan som gör att man Visar magen . Har man mer än 10 % kroppsfett är det inte särskilt charmigt .

2. Den blir genomskinlig när den blir blöt .

3. Enligt en snäll (?) killkompis som tränar på samma gym ser jag tydligen tjock ut i den också .....

https://cdn2.cdnme.se/593228/6-3/pic_512f9a209606ee6e6fc23103.jpg" class="image">


Usch!

Jag kan inte sova på nätterna... inte igår och inte idag. ligger och stirrar i taket och är alldeles för mycket uppe i varv för att kunna somna. Idag känner jag mig som en levande zombie, hjärnan är inte alls med i matchen.. Det får bli en tidig kväll ikväll, om jag går och lägger mig redan runt 9 så har jag ju gott om tid att stirra i taket... Tänkte leta fram någon tråkig skolbok också som ska läsas, det brukar göra susen för sömnen. Träning körde vi igår igen som vanligt. Sprang ingenting på mitt schema utan bara 20 minuter på en trappmaskin. Har fått förnuft nog att känna efter noga hur kroppen känns inför varje pass. Har väldigt lätt att åka på känningar i benhinnor, antagligen för jag är otränad och tung, men när jag väl får problem med dem gör de väldigt ont och de är svårt att få det att ge mig sig vilket resulterar i veckor av dålig träning. Så nu kör jag så hårt jag kan utan att hamna där, vilket i stort sett är vanligt träningstempo men kanske någon extra vilodag här och där. På 7 dagar hinner man ju med 3-4 löppass ändå... :) På gymsidan körde jag marklyft, chins, stångrodd, flyes, hantelcurls, stångcurls och hammercurls. Rygg och biceps med andra ord, 3 ggr 10 rep. Skön träningsvärk idag! , men inga orörliga dinosauriearmar idag som jag brukar få av slutkörda biceps :P

Kunde inte somna inatt :(

Nu ska jag iväg på personalmöte om någon timme :)


Rätt död men nöjd!

Körde på löppasset på 6 km och gympasset . Är helt slutkörd i kroppen men det gick bra idag så jag är nöjd. Nu ska jag njuta mig genom himmelsk mat! :)

https://cdn2.cdnme.se/593228/6-3/pic_512c53ede087c36f4328f3b7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/593228/6-3/pic_512c53fe9606ee05fc3ac42d.jpg" class="image">


101 dagar kvar till loppet.

 
'
My tears ran dry when you said goodbye
Yeah, almost cried an ocean
And sleepless nights feeling dead inside
‘Cause you’ve torn my heart wide open
You’re like an angel
Without the halo
You give and take it away

But I’m still faithful, I’m on my knees and I pray
Baby, won’t you bring back the, bring back the, bring back the love
 
 
 
 
 
Imorgon börjar jag träna på ett nytt gymschema. löpschema har jag ju redan men ska känna efter ett par veckor på detta schemat kan vara nåt för mig. hoppas det! :)
 
Imorgon har jag alltså, hantel, militär och bänkpress, hantellyft åt sidan, dips och pushdowns på gymschemat :)
 
Och på löpningen är det "6 km behaglig fart i 6.30-7.30 min/km tempo" :)
 
 

Hårnålsuppenbarelsen!

Hahaha cirkulerar ju som en löpeld på Facebook och instagram nu.

Hur många gånger har man Inte förbannat sig över att hårnålarna inte sitter som de ska och glider och inte sitter fast. 24 1/2 år gammal har jag kommit till insikt med hur de ska sitta och ja JÄVLAR vad de sitter nu . Taggarna ska alltså sitta nedåt och fästa fast håret ..... Smart! :)


Sitter och skriver listor

Imorn när jag slutar jobbet blir det att åka och handla mat, och lite annat smått och gott , sen blir det träning och häst imorgon med . Men inga måsten alls! :)


God morgon världen!

Idag jobbar jag till 15, sen ska jag ut till min lilla finaste häst och sen vidare till gymmet.
Ska vidare hem till pappa och umgås lite och pussa på lilla vovven som är där i helgen när jag jobbar så mycket . Men ikväll är en ledig kväll! Skönt! :)


Slut som cirkusartist . Herre Jesus alltså ,'mina ben är spagetti men humöret är på topp! :)


På schemat!

Häll vatten på mig om jag svimmar, jag är en aning för tjock och otränad för mig löpschema . Men men skam den som ger sig :)


4 km senare ...

Sprang min runda utomhus så jag kunde plocka mataffären på vägen hem . En aning för kallt för det blev lite isigt och ont att andas men annars jävligt skönt och benen pinnade på rätt bra idag :)


Utbränd.se?

Usch, jag känner att jag behöver sol, vår och värme nu snart... Känns som hela jag går på sparlåga och shippar efter andan för att hålla huvudet över vattenytan... Har träffat en coach idag och pratat lite idag och har kommit fram till att jag verkligen borde sakta ner lite på tempot. Känns som jag snart kommer springa in i en stenvägg och jag är livrädd för vad som kommer hända då.. Hur vet man att man är utbränd?
 
Senaste halvåret har känts alltmer stressigt och det mesta man gör stressas igenom för att hinnas med samtidigt som man har ångest och ont i magen för det man inte hinner. Och även om jag helst av allt vill ta det lugnare, vad är det som ska offras för det? Hästarna? Gå ner i tid på jobbet? Inget känns som något vidare alternativ.
 
Skolan tar mycket tid, många verkar tycka vi har det så jävla party med skola snittat två dagar i veckan. Vi som studerar är mer medvetna om alla sömnlösa nätter och åtskilliga timmar som läggs på bokläsning och skoluppgifter. De timmarna är inte uppskrivna i almenackan men läggs likväl ner ändå varje vecka.. Jag vill ju inte sitta och gnälla heller för jag älskar att plugga , jag älskar mitt jobb och det bästa jag vet är hästarna och lilla vovven här hemma. Jag skulle inte byta det mot något i världen...
 
Men vi satt och räknade timmar idag. Vad det finns för timmar tillgängliga och vad jag spenderar det på. Och min skola, jobb, hästar, och träning tar bara den tar 78h av /168 h på en vecka, vilket snitträknat är 11 timmar per dag, varje dag i veckan, även lördag och söndag.....Då har inte ens sovtimmar räknats bort från det..
 
Det känns som jag måste lösa det på något sätt i alla fall för vad som blir lidande är tid tillsammans med familj och vänner. jag har vänner som jag inte träffat på veckor och folk som man måste boka in i en almenacka x antal dagar innan man ska ses och det gör mig rent ut sagt jävligt ledsen!
 
Men vad gör man ? Hur gör man?

Sambon borde få pisk ;)

Vi har tvättat 17 ton tvätt idag och vad gör frugan när det är dags att ta reda på det? Jo smiter iväg på jobb . Att kånka 3 tr utan hiss krävdes både svett flåsande och svordomar . Tror jag och Rosie (vår stekpanna) ska prata lite vett sen när hon kommer hem ;)


Lilla utbrytarkungen.

 
De är smartare än vad de verkar och utger sig för att vara.. Otroligt att det kan vara så svårt att lära sig vissa saker (ridmässigt) när det går skitbra och lära sig andra..... ;)
 
Haha dett är en riktig liten sköning. Man kan ju inte lämna honom någonstans ju, lämna honom en kvart och han har hunnit halvvägs till kina  :P

Min lilla häst..

Fick springa på longerlina idag . Hade ont och kände mig trött i skallen så hade ingen ork att rida idag . Men istället för att låta han stå helt fick han springa nån halvtimme på lina . Han skötte sig bra , men jäklar vilken latmask han är! Han är ju en ganska spänd och nervös häst (blir han rädd sitter han gärna uppe i nån takstol och dinglar) blandad med två 4 latmaskben som inte gör mer än de behöver ;) men det gick bra ändå, han såg loss och fin ut så det känns lovande inför morgondagens dressyrpass på stjärnan! :)


Dagens bränna-fett pepp!


Dagens form.. Kunde ju varit bättre ...

https://cdn1.cdnme.se/593228/6-3/pic_51228b419606ee6dd127e6d8.jpg" class="image">


107 dagars countdown till kvartsmaran.....

 
Idag har jag sprungit 4 km på löpbandet, 9 km tempo så det tog runt halvtimmen. Helt ok tid!
På gymmet körde jag bara rygg idag, blev sent och jag var hungrig som ett djur. Men har många dagar att kunna springa till gymmet på så det gör inte så mycket :)

Har rejält ont i knät :/

Usch mitt ben är inte som det ska . Höger knä har ju dels åkt på kraschlandning i ett hinder i julas och nu blivit sparkat på i torsdags så det ömmar mer eller mindre hela tiden när jag går och står :/ hoppas det inte är nåt allvarligt!


