En eloge till alla ensamstående föräldrar.

Vi är hemma efter en härlig vecka i Sälen, dock kunde vädret varit lite bättre. När man inte åker så mycket själv utan tillbringar större delen av tiden på markplan med att roa lilla killen med pulka , sandleksaker och mat behövs gärna sol och värme.

Nästa år får bli bättre, då står nog gurra på ett par skidor också. I fredags åkte Andreas vidare mot Älvdalen med sitt jobb så jag och gurra har kompat ensamma två nätter 3 dagar nu. 

Vi hade en jobbig natt (innehållande uppvak varje timme och vaknar för att gå upp 05.30) 😱 . De nätterna vill man ju gärna inte ha när man är själv. De kommer och går ändå hyfsat frekvent. Annars har det funkat väldigt bra , all eloge till ensamstående dock , det är ju sjukt körigt emellanåt . 

Duscha på 5 min med bebis i famnen är väl inte döläckert , försöka köra bilen hem samtidigt som gurra var tolarg och ledsen halva vägen var inte något roligare, försöka packa upp och städa i detta kaos som blir efter en vecka är ju i stort sett omöjligt med denna galning som härjar omkring . Söt som socker är han iaf, Bullen 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback