Västeråsbesök

Igår kväll var vi iväg till Västerås när Andreas slutade jobbet. Dels lämnade vi in vår vagn , vi köpte ju stokkes senaste vagn som heter trailz och de har beslutat att ta tillbaka alla sina vagnar då en del i handtaget gått sönder på många vagnar. Detta i sig gör ju inte vagnen farlig att ligga i men vi ville ha detta utbytt innan bebis kommer så vi slipper vara utan vagn om/när den går sönder.  

Vi är otroligt nöjda med vårt val av vagn, väldigt smart smidig och vältänkt på många sätt. Och väldigt fin! Den är dock stor som ett as åt alla håll och kanter , tror jag skulle kunna köra min 4 åriga systerdotter i den utan problem. Hahah

Vi passade även på att köpa en babymonitor,  en av få saker kvar att köpa. Ser ut som en webcam som man ställer vid bebisen och sen kopplar du upp bild och ljud mot mobilen. 

Vi åkte över till Ikea och köpte en del smågrejer som handdukar, lakan och galgar.  Vill inte att han ska använda några handdukar som vi ta haft till att torka djuren utan han fick några egna som bara han får ha :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback