Yey en genväg!

Man får ha lite förbiseende för alla körkortsinnehavare som har sin första vintersäsong. Även om mamma har ringt och tjatat på mig sen i oktober att nu ska det minsann bli både kallt och halt så har jag halkat runt som bambi på vägarna. Jag har kört på bredställ genom en rondell, jag har snurrat på e 20 och så sent som igår hittade jag en skitsmart genväg.

Vägen var en 1/4 del så kort men hade 30 cm oplogad snö precis överallt. Jag körde fast, såklart. Jag funderade på att sticka ut huvudet och ropa på hjälp lite desperat men istället plogade jag en egen väg med mina egna två fötter, gungade i några minuter på dragläget och vips så var jag loss igen! :) Kvinnor kan !

Körde fram 100 meter och hamnade bakom en idiot som också hade tänkt att genvägen var en skitsmart ide. Han fick plocka loss sig själv från snödrivan medan jag satt bakom och tittade på :)

.

Om man ska ta och få ordning på bloggandet igen kanske, hehe.
Men jag har knappt varit hemma eller vid en dator sedan i tisdags. Så äre.
Blir bättre från och med idag :)

Dagens garv..

Hittade den på en annan blogg. Humor!

.

Nyklippt och fin i håret. För första gången på flera år är jag rätt nöjd över resultat. När jag sa "klipp lite på längden" klippte hon lite på längden och inte nån decimeter som andra tagit sig friheten att göra.  Så det kan jag varmt rekommendera, brudarna på frisören borta på tuna park.

Blev en lång promenad både dit och hem eftersom jag inte har någon bil idag. Ska snart ut på långpromenad med mitt lilla monster här hemma. Om knät orkar - halkade såklart och vrickade knät. Så jag haltar runt som en gammal kärring. Men om bara plogidioterna hade sandat trottoarerna hade det inte hänt!


Gårdagen.

Låg i horisontellt läge till kl 2 då jag åkte till tuna park och köpte de sista julklapparna. Åkte till mamma och lämnade bilen och tog lilla lånis och malin, samme, och calle på en promenad till vilsta . Avslutade kvällen med middag hemma hos föräldrarna + mormor som har kommit ner från falun.


Mitt stora emohjärta.

Jag är en riktig sucker för sorgliga låtar. Har hela min spotify full. Dom vackraste låtarna är ofta ganska sorliga. Dom rör mitt stora emo hjärta haha :P



They say that Im a dreamer,
but what else am I to do?
When dreaming is the only way,
I can be with you
And when I wish upon a star
make it come true.
If only for a second or two

May all your Christmases be white,
though mine are blue.
Its just another Christmas without you
So let them sing their carols,
and dance around their trees.
And let them all be merry,
but they wont merry me.

Det här var ju lite ruttet

Med dåligt bloggande, med dåligt humör, pms, bakfylla . Något som är bra i denna misär är ju iaf snubbarna på Bella pizza. Undra om dom är uppriktigt givmilda och vill bespara mig hemkörningspengar, inte orkar köra så mycket själva eller vad fan det är.

Köpte en kebabpizza igår, och det var den vidrigaste största pizza jag någonsin skådat. Jag har ätit en gång igår och en gång idag. Halva pizzan finns fortfarande kvar. Vad är det för tjockisar som äter 4 portioner pizza?
Inte jag med min tjockismage iaf.

Guten morgen :)

Har varit uppe sen klockan 5. Ska snart sticka iväg till stallet ett par timmar. Var kallt som FAN när jag var ute förut, funderade på att ta bild och lägga upp som dagens outfit :).  Hade flera lager kläder , plus min stora dunjacka. SEn hade jag min pälsmössa och fleecehandskar som var instoppade ordentligt.  Håret var elektriskt av fleecehandskarna och stod åt alla möjliga håll.





Evil biatch!

Malin ♥ Samuel - says:

mmm räckmacka

I say:

mmm skit ner dig

Malin ♥ Samuel - says:

Goottgott!