Det är ju helt omöjligt att komma upp.

Har 40 kg varm gosebjörn som vill ligga och mysa... Skönt med ordentlig sovmorgon. Jag gick och la mig klockan 23 igår och nu är klockan snart 10. Lovely! :)


Jag tror Emelie Linden måste köpa ny dator snart!

 
 

Själva virusprogrammet som hittat alla dessa 1058 registerfel är dessutom också ett virus, Grejtans bananer!

Med lite jävlar anamma går det ju hur bra som helst...

Jävla hästjävel alltså..... Idag var det inte någon av mina vanliga killar som ställde till det utan jag skulle hoppa upp på en annan lömsk liten ponihest. Med ett jävla humör tydligen, för när jag gjorde iordning honom sparkade han mig på benet.Eller ja sparkade och sparkade, om han hade gjort det hade han väl mer eller mindre sparkat av det
 
Men han tog i och kickade och ONT SOM I JÄVLA HELVETE(!!!!!) gjorde det :S Och inte nådigt förbannad blev jag. Så på en millisekund hade jag bestämt mig att denna jävla korvmacka skulle få springa till benen blöder och han simmar i sin egen svett!
 
Och hur gick det då? Jättebra! , han var såå fin! Jag tror jag gjorde klart för både honom och mig från sekund ett att inget annat än exemplariskt beteende fungerar. Han som är stans latmask var jättefint fram för skänkeln, mjuk och jämn i munnen. Det var över all förväntan och han var riktigt duktig! Benen blödde väl inte men både jag och lilla ponihest badade i svett efter passset var slut! Guldstjärna till båda :)

If i lose myself .

I stared up at the sun
Thought of all the people, places and things I’ve loved
I stared up just to see
Of all the faces,
you were the one next to me

You can feel the light start to tremble
Washing what you know out to sea
You can see your life out of the window, tonight

If I lose myself tonight
It’ll be by your side
If I lose myself tonight 

Kanske är dags att Emelie Linden ska köpa ny dator? :(

 

Själva virussökarprogrammet är också ett virus, ingeting som jag laddat ner . Skit också! :P

Magsjuk! :(

Mår verkligen hemskt och jag leker fontän ikväll ! :( usch usch usch :(

Ironiskt nog hann jag ta dessa bilder innan.....


Godmorgon :)

Min andra dag som ledig , skönt! :)


Qoute of the day.

Vi kvinnor måste börja tänka och sluta med att vara ett objekt för mannen. Vi måste stiga ut ur dom blickar som har gjort kropp som ska erövras . Nu är det förnuftets tid även om det måste kosta. Den som kvinna som fritt väljer kyskhet och avhållsamhet väljer sig framför att vara till andras begär. Det bevarar kroppens hälsa och styrka och det gör att kvinnan kan få ett rent och oberoende sinne.


Just nu :)

Står jag och gräver på mitt favoritställe: mammas och pappas kylskåp. Det har bredaste utbud än Ica ekängen och det som inte finns här är inte värt att ha ungefär ;)


Bästa tänkbara avkoppling!

Ett par vita öron, ett vitt landskap, mix megapol i öronen och det är inte ens så kallt så man fryser ute! Helt underbart!


.


Trevlig helg! :)

Min helg kommer mest bestå av jobb och hästar . Jobbar dygn idag och på söndag till måndag :) men på lördag kväll tänkte vi gå på bio, bowla eller nåt annat kul :)


Dagens form! :

Jag sköter mig bra med träning, helt ok med kost. Detta är sommarens målbild (kul att den i alla fall är på en själv än på en kändis som väger 40 kg mindre) den andra är dagens bild. Kämpa! :)


En kul nyhet!

Jag ska börja tävla på min stjärna! :)
 
 

Bittersweet.

 
 
 
 
Your arms around me come undone
Makes my heart beat like a drum
See the panic in my eyes
Kiss me hold me when I cry
Cause you always want what you're running from
And you know this is more than you can take

Baby don't forget my name
When the morning breaks us
Baby please don't look away
When the morning breaks us
Oh your touch, so bittersweet
Baby don't forget my name
When the morning breaks us

Min poäng: Hästar är inte alltid jättelätta att handskas med.