I say:

elakt!

Malin ♥ Samuel - says:

pringels till efterätt

I say:

Blä blä blä

I say:

blockar dig snart

Malin ♥ Samuel - says:

Godis och vindruvor och te til förätt

Malin ♥ Samuel - says:

I say:

Malin ♥ Samuel - says:

hiihi

I say:

jag ska se till att du blir utan cheescake ikväll

I say:

och då ska jag dra av ett evillaugh

I say:

Mohahahaha

Malin ♥ Samuel - says:

hihi, jag har mammas lussebullar

I say:

GE MIG!

I say:

NU!

Malin ♥ Samuel - says:

hihi

Malin ♥ Samuel - says:

värre o värre eller?

I say:

typ

I say:

ja

Malin ♥ Samuel - says:

I say:

men jag sitter och mediterar som när jag tycker synd om mig själv "tänk på barnen i afrika, tänk på barnen i afrika. tänk....."

Malin ♥ Samuel - says:


Good girlfriend!



Har diskat , städat undan och tvättat 2 av 3 tvättar. :) Inte vill man sitta hemma ikväll och syssla med sånt tråk när Kristian ska fira sin födelsedag ikväll .  Jag ska gå både dit och hem för om jag känner jessica rätt kommer vi alla bli sockerförgiftade av alla bullar, kakor och tårtor. :)

Morning.

Ska strax ner på stan och sälja ett par gamla skolböcker till en kille. Plocka ut nya linser. och köpa kaffe någonstans. Inte nedrigt seg man är idag då. USCHA!




Alicia keys

Have you ever try sleeping with a broken heart?
Well you could try sleeping in my bed
Lonely, own me, nobody ever shut it down like you

You wore the crown, you made my body feel heaven bound
Why don't you hold me, need me
I thought you told me, you'd never leave me

Looking in the sky I could see your face
And I knew right where I fit in
Take me, make me, you know that I'll always be in love with you
Right till the end

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had
Tonight, I'm gonna find a way to make it without you






Snöskottarlåt?


Ligger och lyssnar på låtar som varken var bra när dom kom eller som blivit lite bättre när de fått lite nostalgikänsla över sig. Ligger och kollar ut genom fönstret och kollar på hur snön vräker ner. Det snöade när jag vaknade , var vaken och var på väg att somna. Mysigt är det! Man blir nykär på nytt och fick jag välja skulle jag bara mysa, gå långpromenader i snön och dricka te och äta lussebullar. Så det så.

Kan inte sova.

Kan inte sova. Vred och vände och pratade och , fnittrade och frågade och vände på kudden. Började om igen och skulle pussas och prata och ja ni fattar.

Tv spelet är inslaget så det kan man inte få för sig att knåpa ihop, hur jag nu skulle lyckas med det.

Städa kanske, eller bara filosofera och bestämma i huvudet vad folk ska få i julklapp :)

Grinchen verkar nöjd

http://spelbiblioteket.files.wordpress.com/2009/09/ps3-slim.jpg
Eftersom han kom på vad det var redan hemma innan vi skulle åka till västerås gick vi dit och tittade tillsammans. Jag fortsatte blåneka tills vi båda tyckte det blev lite löjligt. Ett playstation 3 slim version blev det till Charles i julklapp. Det andra som jag ska köpa kan han drömma om att lista ut. Men han verkar glad grinchen. Och det är huvudsaken. :)

.

Sitter vid barbordet och tinar lite. Har laddat upp med jordgubbste, coca cola zero och lussebulle. Spotify dånar musik, och jag sitter och drar iväg en beställning på en julklapp.




Rehabilitering för själen.











Happy Face

Ibland suger det och ibland flyter det. Idag är jag glad, riktigt jävla glad. Ångestmolnet har släppt en aning . " så jävla kuken skönt" som jag brukar säga och som jag apat efter nån kille som sagt. Såg nu när jag skrev det att det blir lite skillnad på när en tjej säger det mot en kille. Vulgärt och slampigt . Någon borde sagt åt mig det redan.

nej det här kommer bli en riktigt najs dag. För jag känner mig uppåt som ett litet barn på julafton eller som jag precis fått uppåttjack knark på en ravefest.

Nu stressar vi vidare.

Im alive.

Men det är fan knappt. Låg och grinade framför Holiday igår. En jätteromantisk, sorglig, rolig, gullig film. Gick upp klockan 5 imorse, sen dess har jag fixat med viktiga grejjer. ätit frukost , tankat, städat lite och däckat igen på soffan med lilla lånis.

Måste sticka iväg nu igen, efter det blir det

Stallet
Träning
&    Hämta post och min nykemtvättade jacka

Party Party

Ska rasta och mata hundar . duscha sminka ,skjutsa,fixa. Sen blir det partaj hela natten lång!



jag och jess nyår för 2 år sen .















Idolmys

Vaknade till vid 12, tog min hund och min gråa mysoverall och lunkade mot Vietnam kök. Kvällen igår var jättetrevlig. Vi hade idolmys och bjöd på chips och dricka. Alkoholen slog till och UT flaskor med jämna mellanrum igår. 5 på vardagsrumsbordet, 2 ggr i köket och en gång över hela min dator.

Men vi hade kul och rätt person vann väl på idol. Egentligen borde rabih vunnit, men det är jag väl ensam om att tycka. :)

Mot västerås

och ikea. Ska handla julklappar och juldekoreringar med mamma. Tänkte fixa lite pynt till grinchen där hemma. Han kommer få rysningar och panikångest när jag kommer hem.  Kan jag även passa på att imponera på några kompisar som kommer över ikväll :)




Tänkte...


Tänkte ge min löparkarriär en till chans..

FOOD!

http://indianaintellectualproperty.files.wordpress.com/2009/09/mcdonalds.jpg
Nu kommer min Boobey snart med mat.  Sen ska jag krypa ner bredvid honom i soffan och somna framför något på teven. Mer orkar vi inte med idag. Tjo!

.

Jag sov 3 timmar i natt, 4 på sin höjd. Men jag har ändå varit på möte idag och fixat ärenden på stan. Men det var ungefär där energin tog slut. Åkte hem, på med gympaskor och tjocktröja och ut på en löptur. Höll på att kollapsa efter halva vägen, kröp resten av vägen och vek mig dubbelt över soffan hemma och skrek " MAYDAY!! MAN DOWN , MAN DOWN ! "


Låg i fosterställning i soffan ett tag, duschade och beställde hemkörning. Genast kände jag mig lite bättre till mods.

Videos!


Life in a fishboule, oops i mean whine in a fish boule







Ingen vinöppnare. Vad gör man? ;)


Brudkväll på G.

Det står mellan att kamma håret på varandra och ha kuddkrig i endast underkläder eller pizza, öl och spela wee .


https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2008/jessie_10489325.jpg
Jess "Shorty" Åkerblom



https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2009/20090209-pde4f52ddd543a42d4cbaac0d62ba3133_62837253-kopia_28767635.jpg
Me and myself





Malin "Gud" Johanssen

Whos your daddy?

Måndag idag och "mannen som kan tala med hundar" med ceasar millan på tv4+ , hans fina fina daddy börjar bli gammal och sjuk och redo att avlivas. One of the greatest pitbulls. Tänk på alla hundar han har hjälpt till att rehabilitera. För att inte tala om hur många människor han har förändrat synen på powerbreedraserna.  
Det är en hjälte det där. En riktig hjälte! Sorgligt. Programmet blir inte detsamma utan honom :/




Sune liten och smidig.



Kattsängar är trånga men nog fan kan man klämma sig i. <3

today I am wearing ...


En väldigt exklusiv kattpäls by Nelson Mandela. Ja , kattstackare heter så .
Men han är söt och go fias lilla raring. Han kan bli päls när han blir gammal och sjuk :)

.