De Niro (hästen), är en av världens bästa avelshingstar. Han fyllde 20 år nu nyligen och det firades stort. Om ni tittar på första minuten av klippet.... man blir lite nervös av att titta på det för man undrar när hästen kommer springa över dem som håller i facklorna? Eller när killen kommer tappa honom?
 
Nä det måste finnas bättre sätt att fira honom på utan att det ska bli galenskap utav et. Jag tycker också det är en otroligt vacker och fin häst , men måste man ha ett sånt "Grattis du är duktig på att ligga firande? , eller "Du har megabra sperma som ger bra bebisar - party? " Haha nåja. Alla verkar ha klarat sig utan smärtfritt i alla fall.
 
 

En jättebra egenskap jag fått av jobbet! :)

Nu har det ju säkerligen med mognad och sånt att göra också men sedan jag börjat på jobbet har jag blivit mer och mer pedant för varje månad som går.

Jag jobbar med väldigt ordentliga tjejer och vi skulle i stort sett kunna ha kungen på besök när som helst eller äta maten direkt från golven. Efter ett gäng år i arbetslivet är det långt från självklart , men hur mycket uppskattar man inte att det är undanplockat , städat och ordning och reda?

Jag får allergiska utslag hemma när det inte är ordning . Det ser skabbigt och äckligt ut och jag vill inte vandra runt i det. Mycket har ändrats också sen jag flyttade till min 3a, jag betalar ändå en jävla massa pengar för att bo här. Jag har betalat massor av pengar på möbler och inredning och vill därför ha det i utställningsskick och att mamma kan komma förbi på fika utan att behöva andas i papperspåse.

Men det är ändå kul att se hur mycket man kan ändras på bara ett par år. Mitt jobb har givit mig otroligt mycket på många plan och jag tror jag har ett av de bästa jobben i hela stan. Jag älskar mitt jobb och hoppas jag får vara kvar länge! :)


Batman o Sidekick part four

 

Vilken jävla dag alltså!

Totalt slut i huvudet nu kan jag säga! Började dagen på jobbet imorse , promenerade hem till mamma och hämtade ilona. Hem, förberedde mig för ett litteratur seminarium där vi skulle ha presentationer för varandra . Skola mellan 13-16 , stallet direkt efter , snabbt hem och byta om och ner på ask . Iväg till Ica maxi och köpa hundmat och kvällsmat till mig, hem duscha , äta och rasta vovve och sen en timmes plugg på en inlämning som ska in på fredag . Nu är min hjärna så jävla bortdomnad så nu tänkte jag däcka. Tack och godnatt! ;)


Tänkvärt....

 

Det är inte så kul längre........

Det är inte kul längre... Någon springer och rycker i våran dörr och jag börjar seriöst bli rädd och nojig över det :/
Senast var idag på dagen.....Var bara Malin hemma och hon hörde hur nån står och drar i dörren samtidigt som hon står i duschen...Så hon har inte heller kunnat se vem det är :S Vem är det ? Är det någon som vill oss illa? Varför ? Usch!, jag hoppas det inte är något, men dörren kommer vara låst alla timmar på dygnet hädanefter!
 
 
 
 
 
 
 

My dream husband.... ;)

Som om det skulle hända :p


Sleten.se

Usch, det är verkligen mycket nu... jobbade det mesta av helgen, sen stack vi direkt iväg till gymmet och igår kväll satt jag med 150 sidor skolbok. Tog sin lilla stund att blir klar med det.
Nu har jag precis vaknat här, ska iväg och börja jobba klockan 11.30 idag.

Det är på tok för mycket på agendan denna veckan för att det ska kännas ok i magen. Jobbar dygnspass idag, fre och sön. Skola tis och tors. Har på det en uppsats som ska vara klar innan fredag, 2 hästar att rida, några pass på gymmet och antagligen noll tid till att sova eller göra nåt kul! :(
Men men, så är läget och det är bara gilla det.


På gymmet och jagar maxpulsen! ;)


Mys mys! :)


Frukostdags!

Har precis betat ett magpass på gymmet, asskönt! :) nu blir det frukostdags! :)