I'm sitting across from you
And dreaming of the things I do
I don't speak, you don't know me at all

For fear of what you might do
I say nothing but stare at you
And I'm dreaming
I'm trippin' over you

Truth be told
My problems old
You mean the world to be but you'll never know
You could be cruel to me
While we're risking the way that I see you
That I see you
That I see



Miranda Kerr.



http://blogs.theage.com.au/lifestyle/fashion/vsecretm-31.jpg


Har precis kollat klart på året Viktoria Secret fashion show. Lika bra show som alltid. Alla brudar var skitsnygga i år. Speciellt Miranda Kerr. Skulle jag få chansen att byta utseende med någon i världen skulle det lätt bli hon!
Sjukt vacker .

This is mee.

Friday to sunday.  Har varit full eller bakis hela helgen så har totalskitit i att uppdatera. Vaknade till igår på eftermiddagen och åkte hem till lovely .  vi drack chailatte och kollade på filip och fredrik. 

Varken jag eller hon skulle få mer än 2 poäng i den tävligen. Vi satt och gissade, oftast helt åt helvete . Garvade och gjorde narr av varandras svar. Johansson gissade vitryssland på 3 av flaggorna, ingen var rätt. Jag asgarvade. Jag gissade på hälften, alla var fel. Vi kom till gissa kemibiten och bokstaven "N" kom upp.

Jag "Öööh,öh jag ska fan kunna det här. Pinsamt att man inte kommer ihåg"
Johansson " Det är N som i neon , du vet som i neonlampor och nylonstrumpor. "

:D




En tjej ringde mig igår....

En tjej ringde mig igår när jag stod och sminkade mig för kvällen.

"Hejsan! Jag ringer från modellagenturerna. Du har varit med i en utlottning och är en av de utvalda"
jag stod mest som ett fån och sa "öh okej" och "aha vad kul" Iallafall ska jag nästa söndag bli hämtad med limosin hemifrån mig åka ner på hotell plaza , bli sminkad av makeup artister och sedan bli fotograferad i 3 olika miljöer. 100 bilder på varje ställe.

Dom hade mig redan på limosineturen. Om det är så det enda jag skulle gjort. Jag trodde jag hade blivit jävligt lurad först. Men det verkar stämma. Antingen är det någon som sitter och garvar och har totalblåst mig, och för den personen ska jag sitta i flera dagar och jobba på min hämnd :P , i annat fall kommer jag ha en väldigt mysig rolig söndag nästa helg.

Party - Fredag.

Ikväll blir det 25 års fest och krogen. 3e helgen i rad som jag är ute på en fredag. Tycker egentligen fredagar är kass partydag då det är skitdåligt med folk ute och man själv känner sig som en säck potatis som bara vill lägga sig och äta chips någonstans.

Men det blir kul. Vi går in på Vip biljetter som man kan plocka ut ett helrör eller en champagne på så jag är så nöjd ändå.


https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/593228/images/2009/r0012098_25081934.jpg
Jag och Malin från förra vintern.

Fuck my life

Har hittat en ny sida, skitrolig sajt där folk skriver om saker är FML - FuckMyLife. En liten story som har gjort deras liv extra pissigt.
Tex.

Today, my daughter's guinea pig got stuck behind the wardrobe, squeaking its head off. I tried pulling the wardrobe towards me to free him, but couldn't take the weight of it all, so it fell over, smashing the TV. The guinea pig is fine. FML

 

Today, while stepping out of the shower, I slipped and cut my head. I went to the hospital, got 8 stitches and was tested for head trauma. After hours of ignoring my calls and texts, my girlfriend finally responded, very angrily. Why? Today is her birthday, and I "selfishly made it about me." FML

 



Min far.

Min pappa ringde mig dag. Tredje gången den här veckan, eller om det är fjärde till och med. Vi har en vana, han och jag att prata runt 12 snåret varje dag. Nästan varje dag blir det så. Pappa har så mycket på jobbet jämt så jag tror inte han kommer ihåg vad han pratar med mig om i telefon. Varje gång är det 3 standard fraser som gäller . "Hur är det?"  "Emelie, du måste vaccinera dig , har du gjort det än? Nähä men det måste du" och "Vi måste ses snart"

Han är verkligen världens omtänksammaste. Men jag har blivit tillfrågad 3 gånger i veckan i över en månad om jag har och om jag kommer ta grissprutan. Varje gång förklarar för honom att jag låg död i två veckor och säkert är immun ändå.  Men känner jag min pappa rätt kommer jag dra den storyn för honom många gånger till.

Nu i helgen ska min mor till Berlin med en väninna jag är hembjuden på middag till min far. Han ska "fixa nått gott" som han sa. Jag hoppas det innebär hämtmat eller restaurangbesök för han är riktig dålig på att laga mat. Med det menas brända köttbullar eller brända pannkakor. Laddar för en mysig lördagkväll med djupa samtal - svininfluensan är ju ett ämne på tapeten just nu.

8 månader, ca 240 dar och många timmar

Carl Blomquist och Emelie Linden firar 8 månader. <3



.

Har haft en riktig mysdag med massor av brudar. Åkte ut till stallet och fikade allihopa. Sammanlagt var vi 8 brudar och 4 hundar. Äta lussebullar homemade by en mormor , pepparkakor med mjukost och jordgubbste. Satt och proppade en av hästarna med pepparkakor toppade med ost. Han älskade det lika mycket som jag! :)

Men den lilla raringen är tydligen uppvuxen på coca cola och mandelkubb. Tjejen som red in honom hade tydligen det som ständigt diet och eftersom Dali tigger så mycket så gick även han på den dieten efter ett tag :)

Frågan är nu om man ska sitta inne och äta lussebullar eller om man ska ut i kylan och gå långpromenad med Lånis?
man vet ju vad man borde.. och man vet ju vad man har lust med .

Sådär då.

Mindre gay blev den ju inte. Men den är söt , har snö, mycket rosa och annat trams. Så det tackar vi för.
Tack raring <3

Ny design.

På g. Den duger tydligen inte så jag ska få en ny. Kommer upp senare ikväll :)

Fröslunda del vadå..

Vi har en kinesfamilj som bor på tredje våningen i samma trappuppgång. Både mamma kines och dotter kines har alltid på sig pyjamas . Oavsett om du träffar på någon av dem kl 10 på morgonen , 10 på kvällen eller någon gång därimellan.

Pappa kines tar alltid med sig sin cykel in till lägenheten. De bor på tredje våningen , utan hiss. Det är ett jävla kånkande kan jag säga. Men tydligen värd ansträngningen.

Igår träffade vi mamma kines i tvättstugan, de skulle in efter oss men vi var inte klara. Calle försökte på svenska men eftersom hon bara pratar engelska gjorde han ett nytt försök.

"We have number 1 , ooone !"
"Yes?"
"We are done sooone"
"Thats OK"
"Ok, but we are done soone"

Jag försökte kväva garv. Han pratade verkligen som om hon inte begrep ett skit. Jag väntade på frasen DO...YOU..UnDERSTAND ME ??.. Den kom aldrig  och mamma kines gick in till sig.

Öhm aja ?

Mitt cp till pojkvän ligger i soffan och säger "Meh, vart fan är alla kuddarna?"
"Ilona har vräkt ut dom på golvet"
"Jaha, men då får vi gå och hämta dom , kom Ilona! "

Och så gjorde dom det.. Dom två kanske borde satsa på att poola med märta ;)


Ordning och reda.



känns mycket bättre idag. Det kan jag tacka 3 personer. Dom 3 är värda det bästa i världen. Fick jag chansen skulle jag ge dom det.  LÄTT!  Ska fixa nått att äta, har inte hunnit/orkat fixa nått idag än.